Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
400W 8 kytek: 2xWhite Widow, 2xIce, 2xPeacemaker, 1x Blueberry a Bubble Gum - Klikni zde pro originální téma
Čusk groweři, poštěstilo se mi poprvé zkusit indoor pěstování ve skříni, takže tenhle thread bude o tom, jak si vedu.. Teda vedem - došlo k tomu takhle: s growerem jménem witekind chodím do školy, hulíme spolu oba pěstujem... Witekind loni pěstoval poprvý ve skříni a od tý doby..no prostě mu to doma zakázali.

Takže mi jednoho krásnýho dne povídá: nechceš zkusit indoor? Že má všechno vybavení akorát shání nějakej prostor. Já protože sem nadšenej pěstitel a chtěl jsem to dycky zkusit jsem samozřejmě hnedka souhlasil. Do týdne jsem sehnal skříň, během dalšího tejdne jsme ji upravili a připravili, nakoupili řízky (Wite něco ještě zasel) a od dalšího pondělka už jsme jeli. Datum začátku svícení je 12.3.

Skříň má docela zajímavou historii, i když pro nás to byly akorát problémy navíc. Nejdřív jsme ji měli u mě na zahradě v takovým baráčku. Jenže moje babka s dědou jsou policajti takže mi to hned vyhmátli a že ji zlikviduju, Takže běhání, shánění a nakonec moje velehodná tetička se rozhodla mě vzít pod ochranu, aa že tu skříň můžem dát k ní do domečku. Takže převoz celý skříně i s kytkama, kupa práce - po prvním týdnu. Ten den, co jsme ji odpojili a převezli, jsme ji taky zapojili takže žádnej velkej šok pro kytky. Šoupli jsme ji do místnosti, kde je zkušebna ale to se nakonec ukázalo jako velká chyba...

Další 3 týdny byla skříň ve zkušebně, jeli jsme 22 hodin světla aby povyskočili abysme to trochu urychlili. Ale po těch 3 týdnech se ve zkušebně objevila plíseň, bylo tam přes 40 % vlhkosti od tý skříně, takže jsme ji museli zase stěhovat. Nástroje a elektronika určitě děs¨ně trpěla, třeba na bicích se zespodu na blánách usazovala vrstvička vody...

Přestěhovali jsme ji na půdu, do podkroví, vim taky to neni nejvhodnější místo ale kdyby nebylo těch hiců, tak je úplně ideální. Od tý doby žádnej problém (skoro:)). Zhruba po měsíci a kus jsme ubírali z 20 hodin vždycky po dvou až jsme měsíc a půl po začátku dospěli ke 12 hodinám.

Už musim letět, taže pokračování románu a fotečky přidám, až budu zase moct..třeba dneska večer
A už je to tady:)! Fotečky z pěstování...

Ale nejdřív pár suchejch dat: rozměry skříně: asi 1,3 x 0,5 metru a na výšku asi 2 metry.

Začátek svícení: 12.3.2007
Kytky:
1. řízky od wildy (známá kvalitní genetikou), Blueberry, dvě Bílý Vdovy, dva PeaceMakers a 2x Ice. Řízky byly pěkný, chycený :)
2. kytíčky ze semínek: ze začátku tam byl BubbleGum, Love Potion a Hash Plant, nakonec zbyl jenom BubbleGum. Love Potion si kámoš odvez na zahrádku a HashPlant jsme z nedostatku místa přemístili na balkón

První fotky jsou z 19.3., vlevo jsou PM, BB v černým květináči, ty 3 nahoře jsou PM a ty dvě vdovy a Ice jsou umístěny vpravo dole. Ta mini-kytí vlevo nahoře je ten Bubble

Ještě připojím trochu technického info: zářivka 400W, 2 větráky nahoře a dole, + jeden nad vrcholky
Další fotoz: 25.3. 2007

Je vidět, že kytky docela valej. Teď ze začátku měly 20 hodin světla denně.

Zleva: nahoře: PeaceMaker, WW, Ice, Ice
dole: PeaceMaker, BluBerry, WW, BubbleGum
Fotky z 2.4.2007



Zhruba od to 25., 26.3. dotávaly kytky 22 hodin, dokonce na tejden (omylem:) ) 24 hodin světla, takže valily jak šílený.

Pořadí:
zleva nahoře - PM, WW, Ice, Ice
zleva dole - PM, BB, WW, omladina (BubbleGum, Hash Plant, Love Potion)

na třetí fotce jsou ty poslední 3 jmenované kytí - ze semínek
Fotky z 8.4.2007.

Každej den při zalívání jsem valil oči, jak vždycky povyskočily:). Potom, co jsme přišli na to že maj 24h (bylo to asi 8.4.) tak jsme jim ubrali na 22h.

Pořadí je stejný jako minule...
Stav dne 13.4.2007...
Po 13.4. jsem neměl moc čas fotit, takže další fota jsem udělal asi až za 10 dní. Pokud chcete někdo hezký pozadí na plochu, tak 13. jsem si trochu ulítnul a vytvořil tyhle fotky:)...
Tááákže... když už kytky začaly bejt neúnosně zarostlý, rozhodli jsme se "trochu" je nařízkovat.

Hlavní řízkování proběhlo s witekindem a jedním kámošem (jeho byla ta Love Potion) a to přesně 18.4.2007. Ten den jsme vyrobili celkem přes 80 řezů, ze všech kytek (plus dva z LP). Nejvíc zarostlý byly Bílý Vdovy a Peacemakers a nejmíň řízků bylo naopak z Ices.

Použili jsme techniku práškového Stimulaxu, sázeli jsme do mokrého substrátu na řízkování s Perlitem v poměru Perlit:substrát plus mínus 1:2. Poté jsme ještě řízky zalévali Root stimulátorem a Enzymes+ v trochu silnějším poměru a bohatě rosili. Prvních 14 dní byly ve zkušebně (=nepřímé slun. světlo, teplota akorát, vlhčeji), potom u mě v pokoji (=teplo, průvan, mrtě světla).

Úspěšnost řízkování jsme měli asi 98% :). Nevim kolik řízků si to nedalo, ale z těch 80 to byly tak tři, čtyři. Některý se chytaly pozdějc, ale nakonec se taky chytly:)

Na první fotce je PM před řízkováním (pro srovnání-stav kytek), pak už samotný řezy plus před nima rostlinka Love Potion, kterou si kámoš ten den odnes ze skříně dom.
Další foto je po ubíránáí hodin a těsně před přepnutím na květ 20.4.2007.

Jenže pak se stal průšvih - špatně nastavená automatika dávala strašně moc zálivky, takže to proteklo a dole v místnosti udělalo na stropě zajímavej obrázek. Ostatní si už ale nemysleli že je tak zajímavej, takže jsme museli skříň zrušit. Nakonec jsme jí tam mohli nechat, ale důležitý je, že díky tomuhle průšvihu ä zmatku kolem byly kytky tejden u mě v pokoji, tedy na normálním světle =>> dost se vytáhly.

Takže přepnutí na květ se může datovat až od dalšího tejdne, tedy od 27.4.2007. Nechali jsme jim klasiku - 12 hodin světla.


Fotky jdou za sebou takhle: počítám i ty v dalších příspěvcích:

Blueberry zvrchu
Bubble Gum ze strany
Bubble Gum zvrchu

Ice ze strany (ten větší)
Ice zvrchu (ten menší)
Peacemaker zvrchu

Peacemaker2 zvrchu
Peacemaker2 ze strany
White Widow zezhora

White Widow z boku
White Widow2 zezhora
Další foto z 20.4.

...
Poprvé znova jsem kytky fotil 14.5. a už měly naběhnutý paličky. Můžete se přesvědčit, ale kvůli špatnýmu světlu ty fotky nejsou moc kvalitní:

Bubble Gum
Blueberry
Ice
Peacemaker
White Widow
18.5.2007

Kytky kvetou, co jim síla stačí. Už tam vidim ty budoucí čůra muhaha:)

Fotky Blueberry
18.5.2007 Bubble Gum
18.5.2007 White Widowz
18.5.2007 celkové pohledy
No a poslední fota jsou ze 20.5.2007... První je celkový pohled, druhý Vdovy
Lagutoda
citace:
Původní příspěvek od littl_grouwr
Fotky z 2.4.2007



Zhruba od to 25., 26.3. dotávaly kytky 22 hodin, dokonce na tejden (omylem:) ) 24 hodin světla, takže valily jak šílený.


a proc si to delal tech 22 hodin ( 24 ) ? nebal ses ze to treba zhermuje bo tak neco ?preci jen to je pro ne asi docela stres mit noc pouze 2 hodiny, a v horsim pripade 0 hodin ? bal bych se :) , ale jak je videt, je vsechno fpohode
To ani ne, hermafroditi se dělaj spíš když maj kytky málo světla, než že se budou tvořit z přebytku. O to bych se fakt nebál:)
Těch 22 hodin jsme jeli, aby ty kytky trochu povyskočily, abysme to stihli do konce června.
24 hodin tam bylo týden omylem, ale když to tak vezmu tak to ničemu nevadilo, akorát ještě poskočily:) takže to stihnem..
Ale příště bych dal max. těch 22 a to ještě třeba jen na týden..
Zdar lidi, mám další fotky mých 400 wattových krásek....

Zde je stav kytiček z 23.5.:

První dvě fotky jsou pohled do skříně,

pak je Bílá Vdova,


Ice,


Blueberry

1.6.2007 - úplněk

Nejnovější informace o stavu kytek!

Začínej už se pěkně vybarvovat a palice konečně prorůstaj' skrz.

Minulý týden jsem na kytkách objevil svilušky, než jsem sehnal postřik, tak zamořily 80% skříně. Postřik jsem proved v pondělí, úterý a středu a už v úterý bylo po sviluškách...

Pořadí fotek je:

1-moje zahrádka...
2-Bubble Gum
3-Blueberry
4-Bílá Vdova
5-Bílá Vdova druhá rostlina
6-větší Ice
7-menší Ice
8-Peacemaker
9-Peacemaker druhá rostlina

Omlouvám se za nic moc kvalitu fotek:(...
Chyba v programu:): Finalem hnojím jenom Bubble Gum, protože už dost dozrál a ode dneška mu dávám tak max. 5-7 dní.... ostatní pořád nabíraj na objemu :D ale blizny maj' stále čerstvě bílé...
Jinak včera jsem byl na suprovým festiválku Cultural Reggae Vibez v Hořicích protože bydlím tam kousek a kouřil jsem tam jednu ze dvou palic Bubble Gumu, které jsme witekindem sklidili na ochutnání ...:afro: :pimp:

Můžu říct že pokouřeníčko to teda bylo moc dobrý...:frog: palička byla po usušení stříbrno-světle-zelená a chutnalo to tak zvláštně, ale žvýkačky v tom cítit byly :D (loni jsem vypěstoval outdoor noname od kámoše, ale kytky voněly po skunku, a jedna z nich když vykvetla, tak voněla krutě jako žvejky:) )

High - i když už byl pokročilejší večer, tak účinky byly krásně čistý, povznášející - a až dozraje tak bude sakra silnej, hehe;)
witekind
nazdarek Littl_grouwr tak to sem rád že ti chutnal pouze když to byl zaštipek,protože se máš na co tešit až dozraje!:-))a jak se ti libilo na festiválkku?mazec?asi je tam hodne špeků co? ja dneska nakonec nedojedu,mám nejakou povinost sere me to ale nedá se nic delat kámo...mej se a pozdravuj čest
Díky všem za K+ k tomuhle dreadu, a těšte se na nový oftečky... zítra snad už budou, pokud najdu foťák, hehe... :wink: :mutant:
NOVÝ FOTKY

Už sme za polovinou sklizně :afro:
Data sklizně -
11.6. - Bubble Gum
15.6. - pět čúr
17.6. - všechny kytky krom Blueberry - toto všechno byly hlavní sklizně, protože jak můžete vidět na dalších fotkách, spodní paličky jsou nezralý a bylo by škoda je nenechat dojet..

Tahle sada fotek je z 15.6.:
První fotka - takhle vypadaj Bílý Vdovy



Opět Bílá Vdova













Peacemaker











Ice (ten menší)


















Ice (ten samej :D )















no a na závěr Blueberry... ::D :D :D
Taggže tohle jsou fota z hlavního sklízecího dne D, a to 17.června :sun:
Bohužel nemám váhu ani dobrej odhad, takže nemůžu říct, kolik byl výnos, ale zkuste to odhadnout, napište, budu jenom rád :D
Rozhodně výnos sojí za to :frog:


První fotka - ICE BERG hihi :)

















taky ICE
















PEACEMAKER









taky PEACE (vám všem hy :frog: !!)







A následujou fotky Blueberry, kterou jsem ještě nechával pár dní nato dozrávat...
díky, ESO :D sám sem zvědavej....někdo mi zas řikal že je silná, tak se nechám překvapit, už se suší ve skříni... :D

ALE JEŠTĚ, jenom aby jste věděli, jaký jsou lidi SVINĚ!!!: :grrr:
Kámošovi štípli přímo z auta (zapomněl zamknout..) to jeho půlku z hlavní sklizně, přímo za bílýho dne.. Všichni vědí kdo to byl, takový dva zmrdi, a taky nás dva všichni spolužáci nechali na holičkách, když šlo o to, najít ho a vymlátit to z něj... Mě to sere stejně jako jeho, když jsem se o to staral tak je to dost srdeční záležitost a tohle mě fakt NASRALO jak někdo může udělat něco takovýho. Teď už je to v prdeli, hulení se mezi těma smažkama rozpustí jak máslo... nezbýváá než doufat že mu aspoň někde rozbijem hubu se známýma, co jsou odsud. Ach jo... SMRT KOSIČŮM a ČÓRKÁM!!!! :rocket: :death:
Moje
pic!
vypada to velice pekne salamy urostly,palice kompaktni.........
jen me tu chybi detailni fota palic:confused: podival bych se bliz:)
K+ letiii...................mlask :D
dík:) palice jsou krásně tvrdý, hi:D BOHUŽEL omlouvám se, že nedělám makro fotky, ALE spadl mi foťáček na zem a moc si nedává zaostřování:( což je mrtě škoda! za chvíli poputuje do opravy...
A TOHLE je moje půlka z hlavní sklizně
bohužel, kompletní foto není a ani nebude, protože se to sklízí postupně a postupně taky hulí..

TAKŽE pokud by chtěl někdo znát celkovej výnos, tak tohle množství vynásobte 2x(kamoša půlka) a ještě asi 2x (bluberry a zbytek ve skříni..) a máte :D

Fota detailnější suchých palic připojím :)..
Peace and Bless You All.. :D tak už pár dní je suchá Úroda Mocného Konopí z půdy.. je to hodně silná tráva, krásný kompakt palice děsně pronikavý vůně.. každej model má trochu odlišný účinky (Blueberry ještě nezkoušel) což oceňuju. Akorát se to musí hulit pomalu a buď ze skleněnek nebo ze žilek protože je to fakt masakr muhehe :frog: juchúúúúúúúúúúúúúúúúúúú jsem ze zrovna (nejspíš) vrátil do reality z dnešního páršpekovýho výletu všude možně... du spat. Dobrou noc a ať vám kytky rostou dobře celou noc!
Tak takhle vypadá moje půlka po obrání listů -

Všechno dohromady











Bílá Vdovka











Ice













Peace Maker
Tak je to fakt hustý, jakože v létě sklízet docela dost velkej úlet pro mě jakožto v zásadě venkovního pěstitele.. Mno, v tuhle dobu už toho z úrody moc nezbylo, ale všechen matroš co už vykonal svoji cestu do nebe stál kurva za to!
Ačkoli jsem za elektriku zaplatil 1500 vočí,za řízky 500,- a věnoval jsem skříni denně minimálně 1/2 hodinu času ( ale často jsem u skříně denně strávil 2 a víc hodin), z úrody jsem jsem neprodal ani paličku a všechno, co jsem někomu dával jsem dával zadarmo. A málo jsem toho nerozdal.. Takže ač indoor pěstitel, narkomafii jsem nepodpořil :D. Vyjímkou snad bylo jenom když jsem obdaroval spolužáka asi 6 gramy vršků za flašku portskýho ;)..
Kdybych měl srovnat účinkiy modelů, tak slabej nebyl ani jeden, jen Ice a Blueberry měly trochu řidší palkičky. Nelepší zkouření co síly a kvality účinků bylo ale bez diskuze z Peacemakera a White Widow. Byly to fakt silný modely, ale účinkama komunikativní, nezmašťující ale naopak velice energetický, zachovávající schopnost ponořit se i v silném high do jakékoli věci a dělat jí kvalitně.. Bílá Vdova byla ale děsná vražda, když se to přehnalo.. Ice byl trochu víc dohlavy prásk (nojo, skunk a jeho geny :) ), ale občas taky velice čistý high. Blueberry silná, ale bývaly po ní výtuhy, když high přestal působit (už je vyhulená..;) ). Samozřejmě všechny modýlky jsme většinou nekouřili po velkejch jointech, i když občas to byly fakt masakr brka, a to se z toho pak zhulilo klidně 10 lidí :vampire: Lidi mě za sílu tý trávy už proklínali i blahořečili ale v 99% případů si to chválili:rolleyes:. A to 1% kouřilo moji trávu ve stavu silný ožralosti :).
Tahle zvláštní, ale velice dobře načasovaná sklizeň mi byla bezva společníkem po celý prázdniny doteď, a pokud se nebudu moc rozhulovat tak mi vydrží i po zbytek prázdnin, to znamená do venkovní mega-sklizně, která si myslim že nejen u mě bude dost vydatná co do množství i do kvality :bong:
Mnop tak to bylo asi jakýsi shrnutí týhle mý první zkušenosti s pěstováním kytek indoor a že stála kurva za to :punk: !
Mno sklizeň ze skříně docela hustý:) Myslim že v srpnu sem zhulil celej Trutnovskej festival a poslední minipálka padla na podzim a to už byla venkovní sklizeň. Doufám že mi dopadne skříň znova, aspoň malá skříňka....:)
Znáte to, jak si schováváte paličky všude možně. Nestává se často, aby takový skrýše vydržely dlouho. Bráchovi se ale stala zajímavá věc:), a to že objevil v pokoji zapadlou hustou palici Blueberry z týhle skříně, která se sklízela víc jak před rokem:frog: Nutno říct, že pokouření (i když s prachem..), bylo účinkama stejně dobrý jako loni :D:D Aspoň už můžu tuhle sklizeň prohlásit za d e f i n i t i v n ě zhulenou :)
Psycho
zdravím chtěl jsem se zeptat jestli někdo má zkušenosti z LED světlama a jak to vlastně stím je bavil jsem se otom v šopu a tam mě nic nedokázali říct jen to co je na letáku.
Priestess
Ahoj Psycho, s LED ti bohužel neporadim, ale v tomhle threadu asi nikdo..:D
D..
Psycho: Stačí použiť hladanie
http://grower.cz/forum/search.php?s...ng&pagenumber=1

O LEDkách tu toho je dosť, ale málokto to dotiahol do konca
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma