Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdrawím všetkých,
potrebujem sa svami podelit o skúsenosť mojho kamaráta ak sa vám alebo niekomu z vasho okolia stalo nieco podobne pls poradte.
Kamos jedného pekného dna nasiel za bytovkou v pytliku trávu.nebolo jej vela dve male susticky.
Samo ze to isli hned spalit, traja primerane k mnozstvu travy.lenze ta anonymna trava bola pekelne potentna.traja ludia stav too stoned, cierno-biele videnie
stavy na odpadnutie, krce a silne halucinacie.
po tomto huleni sme si viacerý všimli u kamosa dost zmeny povahy, zacal byt utiahnuty, nikomu neveri
akurat vcera nam to potvrdil aj on sam
chalos uvazuje nad nastevou psychologa
(medzi tym sa snim rozisla priatelka)
........................................................................................
co si otom myslite? moze jedno hulenie takto zmenit cloveka?a vobec co si otom myslite?
vopred dakujem za kazdu radu
...................................................................................
tak toto je dobra schiza ja uz hulim nejakych 5-6rokov a zatial sa mi nic podobne nestalo ale sak 100ludi 100chuti,,,chapes no na kazdeho to mohlo vplyvat inak,a mozno ze ten grass bol v niecom napusteni,u nas zacali takyto debilci napustat nekvalitne modely ja im hovorim ze ,,seno,, napustat nejakymi chemickymi srackami aby to ze vraj lepsie slapalo,neviem ci to bol stof alebo nieco ale nehulil by som to
myslim ze se do zase zlepsi clovek-moje kamradka se takhle dojebala po tripu, chce to cas a dost s tim clovekem mluvit aby si zase uvedomil vo co go zdar doufam ze se to zlepsi
no rozisla sa snim tusim tyzden potom ale neslo o to ze by sa posla nej zmenil,
ale on vravi ze on tu zmenu citil sam na sebe hned
podla mna to bude zmes tych veci
............................................................................................................
teda ako vidite nehulte kdejaky bordel co najdete
no já teď huilím kamošovo model, kerý soukromě přezdívám kompresor času, protože neuvěřitelným způsobem zpomaluje vnímání plynutí času - no a jeden z jeho vedlejších účínků je, že taky umocňuje (možná i navozuje) deprese a stavy úzkosti. stavy podobné tomu co tu popisuješ. teda do minulého týdne to tak bylo, ale možná už sem si zvykl a možná, že to byla enom haluz.
je možné, že u tvého kamaráda je tomu podobně, že mu to hulení nejak posílilo do podvědomí zatlačované problémy, které po tom zhulení se snaží prodrat na povrch a dělají neplechu. doporučuju sociální kontakt a hodně mluvit. a hlavně jebat na problémy (jako třeba rozchod) a nezabývat se nima - terapie take it easy. psycholog je taky dobrý, ten je placený od toho, že si o tom s tebou pokecá. ale jak už tu nekeří přede mnou naznačili, čas to dá s nejvěčí pravděpodobností zase do kupy.
Me se jednu dobu kdyz jsem kupoval hulo stavalo,ze cca 2tydny jsem kazdou noc nemohl spat(vetsinou sem za noc naspal asi 3hodky a takze po tech 14dnech sem byl totalne v <> ),ale to by nebylo tak strasny,ale pokazdy jsem mel hrozne divnej pocit,jakoby uzkost nebo strach z neceho,ale nevstahovalo se to k nicemu konkretnimu.Pokazdy sem lezel v posteli nekolik hodin uplne vyschyzovanej,ale nikdy to nebylo z nejakyho duvodu,kdybych trebas byl posranej ze mi vyhmatnou pestirnu,ale to byl proste jenom strach bez duvodu.
Sem si temer jistej,ze to bylo travou,protoze to sme zrovna hulili grass z jedny prazsky hospody a ponicem jinym se mi to nikdy nestavalo.
Podle miho nazoru to byl nejakej wosmel,jako treba dela jeden(asi jich bude vic )shop v Amstru,ze pridava na palice nejakou krystalickou latku,ktera vypada trochu jako trichomy,ale je to svinstvo chemicky.V pripade ze na tom nebyla umela priskyrice,tak to muselo bejt necim napusteny(ted mluvim hlavne o pripade tveho kamose),protoze mit po huleni krece a videni??To je uz trosku moc.
Seedbanky maji par modelu ktery jsou proslulych tim,ze pri velke davce mas haluze,ale tech modelu je par a navic si myslim,ze uz jsou natolik vychytany,ze je naprosto nemozny mit po tom nejaky krece.
Krece jsou udajne zpusobeny nedostatkem mineralnich soli,napriklad sportovci kdyz maji krece si do piti hodi trosku soli a kreci se vetsinou zbavi.Huleni vysusuje sliznice,ale podle me nemuze tyhlety soli rozlozit aby jich byl v tele nedostatek a zas moznost ze by vsichni tri meli malo soli mi prijde jako blbost,takze v ty trave muselo neco byt.
Denska uz je mozny temer vsechno,napriklad kamaraduv bratr si namocil palici v redidlu a nechal uschnout,prej ze bude mit haluze ....
pevne verim tot on je taka typa ze vecne vysmiaty pre kazdu srandu
a zrazu sneho samotar
on sa da dokopy podla mna, teda duufam
.................................................................................................................
OTAZKA ZHULILI BY STE NAJDENY MATROS?
Pevně doufám že se kámoš srovná (uvidíš sám, když jsi blízký z jeho okolí, budeš moct bezprostředně pozorovat změny).. dá se chápat že jste o tom moc nedumali a zhulili nález, ale NIKDY nevíš co v tom je (krom toho jax to popsal je klidně možné, že to někdo testoval a po prožití podobné zkušenosti to prostě vyhodil .. přičemž spláchnutí do hajzlíku by bylo určitě lepší řešení). Co jsme četl ty předchozí příspěvky s různým napouštěním atp. palic, tak i nemožné je možné a občas je to.. tfůj..
Jak psal dokktor, výborné bude ukázat mu, že Vám na něm fakt záleží, mluvit s ním (pokud možno o něčem příjemném, takže téma tráva bych po té zkušenosti vynechal), aby byl prostě v sociálním kontaktu se známými.. Případná návštěva fundovaného a citlivého psychologa třeba nebude od věci..
mohlo to bejt docela plesnivý a to je pak slušná nálož .. jestli pak byl pár dní mimo by nebylo tak strašně divný .. a ten rozchod s kočkou .. těžký takhle posuzovat ale jasný že to taky na nohy většinou zrovna nepostaví
minule mi kamoška doniesla "niečo" a po 2 fínskych som bol strašne nepríjemne zhúlený , zlá nálada , depka ...nefajčil som asi 2 mesiace ..sweet tooth to iste nebol ...je to aj od modelu a zrejme aj od toho , že čo sa v človeku nazbiera a zrejme aj zvýrazní ...bolo to napiču a bol som podozrievavý...ale prešlo to
mohli ste hulit plesnivej matros mel sem po nem taky nespavos lps halucinace a hrozní schízi....nevim jak je to mozny ale ta plisen tomu asi neco dává.....hulil sem asi 4 plesniv modely a nic podobní tomu jednomu,,,myslíte ze se mi na palicu chytlo lsd? bo ja nevim...