Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jestli by měli nějakou drogu zakázat, tak jsou to ty blbý cigára! Žádný léčebný účinky, žádný pohodový stavy, člověk pálí jednu za druhou, aniž by to mělo nádech nějaký svátečnosti. Když si odpaluju ganju, tak se vždycky těším na ty zážitky, ale tady u toho šmejdu?
Na co ses to ptal?....Jo, cigára, tak krabku denně udělám ...bohužel .
Myslim, ze cigara jsou jedny z nejhorsich drog. Pokud ne nejnebezpecnejsi, tak urcite nejzakernejsi. Kdyz vidim, jak deti radove ze treti tridy (bydlim u skoly, tak nejakej ten odhad mam) chodi po ulici s cigarem, rikam si, jak asi budou vypadat za x let. Holt reklama (a nejen to) dela svy.......:-((((
No alcohol and ciggarets
....i kdyz pivko si obcas dam. Ale ty ses ptal na ciga takze tenhle humus nikdy!!!!!
svoboda prvního končí tam kde začíná svoboda druhýho
When you walk through a storm,
Hold your head up high,
And don't be afraid of the dark,
At the end of the storm is a golden sky.
And the sweet silver song of a lark.
Koukam, ze je nas tu hodne. Cigarety taky nekourim, jenom nekdy na chut do speka. Kdyz da nekdo do žonta hafo tabáku, tak je to fakt hnus a vubec me to prijemne nezkouri. Nechapu jak muze nekdo dohulit hustyhospeka a zapalit si na to cigo. Nechapu co z toho lidi maj. Jen tu zavislost.
to MrVoslik:
Nejlepší je ten začátek:"To jsou blbci, ty lidi, co jsou závislý na tabáku, já to mám přece absolutně pod kontrolou, můžu kdykoli přestat"......a najednou to nejde.
to Avitas:
Děkuji za blahopřání, ani jsem netušil, jak rychle mi těch sto příspěvků naskáče .
Jinak po hulení je taky moje oblíbená činnost zazdít to cigárem. Zajímavý je, že když jsem dva měsíce abstinoval, tak jsem si liboval, jak se cítím dobře a čistě, ráno se mi hezky stávalo i po alkoholových pařbách a přesto jsem znovu začal. By mě zajímalo, jakej sajrajt do toho ti parchanti rvou (nebo to je tím, že jsem takovej měkkoň? )
Cigarety? NE, DEKUJI! ))
Nekourim je, nekouril jsem je a myslim, ze uz asi ani nezacnu. Stejne tak kdyz je moznost, dam prednost mlicku ci mediku, nez jointu/slukarne (nicmene ty kourim tak 5let), ale to bohuzel neni tak castej jev . Jinak si obcas - svatecne, tak 1x za mesic ci min - koupim nejakej dobrej doutnicek .
Ahoj,
když už je řeč o tabáku tak jsem právě slyšel že v České republice zemře na následky koueření 22000 lidí (a dobře jim tak) sice nikomu nepřeju rakovinu plic (zažil jsem sám ve své rodině ) ale ať se pak nediví co to s nima udělá po 30ťi letech kouření.
A co stát na ty zmařený lidský životy - NIC má z toho přece prachy a proč by tedy omezovaly reklamu.
Kuřák má přeci právo svobodnoého rozhodnutí zda si chce kazit zdraví a živit stát. No a proč zakazují hulení == protože z něj nic nemaj
sorry to jsou ty emoce.
No mě osobně cígo hrozně pomáhá ve škole. Nedokážu si představit šklolní den bez cíga. Dost mě to uklidňuje. Vim, že je to škodlivý, způsobuje to dost silnou závislost, ... ale mě nepřesvědčíte.
Hulení mě ještě nezabilo , tak proč bych přestával. => Keep smoking with Smokiee .
Obcas jsem si cigaro dal ale to uz je nastesti davno (naposed 25.7.1995).
Zajimalo by mne co by se delo kdyby tahle nebezpecna droga (nicotin) byla postavena na stejnou uroven ilegality jako canabis. Existuje nejaky stat kde to tak je ? Asi ne ... - n e s p r a v e d l n o s t.
hoy, ja si taky jako kolega nedokazu predstavit skolu bez cigarety. proste stres je stres a nejjednodussi a nejdostupnejsi prostredek je cigareta. je to svinstvo ta zavislost. ale kdyby nebyly plantaze gigantickych firem phillip morrris apod., hnojene vselijakymi svinstvy, tak by bylo cigarko jedna velka pohoda a kdyz ne jedna velka tak aspon o neco vetsi nez je ted kazdopadne tak 4 krabky tydne dam
to thcpalice
Musim ti dat za pravdu.Urcite na tom neco je.
Ja kourim od 16-ti a musim rict,ze me k cigaretam nedovedla ani frajerina ani touha po poznani.Me cigarety vzdy moc chutnaly a kazdou jsem si vychutnaval.Teprve pozdeji se mi to stalo navykem.
Nechci je rozhodne obhajovat ale nevim cim to je zatim jsem nikdy az na poslednich par mesicu nepocitil silnejsi touhu prestat kourit.
Delam co chci.A pokud opravdu moc moc budu chtit prestat tak asi prestanu,ale me se to zatim nijak nezprotivilo.Vim ze koureni silne skodi zdravi a je velka skoda se takhle nicit svevolne a zbytecne.Ale jak rikal Jim Morrison "nikdo to tu neprezije".
Ja osobne se snazim vsechno co delam delat s pocitem prozitku a tak se snazim ochranit alespon mentalne.Nevim asi mi nerozumite ale myslim ze nejhorsi co clovek muze delat je neco delat s pocitem odporu,nepratelstvi,zablokovane zavislosti a nechuti.
Proto se porad snazim ovladat a kourit jen v pripade kdyz na to mam opravdu velikou chut a cigaretu si vychutnavam s radosti.Nekourim automaticky a to je myslim taky dost dulezite.