Slavní lidé, kteří pálí (pozivní vztah k THC) - Klikni zde pro originální téma |
|
Nezapomeli ste na EMINEMa a CHAOZZ?Prej taky Leos Mares./ |
|
|
bolehlaf |
Leoš Mareš je smažka.......nejednou sem ho videl a byl pokazdy fakt moc. |
|
|
Dude |
Mareš je největší českej HIP-HOPER:smoker:, jo a když už jsme u těch MArešů, tak Petr M. se přiznal, že už to kouřil taky |
|
|
i_oNe |
Taky se pridam, z velmi spolehliveho zdroje-bohuzel sem nomohl byt pritomen osobne, kerej byl jak se rika u toho, vim ze pesti a huli ten min slavnej bracha toho folkovyho zpevak Nedveda. Tusim ze snad Frantisek. )?( No tak Franto, vydrž !! :bandit:
+ Od jiste doby se u nas doma vzila hlaska "Jenom trosku jako Tomas Enge!" |
|
|
Dude |
kdyby Rychetskýho kámoši nebyli střeva, tak moh bejt jeden z nás:) :
LN: Kouřil jste někdy "trávu"?
Rychetský: Kdysi dávno jsem ji ochutnal. Zřejmě to byl omyl - nebyla to samička, ale sameček, který neměl žádné účinky. |
|
|
fermin |
a taky Harryho fotr! |
|
|
Maroqs |
nevim jesi sem to tady nepřehlíd, ale Enge a dokonce vo něm nazpívala myslim skupina Uhlí song vo tom jak hUlí... |
|
|
bUstA |
Taky sem slysel ze hulej Maxim Turbulenc.Ale nechapu jak muzou hrat takovy hovna |
|
|
Lora |
Nezapomente na ZAVU! (zavis) ;) |
|
|
Lora |
? asi jsem to nepochopila ci co... ale ja myslela Zavu ze Znojma. Ikdyz je mozne,ze ten mozna na nekoho pri prvnim pohledu taky pusobi ... Ale to je HRUBY omyl. Jinak vysvetli, co myslis ty. |
|
|
Lora |
rekla bych,ze na prvnim miste je to zpevak(3 cd urco).ale i pise...nech si to vyhledat pres google-zavis.proste je to pohodovy clovek a kamarad!jen ma rad krapek i ten alkohol. :) |
|
|
Lora |
a kdyz jsme se nim bavili posledne->jezdil i s cechomorem ted nekdy |
|
|
tetsuo |
asi pred trema rokama sme s kamosema smotli a hulili speka s woody harrelsonem na film.fest. v K.Varech, jenom si vzpominam ze mu slo o to aby ve speku nebyl zadnej tabak ;) tak sem mu furt cpal ze to je skank a ze by to asi moc neslapalo ;) stejne tak po 5 min byl kolem nas chumel novinaru, tag se snama rozloucil a odesel |
|
|
R. N. Marley |
No já sem si teda taky sem tam toho práska dal... :) |
|
|
vondRASH |
no urcite bratri medvedove.....babka to posloucha porad dokola a v jednom songu tam zpivaji " a par tahu z travy" |
|
|
cybermik |
Lucka Bílá - jampa dampa |
|
|
hYp3r |
sorry za offtopic, ale k tomu se musim vyjadrit :c)
sice zadnyho "slavnyho" osobne neznam a nebo o nem nevim, ze by hulil...
ale prave tihle lidi by se mohli pricinit o to, ze by byla mary alespon dekriminalizovana (kdyz uz ne legalizovana), protoze nasi politici vubec nevnimaji co chteli JEJICH volici a jedou si jenom to svoje :c(
Jo na jednoho slavnyho jsem si vzpomnel, ale neni to cech...
Takaaki Itoh - japonskej techno borec
predloni ve Svojsicich si po tom co si s nama zahulil nemohl najit hajzly, loni chodil po Cosmicu uplne nahadry...ztratil ponozky
a letos se malem utopil v bazenu...
jinak hodne lidi okolo techno sceny huli...spis vetsina :c) |
|
|
PiosOne |
jenomže bří medvědové si dávají šluky skutečné trávy při jejím podzimním pálení :) |
|
|
rozcosh |
nezapomente na Bartosku!! |
|
|
dj dury |
Hej newite jestli hulil David Bowie? Je to fakt machr! |
|
|
funkydub |
jeeee já vidím, že jste zapoměli na nejslavnějšího huliče Engeho! |
|
|
Dude |
Bowie makal i tvrdsi veci nez ganju:)
marus- ty photos sou vynikajici:D:D:D |
|
|
Taker |
jojo Kája Gottů je náš člověk :punk:
Zhruba před hoďkou byl na Frekvenci 1 a na otázku ohledně marihuany (kterou sem sice neslyšel ale musela se týkat dekrim/leg) odpověděl že proč ne, že MJ přece nepatří do skupiny těch návykových látek a je nesmysl za ní trestat. A na další moderátorovo otázku jestli si jí někdy dal, úplně bez přemejšlení vypálil že JO!! a dál to nekomentoval. Pak už se bavili o něčem jiným...
Gotta moc nemusim - ale timhle přecejen poskočil na mým pomyslným žebříčku o něco vejš :cool:
4 Tajné - moc moc hustej odkázek - teď myslim to videíčko s Arnoldem - pořád fachá - a má to něco přes 2MB :bravo: |
|
|
420kotliik |
jo a jeste bych dodal kdo z "celebrit" nehuli, na Creamfields /omluvte me ze jsem byl na takovejhle komercni sracce ale meli sme zadarmo listky/ sme motali speka a koukal se na to leos mares, stal vedle nas a docela zaujate to sledoval, tak sme se ho zeptali jestli si nechce zakourit a on ze ne ze tohleto nekouri, tak mu kamos rekl at jde teda doprdele....odesel :) |
|
|
Dude |
prej Standa Dolínek fouká jak vo život:D |
|
|
Bulb |
Já zase slyšel, že hulí Sámer prej to i přiznal... :baby: |
|
|
tixo |
skoro by sme zabudli, ze aj Juraj Jakubisko sa uz priznal, dokonca aj LSD. Velmi by som si chcel pozriet jeho posledný film POST COITUM a pred tým si dat nieco vynikajuce! |
|
|
wolverin |
Šeban a spol okolo Mullera, myslim za aj Robo Grigorov -ak si na neho este dakto spominate :D, a co tak DJ Trava toho som tu este nevidel!
urcite vsetci americky rapperi - snoop dog, dr.dre, 50 cent,.....
o woodym h. som pocul ze ho zatkli v san fr. za to ze demonstroval s nejakymi ludmi na moste za legalizaciu :) hehe.... |
|
|
elis :-i |
Kámoš říkal, že jednou někde v Praze hulil se Sámerem Issou... myslím, že by nekecal, takže mu věřím:) A Sámer na to docela i vypadá:) |
|
|
Zewl |
cela ceska tekkno a Hip hopová scena je radne vypalena :frog: |
|
|
elis :-i |
Zewl: no u těhle lidí je to skoro samozřejmost:) |
|
|
Zewl |
je zajimavy sledovat ze vsichni si mysli ze hopec je jenom o paleni jointu pritom i nektery crew proti tomuhle nazoru hodne broji, napr De Fuck To |
|
|
Dude |
no zak jako DJs a MCs, etc. to bych ani moc neřešil:p: - spíš mě zajímá ten "über underground":D |
|
|
fish300 |
IMT Smile je to jasne aj z textov a hlavne z ich filmu - big bongo na stole atd... |
|
|
Ritxie |
David Ondříček, tuším režisér nebo scénárista Samotářů |
|
|
Kwjetoň |
...jaxe zdá nás ocení
jen ten, kdo zná kouření...
Wohnout forever!!!
a tu maryhuanu nebo co prej taky kouřil ten černoch Robert Márly
nevíte co je na tom pravdy? |
|
|
mintor |
spinarova, eben, krampol, nohavica... |
|
|
WirusH |
No tak Samer Islam prej huli,ale takove pubertalni jelito nam asi v legalizaci nepomuze :).Dal vim o Janu Pelcovi...Vilém Čok...samozdrejme Znojemský rabiát Záviš (vysypala se Hugovi Ganja z benža to je ale ninja v prdeli je ganja...) |
|
|
Dude |
mintor - vo tech nic newim...elaboruj:) |
|
|
loeX |
napadá mě usáma bin ládin...jak sem na to přišel??, no přeci afgán skunk:-) |
|
|
ottovonbismarck |
a co kurt cobain ten musel určitě palit, ale všichni víme jak nakonec skončil |
|
|
StonedWizard |
Martin Doktor(kamos s nim cadil) |
|
|
ChaoticRoman |
Ondřej Hejma. viz poslední REFLEX :)
Celá reggae, hiphop, tekno scéna... |
|
|
vaava |
Jirka X. Doležal - bojovník za naše práva:)
2WirusH: ...je ale MINDŽA, v prdeli je ganja... to jen tak pro upresneni
Vivat la Záviš!!! |
|
|
Tajné |
ChaoticRoman: To ví přece každej, že hejma pálí, řikal to i v televizi. |
|
|
Niari |
Tohle jménu už tu sice padlo, ale já jsem nejvíc vděčná Andělovi.
Taťka dokonce začal být malinko tolerantní k travičce, když ho viděl s jonatánem v přímém přenosu :) |
|
|
igee |
Já sem hulil ňa ňáký párty slavnejch se Sámerem a s Halinou Pawlovskou (druhej den byl prej v blesku článek - "Sámer balí Pawlowskou a kouří při tom trávu.." :))))-byl tam i standa dolínek ale ten si nedal a pak i diana kobzanová ale tu sem ani neviděl, to už sem se válel na stole takže sme jí ani nepozvali:), pak na misticu s DJ Crashem a kámoška hulila s Dádou Patrasovou :))) a to nekecám... skoro všichni umělci pálej. to je přece jasný! :) |
|
|
cityman |
Nevim, jestli to tady uz bylo, ale Milos Zeman se priznal v jednom rozhovoru, ze si dal taky jointa, ale nic z toho :) |
|
|
Fredy K. |
tak já jsem zase navlástní oči viděl a taky zamozřejmě zahulil s Ivanem Hlasem-pohodový člověk:):):) |
|
|
Fredy K. |
takže já se připojuji k tomu,že celá Hiphopová česká scéná je fakt fest prohulená-např.Naše věc,že jo:):):) |
|
|
kusher |
jeden znamy co dela pro televizi osvetlovace do ruznych filmu a krom toho je to strasny pohodar mi povidal ze tocili cosi s machackem (viz samotari,...) a po praci spolu sedeli nekde v knajpe a machacek pozdeji jakoze ubali speka a palili spolu a kalili dlouho do noci...:) |
|
|
BomberMan |
Myslim ze by se to spis melo jmenovat TI SLAVNÍ CO TO JEŠTĚ NEZKUSILI...těch je určitě míň protože hodně lidí hcce být slavnýma ale když už se někdo slavným stane tak zjistí že to vubec není jednoduchy...povinnosti, bez spánku no prostě hrozny stresy...a mary je jen takovy maly odreagovani...jen mě to tak napadlo ...sem trochu zhulenej tak nevim jestli to dava smysl ale já bych slavným být určo nechtěl...
Jo a jestli hulijou všeci z BUTY tak to bych měl pozvat souseda z patra na jointika...je totiš baskytarista Buty...Jinak jsem si ještě pěkně zahulil s ZW Cirkus...jsou to pohodáři...
...zduř a zbuř se...no prostě zdar |
|
|
Mr. Knorr |
Dale jmenujme skupiny Plexis, Aplle Juice, P.S. , Našrot, Divokej Bill. Všichni členové těchto skupin hulej. Vim to, protože s nima s kámošem často hulíme. Nejvetší zkouřenka je Dušan Lebl z Aplle Juice (částečně i z Plexis) Všem jim posílám MOC POZDRAVU!!!!!!!!!!!! |
|
|
Prasopes |
Myslim ze to neni zadna novinka ale stary pankaci bratri Ebenovi hulej jak dobytci... kdo by to do Marka rekl kdyz ho vidi v ty telce... |
|
|
mino36 |
Honore de Balzac bol v hašišovom spolku a tiež spisovatel ktorý napísal Alica v ríšy divú bol sfajčený ked to písal,atď via ma s hlavy nenapadá |
|
|
Jirka XXX |
tak jsem to trochu skompletoval:
Daniel Hůlka
Karel Gott (hašiš 1x)
Lenka Dusilová
Švihadlo
Brutus
Ivan Langer (vyzkoušel)
Douda (vyzkoušel)
Jiří X Doležal (how obvious )
Knížák
Ozzy Osbourn
Macháček
Vašut
Radek Pastrnak a Buty
Michal Dvorak z Lucie
Chinaski
Mňága a Žďorp
Matěj Ruprt z Monkey Bussines
suchanek , genzer , zilkova a carda
Dan Bárta,
Robert Kodym
Richard Muller
Vladimír Marek
Dara Rollins
Ondřej Hejma
Jaz Colleman.
L. F. Hagen
Wohnout
J.A.R
Vlastimilem Bedrnou (jak dabuje Homera ze Simpsonů),
Borek Slezacek, Pavel Andel, Tesarici z YoYobandu,
Vladimir Franz
MIG 21
Whitney Huston
Brad Pitt a Jennifer Annistonová
support lesbiens
M.Ambrož Jasná páka/Hudba praha
Pavlem Andělem
Tomáš Enge
Michal Penk
Kamil Střihavka
Divoký srdce
Jáchym Topol
Michal Viewegh
Bratři Wohnouti
ondrej havelka
BALABANDA
Vypsaná fixa
Leoš Mareš
Frantisek Nedved
Lucka Bílá
Samer Isa
Vilém Čok
Martin Doktor
Halinou Pawlovskou
Dádou Patrasovou
Ivanem Hlasem
Divokej Bill
Kalousek
Bratři Ebeni |
|
|
macany |
W. Shakespeare....a mnoho dalších:) |
|
|
jumpp |
W. Shakespeare spise daval prednost opiove dymce ale tak ono to vide na stejno;) |
|
|
aenema |
citace: |
Původní příspěvek od jumpp
W. Shakespeare spise daval prednost opiove dymce ale tak ono to vide na stejno;) |
To bych moc nesrovnával |
|
|
jumpp |
2aenema
nemyslim az tak doslovne spise obrazove, nekdo nedela rozdily a nekdo ano:) |
|
|
Niari |
A Matt Groening :) soudě podle některých dílů |
|
|
TETE |
No a Premek Podlaha samozrejme taky...pali kazdej podzim travu(ikdyz by se to nemelo:)) |
|
|
mintor |
2TETE: vydel sji ten dil receptar prima napadu jak tam bylo o technickem konopi? on se ptal :konopi ma halucinogeni ucinky ze? |
|
|
zantic |
co takhle enge a podle me cela NBA a AND1 z toho vypliva proc amici provaruji v posledni dobe basket na mezinarodni urovni? protoze vsichni huli aneprosli by dopingovou zkouzkou. a k tem "celebritam" vemte si ze se furt nekde neco pise a tydle lidi ctou treba blesk aby vedeli co vo kom zase rikaj a tamse myslim vo huleni taky vobcas neco napise a tak to testnem ale nebudem to nikomu rikat a takhle to podle me resi hodne lidi. uz to ze 1/3 lidi CR <b><u>prizna</u></b> ze to nekdy zkusila neco vypovida ne?
jenom dotaz kdyz nekdo z vas maluje , zpiva nebo se jinak umelecky projevuje de mu to lip kdyz je trochu nahulenej (ne uplne do sracek) ?
P.S. je to muj nazor a jestli sem se po nekom vopakoval tak me to samotny ho dost stve ale bohuzel sem to nemel cas prelouskat cely |
|
|
drinker hulič |
zantic: nejsem zadnej velkej umelec, ale obcas si brnknu na kytaru nebo pisu a SUBJEKTIVNE se mi tvori lip. To jak je to pochopitelny pro ostatni a jakou to ma kvalitu, to uz je jina :)
jinak mas pravdu, v NBA se huli opravdu dost (ale prehlizi se to, jinak by museli vyhodit min. pulku kazdyho tymu a to nende - hvezdy delaji penizky) |
|
|
Kyblik LopAtka |
Ačkoli jsem to přelouskal celý, tak budu opakovat jména který tu již padly a to proto, že jsem je buď přímo viděl, nebo jsem s nima hulil. Takže:
MIG 21 - a loňským RFP vodpálili brko přímo na jevišti před koncertem, takže se tu není o čem bavit....
Hudba Praha - to tu ještě myslim ani nepadlo, a u těch si nejsem ani tak jistej, ale přeci - EVERYBODY SMOKING MAiUHUANA!...
Suchánek s Geňou - s těma hulili kámoši tady před knajpou a prej naprosto pohoda týpci...
PLODOVÁ VODA EMY BRAUNOVÉ - taky naprosto na pohodu lidičkové z Třebíče - vše o Třebíčským hulení co tu bylo psaný potvrzuju...
Tayk nesmím zapomenout na některý členy z Čankišou, s těma sme se moc hezky vypálili, no a nakonec zpěvák ze Satelit kanibal - taky cajk borec, naštěstí už od nich odešel páč řekl, že se nebude podíllet na komerční sračce (viz. sem šťastnej jako blecha, nana)....
toť asi fše... doufám, že to nikoho nepohoršilo ;) |
|
|
Toxeus |
Hulka ma chatu asi 6km od naseho mesta takze uz jsme tam parkrat zavitali a musim rict ze ma dobrej čoud. |
|
|
robca |
Nevynechal bych ani slavnýho spisovatele Ivana Martina Jirouse alias Magora. Kdo z vás zná každoroční akci ve Vydří, tak určitě ví. Doporučuju navštívit. Hulení + chlast + houby + kapelky. MAXI kaše. |
|
|
Kelso |
Na slovensku urcite Kontrafakt a Cistychov.Cistychov o tom aj spieva a chlapcov z KF som videl v jednom rozhovore v ktorom sa ich pitali akym sportom sa venuju a Ego povedal ze si rad zapali prtku a potom Snowborduje. |
|
|
steelix |
Jo, pridam svou trosku do mlyna... Hulka je jasnej, palil jsem s nim na horach, jak vecer kdyz jsme partili, tak hnedka rano, co jsme vylezli z chaty, tak uz tam stepoval se spekem v hube :)...mimochodem, nenosi to v energitce, ale primo v obrovskym srdci od naky cokosky (zadnej troskar a citova zalezitost asi :D).
Akorat me nasral, ze s nama nechtel pit krvavy zada, ze to si da radsi wizoura... |
|
|
Ježíš |
je mi to jasny, hulej skoro vsichni nebo kdyz byli mlady tak hulili a ti kdo to zapiraji huli dvakrat vic :D |
|
|
Jack_Herer |
Já dělám vysokou politiku, takže jsem taky tak trochu slavná osobnost a musim říct, že hulim jako prase!!!:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
|
|
Jack_Herer |
No a jinak bych řekl, že určitě musel hulit Ježíš!!!
Jak by jinak přišel na takový jedy co valil třeba že jeho otec je Bůh a že on je tu pro to aby spasil Svět apod. ... |
|
|
aenema |
Původní příspěvek od Jack_Herer
No a jinak bych řekl, že určitě musel hulit Ježíš!!!
Jak by jinak přišel na takový jedy co valil třeba že jeho otec je Bůh a že on je tu pro to aby spasil Svět apod. ... |
Už si s tím byl u doktora? |
|
|
Ježíš |
ja tu odprisaham na Bibli ze jsem nikdy nehulil, a pokud ano tak jsem neslukoval. Jsou to jen hnusne zidovske pomluvy!!! |
|
|
j4g |
no ja si myslim ze resit kdo huli nebo to vyzkousel z lidi ze schoubysnisu je nesmysl.... protoze ten kdo z nich nehuli koxuje a ten kdo nehuli ani nekoxuje tak prozmenu chlasta.... ale co je nam do toho... nas taky nikdo neprovaruje, he?! je to vec kazdyho znas.... a v tehle cocansky posrane zemi dokud tam budou komousi legalizace nikdy neprobehne... a slavni se ji taky ucastnit nebudou protoze by je to stalio karieru, protoze furt je vic lidi ktery sou sktriktne proti,ale kdo vi treba tak za 20let az se tam poradne obneni krev ve vlade za dnesni cistou "zhulenou" tak pak se neco zacne dit... zatim muzem bejt radi ze tu neni zas takovej policajni stat... prece jenom pokud jde o huleni je to tu docela volny,pestujou a hulej skoro vsichni a pritom se nikomu nic nedeje a ze jednou v TV ukazou jak policiie nici pestirnu nebo chytla chudaka dilera s 20g ktery akorat prodaval kamosovi... SE MUSIM SMAT
PEAS ALL |
|
|
Ondřej |
Omnihash: S Dusilovou jsem hulil osobně když byla u nás na fesťáku.
Jinak mě napadá třeba Wilhelmová, prej hulí i Halina |
|
|
lulugang |
cela dnb a tekno scena:D |
|
|
kotg |
MUHEHEHEHE, pokud ste koukali na video High Times cannabis cup, tak jistě poznáte herečku, která je chvílemi na podiu a dává si tam z vapiku kouření.Pokud ne, tak ja si taky nemůžu vzpomenout, jak se jmenuje:D:D:D |
|
|
Skřeťák v Sudu |
No nefim jestli tu to uz bylo ale kamo kecal v hospode s Vypsanou fixou a ty se sjizdej prej docela hodne :D |
|
|
kiling.joke |
a nesmíte zapomenout na český olympioniky-snowboardery michala černíka atd.!!!!!!!!!! |
|
|
Lampick |
tomas enge...sice sem tet mimo republiku,ale tak 2-3roky zpatky pry palil celkem...a taku mu to dokazali s nakych testu...aspon vidite ze nekecam:D |
|
|
Daveid |
Já, eště sice nejsem slavnej, ale určitě budu. :-) :bong: |
|
|
Ježíš |
tohle je fakt hrozna smaha, dejte si na nej pozor! |
|
|
Celller |
tenhle je taky porad |
|
|
Celller |
Jeste jeden curacek, a tohle dela vzdycky kdyz se zhuly, kluk jeden ušatá:flick:
Jinak Vilda Čok je taky pekny hovado, ktery hulý a chlasta, jak prase:frog: , ale ten uz je pry nekdy tak extremni, ze ho musi odvezt na zachytku |
|
|
farda |
Cypress Hill vydali divko na kterym je zaznam z jejich konzertu.. na kterym podpalujou obrovsou vodnici... .. no a ty jejich klipy. to je taky jasny.. DR.greenTone
a pak treba Wilie Nelson ...country legenda...
ale jak bylo receno.. z tech umelcu je fakt malo lidi co nehulej:D |
|
|
kafevar |
Původní příspěvek od Skřeťák v Sudu
No nefim jestli tu to uz bylo ale kamo kecal v hospode s Vypsanou fixou a ty se sjizdej prej docela hodne :D |
Aby ne. Vždyť jejich kapela se seznámila na drogovém večírku.
http://youtube.com/watch?v=cf845F84epg
:D |
|
|
Everl0st |
Další český celebrity, kteří kouří trávu jsou READY KIRKEN - proč??
Jednou na jejich koncíku přišli a už když šli tak se mi nezdáli,úplně rudý oči....první co zpěvák pronesl bylo : "Je nám líto, ale naše časová tíseň nás donutila k tomu, abychom si nasadili brýle na naše malinkatá červená očíčka"....Začal sem se smát a oni hrát.. |
|
|
ebist |
tak třeba politik
Němec kterej je pro legalizaci
ereza pergnerová:ale už asi ne
Pro milovníky Superstar je to i SAMEC ISSA
Holina Obrovská(Halina pawlovska)
Genzer a suchánek |
|
|
Pflusik |
Celá skupina wohnout (jestli se to bere jako známý osobnosti) :D |
|
|
THE_GAME |
nečetl jsem celej thread takže nevim jestli to tu je... každopádně fotr se jednou potkal na airoportu s macháčkem z mig 21 a jak kecali, tak z něj vypadlo že letí do hollandu do cofíku.... no ale myslim že u toho člověka to je každému jasné :D |
|
|
keksik |
hosi a co treba Suchanek s Genzerem :D ti pali hafec :) |
|
|
|
|