Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
na doporučení growerteamu, pokud to vůbec někoho zajímá, tu máte něco málo o mne.
Dříve jsem zde brouzdal pod nickem Sasanka, který patřil kámošovi a který již není po tragické nehodě mezi námi živími. Jelikož jsem se delší dobu nepřihlásil, systém z bezpečnostních důvodů ůčet blokl a nové údaje poslal na reg. email. No a tak jsem zde s vlastním nickem. Musel jsem k tomu ale dokopat,, ta lenost...
Tímto bych chtěl ještě poděkovat Řermenovi Kozzymu, za skvělou spolupráci ))
Teda ty venky máš opravdu luxusní(Tayem de Tox). Já přestal pěstit out už asi tak před 10-ti lety, vlastně o povodních)) A poslední outmodel byly RedHair - jsou to ty fialy co máš mezi svýmy výpěstky(asi, moje 2ks vypadaly podobně. 3m na výšku, trošku míň listnaté mezi palicemi. A sklízel jsem je už v září. Ta tmavší měla hutnou chuť haše, hustý a sladký dým. Těžce pohodové brko s tím že ses mohl kdykoliv dohulit - todle brčko mělo strop - nešlo se"přehulit" ale jen skvěle dobít a bez dojezdu. A ta světlejší, měla jakoby zelené žilky v palicích byla tripová. Když jsem nechal kolovat špeka a ten se posunul ob jednoho, měl jsem už půl dne zasebou a navíc v 15.-tém století)))) Proto ho mám letos i pod lampou, akorát semínka jsou z jiného zdroje tak teprve uvidím.
A čím hnojím? protože mám do konce cca. 3týdny a trošku jsem to přehnal s P, tak kvůli nedostatku železa vše vysadím a valím fytovit. Jinak 2,3Advanced Bloom a micro + Groow/Bloom excellarator, jednou týdně pk b cuzz tablety a Phyt-amin který teď vysadím. Na poslední týden mám nachystaný finalsolution( vyzkouším poprvé, vždycky jsem to čistil deflush) a greensensation.
Tak takhle mi zřídli paldy po té, co jsem rostlinku kvůli tomu že se táhla zastřihl v období květu(asi v 2-3týdnu). Je to Cital za semen. Myslíte někdo že se to spraví, nebo pomůže phytamin?
Teoreticky by měly zbývat 2-3týdny do konce květu. Až budu mít foto nezastřihlé samičky přidám jej pro porovnání. Keep Groooowing
Fotečky přidány... 1ní jsou ty zřídlé paldy u zastřihlé, 2há je nezastřihlá a ty poslední dvě jen tak pro potěchu oka jsou RedHair kterým dávám týden, maximálně dva, jak bolševikovi.