Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Něco o mne na úvod - Klikni zde pro originální téma
Badis
Zdravím :)

na doporučení growerteamu, pokud to vůbec někoho zajímá, tu máte něco málo o mne.

Dříve jsem zde brouzdal pod nickem Sasanka, který patřil kámošovi a který již není po tragické nehodě mezi námi živími. Jelikož jsem se delší dobu nepřihlásil, systém z bezpečnostních důvodů ůčet blokl a nové údaje poslal na reg. email. No a tak jsem zde s vlastním nickem. Musel jsem k tomu ale dokopat,, ta lenost...

Tímto bych chtěl ještě poděkovat Řermenovi Kozzymu, za skvělou spolupráci :)))
Tayem de Tox
zdár :D čím hnojíš? :frog:
Libang
zdarec , vítám te tady , upřímnou soustrast za tvýho kámoša

at se ti daří a pěstu zdar
Badis
Zdravím Tayem de Tox i Libang.

Teda ty venky máš opravdu luxusní(Tayem de Tox). Já přestal pěstit out už asi tak před 10-ti lety, vlastně o povodních:))) A poslední outmodel byly RedHair - jsou to ty fialy co máš mezi svýmy výpěstky(asi, moje 2ks vypadaly podobně. 3m na výšku, trošku míň listnaté mezi palicemi. A sklízel jsem je už v září. Ta tmavší měla hutnou chuť haše, hustý a sladký dým. Těžce pohodové brko s tím že ses mohl kdykoliv dohulit - todle brčko mělo strop - nešlo se"přehulit" ale jen skvěle dobít a bez dojezdu. A ta světlejší, měla jakoby zelené žilky v palicích byla tripová. Když jsem nechal kolovat špeka a ten se posunul ob jednoho, měl jsem už půl dne zasebou a navíc v 15.-tém století:))))) Proto ho mám letos i pod lampou, akorát semínka jsou z jiného zdroje tak teprve uvidím.

A čím hnojím? protože mám do konce cca. 3týdny a trošku jsem to přehnal s P, tak kvůli nedostatku železa vše vysadím a valím fytovit. Jinak 2,3Advanced Bloom a micro + Groow/Bloom excellarator, jednou týdně pk b cuzz tablety a Phyt-amin který teď vysadím. Na poslední týden mám nachystaný finalsolution( vyzkouším poprvé, vždycky jsem to čistil deflush) a greensensation.

http://grower.cz/forum//forum/images/smilies/frog.gif
Badis
Tak takhle mi zřídli paldy po té, co jsem rostlinku kvůli tomu že se táhla zastřihl v období květu(asi v 2-3týdnu). Je to Cital za semen. Myslíte někdo že se to spraví, nebo pomůže phytamin?

Teoreticky by měly zbývat 2-3týdny do konce květu. Až budu mít foto nezastřihlé samičky:) přidám jej pro porovnání. Keep Groooowing

Fotečky přidány... 1ní jsou ty zřídlé paldy u zastřihlé, 2há je nezastřihlá a ty poslední dvě jen tak pro potěchu oka jsou RedHair kterým dávám týden, maximálně dva, jak bolševikovi.:bravo:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma