Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Kdy sklidit samce ? - Klikni zde pro originální téma
Dejwik
Samozdrejmosti je, ze nejlepsi je sklidit samce kdyz je v plnem kvetu, co ale, kdyz jej potrebuju sklidit driv ? Ma to smysl ? resp. Jaky je obsah thc v samcich rostlinach v kvetu a v rustu ?

Otazky typu a na co pestovat samce ? Nebo k cemu to sklizet ? Porosim nepokladejte, mam sve duvody pestovat samce treba ze je z nich celkem trippy hasis :) .
indicky-konopi
Jestli to chceš kvůli pylu, tak dopručuju ufiknout větev a dát to doma do vody, tam ti to pěkně dojede a políčko ti to nevoprcá....;)

PS: "opět ale je zbytečný kvůli tomu zakládat thread, lidi myslete"
Dejwik
Ne chci to kvuly hasisi jak sem psal vyse, prosim lip cist... A taky me dost zajima o kolik thc prijdu sklizenim v rustu. Vec jako jak osefovat samce na pyl muzu selskym rozumem vymyslet sam.. tohle uz chce informovanost.

PS: Lidi CTETE poradne :D
indicky-konopi
četl jsem pořadně, jen jsem se pro jistotu zeptal jestli ti de o pyl....až ted sem teprve "pochopil", že ti de jen a vyloženě o "skuff" s pryskyřice bo o "hašiš" a navic ze samce? no¨, když samce potřebuješ sklidit dřív, tak co uděláš? ho doprdele jednoduše sklidíš:D, tak vo co de, vo to jestli si radši kvuli němu máš nechat voprcat pole?:grrr: začni přemejšlet ti tvym selskym rozumem, je snad jasny, že čim dospělejší kytka je, tím víc má v sobě THC či CBD...
Tayem de Tox
jóóójóóó´,pěstujme samce na hašiš.. voprcaj všechno v okolí a ... bude jenom ten hašiš! :D nesmysl a kravinimum tenhle thread. když chceš hašiš,tak přece chceš kytku s co nejvíc thc v co největším množství pryskyřice-- a které pohlaví produkuje (mnohonásobně) víc pryskyřice??? anó!je to SAMICE§§§§ :D
Dejwik
Neni to kravina, xakru na co sem psal at tuhle stranku veci lidi neresite ? Je to vase vec k cemu ty informace vyuziju ? TAK PROC RYPAT ?

Dam priklad kdy se to muze hodit.. clovek ma z nejakeho duvodu 60 kytek na 1Km2 a tak se opyleni proste nevyhne, nehledne na to ze v okoli pestuje kazdej druhej blbecek kdovico takze oprcane budou tak jako tak.

Ted mi slo jen o to jestli je markantni rozdil v tom kdy posklizim samce, protoze jsem v casove tisni.

Skratchemu dekuju a posilam K+
indicky-konopi
no takže scatche ti vyřešil otazku tim grafem, takže se to tady může zavřít:D jinak co sem tě tak stihnul, tak když teda maj samci větší % thc v květu, než v obodobi růstu, tak je tam kvůli tomu necháš??? (aby sis moch udělat hašiš woe:grrr: ) a to si pak řikáš, že stejně nějaky "blbečci v okolí" k tomu přistupujou stejně tak, jako ty a nechavaj samce, aby se vám to tam v okolí všechno přeprcalo?! tfuj
Dejwik
Mohl bych uklidit samce uz pred kvetem.. asi by to bylo ohleduplnejsi k ostatnim pestitelum.. a urcite k tem samickam ! Problem je prave s prebiranim tak gigantickeho mnozstvi kytek navic jsou vsechny rozsete po 11 policccich a sazene kazde policko cca tyden od sebe.. proste nehorazna prace nez se to podari a pak staci jeden samec a cela prace je v kelu
indicky-konopi
pole o 60 kytkach de uhlídat, s kámošem sme loni měli pole o cca 350 a samce sme do posledního úspěšně vyhazeli, řekl bych, že i bez problému:bandit: a přeci čím víc se ti jich povede vyházet, tím líp....;)
Dejwik
dekuju za ponauceni.. je to muj 1.st poradnej grow tak sem myslel ze nebudu schopny to uhlidat ale motivoval jsi me k zasluznemu cinu ;)
K4u


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma