Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 3 
Slavní lidé, kteří pálí (pozivní vztah k THC) - Klikni zde pro originální téma
Dude
Co udělat seznam známých lidí (herců/politiků/zpěváků), majících pozitivní vztah k hulení, který jsou pro legalizaci, který pálí... něco jako je třeba na http://www.millionmarijuanamarch.com/mmm1_7.htm


Teď z hlavy mě třeba napadají:

Daniel Hůlka
Karel Gott (hašiš 1x)
Lenka Dusilová
Švihadlo
Brutus
Ivan Langer (vyzkoušel)
Douda (vyzkoušel)
JXD (how obvious:) )
Knížák
........

Myslim si, že jich mnohem mnohem víc, třeba jednou zaštítí svym jménem legal. hnutí
Dude
jasný, já spíš myslel tady u nás... ale stejně K+
Lionhead
Prej jednou Havel s Dášou f nějaký kavárně...
Al-Ban
Mě napadá třeba mladej Macháček :).
gizmo
hicks mi nedávno říkal takovou story:
jeho stará totiž chodí do nějakýho tanečního souboru a když měli vystoupení, tak tam byl aji jeden známej českej herec ....Vašut se myslim menuje... a prej chodil a ptal se každýho, jestli nemá něco na jointíka, že prej Třebíč je vyhlášená svým hulením v celý republice. nevím sice jestli je to pravda, ale já tomu věřím, protože jeho stará nikdy nelže.... takže další náš člověk :-)))
Piskot
Jo jo o Vasutovi uz to vim dlouho.Jednou mel v tom svym poradu (uz nevim jak se jmenoval) tricko plne malych listku marihuany.Tenkrat jsem se divil ze ho tak nechali vystupovat.
Jinak bychom nemeli opomenout Radka Pastrnaka a Buty.Ti pali urcite.
A taky Michala Dvoraka z Lucie.Ten ma taky hezkej vztah k huleni.
A taky nezapomenme na Chinaski.Ti to maj taky radi.
Jinak me ted momentalne nikdo nenapada.Vsak ja si vzpomenu.
konart
Genzer a Suchánek
cross
Taky nedavno zesnula sestra anglicky kralovny mela prej vybornej vztah k hasisi...
vir
Geislerova, Liška a Roman Holy
Idea
Krakonoš :)
Hugo
Mňága a Žďorp
Tala
Taky asi všichni co dělaj weby a DTP grafiku, takže za všechny dávám hlasy. nebo ne?
warial
Matěj Ruprt z Monkey Bussines,ten je jasnej - chodil jsem s nim do devítky.Aleš valenta si občas taky podle mně dá - s tim jsem byl na festivalu akrobatických sportů v Evianu v r.95,tam sice nečadil ale bylů takovej rozjetej,a když tak cestuje po světě tak bych se tomu nedivil.No pak teda já pochopitelně a spousta lidí z médií a filmu jak za štábu tak herci minimálně polovina řek bych.
Dude
Vybráno ze Spye (to by bylo aby to nebyla pravda :D )

Dan Bárta,
Robert Kodym
Richard Muller
Vladimír Marek (hroznej borec, co vypadá jak nejtvrdší mafioso :bandit: )
budvar
Já se připojuju k názoru, že osazenstvo TELE TELE hulí.Jak jinak by přišli na nápady viz.knedlíky se špekem, kdy se ládovali knedlíky a k tomu pálily špeky ? :wink: Kdoví jestli nejsou tady mezi námi :) Takže jestli tu jste, přihlašte se u mě o K+ :)
Al-Ban
to warial:
Tak Aleš Valenta nehulí. Alespoň to tvrdil v jednom rozhovoru, že drogy nikdy nezkoušel a tedy ani trávu. Na druhou stranu to řekl hezky neutrálně, jako, že to neodsuzuje :).
warial
Třeba má Aleš obavu z toho že kdyby se napráskal,tak to sníží jeho popularitu.Vzhledem k pohledu na svět starších lidí a jeho sponzorů.Přece nebudou sponzorovat nějakýho huliče.Ale je fakt - a to se mu musí nechat,že při těch skocísh má v hlavě dost velký vzrůšo takže tu travku třeba ani nepotřebuje.Přece jen je to honička ty jeho skoky :) Tak asi má š pravdu Mr. Al-Ban.
Kyng
No, jak sem měl možnost Aleše poznat (z telky :) ), tak to je takovej pohodář, že kdyby hulil, tak to klidně přizná, ale přesně jak řiká warial on to prostě nepotřebuje. Vždyť o čem je hulení? Nejpohodlnější způsob jak si vyrobit adrenalin. Proč lízt na skály nebo magořit na lyžích, když můžem za+sportovat pěkně v klídku v hospě :). A uplně nejlepší je vylízt na skálu a tam :smoker:.
Graetar
Když přihlídnu k jeho poslednímu výtvoru, tak bych tipoval Jirku Korna - prokazatelně má s Mary zkušenosti z minulosti. Ještě Dara Rollins - to by bylo, aby nebylo :) Hejma ze Žlutýho psa, Saša Pleska z Brutusu, pochopitelně celej underground (Plastici, DG307, včetně Vaška Havlojc). Psí vojáci - pokuď vím, tak Filip Topol (viz. kniha Mě 13), Jelínek (s tím jsme jednou hulili v Praze). Dále samozřejmě Jim Čert. Nesmíme zapomenout ani na brněnskou alternativu - Dunaj, Boo a další (opět vím prokazatelně o Václavkovi, Ostřanským, Koudelkovi, Pajerkovi; a nejspíš v tom budou namočený všichni). O konopí zpívaj třeba i Kabáti nebo Alkehol. A určitě ho hulila třeba i Tereza Pergnerová ;)
Bryant
tak ta je slavna asi tak, ze ji ted lidi znaji jen diky tomu,ze si kapanek ujela na heeeru...

Tfuj!!
Srooga
Přiřadil bych taky Tomáše Hanáka a většinu sklepáků - ať už současnejch nebo bejvalejch. Ty tworby co vymejšlí nemůžou lízt z čistý hlavy :)
Má to cenu? Má to cenu! Mátocenu.
delph
MISSka Houdova na 100%
to je ta co se angazuje v ruznych greenpeace a jinych ekologickych projektech
Al-Ban
Koukám, že se to tady zvrhlo v tipovací soutěž :D. Přece nemůžete o někom říct, že hulí, jenom proto, že na to vypadá :). Rolinc prej zahulila jen jednou před koncertem (teď bych kecal, kdo jí to nabídnul, nějaká česká kapela) a byla z toho prej tak v prdeli, že musela utýct z pódia :D.
marc
knížák :)
FASTGROW
Co já vim,tak hulí šteindler a Jaz Colleman.
Hicks
Sestra královny GB ani ne tak vztah k hašiši, jako spíš cocain a morfium. S Vašutem je to pravda (s Třebíčí snad taky :-)) a co se týče Havla, tak Dáša neee, ale naše hlavinka státu hulila prej dost za komančů, nevím jak teď......
Nezapomínejme taky na Iné kafe (čobolská punk skupina)

A hlavně JÁ :-)
Jirka1802
L. F. Hagen
Lichťas
Ještě jste zapomněli na nejlepší českou skupinu....Wohnouty, to jsou fakt borci. Normálně si s nima píšu maily.
Mr.Mates-CrazyHorse
Tak to ode mě Wohnouty pozdravuj! A vyřiď jim, ať se zase někdy stavěj v Děčíně. Rád bych si zase zabékal známé songy a dal si s nima pár banánů:D

No a s těma Švihadlama to je na tuty. Ty pálej špeky místo cíg. Pak podle toho ty koncerty vypadaj!:D
Sido
To Al-Ban - Tak jenom k te Dare Rolinc, ta nejenom ze hulila, ale v dobe kdy chodila s Vlasakem cca. 3/4 roku zpet, tak do sebe rvala kokain jako o zivot, neni to lez, kdo se obcas pohyboval V Radost FX tak to mohl poznat na vlastni oci, byla castym navstevnikem a s Vlasakem tam byla vzdy uplne na hadr a u Matonky :o), nehlede na to ze jeden muj znamej s Vlasakem docela kamaradi a Vlasak to do sebe pere o 100/6 :o) Docela by me teda prekvapilo ze by ji skolil jeden jointik :o)

Jinak koukam ze jste tu nikdo nepripomel J.A.R ti huli vsichni. Kdo byl nekdy na jejich koncertu v Roxy to take mohl shlednout na vlastni oci :o)

davve
2 Srooga souhlasim s tebou ohledne sklepaku a jejich "KOUR" je toho zarnym prikladem :) potom jeste katovna ve ktere diskutuji o bibly je tezkej ulet :o

2 Sido
uz uz jsem je chtel pridat do seznamu J.A.R. - Mydlito:Slunicko sviti,berusky litaj,zvonecky cinkaj,VONI TU KVITI... :)

No a dalsi zname osoby?
Co takhle Ivan Mladek, ale to nevim co myslite?
Uhlobaron
Taky brňáci NARVAN,moji oblíbení,škoda takovách skvělých muzikantů (pro neznalé - půl kapely zůstalo na dálnici po autonehodě).Prostě všichni lidi mají nějaký to odreagování ......
hnut
ou jé, saša pleska je sice z brutusu nejslavnější, ale hulí celá kapela... docela vam je doporucuju /a jeste pred rokem bych to neudelal/, maji noveho bubenika a to je panecku machrik... ju, sasovi napiste, ten vas podpori... jo, jinak je ten pan normalne zasluznej pracovnik, v civilnim zivote dela inzenyra chemie v tovarne na umelou hmotu v kralupech... takovej hezkej pripad, jak hulič a píč může bejt normálně činnej a obecně prospěšnej...
Cpt. Pierre
Hejma hulí ostošest. A Colleman ten pálí jednoho od druhýho. Dneska přece už hulí každý akorát se k tomu neznaj.
reefer
Co znam muzikanty, tak hodne hodne jich huleji. To jsou ale vetsinou ty domaci kapelky co vse delaji pro srandu. Ale muzu rict, ze jsem hulila i Pepou Pilarem!
Al-Ban
Tak to teda Dara pěkně v tom rozhovoru kecala a já jsem jí to zbaštil :(. No asi má potřebu lhát a dělat se "hodnou", aby se líp prodávaly ty její slátaniny :).

Jinak, když už zase offtopicuju :), tak tady někdo kdysi zmiňoval, že občas hulili i s Vlastimilem Bedrnou (jak dabuje Homera ze Simpsonů), takže taky hulič :).
frexam
Abych navnadil .... ale ne musite se podivat sami protoze bych nerad nekoho urazil.
Takze ta webova stranka je: http://www.slatts.freeserve.co.uk/famous.htm

Domnivam se ze seznam zde je docela rozsahly - o jeho pravosti nesjsem schopnej nic ric protoze nejsem autorem ty stranky. Ale rozhodne se tam podivejte
A hodne zabavi pri cteni toho seznamu.

[Edited by frexam on 25-04-2002 at 05:25 PM]
Lemarc
můžu potvrdit, že byla doba kdy hulil fest, před pár měsíci se pokusil dát si pauzu a nechal se bez trávy zavřít do špitálu.
Dude
zase trošku offtop, ale hnute udělals mi radost, že znáš Brutus, se Sášou a Michalem (zpěv) jsme párkrát zahulili, jinak Sáša je opravdu hodně inteligentní člověk, prostě poho kapelka - jedny z nejlepších akcí léta v plasích na louce - takovej malinkej woodstock:)
hnut
dude: ok, je to offffftopic. ale ja jsem z rakovnika, vis, takze tuhle bandu proste znat MUSIM. kdyby mi to nahodou v lete vypadalo na vylet do plas... na pravou tanecni zabavu, dam ti vedet. myslim, ze si chlapci z bandu daji s nami... ou je
Graetar
Hnute, s tím Sašou bych to ještě doplnil, že není ani tak expert na umělou hmotu, jako spíš na kaučuky. Vymakal originální technologickej postup pro výrobu kapalnejch kaučuků (takový fujtajbly, při výrobě to rádo vybuchuje, potom se z toho dá dělat spousta věcí, třeba povrchy na hřiště a já nevím, co všechno). Kromě tohohle českýho receptu (tedy Sašova :)) mají svoje vlastní snad už jenom Japonci a Amíci. Takže ing. Saša Pleska je bedna na druhou a navíc je to těžkej pohodář :)
iJoJo
Takisto slovenska kapela Gladiator. Viem to, lebo hrali u nas na intraku v Kosiciach a na usta si teda davat pozor nemuseli, ked vela ludi vie, ako to tu facha :-)
Total kapor
Takisto nesmieme zabudnut na Polemic, pred cca styrimi rokmi boli hladat inspiráciu na novy alum na Jamaice a podla toho doska YAHMAN aj vypada.(je skvela)
hnut
graetar: si, je to tak... ale zase abych se obhajil - tovarna na umelou hmotu je sasuv terminus technikus, pouziva ho kdyz pise svoje storky na strankach brutuzu, vid http://www.brutus.cz/, ted specielne doporucuju nakouknout - dvacet let stary bolsevicky posudek textu. a v kronice ech...
homolka: mily pane homolka - ale my se preci dobre zname...
Spalodrontix
Prej taky Woody Harelson (Takovy normalni zabijaci),
slysel jsem, ze pri nejakym rozhovoru pro tisk celou dobu dlabal zmrzku z ganji.Jo a prej se mu hrozne libi v Cechach a chtel by tady chalupu, urcite s paradni zahradkou.
Graetar
Hnut: Dobrý, tak to máš samozřejmě pravdu. Já mám stejně dojem, že Saša dělá v laborkách na Kaučuku i do umělejch hmot. Musím se zeptat mámy, kdysi jí dělal přímýho nadřízenýho :D
Slut
Já!!!
malasorte
Hele lidi, nevíte, jestli tenhle nejvíc fpoho typ pálí? (Je to ten, co je od pasu nahoru celej zkérovanej)
BaHnO
Borek Slezacek, Pavel Andel, Tesarici z YoYobandu, Hejma. Na silvestra na prime, ten hustej co se vysilal jako primej prenos z bordelu. Pobavilo me, gdiš pak sem videl Tesarika v nakym protidrogovym poradu pro zakladky a placal neco vo tom ze by v zivote.... pokrytec.

BaHnO
Ender
Minuly rokmel Vladimir Franz krest sveho noveho CDcka. S kamosem jsme predtim trochu zahulili a to byla akce :) Nevim esli to na nas bylo videt, ale pokud se na nas dival, tak se usmival... Fakt je, ze jsem si pripadal, ze chodim po vlnitym plechu :)....tak nevim
Sany
a co takhle MIG 21 (samotáři) :p:

Buy end Fly by SANY :bandit:
crazyshit
newi jak je na tom mig21(respektiwe Machacek) ale rekl bych,ze urcite paliii.Jestli se tento thread tyka i zahranicnich slawnych lidi,tak wim,ze Brad Pitt w jednom rozhoworu na MCM prozradil,ze ze si obcas da JOINTA.Jo a taky Jack Nicolson prej nikdy nepohrdne kwalitne ubalenym spekem!Daĺe wim o Whitney Huston(ta uz taky frci na fsem moznym).Z ceskych kapel bych taky pripomel Electric mans(podle textů).Je jich urcite hafol...:D
Graetar
Macháček pálí od rána do večera! :smoker: Když natáčeli Samotáře, tak byl pořád na prach, takže záběry jsou naprosto autentický. Sám v rozhovorech přiznává svoji nemalou náklonnost k Mary.

Dude hned v prvním příspěvku na prvním místě zmiňoval pana hrabětě z Tibetu. Minulý týden jsme byli s jedním známým po dlouhé době na pivku. Dozvěděl jsem se, že další jeho kámoš (jedna paní povídala... :)) chodí do nějakýho klubu, kam chodí i Hůlka - skoro každej den, a co jsem měl možnost slyšet, tak jeho denní porce travky se naprosto vymyká tomu, co jsem schopen zvládnout já a většina mých známých... :smoker: :smoker: :smoker:

Ale jak říkám, jedna paní povídala...


[Edited by Graetar on 17-07-2002 at 09:46 AM]
oton
Whitney Huston je smažka! neni na to už docela stará? :) :) :)
tobex
to bahno: Dokonce i Machacek nedavno vystoupil v poradu proti drogam, ale jestli jsi nepochopil tak v tech poradech nejde o huleni, ale o smach. Vetsina lidi z peer programu huli.
Era
Hele, to by byla ministrině :D
Al-Ban
Tak to je fakt good :D.
Mr.Proper
Lukáš Pollert.
virus
Landa i kdyz nam povidal pri protidrogovy prednasce a rikal ze ne ze fetaka maj doma kerej se leci,ale stejna si myslim ze huli...
uzzi
Kryštof Michal (nebo naopak), ze support lesbiens, zapaloval sem mu jointa na zámostí (festival v Třebíči)
Yasmeene
Jan Pavel II. na toho svýho parkynsona mu pěstujou holy skunk. :p
Karmínový Král
M.Ambrož Jasná páka/Hudba praha, teĎ teda z Divokýho srdce
Tony Ducháček , Joe Karafiát z Garage.
Ty sem viděl sám
A Vůbec tendle prověřenej undergroundík :)
Rude
to era: dobrej vobrazek posilam k+

no bylo tu receno vopravdu moc lidi, tak snad jenom dodat, co takovej Washington - grower no.1 !a taky staroegyptsky faraoni (kurva tech bylo !), B.Marley[ :))))) ],Bunny Wailer,Tosh, Lee Perry,... no z oblasti karibiku bych se nedobral konce .....:))

jo vlastne! ........je Vam snad jasny proc vstal Jezis z mrtvejch,ne?
Dude
starejma rolling stonama (českejma, pamatuje někdo?), kde je na poslední stránce rozhovor s Pavlem Andělem (Noc s Andělem) - oni se ho ptaj jestli má zkušenost s drogama a von že teda hulí (hulil?)haš, ganju, zkoušel LSD a koks, ale že si nigdy nepíchl:) a poslední otázka byla kam jde po skončení rozhovoru, Anděl na to že za dealerem a domů:), to jsem docela čuměl
kolumbijec
divokej bill. nejlepsi czech kapela. slyseli ste umeni proti cenzure???????, tam mate celej seznam.....
Hugo
Tak se nám prej rozhulil aji Tomáš Enge. Jestli je to pravda tak si u mě vylepšil již tak dost vysoký kredit kterej u mě má. Na IDnes tam o tom valí docela super diskuse.

http://formule.idnes.cz/f1_f3000.as...mah&r2=f1_f3000
Graetar
Tomáš Enge rulezzz! To je mazec. Nejdřív slyším "Tomáš Enge dopoval." Hmmm, řikám si, i ty, Brute? A nakonec z nich vypadne, že je jeden z nás! :smoker: :frog:
hujer
Nejvyhulenejsi cesky kapely jsou podle me Slut a Plexis...jednou me na koncerte tak zhulili (teda Hosek z Plexis) jednim spekem ze se mi zatmivalo pred vocima...a voni ty speky tam hulili jak cigara a sli pak este hrat...
Taky jsem byl delat kompars k tomu Steindlerovu filmu Pernikova vez (podle me teda pekna sracka)...napred nam tam zakazali: kourit, pit alkohol, pozivat jine omamne latky. To prvni porusil uz Steindler, hned kdyz tam prisel, takze tam vsichni normalne kourili. Pak si tam pankaci natahali chlast a zacli chlastat no a potom uz se tam normalne zacly palit speky :))) Nekdo tam mel takovy desne aromaticky skero :) a pribeh nejakej asistent rezie a ptal se "kdo tady huli toho vonavyho speka?" tak vsichni cumeli a nechapali a pak z nej vylezlo, ze si chce taky zahulit a ze prej kdyz mu daj prda tak je pak pozve taky, ze ma kousek hase :)...Ale Steindler podle me nehuli...i kdyz celymu tomu stabu vubec nevadilo, ze se tam huli o 106, akorat meli starost o to, aby to nekde nekdo neprask (stylem Blesk), ze Steindler necha celej kompars hulit :)
Hellboy
Mno - wono totiz skoro vsicky, totiz ze jako cadej ... (: Ted sem zrovna pomahal s koncertem nad vodou v lucerna Musicbaru - a ze se tam normalka diky miistnii hudbe moct nedostanu - nic proti ni ale nestiihaam vsecko .... no a po koncertu, jako, ze zacadiime , no a za chvilku cadily vsicky - chinasky, monky byznys atd.... hromada dalsii, akoraat Kejml Strihavka furt predbiihal kolecko, jako ze bmusi domu za manzelkou ... (: tagze wo lidickaach okola techna, hiphopu, drumnb. junglu ..... atd... atd sem to vjedel, paac s nima paaalim furt ... ale woni paalej furt a vsichni
oton
ha ha :D koukám že jste mě s tomášem už předběhli, ale musim se přidat,

mimo toho že jsem fanda konopí a hokeje, sem taky fanda F1, a s tim i souvisí i to že fandim i Tomášovi, tak že mě to, že hulí dost potěšilo! :D už tak sem ho měl dost v oblibě, jen doufám, že mu kvuli tomu nebudou dělat problémy, už by si kurva měli uvědomit, že hulej všichni :D

PS: jak tam ve zprávách tvrdil nějakej koumák, že by mu hulení v závodě nijak moc nepomohlo, tak to bych netvrdil, sice neřídim závodní formuli v reále, ale závodim na počítači GP4, a na docela hustou obtížnost, a je to maso, a když jezdim zhulenej tak zajíždim o dost rychlejší časy než normálně, tak že bych řek že si všichni daj před závodem pořádný skéro a pak jdou na to :D :D :D


kurva samý že.......... :D já už to hulit nebudu..
oton
jo s těma plexisákama je to pravda, to můžu jen potvrdit, asi před čtyřma rokama sem byl na fesťáku v Trutnově, a když v pondělí ráno jedem vlakem domu, tak kdo k nám nepřistoupí, hošek a ty další dvá z plexisu, no a hned sme s nima začali rozjíždět špeky přímo ve vlaku, no prdel :D
drinker hulič
Hele, vy tady vubec resite my oblibeny klasiky Plexis? Pche jestli huli, poslouchnete texty, nejenom ze pali ale taky pestuji a jednou uz je to par let sedel dusan nekde v nejakym hudebnim poradu (kterej uz urcite zrusili, skoda ze us se takovy veci nedelak) a ten moderator: tak co policka, uz jste sklidili? a dusan: jasne, sklizeno! a pak bezel jejich tehda novej klip na To. takze velky + i za odvahu to priznat.
mimochodem, hulit s plexisem bych taky rad nekdy podstoupil, tise se tu uziram odpornou zavisti :D

Marihuas v hlave mas!

Dude
ale přiznal se idol dívek 80. let - Michal Penk:)
"Byl to těžký rok. Hodně jsem pil, kouřil marihuanu a tak... Začalo to nevinně a najednou jsem nevěděl, jak z toho ven."

Naštěstí uvěřil v Boha, začal studovat Bibli a už to je OK:D:D:D
maestro_007
Dude: Penk dokonce i smazil...

...jinak Kaja Gott je stary vyhulek :), dokonce se priznal i ke konzumaci LSD, jako pruvodce mu tehdy byl profesor Grof 8)
wwidow
Kamil Střihavka. Se mnou na jednom festíku ve Kdyni u Dom.Takže u toho se nedomnívám,u toho vím.A byl fakt v poho...
azbest
az to jednou bude v mode a jako ze su o tym presvecenej tak se celebrity a jine osobnosti pekne priznaji a budou na to patricne pysni.
''viz buzíííci hehe''
Graetar
Tak teď nevím, CO mají na mysli zakončením té druhé věty ("Thriller Era") u roku 1984 tady na tom odkazu. Btw je to dost zajímavej link... ;)
lauf
robrt křesťan s kapelkou...s tou druhou
Vyhozeney
huf, tak nevim jestli neopakuju, mluví se tady hodně o muzikantech.. bejvalá Jasná páka, event. Hudba Praha až současný Divoký srdce...

ale aby to nebylo jen o muzikantech: spisovatelé Jáchym Topol a Michal Viewegh hulej taky (nebo aspoň hulili, Viewegh o tom dost autobiograficky píše a Topol to v několika rozhovorech přizanl a dá se to z něj vyčíst taky:-)))
fak.gesho
treba JA
Hicks
citace:
Původní příspěvek od fak.gesho
treba JA


To je fakt, a taky třeba já :frog:.


:D

Kámoš co nedávno skončil vojnu a byl u Hradní stráže tak mi říkal dobrou story jak viděl 3 hodně známý "popový" hvězdy hulit kousek od brány, kde stál se svým kolegou a "hlídali" (mimochodem vyduněný :satan: ).

Byl to Hůlka (žádná novinka :D), pak Střihavka (taky žádná novinka :D) a ještě jeden, kuwa teď si nevzpomenu...
F každým případě stáli kus od brány a čadili si špeka, jak dohulili tak šli do Hradu.
No a kámoš stál v budlině, celý to pozoroval a chudáček, jak šli kolem něj, tak to nevydržel (stejně jako jeho kolega vedle :D) a začal se chlámat. A Střihavka se zastavil ukázal na něj prst a řekl: "Hoši, hoši......".Začli se chlámat taky a šli dál.
:satan:
Dude
dneska se mi zdálo, že jsem pálil se STINGem a nějakejma pankáčema, STING na mě jestli nemam bongo, já že jenom dýčko, ale pak sme společně všichni bubnovali:)
hm, ale to se asi nepočítá:)
no,pekny.kamosi cadili v le clanu naproti cz beatu s brus willisem.mel tmavy brejle a normalne s nima zacadil.jenom jim rek at jdou nekam do kouta kvuli novinarum.to je mazak :-)))
pecar
Bratři Wohnouti a celá jejich kapela...... Jezdí na sk8u a pálí jak šlak
z3zzz
. . . . no tag ja osobne sem palil s milou jovovich .. :) dyz se natacela johanka s arku tag to byla jiisda ... cely prasdniny sem byl francouzskej lucistnik s jizvou pres xicht :) a hulili sme neustale ... a fsichni protoze chlast byl docela hlidanej ale trafka byla fsem ze stabu ukradena nebo sami hulili .... no ..... fpotstate mi to nska pripada jako sen :) ... je facht krasna cholka :)
Graetar
vasilek, z3zzz: To jsou dobrý zážitky! ;) Je fakt, že o Mille a konopí už jsem toho slyšel dost :). Ale i ty, Bruce? :D
l@_j@SsE
nezminiliste E!E tusim ze smazi taky
marc
ondrej havelka

....
LN: Někteří vaši hudební oblíbenci také hráli golf. Spousta těchto muzikantů pila, Louis Armstrong kouřil celý život marihuanu. Jaký máte vy k těmto věcem postoj?

Řeknu vám, že si občas taky jointa zapálím. Ale velmi řídce! Tak jednou za půl roku. Zásadně však nepiju ani neprovádím jiné čáry před koncertem, protože to se nedá. Profese, kterou dělám, vyžaduje naprostou koncentraci sil a myšlenek, takže to nejde. Já třeba stepuju jedno číslo na schodech a znáte to, po jointu se vám věci zdají buď větší nebo menší, takže bych se pravděpodobně na ty schody netrefil. Anebo bych je přeskočil (směje se).

LN: Myslíte, že Armstrong kouřil i když hrál? Myslím, že jo. On byl ale trošku jiný případ, není-liž pravda?

Nevím, jestli kouřil už ve 20. letech, kdy jeho muzika měla větší řád, ale ve 30. letech už stál před kapelou, která za ním dělala zásadní práci a on jen, tedy v uvozovkách jen, hrál sóla. A při nich to v jeho stylu asi možné bylo. Ve swingové sféře už byl hodně uvolněný, takže si to dovedu představit. Ale že se od staromilství dostaneme až k trávě, to bych nečekal. Život je plný krásných překvapení
...

:-)))

je fakt dobrej, i ta hudba co dela se mi dost libi
Graetar
Havelka je mazák!!! :frog: Btw - z kterejch Lidovek to je?
drinker hulič
jasny, sem ho videl na vanoce v televizi, no to co tam delal, to musel byt vypalenej jak svina! haha. to bylo dobry, protoze otec dostal cd se sex pistolema, takze to hned pustil, a bezela zaroven ztlumena televize a havelka se tam zmital ve stepich, za nim hral ten orchestr a do toho dunelo: i am antichrist, i am anarchist. ou jeee, anarchy in the uk! :D docela sranda.
jinak sem cet ve spáji, že bred pitt a jenifr si koupili barák v amstrdamu a pálej hašiš.
beiq
určitě hulej Psí Vojáci, nevim jestli přímo Topol, ten je od tý operace v klídku na čajíku, ale zbytek kapely bez fajfky neda ani ranu, kdyz byli na 1.máje tak 2 yrz ago v jednom klubiku sháněli kde se dalo ale na jaře je to zlý, takže nakonec propalovali fajky na sucho ..., Tony Ducháček a Garage taky pálej jaq vo zlatý widle . . .
Graetar
beiq: Onehdá před šesti rokama jsme po saxofónním koncertu hulili ganju s Jelínkem u popelnice v jazzklubu v Železný. Větší část travky se nám bohužel vysypala do baťohu (látkovýho, jak jinak :rolleyes: ), takže jsme vyškrabovali takový chlupatý zbytky :D. Ale byla to prdel... :)
divnaregistrace
fšici hulej, ale některý ani hulit nemusej bo sou víc zhulený dyž sou střízlíci než dyž sou.........
--------uslyšíš zvuk tlesknutí jedné dlaně-----------
--------ELVIS stejně žije---------------
litlle stoney
2craetar a hunt
Ano mate pravdu, ze v Brutusu hulej opravdu vsichni, nekdo vyjimecne a nekdo zase pravidelne. Uz i historie brutusu jako takova, kdy na rakovnicku rozjizdeli koncerty v ty dobe, kdyz este brutus nebyl brutusem, ale to je na dlouhy povidani... Kazdopadne Brutus a jeho open air koncerty kde je vzdy prinejmensim 1000 lidi stoji opravdu za to.
drinker hulič
jo a víte která kapela pálí jak prasata? :) dansk jevlar - teda až na bubenici.
kec
neviem čo na tom vydia zleho.vedje to super vec.podla mna je to lepšia ako alkohol.z alkoholu je človek agresivny a stravi?ja takeho nepoznam. to je moj nazor možno sa mylim neviem
johnykrnda
johnykrnda rypadlo dívčích srdcí a Jarouch buldozer dívčích srdcí ze superskupiny BALABANDA
sileny
a taky Vypsaná fixa.. ti hoši, hlavně basák, se s tim nemazlej...
foxtrott
Těch lidí je celkem dost, jenom škoda že to musej skrejvat....
...ale kámoš jednou v Milkovicích na Kozích dnech hulil s Dynzbýrem (asi sem to napsal blbě) a co třeba Karásek z Plastiků? Bych se vsadil, že si toho špeká dá taky. A co takhle Lukáš Polert? Nebo T. Enge.....ne tomu to přeci někdo strčil do jídla....chudák!
ten co moc hulí
Tak ja se taky pridam urcite Kabat ,Kurtizany(kytarista tomas vartecky ma dredy do puli zad a chcodi s annou K. takze ta taky jednou sem videl gramy nebo co to bylo a tam sedeli vedle sebe vypaleny jak dogy.) zahranicni Korn Machine head....mimochodem zpevak s masin head byl v Rock reportu nebo kde to bylo vyfocenej s obrovskou palici skunku....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma