Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Maldův první outdoor 2007 - Klikni zde pro originální téma
Malda_cz
Zdarec,
chci se s vámi podělit o mé kytičky,je to zatím můj první outdoor v životě.
Přidávám foto,podrobnější popis o pěstování bude v dalším příspěvku..
Malda_cz
Ještě tady takový panorama celýho políčka
Malda_cz
Tak a ted něco více o mém prvním pěstování.
Takže semínka jsem sehnal od kámoše,je to noname,dal mi jich 30.
Semínka jsem dal do malý umělohmotný krabičky s uzávěrem do kterýho jsem navrtal pár dír,pak jsem tam dal jednu vrstvu vaty,kterou jsem navlhčil a dal tam semínka a ještě přikryl jednou vrstvou navlhčený vaty.První semínko vyklíčilo 20.5.07 (dal jsem je trochu opožděně,to víte než jsem sehnal semínka) no a pak už to jelo,z celkových 30 ti semínek vyklíčilo jen 9,ty ostatní byli puklí,ale vevnitř nák zhnili nebo co.Tak tedy další den jsem dal všechny semínka zvlášt do květináčů asi tak s průměrem 10 cm a hloubkou tak 15 cm.Jako substrát jsem použil normální zahradnický substrát,smíchaný s trochou písku.Všechny květináče jsem umístil na balkon.Tak a hned za 2 dny jsem se dočkal první vylezlé kytičky.Další vylézali tak různě,nejdýl vylezli asi tak 2 dny po tý první.Jakmile byli všechny kytičky venku z hlíny,přemístil jsem všechny květináče do skleníku (2,5 x 4 m,na výšku asi 2,5 m).Tam jsem je držel až do 12.6. aby se pořádně rozrostli.Hned 12.6. jsem si vyhlídl vhodné místo na takové zarostlé louce vedle potoka a tak jsem tam byl připravit terén.Kytičky jsem hned samozřejmě zalil a dnes jsem se byl podívat jestl i jsou v pořádku a znovu jsem je zalil.Jako hnojivo budu asi používat krystalon start a v květu krystal květ,ale ještě nevím a proto se chci obrátit na vás čtenáře s radou,které hnojivo je dobré.Dále se potřebuji zeptat jak a jakou metodou je mám zaštipovat a nebo jestli je vůbec mám zaštipovat.Díky za odpovědi,příští týden bude pokračování + nové foto.
ToncekV
Zdrc! K tomu hnojivu: myslim ze za rozumnou cenu na out by mohlo byt dost v poho Biobizz Grow + Biobizz Bloom... zatim mam grow a vypada ze kytickam chutna... pak napis PM a tohle smaznu abych ti tu nedelal bordel :-D
El_Liberal
wuxal super - na rust, OBM - na kvet. kdyz chces to nejlevnejsi a obstojne, na kristalon se vyser. o zastipovani je tu toho celkem dost. vyhledej si "FIM". uvidis kolik tu toho je
Malda_cz
Tak dnes jsem si pročetl FIM techniku a chystám se,že to asi tak na 2 ktkách zkusím,ještě se chci s váma poradit,mám to udělat už ted ? A nebo počkat ? Kámoš mi říkal at zasštípnu až tak nad 6 patrem..
DooMer
Ja bych jeste nezastipoval nevtrdim ze by to uz snad neslo ale je to urcite zbytecny nech to trochu povyrust na co porad zastipovat kdyz ma kytka sotva tri patra? Spis se mi nezda ta tvoje hlina, se mi zda ze v necem podobnym sem pestoval pre dvouma rokama a je to na hovno, nakasy si zkurvena hnedozemka..no mozna na tom budes lip nez ja tehdy ale urcite aspon sezen ten wuxal a OBM kdyz uz nic s kristalonem diru do sveta neudelas...at se dari D.
Malda_cz
Ted jsem byl zkouknout kytky a je to všechno v hajzlu přišli mi na ně jezed'áci a polovinu kytek mi zničili,několik kytek mají zlomený stonky,ty zkusím ještě nák zachránit a zbytek mají listy voškubaný atd.. Asi jenom 3 kytky jsou relativně v dobrým stavu,hned ted je jedu vyrýt,dám je zatím do květináčů a jdu hledat jiný místo..
Malda_cz
Tak už jsem vyryl kytky,3 kytky mají zlomený stonek,tak jsem je zkusil trochu srovnat a dal sem k nim klacík,snad se vzpamatujou,ostatní mají jen tak osekaný listy a jinak docela v klídku,tak doufám,že za tejden zas budou pěkný kyti.Zároven jsem hned šel najít nový místo,kde mi to jezed'áci nenajdou.Našel jsem nakonec pěkný místečko a vyryl jsem 9 dír,zítra jedu pro 20 l pytel zahradnickýho substrátu a dám všechny kyti do těch dír.
Zítra všechno nafotím a foto sem přidám.
El_Liberal
a co kdyz ti to ozralo nejake zviratko a ne jezedaci ?
Malda_cz
Byli to jezedaci,protože tam hned vedle sekali,tak to viděli,navíc jsem měl okolo trsy trávy a ti čuráci mi ty trsy hodili na 2 kytky,to by asi žádný zvířátko nezvládlo.

Jo a dnes jsem byl koupit 2 pytle zahradnickýho substrátu a všechny kytky jsem už dal do země.Kytky vypadají zachovale a vypadá to,že se z toho vzpamatují,jenom jedna kytka to asi už nerozchodí,má zlomenej stonek a už jí usychaj listy,ale ty 2 co mají taky zlomenej stonek se asi srovnaj a stonky jim srostou.Dnes odpoledne je půjdu ještě zalít a zkusím nafotit náký fota a přidám je sem,abyste věděli..
Wevi
Chlope...špatný flek...jestli tam kosili teď, tak budou kosit i příště...A jsou tři možnosti:
1) zkosí ti to hned
2) zkosí ti to až na podzim (to ale nevím nevím)
3) nebo tam budou číhat a předají tě náležitým orgánům(nevím, jestli se to u nich tak říká)....
Ale přeju ti hodně štěstí...Taky letos sadím poprvé...http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=30103
Malda_cz
Neboj už jsem našel nový místo a tam to na sto pro kosit nebudou,protože tam jsou sloupy a tam si s traktorem netroufnou.
Malda_cz
A tady přidávám fotky už z novýho políčka,všechny kyti už jsou v zemi a je na nich už docela vidět,že už se vzpamatovali.
k/-\pr
drzim palce,a bacha na jezedaky:D oni nejezdej porad traktorem :D, us hnojis? podle me jeste nejsou nektere kyti pripraveny na hnojky......
Malda_cz
No to víš,ony se ještě trochu vzpamatovávají,ale myslím si že za pár dní zase pojedou jak divý...A pak snad začnu hnojit..
Malda_cz
Tak dnes přináším aktualizaci :
Po dvouch denních slejvácích,byli kyti dostatečně zality a tak k mému překvapení jsem našel jednu kytku o které už jsem psal,že má zlomený stonek a že usychá a už to nerozchodí....Tak věřte nebo ne,tak tahle kyti se vzpamatovala a už ji zase jedou lista a je v docela pěkný stavu.Takže už nemám 8 kytek,ale 9,tak jako na začátku..
Přidávám fota : První fotka je ta co to rozdejchala
Malda_cz
Pokračování fotek
Malda_cz
Tak po dlouhé době aktualizace,to víte ted jak jsou ty prázdniny tak není moc času :-) Tak kytky jakš takš povylezli,ale stále mě znepokojujou,moc nerostou,mohli by se už pořádně vytáhnout,od zítřka zkusím začít hnojit a snad už pojedou...Přidám pát nových fotek z dnešního dne..
Malda_cz
Tak po delší době přináším aktualizaci,kytky docela hafo vyrostly a štve mě že jsem neprovedl zaštípnutí už dávno....Ted jsou některý kytky už docela dost do vejšky a já chtěl spíš keříky...Nicméně asi u 4 kytek jsem dnes provedl zaštípnutí FIM metodou,tak uvidíme co z toho bude.Jinak pěstuju poprvé a tak potřebuju vědět co mi to tam na jedný kytce uplně nahoře vyrůsta ? Dík za odpověd...Je to hned na první fotce
Joo a sory za ty fotky,že jsou některý rozmazaný,dneska tady foukal vítr jak svina a kytky se hafo kymáceli...
Malda_cz
Tady jsou ještě 4 fotky
JAHmaican
No co asi??? KOULE!!! Vyhodit, vytrhnout, zničit, zlikvidovat!
(nebo uvařit)
Malda_cz
Ale je jich tam uplně hafo...to je takhle normální ?
JAHmaican
Malda_cz : No, sou to normální samci ...
Malda_cz
Tak dneska jsem byl zkouknout políčko a rozpoznal jsem 4 samce,naštěstí ještě koule nebyli puklí,takže mi to samice snad neoprcalo....Samce jsem okamžitě vytrhl a patřičně zlikvidoval :-) Takže ted už mám jen 5 kytiček..
Přidávám dvě fotečky...První jsou ti zlikvidovaní samci a druhá fotka je jen tak pro radost...
Malda_cz
Zdarec,asi po týdnu další aktualizace,před dvouma dnama jsem hnojil....Ale na kytkách to není moc vidět,jen snad na jedný,ta mi dělá radost,ty ostatní jsou chcípáci.Jinak už se mi na 4 kytkách objevili preflowers.Možná to bude vidět i na fotkách.
Malda_cz
Tak a je tu zase aktualizace,dnes jsem byl navštívit kyti a všechny už krásně kvetou.Vzal jsem sebou i foták,takže přináším i nové fotky,některé jsou opravdu pěkné...
Malda_cz
Pokračování fotek
Malda_cz
Zdravím,tak jelikož jsem neměl hodně dlouho k dispozici foták,tak jsem nemohl aktualizovat tento thread,ale ted už mám foták opět zpátky a dnes jsem je podívat na kyti.Přidám sem aktuální fota a také se obracím na vás growery s radou,kdy bych je měl asi sklidit,blizny jsou už skoro všechny hnědý,ale pryskyřice,tam ještě tolik není,myslím si že bych je měl nechat ještě tak týden až dva,co myslíte ?
Rákosníček
ahoj,
no k tomu sklízení: já bych ti doporučl si kousek uždíbnout a rychle nasušit
(třeba v mikrovlnce) a otestovat tak to poznáš nejlépe. Zároveň si taky mužeš vybrat ten stav co se ti nejvíc zamlouvá.
Malda_cz
Tak jsem se dnes rozhodl ke sklizni a myslím,že jsem udělal dobře,protože blizny už byli všechny hnědé.Sklidil jsem 4 kytky a jednu jsem ještě nechal,protože je oprclá,tak ji nechám dozrát,abych měl náký semínka.Odhadem by mohlo být z těchto 4 kytek tak 30-50 g a pak si myslím,že z tý oprclý by mohlo být ještě tak dalších 20 g,no uvidíme,až to bude vše suché,tak to zvážím.Jinak přináším foto z té sklizničky... :-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma