Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
pozor na policajty - Klikni zde pro originální téma
Marshall47
nazdárek,

včera večer se mi stala taková vecička..... byl sem se podívat na políčku a co sem tam nenašel...hermouše. ještě neměl prasklí samčí květy tak sem ho hned nekompromisně vytrhl. a jelikož na něm byli pěkný malí paličky tak sem se rozhodl že ho vezmu domů a třeba z toho bude na pár prásků (aby ne, kytka měla 2,5m). Nu a tak sem si ho nechal u silnice že si pro něj přijdu v noci až bude tma. To sem taky udělal....nu a tam si štráduju domů v noci přes město a tu najednou okolo projíždí policejní hlídka. V tu ránu se mi zastavilo srdce! Oni zastavili, já zastavil a koukáme po sobě. ve vteřině sem se rozhodl pro útěk))) začal sem sprintovat jak o život! do prvního křový sem hodil kytku a utíkal sem po svých.... pár kliček a fíglů a střásl sem je! rychle sem se vrátil pro kytku a domů sem pokračovat po tajných cestičkách po kterých se měj jít hned zprvu....((( kytku sem domů nedones-pro jistotu! Poprvý v životě sem zažil jaký to je když za tebou jede policejní auto a snaží se tě chytit... nic příjemnýho.... už sem čekal že až přijdu domů tak budou stát před barákem))) A chtěl bych se zeptat někoho zkušenějšího zda li to může mít ještě nějakou dohru.... jestli mě poznali, jakože s největší pravděpodobností ano, tak o mě ví budou si na mě dávat bacha.... otázka je zda-li jsou schopný kvůli tomu za mnou přijít domů, třeba že jako na domovní prohlídku(i když tu musí nařídit soud ne?)... no popravdě, těžce se mi v noci usínalo))
Shandy
kdyby sis to ty Jarine dal do batohu nebo igelitky tak žádnou cowbojku mít nebudeš :D :frog: uprchlíku :D
Tayem de Tox
jediná dohra z toho bude, že se to tady rozjede ;) utíkej, forreste, utíkééj!!! :frog:
R3dm4n
No nemaju ti podla mna čo dokázať aj keby ťa našli ;) ,takže mne sa to zdá celkom v pohode ... :wink:
A podla čoho myslíš že by ťa mohli nájsť ?
Marshall47
nu není to tu moc velký město... většinu policejních hlídek znám. v autě seděli dva policajti, jednoho sem viděl, ale druhýmu sem do tváře neviděl, je dost možný že to byl zrovna ten se kterým se znám osobně... ten by mi dozajista poznal((( nu dneska ráno sem si zašel pro toho hermouše tam kam sem ho v noci odhodil))) když mi už dal tolik zabrat tak ho jen tak nevyhodim)))
Expiry
Nevim jestli jsi tu kytku nesl trebas v tasce a nebo jenom v ruce??

Jestli jsi ji mel v tasce/batohu:
Nemel jsi si Policajtu vubec vsimat,je dobry po nich jenom tak kouknout jako kazdy zvedavy obcan a jit si !v klidu! dal po svem,hlavne se nesmis moc ohlizet a koukat na ne.Dalsi dulezita vec je nezrychlovat/nebezet kdyz je uvidis.Ty nejdrzejsi zlociny vetsinou vychazeji!!

Priklad:v jedne z prazskych nemocnic cca kolem 5hodiny !odpoledne! vesla particka chlapku v monterkach a namirili si to rovnou ke kancelarim kde si kazdi vzal 2PC a odesli prez vratnici.Pak se vratili i kazdy vzal jeste dva kompy,takze 4PC na osobu.Vklidu si vse nalozili a odjeli.Druhy den rano zamestnanci zjistili,ze nemaj kompy.Na typky se nikdy neprislo,protoze nikomu neprisli podezreli,nikdo si jich nijak nevsimal.Proste byli suvereni a tak nikdo nemel duvod se jich na neco vyptavat a nejak si jich vsimat.

Utikal bych teprve kdyby si te zacli enjak vic vsimat jako napriklad ze by k tobe vyrazili a nebo zastavili.



Jestli jsi mel kytku v ruce:
Tak ses,se vsi uctou :D,peknej KKT,protoze tahnout kyktu v ruce prez mesto je oravdu kktina a rikas si o basu/pokutu!!To bych teda taky zdrhal jakmile bych je zahlidnul...


Nemaji pravo k domovni prohlidce a ani ti nemuzou nic udelat.Na domovni prohlidku by potrebovali nejaky dukazy a to podle me nejni to ze jsi utikal.
Marshall47
nu to máš pravdu že sem pěknej kretén)) to víš že sem jí nes jenom v ruce))) ale naštěstí sem byl rychlejší než ruka zákona)) ode dneška začínam běhat a víc sportovat)) pro jistotu))
R3dm4n
Marshall : Hlavne keď budes mať úrodu,nenes to všetko v rukách,ale obstaraj si nejaky ruksak,alebo igelitky :wink:
freeriderdave
Ty ses teda povedl,Bože..
Wevi
no tak to mě podrž:D:D:D
Svahadji
:D:D s 2,5 m kytkou na rameni přes město :punk: HC-man
Trafo
Todle je opravdu kuriozni kousek :D. Treba se nakonec objevis na super.cz a bude k tobe nejakej ,,desne vtipnej,, komentar :D

Todle muze bejt novej extremni sport :punk: ....zdrhani s ganjou pred bengalcema :D

1. Grower Beginer - nekde na okraji mesta u parku nebo lesa

2. Advancer - nejaky huste osidleny sidliste s ,,okama,,

3.Master Runner - Václavak

U vsech lvlu je nutna 2,5 m kytky kvuli pocte zakladatele tohoto sportu Marshalla47 :bravo::bravo::bravo:

Povolena je kukla nebo maska

:D:D:D
wasco123
To si asi robil reklamu ze budes mat doma spek aby vsetci videli. Ja keby som siel cez dedinu s kytku na pleciach, tak mi ju vsetci stihnu oskubat, zhulenaci jedni.
Já sem před cca 6 lety sklidil kytku taky asi 2,3m, nebylo jí jak dopravit, pěšky se mi nechtělo, tak sem jí vezl na simsonu s kámošem - on jí držel, mě čouhal vrchní kartáč vedle hlavy dopředu. Vezli jsme jí asi v šest večer (bylo ještě světlo) do 3 km vzdáleného cíle a nějak jsme to neřešili. Cestou jsme potkali pár důchodců co šli ze zahrádky, jednoho známýho, se kterým jsme ještě asi 3 min kecali, benga naštěstí ne. Projížděli jsme víceméně periferii menšího města. Moc jsme to neřešili, dopadlo to good :D
El_Liberal
rappa tak to jses porad podle trafova zebricku grower beginer, kterej se ke vsemu snazi podvadet jizdou na simaku :D

peace
Vochomurka
NECHAPU PROČ SI TO NENARVAL DO BAGLU? tO MUSI BYT ASI HODNĚ MALÉ MĚSTO ŽE SI POLICAJTI PAMUTUJÍ KAŽDÉHO OBČANA :flick:
Kaspars
Já jsem jednou taky přenášel kytky... 6kytek v 20l NFT bez vody kytky byli asi 30 dnu na květu s černým pytlem přez palice takový 4km sem se s něma prošel, bez pomoci kamaráda bych byl v pr... , a bobky když kolem nás projeli sem měl taky,opravdu nic příjemného . . .


Marshall47: žalář tě asi nečeká . . . ale i tak menší paranoie se nevyhneš...
Dude
citace:
Původní příspěvek od Hydegat
POZOR!!! PŘIPRAVUJE SE VETŠÍ ZÁTAH NA PĚSTITELE, POKUD SI NEJSTE JISTÍ 100% ANONYMITOU, DOPORUČUJI VÁM SVÉ PĚSTITELSKÉ VYBAVENÍ ODSUNOUT NA BEZPEČNÉ MÍSTO, TO PLATÍ I PRO MATKAŘE!! MUSEL SEM PŘERUŠIT SELEKCI A VŠE ODSTRANIT, ČEKÁM JE KAŽDÝM DNEM.

PS: Ještě že část policajtů hulí, jinak bych byl v prdeli. Mějte se.

Samo pokud k vám zavítají buďte udivení. pic


hee?
zdroj?
Expiry
Zajimaly by me nejake informace o tehle "razii",ostatne asi nas vsechny.Jakym zpusobem maji v planu odhalovat pestitele??Ja treba nikdy neprodal a momentalne ani nikdo nevi ze pestuju(pracuju na skrini),takze newim jak by na to chteli hosove prijit???
Trafo
Tak, ale panove co to je za dotaz zdroj?
Prectete si to P.S. ne?

PS: Ještě že část policajtů hulí, jinak bych byl v prdeli. Mějte se.

Myslim, ze je to vcelku jasne ne? Kamaradi u policie jsou dobri :) - mam to sam ozkousene ohledne pravnich komplikaci a rikam vam mit znamou policejni pravnicku je opravdu fer. Nedela zadnou spinavou praci. Proste se vyzna a umi svoji praci nejlip. Trafo
hydegat: bez povolení k domovní prohlídce mi do bytu stejně nikdo nesmí...takže další poznatek...
Marshall47
Ramon_Dexter má pravdu. Kdyby chtěli udělat nějakou velkou akci, tak by museli mít o soudů povolení k domovní prohlídce a museli by jít najisto. A určitě nebudou po někom kdo má doma malou skřín, nebo pár kytek na dvoře, ale radši pudou za někým kdo pěstuje a distribuje ve velkým....to je můj názor
Trafo
Jo tak jak to dopadlo se treba brzy dozvime...
já jenom že tohle je zbytečná paranoia
Expiry
Me je vcelku jedno z jakych zdroju ma tu informaci,ale zajima me,jak si to asi tak Policie predstavuje...Preci nebudou chodit dum od domu,zvonit a ptat se lidi:"Dobry den,neznate nahodou nekoho,kdo by pestoval tu osklivou Marijahuanu?" obet :D:"Ale no jiste pane straznik,syn toho ma plnou skrin,jen se pojdte podivat"...Musi mit nejakou taktiku "boje"proti pestitelum,protoze nejdriv musi sehnat dukazy,aby meli pravo na domovni prohlidku....Budu rad za kazdou informaci,pak aspon vetsina z nas bude mit klidnejsi spani.

Ramon_Dexter:
U me tedy nejde o paranoju,jen me zajima jak na to hosi v modrem chtej jit,abych si v pripade nouze mohl zamect pred svim prahem a jiste vedet,ze jejich nove metody na me neplati.
Trafo
:D :D :D Aha Aha Aha panove panove nejak se nam to razie rozjizdi.

P.S. Nesmal jsem se tem lidem co o to prisli...
expiry: jasně že tohle mě zajímá taky

nebo u nás cajti začínaj používat orwellovský metody kontrol s vrtulníkama a termovizí??
_Chronic_SVK_
citace:
Původní příspěvek od El_Liberal
rappa tak to jses porad podle trafova zebricku grower beginer, kterej se ke vsemu snazi podvadet jizdou na simaku :D

peace

Cheater!:D


Marshall47:
To z tou rastlinou HC fakt :D si to mohol dat do nejakej igelitky alebo co...:sun:
Odsunout na bezpečné místo myslíš nejbližší kontejner po cestě? :D :D
Hele uplně "nejlepší" je svou stíhu trousit kolem.
Jestli to někomu bude stačit na potlačení psychické nevole:
Dlouholetý kamarád-kriminalista-(studovali jsme spolu),žádný řadový čmoud : cituji "kdybychom měli po každém udání na pěstitele marihuany,a že jich není málo,vyjíždět a po neúspěchu dobrovolného přístupu,ať na pozemek nebo bytu(90%),měli otrávit prokurátora s povolením k domovní prohlídce,kvůli jakému-si křoku,kam by to došlo,né tak to opravdu nefunguje.Ale pokud je to profláknutej,100% na tuty dealer,kterej nejede zrovna jako troškař,toho nemá rád nikdo,ten má smlůlu."
Myslím,že tak nějak to bylo.

Jo a co se týče tebe MARSHAL47,tak fakt nechápu jek může někdo takový křoví jen tak smýkat kolem baráku. Fakt dobrý :punk: :punk:
néé, jenom tomu prostě nevěřim
cajti nemůžou dělat nějakej mega-zátah-od-bytu-k-bytu

můžou si od carlose vyžádat ip adresy, můžou si pár lidí proklepnout, ale opakuju: bez povolení k domovní prohlídce nemůžou nic

a navíc, na nějakou velikou akci ani nemaj lidi
Moltres
Můžu potvrdit příspěvek hydegata. Ještě že mezi policajtama jsou zhulky, co to pustí ven. Ovšem vůbec nevím, kdy, kdo, koho, jakým způsobem....
DEVIATIO
ja jsem nedavno vezl dve kytky,velikost tak 30cm busem prez ctvrt republiky.Lidi akorat tak blbe civeli ale jinak se to dalo,ani ridic co jsem mu platil listek nic nerek.
Mozna jsem mel stesti ze jsem nepotkal zadny benga,je mi to fuck a jim snad taky.
Mno a nebylo to rano ale normalka prez den.
Peace D.
Piki999
Pochybuju ze ti neco reknou za 30cm kyticku maximalne se na tebe kouknou jak na ******...... maximalne se te zeptaj co to mas za modýlky :jumper:
Coooper
No to já šel taky s 1,5m kytkou přes město naštěstí jsem benga nepotkal,jenom par negru na mě čumělo :D :D :D
Hy3nA
citace:
Původní příspěvek od Piki999
Pochybuju ze ti neco reknou za 30cm kyticku maximalne se na tebe kouknou jak na ******...... maximalne se te zeptaj co to mas za modýlky :jumper:


ehm, tak to je blbost...
DEVIATIO
nikdo se me neptal ale jak jsem psal ,koukali dost blbe,jejich vec...
visco,o nikoho jsem se nezajimal,tak proc by meli oni o me nebo na em volat benga,ale metrovou kytku uz by asi nevim,neprekousli.-D
odzkousim...
piki999: jasný, ještě ti pogratulujou zta jednoduchej případ. lidi přemejšlejte. konopí je u nás pořád zakázaný. zapomeňte na nějakej pitomej výrok vrchního soudu, nic neznamená
dymec
ja sem jednou koukal doma z okna a co nevidim??kamose jak si veze palice pekne v koleckach pres vesnicu.upozornuju ze je to uz 8 let spatky to se to jeste moc neresilo
sundance
Přesně tak....Před pár lety jsme stěhovaly jen tak na rameni přes hlavní náměstí u nás ve městě kytku která měla cca2,5m.samo že jsme potkaly hafo lidí atd.ale nikdo to tenkrát neřešil jako teď.....bylo to víc o pohodě-když nikdo nic neveděl....


Sundance.
DEVIATIO
Ramon: vim ze ten vyrok soudu neznamena u nas nic bot (nastesti) nejsme amerika.Ale to nic nemeni na tom ze je jebu do ucha a svoje kyticky si povezujak chci a nikdo mi do toho nebude kecat.
CHtel sjem tim naznacit benevolenci lidi na severu.
D.
CZGhoul
No cuus lidi :)
v kazdym Případě si myslím že nosit velký kytky mezi lidma je fakt naprosto zbytečný provar :) proč takhle riskovat stojí vám to za to? Rozhodně je spousta lidí v pohodě a většinou se dle myho vůbec neangazujou v chytání pěstitelů,nicméně nevíte na koho narazíte :) a i policie chodí v civilu... No ale rozhodně nikdy nebudu věřit tomu že na nás udělají razii, uvědomte si lidí že když se bojíte tak se rychleji a zbytečně provařite schyza vás nechrání spíš naopak. Chce to klid a speka v hubě :)
DEVIATIO
ja man
Anakonda
Ja uz nesl kytku pres mesto a byly asi tak kolem 1m a to 3kyti.. A potkal jsem furu policajtu a to sem sel ve dne pres namesti budejk. Jen blbe cumeli a ja na ne se podival a a pokrcil rameny ze je to jako normalni ale jeden na me udelal ty,ty,ty ja se jen smal. good luck... peace :)
Ski
citace:
Původní příspěvek od Anakonda
Ja uz nesl kytku pres mesto a byly asi tak kolem 1m a to 3kyti.. A potkal jsem furu policajtu a to sem sel ve dne pres namesti budejk. Jen blbe cumeli a ja na ne se podival a a pokrcil rameny ze je to jako normalni ale jeden na me udelal ty,ty,ty ja se jen smal. good luck... peace :)


No jo no jo
tak tohle je jeden z nejvtipnejsich prsipevku a jak zde nekdo psal jak z ctryrlistku.. :D
A rekl si jim ze to je hydroskero? a ze na tebe nemaji delat ty ty ty ze ty jsi Nigaz Gengsta Big Boss?!
Jen blbe cumeli a ty si je vsechny zavrazdil pohledem =-O...
OMG! CO SI VYMYSLIS PRISTE?!
Konůpek
Anakonda:po druhé jsi mě pobavil za dva dny k+
Takové story
wasco123
http://archiv.markiza.sk/?31337d=24...37v%5B%5D=24160
wasco123
jebli ludkovia ziju v tej nasej zemi.
Sagara
hej ja mam dost... to co sa tu robi na slovensku to su najvecsie strely.... ''my sa modlime za kazdeho aj tych co robia to zlo" :D ja mam dost fakt. a to ze sa im do usi dostalo ze sa tam v okoli pestuje a ze tam bude este horuco... no tak toto uz je fakt vela
Moltres
Ty vole, to je normálně kampaň proti konopí.. Jak tam ještě uvádí, že už mají informace o ostatních pěstitelích z okolí. Aji bych si tipnul že si to Ti cajti vymysleli, aby postrašili ty feťaky, co to maji zasazene.. lol, ještě že žiju v ČR. Opravdu nic nezávidím.
Hy3nA
tyjo ty babky sou nejhorší elementy.. věděj prd a každej jim věří...

soustrast slovenským bratrům v zeleni...
Anakonda
citace:
Původní příspěvek od Ski


No jo no jo
tak tohle je jeden z nejvtipnejsich prsipevku a jak zde nekdo psal jak z ctryrlistku.. :D
A rekl si jim ze to je hydroskero? a ze na tebe nemaji delat ty ty ty ze ty jsi Nigaz Gengsta Big Boss?!
Jen blbe cumeli a ty si je vsechny zavrazdil pohledem =-O...
OMG! CO SI VYMYSLIS PRISTE?!


citace:
Původní příspěvek od Konůpek
Anakonda:po druhé jsi mě pobavil za dva dny k+
Takové story






Tchnicky omg.
Ski
citace:
Původní příspěvek od Anakonda






Tchnicky omg.


Vim ze je to od tematu.. ale proc by jsi nosil domu technicke konopi? Nam nenakukas ze ho mas na lana.. :)...
Stejne zacinam na osbe pozorovat paranodni jednani...(projede nam okolo baraku auto...jdu se radsi kouknout kdo to jel.. :( )
Mechac
Omfg. Nic jinyho se nato rict neda. Zeptejme se duchodcu a krestanu co si mysli o marihuane, vubec nezaujata reportaz by Markiza.
Anakonda
citace:
Původní příspěvek od Ski


Vim ze je to od tematu.. ale proc by jsi nosil domu technicke konopi? Nam nenakukas ze ho mas na lana.. :)...
Stejne zacinam na osbe pozorovat paranodni jednani...(projede nam okolo baraku auto...jdu se radsi kouknout kdo to jel.. :( )





Čaj chlape to konopí bylo technický a bylo pro jednoho kámíka, on s toho dělá mastě. Vzato to ve skříni roste rychlejš ale už dost. Kožní problémy sou hnusný a já mám hned nekolik kožních chorob a jeho mastě mi fakt pomohli aspon na chvíli:( . zdar
rastafan
ty krávo :)

totálně mě dostal trafo,takhle už sem se dlouho nezasmál...master runner po václaváku - to když si představim,tak se mi zvedaj koutky :bravo:
citace:
Původní příspěvek od wasco123
http://archiv.markiza.sk/?31337d=24...37v%5B%5D=24160


ty píííííčo, tak to je drsný !!!! lol, megalol

prej že "znesvětili svatý místo"...babylon! ganja je posvátná sama o sobě...:frog:
DEVIATIO
chicht,stoji to za to kliknout na ten odkaz,takhle to vypada kdyz mluvej lidi co jsou zpracovany a vedej uplne ***
mintor
omfg :-D nejdrsnější reportáž.... ty babiny jsou prostě mastné :D nedavam to vůbec :D....hehe...
no ještě aby se jim ten duch panenky marie zhulil a celá vesnice bude uctívat maryjane .... totalně ovládnutí lidé co neví vubec nic a sledujou jen tv markizu a joj a pak melou pič....y
Calzone
Tak co řikáte na dnešní odpolední zprávy na nově? Podle mě ty plicajty vůbec neměli pouštět k pěstírně, neměli povolení k prohlídce. Taky jim neměli řikat, že ještě něco mají, já bych asi řekl, že jsem to zrovna koupil od nějakého neznámého člověka.
drakar
jeste neco TADY vecer ve zpravach toho bude bude urcite vic, jsou to pekny blbci kdyz se nechali takhle blbe chytit a jeste se priznat ze maj pestirnu, ale kytky meli pekny.
Calzone
Nj, mě taky napadlo, že to třeba vůbec nemuseli jen tak dobrovolně přiznat, třeba je ty policajti seřezali....
drakar
i kdyby mne rezali, zatloukat,zatloukat kdyz mne nechytnou za ruku tak mi nemuzou nic dokazat a povoleni k domovni prohlidce taky urcite nemeli, no vono se to keca ale nechtel bych bejt na jejich miste.
A kde pak asi sehnali rizecky?:D
Calzone
Počítám, že lidé s tak velkou pěstírnou mají vlastní matkárnu. ;)
guerilla
hh, hlavně by mě zajímalo kde vzali, že zásobovali celý kraj? To taky na sebe napráskali?:mutant:
drakar
no jo nova ty toho nazvanej,to bych votom musel neco vedet.:D
taky nevim co na tom bylo plne automatizovany,zajimalo by mne jak nato svitili kdyz kytky meli pohromade velky s uplne malejma ktery vypadaj ze sou jeste na rustu,ale mozna to tam dali fizlove kdyz to pocitali nebo nechapu.:confused:
Ski
citace:
Původní příspěvek od SPLAT
nwm, po pár reportážích sem zjistil že obraz v některejch záběrech nesouvisí se zvukem .. aspoń u novy ne, prostě když melou dýl tak tam hoděj třeba jinej skleník, jinou skříň..


Ilustracni zabery ti nic nerikaji? ;)
pipoboy
dnes bol nas pozret psiiicek v skole ....prehliadka.....boha ake strachy nastastie som bol cisty ..... myslite si ze pes vzdy nieco najde a je spolahlivy????ako sa branit??
Ski
citace:
Původní příspěvek od pipoboy
dnes bol nas pozret psiiicek v skole ....prehliadka.....boha ake strachy nastastie som bol cisty ..... myslite si ze pes vzdy nieco najde a je spolahlivy????ako sa branit??


Pes najde vzdycky a vse...takze postihu neuteces...
precti si pripady kdy nasel huleni vsleijak zatavene pod peprem atd atd...proste si neskrtas...branit? Hazet to z okna? :P...
Majky
jak to spievaju tleskaci :D....trinaste znamenie......VOL :D:D ale inak si musel byt asi dost hotovy ked si po neho isiel :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma