Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Zmena charakteru...PLS PORADTE - Klikni zde pro originální téma
grundik
Zdrawím všetkých,
potrebujem sa svami podelit o skúsenosť mojho kamaráta ak sa vám alebo niekomu z vasho okolia stalo nieco podobne pls poradte.

Kamos jedného pekného dna nasiel za bytovkou v pytliku trávu.nebolo jej vela dve male susticky.
Samo ze to isli hned spalit, traja primerane k mnozstvu travy.lenze ta anonymna trava bola pekelne potentna.traja ludia stav too stoned, cierno-biele videnie
stavy na odpadnutie, krce a silne halucinacie.

po tomto huleni sme si viacerý všimli u kamosa dost zmeny povahy, zacal byt utiahnuty, nikomu neveri
akurat vcera nam to potvrdil aj on sam
chalos uvazuje nad nastevou psychologa
(medzi tym sa snim rozisla priatelka)
........................................................................................
co si otom myslite? moze jedno hulenie takto zmenit cloveka?a vobec co si otom myslite?
vopred dakujem za kazdu radu
...................................................................................
PalYno
tak toto je dobra schiza ja uz hulim nejakych 5-6rokov a zatial sa mi nic podobne nestalo ale sak 100ludi 100chuti,,,chapes no na kazdeho to mohlo vplyvat inak,a mozno ze ten grass bol v niecom napusteni,u nas zacali takyto debilci napustat nekvalitne modely ja im hovorim ze ,,seno,, napustat nejakymi chemickymi srackami aby to ze vraj lepsie slapalo,neviem ci to bol stof alebo nieco ale nehulil by som to
Zedy
A není to z větší části způsobený tím rozchodem s přítelkyní?
V1ck
myslim ze se do zase zlepsi clovek-moje kamradka se takhle dojebala po tripu, chce to cas a dost s tim clovekem mluvit aby si zase uvedomil vo co go :) zdar doufam ze se to zlepsi
grundik
no rozisla sa snim tusim tyzden potom ale neslo o to ze by sa posla nej zmenil,
ale on vravi ze on tu zmenu citil sam na sebe hned
podla mna to bude zmes tych veci
............................................................................................................
teda ako vidite nehulte kdejaky bordel co najdete
Zedy
No a na vás to nemělo žádnej dopad podobnýho rázu? Určtiě tomu přihodl dost i ten rozchod a jak píše V1ck, časem a s vaší pomocí se spraví.
grundik
ja som ztoho nemal
ale vcetci co fajcili vraveli ze desny nater ze to bol zabijak
dokktor
no já teď huilím kamošovo model, kerý soukromě přezdívám kompresor času, protože neuvěřitelným způsobem zpomaluje vnímání plynutí času - no a jeden z jeho vedlejších účínků je, že taky umocňuje (možná i navozuje) deprese a stavy úzkosti. stavy podobné tomu co tu popisuješ. teda do minulého týdne to tak bylo, ale možná už sem si zvykl a možná, že to byla enom haluz.

je možné, že u tvého kamaráda je tomu podobně, že mu to hulení nejak posílilo do podvědomí zatlačované problémy, které po tom zhulení se snaží prodrat na povrch a dělají neplechu. doporučuju sociální kontakt a hodně mluvit. a hlavně jebat na problémy (jako třeba rozchod) a nezabývat se nima - terapie take it easy. psycholog je taky dobrý, ten je placený od toho, že si o tom s tebou pokecá. ale jak už tu nekeří přede mnou naznačili, čas to dá s nejvěčí pravděpodobností zase do kupy.
Expiry
Me se jednu dobu kdyz jsem kupoval hulo stavalo,ze cca 2tydny jsem kazdou noc nemohl spat(vetsinou sem za noc naspal asi 3hodky a takze po tech 14dnech sem byl totalne v <>),ale to by nebylo tak strasny,ale pokazdy jsem mel hrozne divnej pocit,jakoby uzkost nebo strach z neceho,ale nevstahovalo se to k nicemu konkretnimu.Pokazdy sem lezel v posteli nekolik hodin uplne vyschyzovanej,ale nikdy to nebylo z nejakyho duvodu,kdybych trebas byl posranej ze mi vyhmatnou pestirnu,ale to byl proste jenom strach bez duvodu.
Sem si temer jistej,ze to bylo travou,protoze to sme zrovna hulili grass z jedny prazsky hospody a ponicem jinym se mi to nikdy nestavalo.

Podle miho nazoru to byl nejakej wosmel,jako treba dela jeden(asi jich bude vic :()shop v Amstru,ze pridava na palice nejakou krystalickou latku,ktera vypada trochu jako trichomy,ale je to svinstvo chemicky.V pripade ze na tom nebyla umela priskyrice,tak to muselo bejt necim napusteny(ted mluvim hlavne o pripade tveho kamose),protoze mit po huleni krece a videni??To je uz trosku moc.

Seedbanky maji par modelu ktery jsou proslulych tim,ze pri velke davce mas haluze,ale tech modelu je par a navic si myslim,ze uz jsou natolik vychytany,ze je naprosto nemozny mit po tom nejaky krece.

Krece jsou udajne zpusobeny nedostatkem mineralnich soli,napriklad sportovci kdyz maji krece si do piti hodi trosku soli a kreci se vetsinou zbavi.Huleni vysusuje sliznice,ale podle me nemuze tyhlety soli rozlozit aby jich byl v tele nedostatek a zas moznost ze by vsichni tri meli malo soli mi prijde jako blbost,takze v ty trave muselo neco byt.

Denska uz je mozny temer vsechno,napriklad kamaraduv bratr si namocil palici v redidlu a nechal uschnout,prej ze bude mit haluze :punk:....
grundik
pevne verim tot on je taka typa ze vecne vysmiaty pre kazdu srandu
a zrazu sneho samotar
on sa da dokopy podla mna, teda duufam
.................................................................................................................
OTAZKA ZHULILI BY STE NAJDENY MATROS?
grundik
blbo som sa vyjadril
krce take vnutorne ze mal pocit velmi silnej fyzickej uzkosti
az bolestivej
Pevně doufám že se kámoš srovná ;) (uvidíš sám, když jsi blízký z jeho okolí, budeš moct bezprostředně pozorovat změny).. dá se chápat že jste o tom moc nedumali a zhulili nález, ale NIKDY nevíš co v tom je (krom toho jax to popsal je klidně možné, že to někdo testoval a po prožití podobné zkušenosti to prostě vyhodil .. přičemž spláchnutí do hajzlíku by bylo určitě lepší řešení). Co jsme četl ty předchozí příspěvky s různým napouštěním atp. palic, tak i nemožné je možné a občas je to.. tfůj..

Jak psal dokktor, výborné bude ukázat mu, že Vám na něm fakt záleží, mluvit s ním (pokud možno o něčem příjemném, takže téma tráva bych po té zkušenosti vynechal), aby byl prostě v sociálním kontaktu se známými.. Případná návštěva fundovaného a citlivého psychologa třeba nebude od věci..
sancha
mohlo to bejt docela plesnivý a to je pak slušná nálož .. jestli pak byl pár dní mimo by nebylo tak strašně divný .. a ten rozchod s kočkou .. těžký takhle posuzovat ale jasný že to taky na nohy většinou zrovna nepostaví
minule mi kamoška doniesla "niečo" a po 2 fínskych som bol strašne nepríjemne zhúlený , zlá nálada , depka ...nefajčil som asi 2 mesiace ..sweet tooth to iste nebol ...je to aj od modelu a zrejme aj od toho , že čo sa v človeku nazbiera a zrejme aj zvýrazní ...bolo to napiču a bol som podozrievavý...ale prešlo to
veggxy
mohli ste hulit plesnivej matros mel sem po nem taky nespavos lps halucinace a hrozní schízi....nevim jak je to mozny ale ta plisen tomu asi neco dává.....hulil sem asi 4 plesniv modely a nic podobní tomu jednomu,,,myslíte ze se mi na palicu chytlo lsd? bo ja nevim...
veggxy: lsd na palici je pěkná kravina. lsd degraduje při teplotě asi 25 stupňů celsia. Takže hořením se ti do těla dostat nemůže
El_Liberal
expiry: k tomu nespani, kdyz jsem byl malej, tak se mi casto zdaval takovej sen, nedokazal jsem rict co to bylo, ale ta uzkost po tom, mozna az strach... fakt nepopsatelne, kdo nezazil nepochopi, kdyz se clovek boji neceho, o cem ani nevi co to je a v hlave se mu zacnou motat strasne hovna v hlave...

sry za OT .)
DEVIATIO
ja osobne si myslim ze to akorat zesiluje vnitrni pocity,kdyz jsem celkov v pohode tak se mi nestalo ez bych mel deprese potom,ale kdyz ma problemy tak na me trava skoro nepusobi a povetsinou potom mam depku.
Placebo
zdavím .. souhlasím stím,že to mohlo bejt plesnivý a že mu to navodilo na pár dní "divný" stavy,ale ta dlouhodobější náladovost byla zbůsobená určitě tím rozchodem .. jinak sem zažil podobnej případ,akorá bez toho,že bysme něco našli :-),ale znám už 1. třídy kámoše,kterej si snáma vždycky v klídku pokouřil,pobavil a zasmál se,ale cca před rokem ze dne na den přestal ! ani si ten dobře nevybavím,ale začal se chovat prostě jinak,začal brát jinak hlavně nás všecky .. už nikdy si od tý doby nedal a vždy,když se jde kalit a přijde čas na hulení,tak začne bejt prostě "zvláštní¨.. neříkam že na vině je hulení,ale takovou změnu sem nikdy pře tím neviděl,hlavne na člověku kterýho znam tak dlouho :-( ...
lootman
Ja se pridavam k tomu ze to bylo plesnivy nebo nejakou srackou napusteny... zdar
wile
Zazil som uz neprijemne pocity na ganji, napriklad, ze som bol nedovercivy, uzkostlivy, paranoidny, prip. nasledne depresijne stavy.

Vela v tom robi aj to, ze s kym ste. Ked ta v tej zhulenosti napadne nejaka absurdnost a namotas sa na nu. Ked napriklad uveris tomu, ze ta vsetci sleduju, alebo ze sa ti chcu smiat, alebo ze ta odsudzuju, ci nieco podobne(tiez ked ta chcu ludia s ktorymi hulis strasit). Veruze nic prijemne.
Taketo paranoidne stavy moze vyvolat aj to, ked ta haluz, na ktoru sa namotate, drazdi vase podvedome zabrany, alebo nieco neprijemne, co v sebe potlacate a neviete pred tym utiect.

Kazdopadne je to kombinacia viacerych vplyvov. A pokial to bola nejaka silnejsia odroda(mozno aj napustene niecim - ved samozrejme, vsetko je mozne), k tymto stavom mohlo prist omnoho lahsie.

Raz mi dokonca zostalo nieco neprijemne po huleni(stavy uzkosti - akoby som uveril nejakej entite, ved viem si zhruba predstavit ako som to vnimal).
Len som sa od toho nevedel oslobodit, ale oslobodil som sa od toho pri dalsom huleni.
Kazdopadne vtedy to bola taka namotavka, ktora popierala moj doterajsi sposob zivota, len to bolo nedomyslene a ja som sa tak nejako zasekol.

Vtedy som uz rozmyslal, ci nemam schizofreniu...

Hlavne budte ku kamosovi dobri a plni pochopenia. - nuz, riziko povolania..
HighToDeath
Mě se někdy po hulení stává, že si připadám jako naprostý magor, že bych radši ani nevylezla mezi lidi a tak (a tyhle stavy dokážou fakt potěšit, když si natěšeně dáte svou novou úrodu a ony z toho takový schýzy :rolleyes:).
A pak někdy třeba ležím v posteli, a jsem z něčeho nervózní, úplně bezdůvodně, je to takový divný. Jenomže hulím už celkem dlouho, tak si nevzpomínám, jestli se mi to stávalo ještě než jsem s tím začala...
Možná že jsem trochu jiná než dřív, ale taky to můžu svést na přirozený vývoj osobnosti nebo něco takového :mutant:
A jak jste tady psali o tom klukovi, s tím jsem se zatím nesetkala... :confused:
Mě se to ted po sklizni stavalo docela často ale svuj model moc dobře znam . Ty schyzi paranoje se snažim ignorovat, ¨Ty křeče sem taky zažil byl to maras ten stvav se mi vubec nelibil trvalo to jen par minut pak se to sklidnilo a užival jsem si stavy... ale něco na tom bude
Ariel
plisen ci napusteni srackou.. docela casto slycham ze typkum v Cajzlu zabavijou pecky duno a kdyz to daji na rozbor najdou tam pervitin.. coz je teda narezovy hnuska - je videt ze Prazaci sou krysy, pokud de vo love, nerikam vsichni ale neslysel sem o necem podobnym z jinyho mesta..
JJ jsem si ce Ostravák a o těchPražakach jsem to slyšel taky už dřiv. Ale ted jsemse ujistil že so fakt take s*** a něco tam přidavaji. Jestli to tam koupi nake 15 -16 lete děcka tak je fakt lituju. uff ještě že pěstuju...
Tod
citace:
Původní příspěvek od El_Liberal
expiry: k tomu nespani, kdyz jsem byl malej, tak se mi casto zdaval takovej sen, nedokazal jsem rict co to bylo, ale ta uzkost po tom, mozna az strach... fakt nepopsatelne, kdo nezazil nepochopi, kdyz se clovek boji neceho, o cem ani nevi co to je a v hlave se mu zacnou motat strasne hovna v hlave...

sry za OT .)

přesně nachlup sem mel todle taky dyz sem byl malej a este nedavno se mi to vracelo.. proste nepopsatelnej sen a nevis presne ani ceho se bojis.. jjj
MadEGG
tak jestli ma kamarad nejaky psychycky problemy v rodine, tak je dost mozny, ze mu ten silnej model neco rozjel. ony ty problemy vetsinou vzniknou z neprijenych, stresovych a silne uskostnych zazitku..

dalsi odstavec mazu, pac se obevily nazory, ze rozsiruji bludy. tak tedy uvadim na pravou miru. nic jsem se rozsirovat nesnazil, jen jsem pokracoval v diskusi. kazdopadne nekdo utrpel ujmu na svem dokonalem pestitelskem ja, tak se mu hluboce omlouvam.
urcite to nebylo z venkovni huleni. s toho je vetsinou dobra nalada :)
raddy
ak sa kamos nezrovna, odborna pomoc moze zachranit vela, bez ohladu na to co jeho stav sposobilo. mam skusenost, ked brat mojho kamosa zacal byt "divny", zhodou okolnosti v tej dobe fajcil travu atd, bezna puberta...uz je peknych par rokov na liekoch bez ktorych ma nekontrolovatelne (velmi) agresivne spravanie ktorym trpi hlavne rodina, styl snaha o fyzicku likvidaciu, je jedno ci otec, ci mama. diagnoza: schizofrenia
citace:
Původní příspěvek od MadEGG


jinak ten model mohl byt treba hnojenej necim co mu dalo takovou potenci. treba odvarem z durmanu. nebo muchomurky. ci opia.. da se to hnojit takrka cimkoliv a na ucinku si myslim, ze se to projevit muze. navic jestli ti kluci nebyly na huleni zvykli, tak to mohl byt jenom dobrej vypestek,. kterej neustaly..


EEE??? opet legendy o huleni zalivanym herakem atd... a co treba LSD do stonku?? nemohlo to byt tim?? Muhehhe
Denitr
sebráno z prvního náhodného zdroje, podle mě to celkem vystihuje:

I když se psychické poruchy způsobené LSD projevují až při pravidelném užívání, někteří lidé mohou mít už po jedné dávce takové problémy, jako jsou halucinace nebo paranoia po dobu i dvou let.
Někteří také pak trpí tzv. flashbacky. Protože je v ní obsažen strychnin, i když velmi malé množství, může způsobit nevolnost a žaludeční křeče.
MadEGG
tez mazu.. pohorsenym se omlouvam.
MadEGG
2snowflake: je tady nekde o tomhle thread? hledal jsem a nenasel jsem a nerad bych zil s milnymi informacemi :)
k tomu prvnimu přispěvku:
byla to vubec tráva?! nebyla to šalvjej ???ten stav by to dobre vystihovalo a člověk se potom muze zblaznit to je ozkouseny :D :D :D
Setth
K tomu prvnímu příspěvku:
To co váš kamarád zažil, (nevím jak se věci od té doby vyvinuly) může být zcela pravděpodobně buď toxická psychosa nebo nějaká duševní porucha. Nezáleží na tom, jestli člověk chlastá, hulí, užívá LSD nebo něco jiného, ale každej člověk má v sobě určitou hranici nebo nějakej spouštěč, který může takové věci vyvolat.

Duševní porucha, ke které má určitý člověk genetické předpoklady, by se jinak za celý život nemusela projevit, ale je všeobecně známo, že marihuana, stejně jako jiné drogy, dokážou takové věci spustit.

Toxická psychosa není o nic méně závažná než duševní porucha, ačkoliv se z ní díky lékům nakonec člověk dostává snáze. Pokud člověk užívá drogy ve větším množství nebo je-li na nějakou látku více citlivý, může dojít k porušení chemické rovnováhy v mozku a vyvolání právě takových stavů.

Pokud v sobě váš kamarád pocítil změnu, kterou sám nemůže ovlivnit, návštěvu psychologa (nebo psychiatra) bych příliš neodkládal. Ostatně jen doktor dokáže odlišit toxickou psychosu od duševní poruchy (jako je například schizofrenie) a to až po určité době.

Vzhledem k tomu, že už je to od oné události nějaký ten rok, tak doufám, že vše dobře dopadlo.
kouba
Jak píše Setth není zcela vyloučeno že se mohlo jednat o katalyzátor vrozené duševní poruchy , sám jsem toho byl svědkem když se u mladého ogary projevila schizofrenie a nic s tím nedělal, defuckto jeho okolí. Tato nemoc se u něj neustále zhoršuje a můžu vám říct, že je to opravdu někdy neuvěřitelné až děsivé.
j.d.
K prvému príspevku: Nech kamarát skúsi ísť za homeopatkou. Mne nasla zatazenie drogami,dala mi liek vyrobeny z kaktus L.wiliamsi (peyotl) a teraz som o.k. konkretny moj problem bol ze my jebalo v hlave a nasledne som nemal radot zo zivota tak som to zacal riesit. ziadna diagnoza,lieky ma nijak nezmenili,len mi mozog pracuje tak ako predtym a ked si obcas spomeniem na stavy ktore som mal tak ani nechapem ako som mohol tak rozmyslat. svoj pribeh tu pisem len na ilustraciu lebo sam som sa obaval ze pridem o to co my Ganja dala, :) neprisiel som o to :)
kaktusx
j.d.: a teraz hulíš aj funguješ normálne ďalej?
Ešte by ma zaujímalo, v akej forme bol ten kaktus? Spracovaný do tabletiek alebo len surová rastlina? A ešte by som chcel vedieť koľko cca si na tú liečbu minul...ak môžeš tak napíš pls.

PEACEandLOVE
MadEGG
pochybuju ze surova rostlina.. to by ho spis poslalo jeste vic do kolen ;) podle me slabej vytazek v tabletkach, jak uz to u homeopatik byva :)
j.d.
Hej teraz hulim a v pohodke,ked uz citim ze nesom v poriadku tak si dam znova a som v poho. neviem uz kolko som minul,bol som V BRNE,DOKTORKA Andrea Malkova,skus najst cennik, mozno tak 1000 ck . A tie lieky sa neriedia ale "potencuju" - riedia pretrepavanim
napriklad L.wiliamsi D1= 1 diel tinkturi kaktusu + 10 dielov mliecneho cukru
L.wiliamsi D2=1 diel L.w. d1 + 10 dielov mliecneho cukru (pomer 1:100)
L.w. d7 pomer 1:10 000 000
L.wiliamsi D30 pomer 1:10 na 30-tu
" chemicky vzato neliší se L.w.D30 od L.w.D200 nijak,je to cisty mlecny cukr,zostava uz iba informace" Dethlefsen,osud jako sance,str.109.
j.d.
NO čo? Ako sa ma kamarát?
pospáč
napiš nám jestě jestli to byl normální indoor nebo venky jestli to byly venky tak je možný že v te kytce byl ´BRUFEN. Prášek na bolest hlavy který je svým složením podobný ibalginu. To se prostě den před sklizný do té kytky rozdrcený a rozpuštěný ve vodě vpíchne injekční jehlou a když je to vní a hulí se to tak sou stoho i halucinace a stavy které jsi vyjmenoval. Pokud by to někdo chtěl zkusit tak se řiďte providlem 1 pilulka=1 obrovská kytka
Roy
Homeopatika, bych rozhodně nedoporučoval.A to z toho důvodu, že je založena pouze na empirii.Je tam pouze placebo efekt.To si může vzít aspirin a efekt bude stejný.
MadEGG
2Roy: blbost. funguje to na principu malich davek chemickych latek. Takovich, ktery nemaji zadnej vliv na jatra jiny organy. Coz sebohuzel o jinych lecich rici neda :/


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma