Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Omezení živin+množství vody ve finále - Klikni zde pro originální téma
andula.thc
Zdravím Všechny. Mám teď takové dilema:confused:- jak dosáhnout toho, že omezím v závěrečné fázi květu přísun vody. Je jasné, že zhruba poslední týden před sklizní leju do bubbleru jen čistou vodu bez hnojiv(flushing)
Otázka č.1:je potřeba onu vodu ještě upravovat na ph 5,5-6, ikdyž už neobsahuje žádné papu?Zdá se mi to zbytečné, ale co bych pro ně neudělal, že jo.
Otázka č.2: pokud bych pěstil na hlíně, omezením přísunu vody bych nutil kytku ještě k intenzivnějšímu pocení.Operace je jednoduchá, ale jak mám docílit toho, jestli je to teda potřeba, abych kytce nenabídl tolik vody i v bubbleru? Tam musí být hladina v určité výšce, takže ji podle potřeby dolívám, ale logicky by se hodilo jí tu vodu tolik nenabízet.Co vy na to?
Andy JAH
Walhalla2000
V bubbleru ji nabizis naopak vody hodne, aby se proplachla od hnojiva... a v hline zalejvam i tesne pred sklizni... Aspon kytky co jsem videl bez vody nevypadaly o nic lepe. Spis naopak. Cili dopravam jim pohodli az do konce...
andula.thc
Díky za odpověď a za to, že jsi akční. Ale co jsem se nedozvěděl je ta kyselost, jinak super,díky. Aspoň nic nespackám, to bych nechtěl po tom "úsilí".Takže KYSELOST-snižovat?, nebo je to při flushingu kytce jedno? Jinak s prvním jarním dnem přeju Všem Přemkům a Krtečkům úspěšnou a hlavně bezpečnou sezonu. Ať rostou!!! Andy JAH
:bandit: P.S.- Ya, bad men,victim of da Babylon system, can put my body in da prizon, but my soul stay free forever! :bandit:
pipi
hele nemam zkusenosti z hlinou ale pokud posledni tejden zalivas vodou bez ph 5,8 tag je to negood pro kytky...pokud ji neupravis tag neabsorbuje zbytek zivin co ma vsobe...chut to pak zhorsii....urcite uprav ph..moje zkusenost
andula.thc
Thanx Pipi, hodnotná poznámka.Dal bych Ti rád karmu, ale mám nějak špatně nainstalovaného něco :)- a ikony pro karmu se mi nezobrazují. Tak snad next time. Díky a ať rostou. Andy.
Lipid
existuji specielni hnojiva ktera se aplikuji dva dny pred sklizni aby vyhnali vse potrebne do kyti a ta je pak daleko potentnejsi
andula.thc
Eke eke, dobrý:wink:... a mohl bys nám to trochu přiblížit? Jestli někdo ví...je to třeba použití Atazymu, který tu rostlinu vlastně čistí od toxinů a zbytečných chem. složek?...nebo Phytamin?, který zase podpoří chuť. Já zkušenosti s takovýma opravdu vychytávkama nic moc nemám ale jsem tomu very open :bounce: .Tak pokud něco víte, znáte, chcete poradit...pište!!!
Všem zdar Andy JAH


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma