Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Rád bych věděl co si myslíte o zlodějích trávy a dýmek? - Klikni zde pro originální téma
MR.GRASS
Někdo mi šlohnul minulej pátek dýmku a trávu. Pěkně mě to nasralo, protože sem jí měl už rok a byla jako moje najmilejší věc. Přirostla mi k srdci a asi už nezjistím, kdo to byl.
Tak pro všechny čorkaře dýmek: ste svině a doufám že se vám to vymstí parchanti.
Rád bych věděl jastli se někomu něco takovýhotaky stalo a jak ste na to reagovali.
Al-Ban
Zdar, MR.GRASS, upřímnou soustrast, tohle zamrzí :(. Hulení mi už taky jednou šlohli, ale to byla spíš moje blbost, motal jsem si (už notně zhulenej) na jednom koncertě jointa a sáček s matrošem jsem si položil vedle sebe na lavičku. Kupodivu byl po asi pěti minutách urputného motání, když jsem si na něj vzpomněl, fuč :). Jinak fajfku si hlídám jako oko v hlavě, tu by mi jen tak někdo nevzal. Pokud tě zajímají nějaké názory na čorkaře, tak se podívej třeba sem http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1495
pan dan
Hmmm Mistre Grassi, pripojuji se s kondolenci
Me osobne se (snad) takovahle vec nestala... Jednou jsem jednu fajfku teda ztratil (je mozny, ze mi byla zcizena, nevim, radsi nemyslet).
To ze nekdo coruje ganju, to je bohuzel obecne znamej fakt. Ale fajfky... hanba... :(
Dude
Sakra, co to je za lidi. který takhle čorujou, já bych su tu ganju ani nevychutnal, měl bych špatný svědomí...
Karma je dostihne, hajzly.......
Jinak šluken jsem ztratil a zlikvidoval už spoustu, včetně jedný dvouhlavňovky, kterou mi udělal kámoš (kterýho už asi nikdy neuvidim) na památku, to mě fakt mrzí :(:(:(, ale jak řiká klasik - Sela vie
MR.GRASS
Dik všem za soucítění. No jo byla to moje blbost ale co jestli zjistim kdo to byl tak to s nim špatně dopadne. :devil:
koles
já mam zas takovou malou dýmku, takže jí není ani moc vidět a hlavně jí nevytahuju na veřejnosti - v takovém případě se uchyluji k balení špíze. Suchý hulení mi ještě nikdo neukrad - pole však oškubali, popřípadě zaštípali (to je skoro horší, když vidíte tu ubohou oškubanou kytku - vypadá jak mrzák, sou to pěkný svině všici co to dělaj, tak!)
Sargon78
Raz sa ti to nadobičko vrati.Dnes sa kradne všetko,su to všetko pekny bastardi čo vykradaju polička no mne naštastie nikto nič ešte neukradol.Ale bal som sa že to niekto čorne.14 dni pred zberom som Dobre nespaval (stres jak hovado).
Doporučujem dať pred poličko pasce na Medvede.
gizmo
2 mr. grass - upřímnou soustrast...

takový lidi bych domlátil... za chvilku se staví hicks a valíme zadělávat na nějaký outdoorový políčko. nejvíc mě sere, že musíte vybírat ne podle toho, na jak dobrým místě políčko je, ale jak moc je zašitý aby ho někdo neotrhal. minulej rok mě taky pěkně dostalo, když sem přišel k políčku a tam byly holý stonky... takový lidi přistihnout při činu, tak bych jim bez váhání prostřelil hlavy. kdyby si uštípli pár paliček, tak bych to pochopil, ale ty kurvy tam fakt nechali jenom stonky (sorry za výrazy, ale úplně mě zase nasralo, jaxem si na to vzpomněl)

rada do budoucna: až někoho uvidíte, jak někomu totálně plení políčko, tak ho zabijte!!! díky
Al-Ban
to gizmo:
Aby jsi pak v dobré vůli neumlátil šťastného majitele onoho políčka :D. Ne, já samozřejmě vím jak to myslíš :).
Pouze pokud víš, že to pole patří někomu jinému, než je ten koho tam vidíš škubat. To není vůbec špatnej nápad a už to tu někdo i nahodil, že si dvě party políčko vzájemně hlídali. Tedy čím víc důvěryhodných skupin tím líp. Můžou se pak domluvit časy, kdy kdo bude chodit pečovat o své pole (směny) a zároveň pověřená osoba zkoukne ostatní záhumenky, jestli se tam neděje něco nekalého.
Byla by pak větší šance, že se úroda dostane do rukou svým majitelům a né nějakýmu ksindlu.

P.S. Noční směny vítány :).
gizmo
no jo, mejm kámošům se ale jednou stalo, že jim z chaty někdo vyčóroval celkem brutální množství hulení a pak nakonec zjistili, že to byli jejich kámoši... teď už asi bejvalí kámoši...
takže by si člověk měl dávat pozor, koho ke svýmu políčku pouští, stejně jako komu říká, kde má hulení schovaný...

každopádně ale K++ pro tebe za ty směny :-))))
hofa
Taky mi očórovali pole, ktery bylo tak zašitý, že jsem myslel že ho sám nenajdu. Ale kurwy žijou všude a kradou jak straky. Viva indoor
Al-Ban
to gizmo:
To bohužel nejsou ojedinělý případy, kdy si i kamarádi dokážou vykrást pole :(. Mě třeba taky kámoši neřeknou, kde to přímo maj a já se jich na to neptám, ani se na ně za to nezlobím, spíš naopak. Ne že bych měl nutkání někomu vybírat pole, ale stačil by i ten fakt, že jsem o tom věděl a už by na mě mohl být stín podezření. A to bych velice nerad.
gizmo
přece jenom je asi nejbezpečnější mít svoje vlastní pole, o kterým nikdo neví.... každopádně letos zase budu sázet s mejma kámošema, protože se o to nemusí člověk starat sám a stejně by to sám nehulil, takže kooperačka je tady na místě :-))) příští rok na vejšsce chci ale začít indoor... tam má člověk úrodu třeba za 45 dní a nemusí čekat do září....
jimmy
smula chlape me sice někdo vybral políčko-což není zrovna supr,ale kdo by šáhl na moji dymku tak bych ho musel............(kdybych ho dostal)...........moc dobře by nedopad.
Mr.Mates-CrazyHorse
No fuj! Fajfky se nekradou! Fajfka je osobní věc, kterou velmi neochotně pučuju i kamarádům. Když sem jednu ytratil, tak sem plakal, páč sme toho spolu hodně zažili. Největší zklamání, jaký může človíček zažít je, když příde po tejdnu na pole a zjistí, že žádný pole nemá! Pak vaše "děti" prodává nějakej cigán u vobchoďáku!
misscannabis
No tag lidi co kradou trawu bych postrilela hlawne gdyz ti negdo wyrwe pole staras se o to jak o deti a jednou prides a kytky nigde.............tyhle lidi sou pekny swine a postřílela bych je do jednoho!!!
MR.GRASS
Já bych taky takový idioty postřílel když si nedokážou svoje sehnat nebo vypěstovat tak ať ty kokoti nehulí nezaslouží si to.
Havro
Jsou to zmrdi curaci a kokoti. Urezat koule.

[Edited by Havro on 04-04-2002 at 12:56 PM]
Roman Dirda
Lidi co píšou do tohoto threadu a používají vulgarismy jsou pro mě nezralí plantážníci,fundamentalisti a nekrofili.
Potrefená husa nejvíc kejhá(taky jsme byli mladí,ne?).Ti zloději jsou především LIDI a taky bratři v Kristu a konopí.Sice kradou,ale asi taky kouří(někdy až moc).Nemají štěstí.Vy byste je nejradši...,ale to nepomůže ani vám,ani jim.Nejlepší je prevence(naučit pěstovat a myslet).Rozdávejte na potkání adresu G,třeba taky najdou správnou cestu(teda jestli je to ta naše,pěstitelská).
Pán s vámi.
Al-Ban
to Roman Dirda:
Dealer, kterej si doma celý léto válí šunky a pak jde jenom sklidit to co ostatní zaseli, se ti na nějakou adresu Groweru vys...no tak tedy vykašle. Vždyť otrhat to někomu je snažší než ukrást dítěti bonbón. A pokud je to hulič a ví jaký má z toho prima jízdy a zážitky, tak tím spíš by si měl uvědomit, jak ničí toho člověka, který se s tím celej půlrok morduje a pak z toho má ho...tedy nic. Proto by měl dělat vše proto, aby si sám něco vypěstil a pokud opravdu nemá možnost, tak mu nezbývá než spoléhat na šikovnější kamarády nebo oželet nějakou tu korunu na svého koníčka a hůlo zakoupit. Okrást jiného se prostě nesmí a nedělá a basta.
Roman Dirda
Ty to říkáš jako by ten člověk mohl za to co dělá.Že za to může?Ne.My všichni můžem za to že vůbec takoví lidi jsou a dělají co dělají.Jsou nemocní a my bychom jim měli pomoci.Třeba tou adresou.Nebo tím že se vůbec s nima budem bavit.Víš jakej je to asi pocit když ti každej řekne ty seš zjeb a čórkař na tebe já seru,s takovejma se nebavím?Co z tebe pak má bejt?Řekneš:Každej svýho štěstí strůjcem,ale můžeš přece udělat chybu.Ty,když člověka co chyboval odepíšeš,jsi pro mě horší než on,byť by jeho chyba byla sebevětší.
Odpouštět umí jen osobnost-staň se jí!
Al-Ban
Mě teda potom nejde do hlavy proč takový člověk, když teda chce začít pěstovat a neví jak, třeba nepočká na majitele pole a nepoprosí ho o nějaké rady. Nikdo nemá na čele napsáno "jsem čorkař, nebavte se se mnou". Pokud se mě někdo zeptá, jak má pěstovat konopí, tak mu velmi rád poradím a klidně mu dám i tu adresu, protože i když se o tom bavím strašně rád, přeci jen mé znalosti nejsou tak dokonalé :). Myslím, že tyhle lidi vidíš moc růžově. Oni to nebudou zas takový chudáci, kteří nepěstují, protože to neumí, ale tenhle způsob sklizně je pro ně mnohem jednodušší a proto si musím stát za svým původním příspěvkem.
MR.GRASS
Zdar Ale ve všem s tebou souhlasim když se mě někdo zeptá jak pěstovat tak mu poradim jak na to a když mě řekne o semena tak mu je dám a sem rád že někdo přibyl do naší rodiny pěstitelů a že si s nim můžu vyměňovat rady a zkušenosti ale když mě vyčoruje pole nebo ukradne dýmku nezaslouží si nic z toho dokud to nevrátí nebo se neomluví.
A Romane Dirdo dávej si pozor prtože za chvíli s tím tvým uznáváním všech bys mohl taky o všechno přijít a oni ti nic z toho co ti šlohli nevrátí to si piš. S tou společností máš v něčem pravdu vytvořili sme si společnost která nutí lidi dodržovat pravidla ale je na každém jak se přizpůsobí a jak se bude chovat.

HÁLELŮJÁÁÁ!!!!!

[Edited by MR.GRASS on 05-04-2002 at 06:38 PM]
Roman Dirda
A pro vás je snazší říct že jsou to šmejdi a zloději a zasloužili by...Nebojte se,každej se dočká toho co zaslouží.Třeba to nebude dnes ani za deset let ale ten okamžik přijde..Proto radši odpustím předem každýmu a když sázím kytky předem počítám s tím že zmizí ale to je život(možná jen ten můj-život flegmatika:))
Shadowlady
Nehodlám nikomu vyčítat jak se vyjadřuje, protože jsou to většinou emoce, které pak z lidí lezou a dokážu pochopit, že to dost zabolí (i když se to dá určitě vyjádřit jemněji).
Sami jsme pěstovali a vždycky něco zmizelo. To dokážu pochopit, když si někdo inteligentně "Půjčí", ale když jsme naposledy přijeli sklidit a nebylo co, myslela jsem, že se rozbrečím. Takové práce a všechno včudu. Byli tak drzí, že přijeli autem, zacouvali na pole, vyrvali plot a všechno do jedný kytky sebrali.
Zachránila to moje drahá polovička, která si dala jointa a s přehledem řekla "co se dá dělat, takovej je život, ňák bude! A bylo.
Moje rada zní: když máte možnost, zkuste to na několika místech, je to jistější. čauky
Al-Ban
to Roman Dirda:
V jednom bych s tebou souhlasil, jak píšeš "každej se dočká toho co zaslouží", jen bych to formuloval "vše co děláme se nám vrátí". Vím, že tohle funguje stoprocentně, ale přesto se často neudržím a chybuji. Kdybych tedy viděl někoho, jak mi rve kytky, tak mu tak rozmašíruju ksicht, že si to na dlouho zapamatuje. I když vím, že ta nakládačka není ta "vracenka" za jeho zlodějinu a jemu se to vrátí v době kdy to bude nejmíň čekat. Stejně tak jako mě, ale prostě v tu chvíli bych ho nedokázal nechat normálně odejít nebo mu popřípadě ještě nacpat ruksak mýma kytkama.

to MR.GRASS a minus22:
Děkuji za podporu :).

to Shadowlady:
Myslím, že se dokážu vcítit do tvých pocitů v tu chvíli. Nedávno jsem kvůli tomu měl bezesnou noc, jestli dokážu kytky letos uhlídat. Bohužel nemám možnost pěstovat venku víc než na jednom místě a s ním tedy stojí a padá všechen můj outdoor :(.
MR.GRASS
No jeto čím dál lepší teď mě zmizel voďár s dost dobrým hulením přímo doma náhodou ten den jel můj bratr na ňákou chatu za kámošema a prej o ničem nevý tak nevim možná kecá možná ne jen doufám že jestli jo tak mi vrátí aspoň toho voďára. :mad::mad::mad:
Shadowlady
Milý příteli,

Bohužel jsme na tom podobně, neboť ten debilní zákon odradil spoustu našich známých u kterých to šlo, asi včetně mých rodičů(nic jim nechci vyčítat, je to jejich svobodná volba).
Jelikož jsem nikdy nepěstovala indoor, nemám žádné zkušenosti, ale nezbyde mi, než se do toho zřejmě pustit.
Můj brácha už s tím začal a tak do toho asi také půjdu.
Už jen proto, že jako květina vypadá nádherně a co potom když ji necháš, aby vstoupila do těla tvého!Ha-ha-Ha. To je potom naprostá rozkoš!
Setbě zdar!
Al-Ban
to Shadowlady:
Drahá přítelkyně, tak rodiče jsou u mě právě ti jediní, u kterých pěstovat lze :). Jen doufám, že děti od sousedů, jež se dostávaj do věku, kdy by je tato rostlinka mohla zajímat, jí nechaj na pokoji. O indoor se pokouším již delší dobu a teď jsem si díky Groweru poprvé objednal i nějaký zajímavý semínka, tak doufám, že to klapne. Ale venkovního pěstování se kvůli tomu vzdát nechci. Obojí způsob má svoje a já chci pěstovat plnohodnotně :).
Třetí způsob je na balkóně, tam to zase vypadá jinak než venku nebo doma. To jsem ale hamiža :D. Kdybych ale pěstoval nevím kde, tak stejně mi ten koncovej matroš vydrží půl roku a víc ani ťuk, to mám za šest let vyzkoušený :). Asi jsem zakletej :). Takže radši tvé setbě zdar a bohatou úrodu, u mě to přání postrádá smysl :D.

to MR.GRASS:
Jestli se ti ten vodouch ztratil z domova, tak pravděpodobnost, že si ho "zapůjčil" bratr je podle mě velmi vysoká :D. To by ale znamenalo, že se ti vrátí zpět, tak nezoufej.

MR.GRASS
No to nevim on je pěknej parchant a jestli ji rozbil tak se určite nepřizná tak nevim jestli se vrátí budu velici šťastný.
Lemarc
Za pozitivní postoj a odpuštění tem co musi krast ganju mas K+. Souhlasim s Tebou tak na 95%
Havro
Jestlize nekdo najde zasazene pole a veme jednu nebo dve kytky, tak to by se chapat dalo. Jenze se mi uz dvakrat stalo, ze mi nekdo sklidil naprosto celou urodu uz nekdy v srpnu. Kytky nebyly vubec dokvetle a ten kreten co to udelal z toho mit stejne nic nebude. Zustaly jen polamane pahyly(moooc smutny pohled) s takovyma zadne slitovani. Takovi lide jsou u me ubozaci.
Ant
Sou to svině nic víc nic míň........

Moje šlukna je pro mě posvátná a gdyby mi jí něgdo vzal tak bych ......... to ještě nevim příde na to jak by byl velkej :D :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma