Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
LED Box by M!lioN - Klikni zde pro originální téma
milion
Zdar hele až budou po prazdninách penízky tak bych si chtěl postavit nejaký dva boxíky s LEDkama.
Představa je taková :

1 skříň bude mít 201diod červených (1cd, 60°, 13.8Growerlumenů, 660nm) a 201 modrejch (1.56cd, 60°, 14.43Growerlumenů, 470nm) - tohle bude bedna na růst od semínka až po květ.

2 skříň bude mít 375diod červených (ty samý co předtim) a 24 modrejch (6%) + 2 trubice z horskyho slunicka na cca 20-30min denne - to bude na květ.

Obě skříně (boxy) jsou totožné velikosti, ještě nevím jestli mám vnitřky něčím natřít nebo vylepit alobalem a nebo tam dát zrcadla.
V boxech budou 4 větráky - 120mm a to: nádech - bude ochlazovat diody, jeden na ofuk kytí a dva na výtah přes pachovej filtr (udělám z návodu tady na groweru - aktivní uhlí). Možná spáchám regulaci toho co ofukuje kytí aby sem to mohl regulovat podle toho jak to bude potřeba. Vše poběží na 12V větev z PC zdroje.
Spotřeba první skříně je podle výpočtu 40W (5646Growlumenů) a druhé 32.88W (5521Growlumenů, spotřeba se snížila protože modrý si berou v základu 30mA kdežto červený jen 20mA).
Nejdřív zkusím jednu kytku a uvidim jak mi poroste a jak se mi vytáhne, každopádně sem budu pak házet fotky...

Nevíte náhodou jestli posílají z týhle firmy ze Slovenska http://www.avelmak.sk/ do Čech? Mám tam vyčíhlí diody + odpory + digi časovač a objednávka bude přes 3000SK což je cca 2600-2650kč a mají tam psáno že je pak poštovný a balný zdarma jenže asi jen po Slovensku a do Čech je docela pěkný poštovný tak nevím jestli bych se dohodl že by mi třeba hodili 100 poštovný...

Jenom mám otázku myslíte že mam něco špatně myšlenýho?
milion
nikdo nic?? :jumper:
horský sluníčko nééé jukni sem http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=7244
milion
takze mam pouzit treba tohle http://www.akva-exo.cz/detail/terar...vky/hagen/2189/ - 13 nebo 26W. Nebo se mam na to UV na kvet vypyct??
já na svuj první grow použil zářifky repti ale paxem se na to celkem vybodnul a řekl bych že rozdíl nepoznáš
zmetek
myslim ze v prvni skrini nemusis mit tolik modrych, bys tam mel mnohem vic modry barvy nez cerveny, to je podle me zbytecnost i na matkarnu, nedas link primo na diody co sis vybral?
milion
zmetek> myslim ze v prvni skrini nemusis mit tolik modrych, bys tam mel mnohem vic modry barvy nez cerveny - jakto? kdyz sem to prepocitaval na vykon pres ty rlm jsou tam odchylky jen male - pomalu stejnej vyzarenej vykon.
Ty diody :
http://www.avelmak.sk/index.php?lm=...t&article=22342
http://www.avelmak.sk/index.php?lm=...t&article=28393
zmetek
myslim ze by stacil pomer cerveny:modry 2:1 mozna tech modrych i min (v rlm), podivej se sem http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=21252 , hogi tam mel taky mensi zastoupeni modrych ale nevim jestli je to jeste aktualni, zkus hledat, je tady toho dost, vic modryma asi nic nezkazis ale muzes usetreny penize dat do neceho jinyho
ty diody se mi ale zdaji celkem drahy, vetsina lidi kupuje z gme


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma