Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
outdoor 4 kytii ve skelniku - Klikni zde pro originální téma
trank
Tak tady vystavuju svoje kytii pro letošní rok 2.00.7 ...

Fotky na kterých jsou vyfocený kytii pro srovnání jsou z 25.7. a 13.8.
Je takový růst normální? Pomůže, když se kytii pravidelně zalívají?
BBVlada
zdáárek podle mě je ten růst naprosto normální:)
trank
Máte někdo nějaké tipy na vylepšení podmínek ve skleníku? Dneska jsem objevil pár Svilušek:rocket: na jedný kytce, tak jsem ji pořádně osprchoval a abych zvýšil vlhkost ve skleníku, tak jsem udělal malej upgrade... Jelikož ve skleníku nic jinýho nepěstuju, dal jsem po celym jeho dně gumovou plachtu. Myslim, že to má pár výhod..:bandit: Umře všechen plevel, kterej rostl kolem kbelíků.. A v tý hlíně co byla ve skleníku bylo dost bordelu, což bylo určitě prostředí vyhovující škůdcům.. Na plachtě může bejt hodně vody¨..na zlepšení vlhkosti. Na místa kde mám kytii jsem dal pod plachtu dlaždice, aby ve vodě nehnily kořeny.. A taky plachta odráží mnohem víc světlo oproti hlíně, což je určitě fajn (:není to taková ta černá plachta co se dává do jezírek, ale reklamní billboard z vodafonu..je to dost silná guma) no možná to ještě vyfotim pro ilustraci;) Co vy na to?
Zedy
Jo dost lidí tady používá plachtu kolem kytek, můžeš se nechat inspirovat a nebo si nechat poradit u SAMa a jeho skleníku;)
fretka
budes je presazovat z tech kvetinacu?
cim hnojis?a jake to jsou modely?:)
trank
to fretka: No ty kytii uz jsou presazeny do techto 20L kbeliku..takze myslim ze to uz staci.. Hnojit se teprv chystam..mam neco slibenyho od kamose.. No a co je to presne zac to bohuzel nevim.
trank
Tak vcera jsme poradne otrhali listi a uvarili mlíko..byl to strasnej masakr.. No a doufám že teď ty svilušky zmizej uplne. Bojuju proti nim jen velkou vlhkosti..a ted snad nemaj uz na cem zit.. Pokud by nezmizeli, tak se chystam na postrik pripravkem: OMITE 30 WP. Moc se mi do toho nechce, protoze to je dost silnej jed.. (PS: pronajmu si skafandr; )
trank
A k tem modelum.. Je to Woodoo a Světlo.. Nevim ktera kytka je ktera.. jedna z tech ctyrech hazi jen trojlístky.
trank
Tákže, tady jsou aktualní fotky. Je na nich vidět jak to mám ve skleníku. Kytky jsou asi týden po většim otrhání listů, trošku mi začaly kvést.. Svilušek jsem se úplně nezbavil, ale nemnoží se. Čekal jsem, že kytii začnou kvést až později..možná je to tím otrháním listků...Snad se to pěkně vydří až do konce:)
trank
Tak jelikož jsem minule fotil k večeru, tak byly trošec spadený listy.. Tak těď jsem to vzal za světla a vyfotil jsem detaily vetviček u každý kytky.. Je na nich pěkně vidět, jak je každá jiná. Cao
trank
Tak od včera jsem začal hnojit PKčkem v zálivce.. a tady je pár fotek na makro;););)
trank
Taakze hnojim PKčkem a Boostrem.. a takhle pekne se kvítka osypala krystalky:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma