Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
pruzkum - Klikni zde pro originální téma
smoke
cau lidi zajimalo by me kolik z vas co huli kouri obyc. cigareti
Maggie
Ahoj, já občas kvůli stresu v práci zvládnu krabku za den, jindy nekouřím delší dobu vůbec.
Ondrash
nikdy, cigareta mi nic neříká....... ani nevím co to je..
Al-Ban
Jestli by měli nějakou drogu zakázat, tak jsou to ty blbý cigára! Žádný léčebný účinky, žádný pohodový stavy, člověk pálí jednu za druhou, aniž by to mělo nádech nějaký svátečnosti. Když si odpaluju ganju, tak se vždycky těším na ty zážitky, ale tady u toho šmejdu?
Na co ses to ptal?....Jo, cigára, tak krabku denně udělám :)...bohužel :(.
malasorte
Myslim, ze cigara jsou jedny z nejhorsich drog. Pokud ne nejnebezpecnejsi, tak urcite nejzakernejsi. Kdyz vidim, jak deti radove ze treti tridy (bydlim u skoly, tak nejakej ten odhad mam) chodi po ulici s cigarem, rikam si, jak asi budou vypadat za x let. Holt reklama (a nejen to) dela svy.......:-((((
Avitas
Krabičku měsíčně, nic moc. Právě se pokouším nahradit kouření hulením. Přitom jsem si pokládal otázku, zda hulič taky kouří cigára...

... Al-Ban mi to právě objasnil :)

2 Al-Ban . . . Blahopřeju k jubilejnímu stému příspěvku !
delph
No alcohol and ciggarets
....i kdyz pivko si obcas dam. Ale ty ses ptal na ciga takze tenhle humus nikdy!!!!!
Ctvrtx
Koukam, ze je nas tu hodne. Cigarety taky nekourim, jenom nekdy na chut do speka. Kdyz da nekdo do žonta hafo tabáku, tak je to fakt hnus a vubec me to prijemne nezkouri. Nechapu jak muze nekdo dohulit hustyhospeka a zapalit si na to cigo. Nechapu co z toho lidi maj. Jen tu zavislost.

[Edited by Ctvrtx on 15-03-2002 at 06:27 PM]
mommm
Taky cigára nehulím.A joint s tabákem jenom skazí chuť.
Al-Ban
to MrVoslik:
Nejlepší je ten začátek:"To jsou blbci, ty lidi, co jsou závislý na tabáku, já to mám přece absolutně pod kontrolou, můžu kdykoli přestat"...:D...a najednou to nejde.
to Avitas:
Děkuji za blahopřání, ani jsem netušil, jak rychle mi těch sto příspěvků naskáče :).

Jinak po hulení je taky moje oblíbená činnost zazdít to cigárem. Zajímavý je, že když jsem dva měsíce abstinoval, tak jsem si liboval, jak se cítím dobře a čistě, ráno se mi hezky stávalo i po alkoholových pařbách a přesto jsem znovu začal. By mě zajímalo, jakej sajrajt do toho ti parchanti rvou (nebo to je tím, že jsem takovej měkkoň? :))
4C3
Cigarety? NE, DEKUJI! ;)))
Nekourim je, nekouril jsem je a myslim, ze uz asi ani nezacnu. Stejne tak kdyz je moznost, dam prednost mlicku ci mediku, nez jointu/slukarne (nicmene ty kourim tak 5let), ale to bohuzel neni tak castej jev :(. Jinak si obcas - svatecne, tak 1x za mesic ci min - koupim nejakej dobrej doutnicek ;).
bubba
Ahoj,
když už je řeč o tabáku tak jsem právě slyšel že v České republice zemře na následky koueření 22000 lidí (a dobře jim tak) sice nikomu nepřeju rakovinu plic (zažil jsem sám ve své rodině :( ) ale ať se pak nediví co to s nima udělá po 30ťi letech kouření.
A co stát na ty zmařený lidský životy - NIC :( má z toho přece prachy a proč by tedy omezovaly reklamu. :( :(
Kuřák má přeci právo svobodnoého rozhodnutí zda si chce kazit zdraví a živit stát. No a proč zakazují hulení == protože z něj nic nemaj :)
sorry to jsou ty emoce.
smokiee
No mě osobně cígo hrozně pomáhá ve škole. Nedokážu si představit šklolní den bez cíga. Dost mě to uklidňuje. Vim, že je to škodlivý, způsobuje to dost silnou závislost, ... ale mě nepřesvědčíte.
m.y.s.e.l.f
Obcas jsem si cigaro dal ale to uz je nastesti davno (naposed 25.7.1995).
Zajimalo by mne co by se delo kdyby tahle nebezpecna droga (nicotin) byla postavena na stejnou uroven ilegality jako canabis. Existuje nejaky stat kde to tak je ? Asi ne ... :( - n e s p r a v e d l n o s t.

Sorry - zaplitam tu jine tema ;)

(Sorry vsem zavislym na nicotinu)
thcpalice
hoy, ja si taky jako kolega nedokazu predstavit skolu bez cigarety. proste stres je stres a nejjednodussi a nejdostupnejsi prostredek je cigareta. je to svinstvo ta zavislost. ale kdyby nebyly plantaze gigantickych firem phillip morrris apod., hnojene vselijakymi svinstvy, tak by bylo cigarko jedna velka pohoda :) a kdyz ne jedna velka tak aspon o neco vetsi nez je ted :( kazdopadne tak 4 krabky tydne dam
Piskot
to thcpalice
Musim ti dat za pravdu.Urcite na tom neco je.

Ja kourim od 16-ti a musim rict,ze me k cigaretam nedovedla ani frajerina ani touha po poznani.Me cigarety vzdy moc chutnaly a kazdou jsem si vychutnaval.Teprve pozdeji se mi to stalo navykem.
Nechci je rozhodne obhajovat ale nevim cim to je zatim jsem nikdy az na poslednich par mesicu nepocitil silnejsi touhu prestat kourit.
Delam co chci.A pokud opravdu moc moc budu chtit prestat tak asi prestanu,ale me se to zatim nijak nezprotivilo.Vim ze koureni silne skodi zdravi a je velka skoda se takhle nicit svevolne a zbytecne.Ale jak rikal Jim Morrison "nikdo to tu neprezije".
Ja osobne se snazim vsechno co delam delat s pocitem prozitku a tak se snazim ochranit alespon mentalne.Nevim asi mi nerozumite ale myslim ze nejhorsi co clovek muze delat je neco delat s pocitem odporu,nepratelstvi,zablokovane zavislosti a nechuti.
Proto se porad snazim ovladat a kourit jen v pripade kdyz na to mam opravdu velikou chut a cigaretu si vychutnavam s radosti.Nekourim automaticky a to je myslim taky dost dulezite.
ziki
Cigára fakt nemusim, podle mě je to daleko horší než travka. Když čadim tak kvůli něčemu pozitivnímu co mi to dá.. nechci se dostat do fáze kdy si budu zapalovat kvůli oddálení nervozity. Navíc tabák mi oproti trávě dost smrdí.
No a pak samozřejmě to stojí prachy a doma by mě zato asi sejmuli. Nikdy sem cigára nezkoušel a ani nechci. Sem tam sice nějakej tabák ve špeku ale samotnej fuckt ne.
Al-Ban
to Piskot:
Máš můj obdiv. Kuřáků, kteří nekouří automaticky bude asi poskrovnu :). Pokud můžu porovnávat s mým okolím, tak se téměř každý dostal z těch svátečních tří čtyř cigaret denně na minimálně jednu krabku a prostě hulí jenom aby hulili. Kde jsou časy začátků :(.
mno,
ja sem nekouril cigarety vubec, jen v jointu, ale jinak uz si ted obcas dam terba jedno kdyz jsem na nejaky akci, jinak vubec, jeste ze tak
Dude
Piškote, to se mi líbit, co tys napsal. Psychika je u toho hodně důležitá, někde jsem kdysi četl, že se pocity viny ze svých neřestí vyrovnají (někdy i přetlučou, i když u cíg asi úplně ne) negativnim důsledkum té neřesti. Například hubnu a mam strašnou chuť na dort, tak si ho dam a sem další dva dny úplně v prdeli, oc jsem to provedl.
Když už neřest, tak si jí alespoň vědomě užívat.

I já jsem byl celkem nikotiňák, ale s vědomím toho nikotinovýho svinstva, jsem přešel na beedieska (5-nekonečně denně, dle okolností). Je to vytloukání klínu klínem, ale mam z toho lepší pocit...
Piskot
to Al-Banec

Dik.No to vis ze jich stahnu vic nez 3-4.Nekdy i krabku ale kdyz ja na ne mam tu zdravou chut porad.Staci dobra kavicka a hned je duvod.Vsak to znas.

to Dudel

Presne tak.Vsechno si ma clovek vychutnavat i problemy.Proto zijem.Bavi me se ve vsem placat a poznavat to ze vsech stran.Je mi skoro u prdele jak to cele skonci.Vim ze to stejne nevyhraju.Jsme jen smrtelnici tak co.
Vzdycky jsem se o to aby sem se citil dobre musel nejak snazit.Ale po letech huleni a i jinych (odejdiztela) pomocnicku jsem se dostal do zvlastni faze (jemitovlastneceleuprdele) a tato faze uz trva dost dlouhy cas.Projevuje se hlavne tim ze se neustale usmivam jak idiot.Jedu v aute a usmivam se.Jedu sam ve vytahu a usmivam se.Cistim si zuby a usmivam se.Jdu na velkou a usmivam se i kdyz nekdy s problemama.Proste porad se usmivam a rikam si nejsem ja uz vazne debil?Mam problemy usmivam se.Usinam a zase se usmivam.Co to je?
Mam obavu ze uz mam v mozku nejake partu mikrodredaru kteri me permanentne vyhuluji aniz bych to tusil.Ale zase si rikam jestli je to vazne nejake poskozeni mozku tak teda velice prijemne.Stalo se to uz nekomu?Me furt.No nic to k tematu nepatri ale trochu to souvisi s mym postojem k cigaretam a vsem ostatnim nastesti lehkym drogam.
Kluci sorry za ty zkomoleniny ale kdyz ja se opet usmivam a jeste k tomu jsem silne high.

Haman
LUCKY STRIKE a jsem závislej :)
Mios
Tak ja teda tabak nefajčím. Kedysi (13 - 14 rokov) som to parkrat skusil iba preto, že to robili aj ostatni a vôbec mi to nechutilo. Potom dom di povedal, že nie som žiadny magor, aby som musel opakovať po ostatných a tak som prestal. Teraz mi dosť vadí, že keď si v piatok sadnem do nejakej hospôdky tak stračne napachnem od cigairet.
Mne proste vadi vdychovať dym. (je to človeku neprirodzené) a ani u marihuany mi to nespôsobuje nejaké slasti. Preto mám najradšej vodnú fajku.
Aloo
Zdar borci,

asi teda hulím moc, ale říkám si to už strašně dlouho. V práci stáhnu 35-50 kousků, tzn., že pokud si vemu 1,5 krabičky , tak ve 2:00 PM letím do kantýny pro novou. Doma do 7:00 pm zvolním, a pokud nejdu na škopek, tak skončím každej den z rozdělanou, nedofouklou třetí krabkou..... Fuck, už mně to sere, ale co..je to tak.

Zdar a smouk

Aloo
Al-Ban
to Aloo:
Heee?! Jak to tak počítám, tak kouření je tvoje hlavní pracovní náplň, protože i kdybys hulil v kuse, zabere těch padesát cigaret nějakejch 6h :smoker: :smoker: :smoker: :eek:
malasorte
Aloo, kde pracujes, chlape? Tam to musi bejt uplna Havaj, co?
Aloo
Zdar pípl,

to sem si mohl myslet, že to vyzní takhle.)))

Dělám jak šroub!!!

Bohužel mi to dovoluje mít v ústech neustálě ten pěkný voňavý váleček a neustále z něj popotahovat ten namodralý, překrásně vonící tabákový kouř.

zdar a nepřepracovat se

Aloo
Bryant
Bohuzel bohuzel,

musim si taky rict ze jsem na koureni zavislej a taky me to obcas sere, protoze potrebuju silny plice abych to uhral. Nicmene,zatim prevazuje spise ta chut a jak uz nekdo psal, nedovedu si predstaviti kavu bez cigosky.Cili to uz jsou vlastne zavislosti dve :wink:

Dalsi co si nikdy nemuzu odpustit, je cigaretka po takovych sesti hodinach cviceni kdy mas hlavu plnou not a pak tzv. Pokoncertni cigareta...nedovede te si predstavit po napr. hodinu a pul dlouhem koncerte, kdy je clovek napnutej jak struna aby to nekde nevykurvil, vytrepanej jak ratlik.....a potom si na pet minut sednout ven a v klidu si zapalit a nechat to pomalu vykourit z hlavy.Neee,opravdu si nemuzu pomoct....

Nastesti, nebo nanestesti, kourim relativne kratkou dobu,zacal jsem az v 18,porad si rikam, ze ma vule je takova, ze az to fakt zacnu citit ze to neudychavam,okamzite a nekompromisne to musi jit stranou a ja jsem si jist ze to jde.Ale ted to jeste porad davam...kdyz si vzpomenu na konzervator jak jsme tam byli, tak dodneska nepochopim jak je mozne, ze dechari kourilli do jednoho, smyccari minimalne (a tem to vlastne nevadi vubec pri hrani) a klaviristy a dalsi odpadliky to uz vubec nemluve....mozna to bylo tim a je, ze dechari byli vzdycky dobra particka kamaradu...hodne akci a pareb atd...

No nic prijemny den :
Cpt. Pierre
Já nekouřil, nekouřím a nikdy nebudu.
Proto mam asi i tak rozvinutý smysl pro posvátnou úctu k marihuaně.Mám neustále na paměti ten negativní zdravotní dopad kouření a to čehokoli. A proto hulim a nekouřím. Joint mi dal osobnost, výborný kámoše, částečně změnil moje chování a každej jeden mi dá nový zážitky. Cígo mi dá raka, smrad z držky, žlutý prsty a vítr v peněžence........
Takle to mám teda hozený já.

Bryant
Nic proti tomu co jsi ted napsal, (i kdyz si ted protirecim s tim co jsem napsal vyse)

ale myslis si ze koureni jointu je snad pro telo lepsi a zdravotnejsi nez cigo? Rozhodne mene,jenze nerikej ze raka dostanes z ciga.Muzes ho chytit ze vseho...a jak rikam ja,vsichni na nejakou tu rakovinu stejne jednou umrem....protoze je vsude...
Piskot
Jo jo.Koukam ze by z nas kluci z Kutne Hory anebo i z jinych company meli radost.
Ale neco na tom je kdyz sledujes ty pozitkare v obchudcich s doutniky a tech Cigar Clubs co tady je.
Je to holt jeden z pozitku za ktery se ale plati dost tvrde.
Schle
Kouřím dlouho cca 20 let a kouřím proto že mi to chutná, miluju ubalení cigárka Javaanese Zwere Shag, vychutnávám si každej puk, jednou za čas nacpu fajfčičku Balkan Sobranje a dám si dvouhodinovku v modravém oparu, občas doutníček. Vychutnat si cigárko po trávě je skvostným chuťovým zážitkem. Přestat nechci, protože se nechci zbavovat věcí které mám rád a dělám je s chutí. Pokud mám přestat přijde to jednou samo. Do té doby však "Díky Kryštofe za tvoji cestu" :-)

To Piškot: Rozumím tomu co myslíš mentální ochranou, myšlenka je věc a pokud si myslím že mě něco zahubí tak se to s dozajista stane a opačně.
Shadowlady
2 Cpt. Pierre
Hezká formulace, stručná a výstižná.

Cigára nekouřím, ale všechno se má jednou zkusit a tak jsem to ještě na škole zkusila. Všichni kolem mě hulili a tak jsem si řekla, že to snad bude asi dobrý, ale nebylo! Bylo mi pořád blbě, ale musím uznat, že jednu pozitivní vlastnost to mělo. A to pro ty, kdo trpí zácpou! Jak se říká: Cigareta ranní-podporuje .....
Byl to dost blbej důvod proto, abych dál kouřila a tak jsem toho radši nechala.
Koukám, že nás tady takovejch moc není, ale je to každýho věc a třeba k tomu taky dojdete.

Zdravím
pakalolo
Fajcil som skoro tri roky a poriadne som si navykol. Nastastie, od 02.02. 2002 som prestal fajcit a je to doooooost v pohode. Vy fajciari viete co myslim...hehe....
nihilista
jak to tak ctu tak mi pripada ze jste vsichni svati a vlasne nikdo z vas nekouri a jen tu travu teda ale ze nikotin je fuj a tak.
picovina. chtel bych videt nekoho na parbe kde vokolo hulej cigara jak o zivot a vy ze nekourite. blbost.
ale stejne je to fuk protoze pri party z toho okolniho vzduchu "vyslukujete" aspon desitku.
ale jinak proti vam nekurakum nic nemam.
i docela zavidim.
zdar
Ondrash
2 nihilista,

no zní to jako bys fakt záviděl čéče :D:D
nevím co se tak vzrušuješ, někdo prostě nekouří :).. a nevím o jakých partých mluvíš :)...
takže hlavně klid.. mě spíš po přečtení článku napadne, že ty zasr.. cigarety jsou úplně všude... a pak taky kafíčkáři, cigaretáři a kafíčkáři... jo a mobilisti, tři průvodní jevy výkonně pracující civilizace :D:D:D...
hahaha... pracovat je třeba výkonně, a pak ??
hehehe

mějte se :D
Piskot
Co mas proti kafickarum?Ty jeden zlej kluku Ondrashy...hehehe...samozrejme kdyz stojim ve fronte na novy pas nebo nejake jine vyrizovani,boli me nohy a hlava a ta pani si jde v klidu umyt hrnicek od kafe a potom si jde postavit na novou a jeste vola:"Zdenickooo das si taky kafe?...Joooo!...Cozeee?....rikam ze jooo...ahaaa ja jsem te spatne slysela...a chces do toho trochu mlika...Cozeee?....rikam jestli do toho chces trochu mlika?......atd.
Tohle uz jsem kdysi zazil a byl jsem asi dvacatej ve fronte takze se o me pokousely mrakoty.
Zvlastni je ze s frontami na uradech jsem se setkal jen v CR.Tady nic takoveho neexistuje.Cekam maximalne 5 minut.
Ondrash
2 Piskot :D

.. no dovol ??... :D já nemám nic proti kafíčkářům .. hahaha ani proti mobilistům, pokud zrovna nemají zasednuté všechny stoly v čajovně a v tom krásném tmavém prostředí nesvítí ty zelené a žluté displejíky zasraných mobilů a nepípají při psaní smsek a kdoví čehovšeho...
vyhodit je odtamtud, ani si ty svoje mršiny vypnou, člověk chce chvíli klidu a ne furt pípíp, tralala... houng houng a takové ty pazvuky co to vydává...

možná to vypadá, že jsem naštvaný, ale NENÍ to pravda, směsu je upřímným smíchem a karma :D pro tebe piškote.. :)

PS: kafíčkáře a cigaretáry nekomentuju :) :smoker:
Piskot
to Ondrash

Mas pravdu s tema mobilama.Ja mam sice dokonce dva ale ja je mit musim.Bez toho bych nemohl delat co delam.Ale ta mobilni manie je v CR trochu prehnana.
Tady se to stalo uz davno samozrejmosti a uz nikdo na diskotece nechodi s novou Nokiou a novym barevnym obalem na ni.Ani nechodi telefonovat tam kde je hodne lidi aby ho vsichni videli.
No ale to casem prejde.Chapu ze z toho maji nekteri jedinci halo kdyz stoji na chodniku a povidaji si s nekym v druhem meste.
Nic naplat je to dobry pomocnicek ale zly pan.Ja osobne jsem rad kdyz uz konecne oba sve debily vypnu a mam klid.Jo a to mam jeste pager.Taky dost otravna zalezitost.
Bryant
na mobilu je uzasna vec v tom, ze v 90% pripadu kdyz ti nekdo vola, tak vidis kdo to je...a uzasne je to v tom, ze ty ten mobil nemusis zvednout!!! To ocenuju nejvic.
Protoze u me je pravidlem a nevim jak tomu zabranit, vzdycky kdyz se vymaslim, tak mi zacne volat spousta lidi a potrebujou neco vyresit, koncerty zkousky apod...je jasny,ze v tom stavu to nejde, jeste jsem se nenaucil v klidu a srozumitelne mluvit do telefonu...vzdycky mam z toho stihu :wink:

Cili, ja mobil vetsinou pouzivam k tomu, ze ho nezvedam...to je divny co? :D

Cpt. Pierre
Já si du zrovna dneska koupit novej telefon..... a doteď sem se na něj tak těšil....Že bych nešel?
To Bryant: samo že nás rak všechny zahubí. Já se k němu chci ale dopracovat přes jointíky, který mi něco dají a ne cigárama. :wink:
To Shadowlady:
Sem nesmírně potěšen žes mě pochválila, čehož se tady od něžného pohlaví tak často nedočkám. Máš pod čarou zajímavé a vtipné motto, ale právě tvrdě pracující ženy se často ucylují ke krabce cigár. O to víc tě šlechtí, že nekouříš!
pan dan
take jsem kurakem
denne zvladnu 0-15 cigaret podle toho, kterej klubik navstivim a ktery lidi potkam.
Abych rek pravdu, kdyby zakazali tabak, tak by me to sice z pocatku asi stvalo ale az by doznel abstak tak bych jim dekoval.

A mimochodem...
pani nekuraci, skunk do jointa davate nerezanej? nebo ho rezete treba listim? Slukny jsou z obliga, ale nedokazu si predstavit (i treba) mikrospicka cistyho skanku. Nebo spis si nedokazu predstavit fakt, ze ho vyhulim...byt ve dvou trech lidech...to je sprosty plejtvani a vysrackovani se. Ve skanku mi tabak nevadi, ale dam prednost qualitnimu tabacku, jako je treba javaanse jongens. Ale kratkymi startz nepohrdnu, to je moje krewni skupina :)
Shadowlady
To záleží na tom, co si představuješ pod termínem "tvrdě pracující žena".
To může být různé, ale já nejsem blázen a nehodlám se uštvat. A navíc, jak říká jeden můj známý "Práce mě přímo fascinuje, dokážu se na ní dívat celé hodiny!
A než se z práce zbláznit, to je lepší si dát Jointa a ono se pak uvidí.
Ondrash
2 pan_dam,

hulím sensi skunk, to asi je teda skunk a hulím jenom s fajfečky... na dno faje a stačí.. ale kolikrát se mi povede se zesračkat, až je to nepěkné...
tabákem to neředím !

PS: jointy jsem se ještě nenaučil pořádně motat :(, ale nevadí :D



Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma