Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Samozdrejmosti je, ze nejlepsi je sklidit samce kdyz je v plnem kvetu, co ale, kdyz jej potrebuju sklidit driv ? Ma to smysl ? resp. Jaky je obsah thc v samcich rostlinach v kvetu a v rustu ?
Otazky typu a na co pestovat samce ? Nebo k cemu to sklizet ? Porosim nepokladejte, mam sve duvody pestovat samce treba ze je z nich celkem trippy hasis .
Ne chci to kvuly hasisi jak sem psal vyse, prosim lip cist... A taky me dost zajima o kolik thc prijdu sklizenim v rustu. Vec jako jak osefovat samce na pyl muzu selskym rozumem vymyslet sam.. tohle uz chce informovanost.
četl jsem pořadně, jen jsem se pro jistotu zeptal jestli ti de o pyl....až ted sem teprve "pochopil", že ti de jen a vyloženě o "skuff" s pryskyřice bo o "hašiš" a navic ze samce? no¨, když samce potřebuješ sklidit dřív, tak co uděláš? ho doprdele jednoduše sklidíš, tak vo co de, vo to jestli si radši kvuli němu máš nechat voprcat pole? začni přemejšlet ti tvym selskym rozumem, je snad jasny, že čim dospělejší kytka je, tím víc má v sobě THC či CBD...
jóóójóóó´,pěstujme samce na hašiš.. voprcaj všechno v okolí a ... bude jenom ten hašiš! nesmysl a kravinimum tenhle thread. když chceš hašiš,tak přece chceš kytku s co nejvíc thc v co největším množství pryskyřice-- a které pohlaví produkuje (mnohonásobně) víc pryskyřice??? anó!je to SAMICE§§§§
Neni to kravina, xakru na co sem psal at tuhle stranku veci lidi neresite ? Je to vase vec k cemu ty informace vyuziju ? TAK PROC RYPAT ?
Dam priklad kdy se to muze hodit.. clovek ma z nejakeho duvodu 60 kytek na 1Km2 a tak se opyleni proste nevyhne, nehledne na to ze v okoli pestuje kazdej druhej blbecek kdovico takze oprcane budou tak jako tak.
Ted mi slo jen o to jestli je markantni rozdil v tom kdy posklizim samce, protoze jsem v casove tisni.
no takže scatche ti vyřešil otazku tim grafem, takže se to tady může zavřít jinak co sem tě tak stihnul, tak když teda maj samci větší % thc v květu, než v obodobi růstu, tak je tam kvůli tomu necháš??? (aby sis moch udělat hašiš woe ) a to si pak řikáš, že stejně nějaky "blbečci v okolí" k tomu přistupujou stejně tak, jako ty a nechavaj samce, aby se vám to tam v okolí všechno přeprcalo?! tfuj
Mohl bych uklidit samce uz pred kvetem.. asi by to bylo ohleduplnejsi k ostatnim pestitelum.. a urcite k tem samickam ! Problem je prave s prebiranim tak gigantickeho mnozstvi kytek navic jsou vsechny rozsete po 11 policccich a sazene kazde policko cca tyden od sebe.. proste nehorazna prace nez se to podari a pak staci jeden samec a cela prace je v kelu
pole o 60 kytkach de uhlídat, s kámošem sme loni měli pole o cca 350 a samce sme do posledního úspěšně vyhazeli, řekl bych, že i bez problému a přeci čím víc se ti jich povede vyházet, tím líp....