Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
.::Ceny::.aktuální v Holandsku za MJ - Klikni zde pro originální téma
xerk
Plz napište sem aktuální ceny top modelů prodavané ted v Holandsku plz
:rolleyes: Bože se koukni na net do seedbanek ne...:o

http://www.eastseeds.com například
xerk
jo sry ja nechtel ceny semen ale ceny za 1g skunku
NUMERO:UNO
v amstru za max 12eur ---> ale dostanes to nej.
xerk
a nejlevnejs za kolik?
To by tady taky mohlo bejt, nebo http://www.google.cz/search?hl=cs&q=coffee+shops&lr=
xerk
hale nejlepší by asi bylo kdybyste mi nekdo doporučil nejaky zapadly cofee shopy a nejlepší poměr cena/,,výkon´´ :)
Erixon
Ceny hulení nebylo zrovna to co mě zajímalo, ale amsterdam je past na turisty. Jinde seženeš levnějc. Jestli dobře vzpomínám tak jsem levnějc než za 8e gram neviděl (to neznamená že nejde sehnat). Protože při nákupu hotovýho je mi líto vydanejch peněz, tak jsem zkoušel věci který bych v boxu asi nejel (třeba čistá haze)

pium: vypadá to že máš víc zkušeností s nákupem, ale ten dovoz z usa mi příjde jako pohádka pro turisty...

Anglicky se domluvíš tak na 80% uzemí, na zbytku německy :)
PERRO
z mych skusenosti: nejlevnejsi koupis (jak psal pium) mix -my sme kupovali stear mix okolo 4-5e... bjezny modely koupis od tech 5 az 8 e ( vsude to maj jinak treba minulej rok sem kupoval WW za 7,5e a bylo toho 1,6g)...noa dys si pryplatis (treba za dobrej hasis) tak zaplatis klidne k 15 e ale stoji to zato :wink:
jinak muj oblibenej coffee shop je v Haarlemu kousek u nadra a menuje se Sativa - maj tam prijemne ceny, prijemne posezeni a dobrej vybjer modelu (byl sem i v koficich, kde meli treba jen 2modely a 2 modely hase)...
Pupiset
Takze trochu konkretnich info/pred 20dny sem se vratil z Amstru/ ceny jsou vetsinou jednotne,mnozstvi vzorku je jine,narazil sem na NY Diesla 1g za
11E,ve stejnym coffee prodavali za stejnou cenu 5g Outdooru,nebo 2,5g Super Blonds.
Vetsinou cena byva 10E a mnozstvi kolisa od1-3g,zalezi na kvalite,ale narazil jsem i na shit/icelator/ 30 oci za gecko 8O
mamasita
normalne ceny za 1g od 5 eur (white melon) do 13 (blueberry haze), hasis se da koupit i za min, ale neprodava se na 1g to mozna v tech predrazenych shopech kolem cervenych luceren.. zalezi na jidelnim listku:) takze tam mas napsano ze treba 2,5 white melon stoji 10euro apod... nebo kostka hasise cca 3g stoji 10euro..
muj oblibenej coffeshop je nevim ted jak se jmenuje (si vzpomenu), ale je na okraji muzejni ctvrti smerem na hlavni nadrazi hned u vody, hodne zapadlej malej kramek s obrovskyma cernochama s dredama, ktery se valej zhuleny na gaucich.. typek to tam ani nevazi, proste reknes tohle a on ti z velky krabice usype podle oka:)
xerk
Náhodou městečko -busum- nikomu neco neříká?
MadEGGA:()
11 eur, 12 eur. Ty voe, doufam ze az u nas zavedou euro, ze to tu nebude za holandsky ceny. :/

ikdyz ted na to cucim. Nejaky modeli i za 4eura, to uz se da.. :P
Nesss
2MadEGGA: zda se ti 280 kachlí za exkluzivni holandsky skunk hodně?? nevím no...radsi si tedy priplatim za kvalitu nez se nechat osmelit od ceskych floutku dealeru :(
Stejne mi ale vetsina da za pravdu, ze nej je vypestovat si svoje,to potom chutna uplne jinak, rekl bych tak nejak s laskou... :love:

peace
Erixon
citace:
Původní příspěvek od pium
Erixon: jj s těma pastěma na turisty bych plně sohlasil, ale zase to má jeden háček to ten že je to tam legální a navíc HODNĚ LEHCE k sehnání, takže se nevyplácí normálnímu člověku jezdit pro tak luxusní genetiky do USA kde jsou lehce k sehnání a levnějš a nebo do španělska či Maroka a to jenom nabažit se z hašiše, já bych preferoval USA, ale to už pak řídí finance a v Evropě jednoznačně Holandsko, ale zase v USA je to jiné, byl sem tam sedm let a nic v evropě byse jejich genetikám nevyrovnalo a ty systémy těch kluků co mi ukazovali by v naší měně přesahovalo možná 60-70 tisíc kč takže tam zase hrajou roli peníze a řeknu ti mexickej hašiš kterej sem měl sice za tu dobu v hubě asi jenom 5x se vyrovnává určitě Marockému ikdyž sem v Maroku nebyl.


Kdybys místo usa mluvil o kanadě tak beru, tam dobrou genetiku maj. V usa se musí všechno hódně maskovat a proto tam nemůžou bejt 100% podmínky.

Kolik pěstíren v holandsku by stálo víc než 60-70tis za vybavení na naše? - hodně. U nás imho taky bude nejedna, to na groweru prostě neuvidíš.
jude
no ale v USA sa daju zohnat dost luxusne modely tiez :)
wolverin
takze Venlo - Super Silver Hase 5 g - 65 Euro !!!!
je tam prvy kofac za nemeckymi hranicami a je tam vsetko 2 krat take drahe, 1g hocicoho minimum 10Euro. a pristup no hurza, cernoch za sklom ako na poste, s pistalkou v hube piskal a ukazoval na ludi ze ktory ma prist ku okienku.
Eindhoven - ceny uz trocha normalne, o 1/2 menej, w.w. tusim 12 euro 1,5g. vsetko tam predavali na 1,5 gecka. afgan, zero zero hash 12 euro gram....
cele ma t v NL s tymto predajom sklamalo, vsade zenska za sklom, ako na urade, nikdy som nevidel na vahu a mam pocit ze to ani tie gramaze neboli co vraj predavali.a nie vzdy som dostal naozaj pekny gres, zenska to mala v tych umelych nadobach ako sa do nich dava jedlo a dala kadeco...no hruza, a ten gres som hulil aj lepsi ako tam predavali za tie peniaze. caka ma este jeden vylet do amsterdamu tak potom zhodnotim.PS: ale s kamosom sme v jednom malom kofaci rozputali ine dymove peklo, amnesia hase a hash, a tak sme to tam vydymili ze aj miestny kukali ako puci :D celkom fun im to tam ukazat....zatial sa drzte
jestedman
Arnhem OB g/6€
Amster - musíš najít "neturistický" kofáče, snad Big Fruity 2g/15€
Obecně platí, že v menších městech a na okrajích to mají levnější, ale bývá menší výběr (kolikrát jen jeden místní model)
Až se vás zeptá kolik toho chcete a budete v tom menším, rodinném kofáči, tak řekněte tř. "zatím gram na zkoušku". Dost často dostanete o dost víc než g, prostě jen proto abyste příště, tedy po zkoušce šli opět do stejného pajzlu, kde ale už dostanete normální porci. Nejlépe to funguje na marokánce a araby všeobecně
krivkin
já tam byl předloni (přímo v Amstru, názvy kofáků už si nepamatuju kromě Blue Bird http://www.coffeeshop.freeuk.com/Da...A/BlueBird.html - tam jsme koupili naprosto luxusní AK-47) a nejlevnější model byl označen většinou "thai" a stál tak 2,50-3 E, ostatní modely byly běžně tak 5-8 E/g (weed i hash), ty lepší třeba i 10-12 E/g, ale to měli jen v pár kofácích; anebo prodávali "rodinný balení":pimp: třeba 5 g za 20 E

ad šerpa: to mě teda nepřišlo nikde, všude jsme dostali naprosto skvěle vonící skunky (třeba Bioskunk, ten stál za to, to smrdělo po hovnech i když to hořelo) , které chutnaly - možná mě občas přišlo, že to "tolik nezmašťuje", ale prostě to mělo chuť a vůni, to jsem u moc lamp v čechách nezažil....:jumper:
krivkin: bioskunk jsme kupovali vloni v Maastrichtu za 5e/g, pak jsem si dal WW za 7e/g a měli tam ještě JH za 12e/g. kofík to byl MIssissippi, na starý nákladní lodi.

pak jsme se stavili ještě v Heerlenu (neplést s Haarlemem!) a tam v kofíku naproti parkovištím nákupního centra kupovali Blueberry gram za 6e.

všechno hodně hodně kvalitní
krivkin
ale človíčku, já se přece nikde o wattech nezmiňuju - basník chtěl jen říct, že česky skunky mi přišly kolikrát i silnější, ale to jejich hulení bylo - teď mě bohužel nenapadá vhodnější slovo - takový "vymazlený"; kromě "Purple Star", kterej jsme koupili hned v 1. coffeshopu, na kterej jsme narazili a nikdo ho pak nechtěl hulit, jak byl štiplavej :eek:, byly všechny modely chuťově příjmený a pěkně voněly - úplně takový to skoro až hašový aroma - nevím jak přesně to popsat, no... jenom takhle jsem to myslel

citace:
Původní příspěvek od šerpa
krivkin: že to nádherně vonělo neznamená že to bylo pod 800wattem ;)
vůně ,,silná,, bývá obecně vzato mojim pohledem z média ;) nejvíce aktivní zdroj pro vůně je médium ;)
no jinak, na kvalitu nechci říct že bych si stěžoväl, jen v pár coffey shopech to bylo na prd.
nejlevnější co bylo tak to asi 3 gramy drtě a zbytků za cenu 13eur to se vyplatilo ;) páč sem si udělal čas a prozkoumával, drť byla neidentifikovatelná zato palice (zbytky) mi připomínali více modelů, takže pohodka.
ale svoje je svoje ;)
sultan0069
tak tady různě zkouším najít nějaký dobrý tipy na co neminout na výletě do Amstru - páč se tam v říjnu s kámošem chystáme - takže přidejte někdo další rady a porady tipy a nápady :-)
vir
Zdravim, tak v amstru sem byl minuly leto. Je to fakt past na turisty, a ty eura fakt mizi. jinak ty coffee shopy. rozhodne bych doporucil si priplatit za modely pac sezenes levnej ale vykouris sam gram za dopoledne a nic moc. doporucuju navstivit Grasshopper. takova mega hospoda, dole cofik, fajn model, krizenec nejlepci sativy a indicy, 30e gram. meli sme a maka to. pak jeste doporucuju najit kofik Rookies. je to dal od centra ale stoji za to tam jit. pripominalo mi to takovy ty cesky hulibary. prijemna hudba, spousta lidi, fajn modely. vedle hotelu sme meli takovej rasta cofik a ty meli gram 6e, modeli jako wdova obud, tak sem si dal k snidani a ww a po obede uz nebylo nic.
no rozhodne sou cofiky na kazdym rohu takze kam se citis zaskoc te.
iamnothing: silně nedoporučuju jet do amstru - je fakt past na turisty. Doporučuju spíš menší města. Seženeš tam stejně kvalitní model za neopměrně nižší cenu.
Evildoer
Takzee 1,5G JH - 7,5E
2,8G Silver Haze- 15E
2,8G PwP- 13E
35g cerstvich psilocybe cubensis 10E
sultan0069
... asi to tam bude mastný, ale vyrážíme do Holendu poprvé, tak chcem zkusit Amstr jako takovou klasiku, a příští rok to vezmem asi na dýl autem a do nějakýho menšího města ....
iamnothing: nechci bejt pesimista, ale amstr by vís moh odrazit - mraky turistů a fest draho
Micasa
Moji mili, jelikoz me osud zaval pracovne do Amstrdamu, a ja zde jiz nejakou dobu ochutnavam mistni specialitky, predavam timto seznam mych oblibenych coffeshopu. Nektere jsou v centru, ale rozhodne je lepsi zabrousit nekam dal. Rozhodne je doporucenihodne si zapujcit kolo, cyklisti tu maji absolutni prednost a jste vsude behem par minut.
Micasa
FREE I. - rEGULIERSDWARSSTRAAT 70

(od Waterlooplein smerem na Rembrandt plein, na konci je po leve ruce mala sikma ulicka, na konci do prava a je to asi 50 m po leve strane)

Dvoupatrovy coffeshop s muzikou v down tempu a prodavajici velmi dobre modely. Maji slevu, pokud si vezmete 5 gramu a jsou prebornici na hasis.

Ganja:
AK 47: 1gr 8.50,- / 5gr 38,-
Silver HAze 1gr 11.00

Hasis:
KH sweetest - marocky hasis silne nasladle chuti s hustym kourem, mnamka!
1gr 9.50,- / 5gr 42.75,-

Turkish - vybornej model, silne zkurujici :)
9.50,-/42.75,-

Charras, Indie
+Manali - dva druhy *cerneho* hasise, ktere maji silu.
1 gr 12.00,-

Vyplati se nechat si poradit od obsluhy. Na tomhle coffeshopu je taky pekny, ze tam chodi mistni.
Micasa
ROKERIJ IV. - Elandsgracht

(od Leidseplein sledujte koleje tramvaje, vedouci pres Raamplein po Marnixstraat. Pote, co minete tri kanaly po vasi prave ruce, Elandsgracht je dalsi ulice. Zahnete doprava a je to zhruba veprostred.)

Rokerij coffeeshopu je po meste vic, jeden je kousek od Leidseplein, ale tenhle ctvrtej je nejlepsi. Vyzdobenej ruznymi indickymi vychytavkami, a rozlicnymi patry a polstarky na uzivani si rause. U vstupu vyzaduji ID (+18). Kazdy patek je tu zadarmo ziva hudba. Muzete si prijit zajamovat. Nezkousela jsem tu zadny huleni, ale je tu fajn atmosfera.
Micasa
GREEN HOUSE COFFEESHOPS:

Tehle coffeeshopu je Amstradamu mraky, ale pysni se nekolika prestiznimi cenami Cannabis Cup za sve vypestky, takze rozhodne stoji za navstevu.
Jejich zakladni nabidka je veskrze stejna a ceny huleni, ktere stoji za zakoupeni zacinaji na cca. 7.50,-. Za vyzkouseni stoji Buble Gum ci Lavender - ganja silne, vyrazne chuti. Dale maji v nabidce indicky, marocky a holandsky hasis (Ice Dutch).

Take prodavaji seminka, vice k nahlednuti na www.greenhouse.org

GREEN HOUSE CENTRUM - Oude Voorburgwal 191
(viz mapa, ale je hned za Red Light District, smer na Waterlooplein)
Tenhle je prijemny tim, ze ma zahradku, nakterou jde slunko az do pozdniho vecera, pokud neni misto tam, je dost prostoru uvnitr.

GREEN HOUSE NAMASTE - Waterlooplein 345

(pres ulici naproti metru, shovany mezi rozlicnymi restauracemi)
Maly coffeeshop s indickou vyzdobou, tlumenymi svetly, otevreny do dvou do rana. Klidne misto a dobry kafe.

GREENHOUSE TOLSTRAAT - Tolstraat
(Z centra nejlepe dosazitelny tramvaji cislo 4, dal je to blizko metra 54, zastavka Wibautstraat a pak pres most pres Amstel)

Prvni z prvnich Greenhousu, je nejstarsi a pysni se tim, ze jej behem svych cest do Amsterdamu navstevuji ruzne celebrity. Nicmene, jelikoz je dal od centra, vetsinou tam naleznete jen par vypalenejch typku, povalujicich se na paradnich pohovkach. Interier je vybornej. To se moc neda rict o obsluze, ktera je pomala a jakmile je tam vic, nez pet lidi, nestiha. Dale je dulezite zdruraznit, ze v tomhle coffeeshopu maji asi ctyri druhy sveho specialniho huleni za specialne nizke ceny - 6.80,- Narazit na nej je ovsem rarita, pac je sezona a tak maji porad vyprodano. Kousek odtud je taky peknej park - SARPHATIPARK.
Micasa
SPIRIT - Westerstraat
(radsi viz mapa, kousek od Prinsengrachtu, smerem od Central Station)

Od vchodu vypada spis jak herna, ale tahne se dozadu, kde je potom kulecnik, vzdusnej hokej - nevim, jak to popsat lip :) a hlavne FOTBALEK. Sic jen jeden stul a to jeste pochybne kvality, zato jeden z mala, na jake muzete v Amstru narazit. Tady to asi nehrajou. Huleni jsem nezkousela, ale predpokladala bych nizsi ceny nez v centru.
Micasa
Anglicky ctouci se muzou o dalsich coffeeshopech treba tady: http://www.coffeeshop.freeuk.com/

MAPA je potom nahlednuti zde:
http://www.coffeeshop.freeuk.com/AC...eneral/Map.html
Micasa
Pokud byste mel nekdo dotazy, nebo treba chut zajit na spolecnyho jointa, ozvete se na micasa@centrum.cz

Pro soudobe navsevniky Amstru jeste pridavam par kulturnich akci:

Od stredy 15 do nedele 19 srpna probiha na Heinekensplein free open movie festival. Filmy jsou prevazne z Afriky, dosud nemely premieru nikde jinde a zacinaji +- ve 22hod. Vice naleznete na webu kina RIALTO.

V sobotu 18.8.Reggae-Dub party za Central Station, vstup 10 E, start 20, end rano. Chystam se jit, tak se kdyz tak ozvete.

25.8. HAARLEMMEER: party Mystery Land, vstup 60E, start 11am, end 11pm. K tanci a poslechu budou hrat holandsky a GB Dj's, ocekava se 20 000 lidi. Nejvetsi kosmo - open air party tohoto leta.

1.9. DRUM & BASS: SYSTEM RELOAD, start ?, end 5am, entry 5E
AKHNATON, Nieuwezijds Kolk 25
myspace.com/dbindustry
Kripix
jako v amstru teda ceny nic mocaale furt se to este nejak da prekousnout:)prave dneska sme se vratili...
jako prvni cofik co sem navstivil byl Pink Floyd(nebo estli chcete tak UMMA GUMMA nebo tak nejak:)) ceny celkem fajn na to ze to je takhle kousek od nadra(JE TADY NEKDE MAPA)
JACK HERRER ------------- 6,5e/G -( tahle cena se mi libila asi snad nejvic)
N.Y.C diesel --------------- 8,5e/G
Mr. Nice x Hash plant ----7,5e/G
Super Silver Haze --------11e/G - urcite se vyplati...:)
oceanik xxx haze----asi 11e/G
mexican haze-------------12e/G
Amnesia Haze-------------12e/G
hash ceny si uz nejak nepamatuju:D... meli proste v PF poradnej vyber...
jinak kazdopadne bych doporucoval ochutnat modylek WWxSSH a Amnesia Haze a z hase byl dobrej SUPER AFGAN, ZERO-ZERO...
vetsinou je celkem po amstru draho ale taky sem nasel modylek jmenem viking za 4e a musim uznat ze to byl radne zhulujici smradoch...
sultan0069
to micasa - kam chodíš na ty kulturní akce ??? V říjnu taky míříme do Amstru a bylo by fajn zajít na nějakou akci ....
Micasa
Zdar, je to tu celkem problem, ale na Leidseplein je TICKET OFFICE a tam mivaj spoustu letacku, nebo je dobry se rozhlizet po obchodech s muzikou... Je tady spousta akci typu trance party, ale kapelu aby clovek pohledal.

Jeste se muzes podivat na stranky techhle klubu: Melkweg, Escape, Paradiso.
wolverin
vsetko je to tu pekne ale treba pisat hlavne aj mesta lebo ja som bol tusim to bolo venlo ci ake mesto, prve mesto za nemeckymi hranicami kde je kofac. a tam nam tipek na ulici povedal ze su tam 2 koface, jeden pre turistov kde boli ceny zavratne 5g s.s. hase 65 EURO!
a na kraji mesta bol druhy kde boli ceny ako vsade v inych mestach.
eindhoven musim chvalit lebo chlap predaval uz nevieim ci to bolo 1,8g akebo 0,8g ( je to uz asi mesiac dozadu a bol som v nl 5 dni a pred tym 5 dni praha a tak som 10 dni len tak brazdil svetom a co to registroval ) a mz sme mali vlastnu vahu a sme to dali na vahu a bolo tam viac ako pisal na tom predajnom listku. oba sacky, kamosov a aj moj mali viac ako bolo oficialne pisane. odporucam si zakupit malu vahu ak tam pojdete, uvidite sami ze je to tam s tym vazenim nejake podivne ...chcel by som spravit nejaky maly report z tych 5 dni lebo sme boli aj v rotterdame ale akosi neni cas :( a to ani hulit neni co. ale vrelo odporucam ist na Flowermarket do Amsterdamu. v jedenom stanku ktorz tam je len stredu a stvrtok, ine dni nie predaval tipek kvety, fajky a ostatne tie bezne turisitcke lakadla ktorych tam je obrovske mnozstvo ale zial casto chabej kvality.ale sam nam ponukol ze ma na predaj aj gres a has, otvoril ten taky ponukovy listok a ceny mal fakt skvele. 5g hasu som kupil za 24euro,has to bol border afgan, a bol fakt dobry.treba sa opytat tam na markete predavajucich a myslim ze vas uz na niekoho odporucia. na dnes to uz hadam aj dost

toto este musim, nasrali ma v tom amsterdame bol som aj v shope a aj kofaci od green house seeds a nikto mi nevedel povedat kde v amsterdame kupim g.w.sharka, alebo himalayan gold ...mali tam len ten ostatny zvysok co aj inde. tak neviem naco robia taku reklamu tomu a ostatnym vzorkam ked ju ani sami nepredavaju. som sklamany z hulenia ktore sa v holandsku momentalne predava, lebo pamatam dobu ked ten gres aj nejak vypadal a aj chutil a tie stavy boli hodne hustejsie ako teraz. a to nevravim o voni, ved ono to uz ani nevonia tak ako predtym, davno to bol taky smrad ze uz len jeden sacok bolo citii naokolo a teraz som mal 5g vo vrecku a aj som na to zabudol ze to tam mam.
Mesias
wolverin : Jesti to tvé zklamání není tím, že už hulíš déle a nedokážeš ty kvality tak ocenit. Kuli turistice jsou sice Gramy gramovatější a třeba a idražší, ale kvalita si myslím tam furt je. Já tam byl letos poprvé a 2 prdy z Amnesie a cítil jsem se tedy fakt dost dost dobře a to už jsem byl v Amsteru už tak 2 den.
Jerome J. James
Nazdar lidi, příští tejden jedu za přítelkyní do Amstru, tak by bylo fajne se třeba sejít v nějakým coffíku a dát si společně fíka:)
To That sucks: Kdes sehnal ten Nevil's Haze? Tenhle modílek chci rozhodně ochutnat v amstru:)
Jerome J. James
citace:
Původní příspěvek od that sucks
jerome j. james - objev Baba nebo Dolphin či central ways.
popsat moc neumim.
Baba- Amstr ulice warmoester.
Dolphin - to si bohužel nevzpomínám :( ale určitě se zeptej kolemjdoucích ty rádi raděj, a jak anglicky vyslovujou někteří hihi LoL
no k neville's haze - imho popíšu asi takto: pro zkušenější kuřáky s výdrží. připrav se na selhání plic při hlubších počudech a menší kolapsy mozku posléze.
jinak doporučuju jako selhávku když když neni co hulit :D kámoš se z něj zeblil, druhý špek již nevydržel :(
já sem si na něj udělal svůj názor : když sme seděli v jednom z coffey díval sem se na kamaráda a připadlo mi že mluví ztišeně, doteď si ten zážitek nedokáži odvodit, ale věřím že v tom má prsty přemíra THC které Neville's Haze obsahuje, čili mírné plápolení do stavu alá tripppp


Tak víš co, draku. Já tam jedu za mladou(holanďanka, tak znám holandskou výslovnost:)) a ona mi jaksi řekla, že v průběhu mojí návštěvy bude muset jít párkrát do práce, tak sem si říkal, že bych si mohl sehnat nevil's haze a rozvalit se někde v amstru na trávníček a užít si to:) To víš, jedu sám:) No a přijde mi to jako lepší varianta, než se zhoubičkovat, páč houbičky moc často nejím:) Tak uvidim:) Jinak díky za rady;o)
sultan0069
budete někdo v Amstru 12-15 října ??? budeme tam s kámošem, můžeme se někde potkat :-)

12-15.10. Amsterodam - už se těšííím :)
Micasa
Je, skoda, ja jsem tu porad az do 23 zari.....

Jinak dalsi fajnej kofik je GREEN HOUSE TOLSTRAAT. Je to prvni a nejvetsi green coffeeshop, a ma vychytanej design. Dalsi prijemnosti je, ze prodavaji sve specialni vypestky , ktere jsou k dostani pouze na Tolsstraat, a za specialni ceny, od 6.20 do 6.90. Doporucuji vyzkouset Santa Maria - 6.80.
Micasa
Rastamanum pak doporucuju coffeeshop Atlantis, je to na Daniel Stalpert straat, coz je prvni ulice hned pod Heinekenplein. Maji vybornej marockej hasis a typci s dreadama az na zada tu hrajou reggae. Dale maji kulecnik a fotbalek, v docela slusnym stavu.

V tyhle casti uz ani neni tolik turistu a je to kousek od parku Sarphati, kde je moc prijemny dat si speka na slunicku. Pokud teda zrovna sviti, coz tady nebejva tohle leto moc casto :)
cashbox
nevítě někdo ceny v Hoornu? severně od amstru...
potřeboval bych vědět ceny po 5g
Jerome J. James
citace:
Původní příspěvek od Micasa
Rastamanum pak doporucuju coffeeshop Atlantis, je to na Daniel Stalpert straat, coz je prvni ulice hned pod Heinekenplein. Maji vybornej marockej hasis a typci s dreadama az na zada tu hrajou reggae. Dale maji kulecnik a fotbalek, v docela slusnym stavu.

V tyhle casti uz ani neni tolik turistu a je to kousek od parku Sarphati, kde je moc prijemny dat si speka na slunicku. Pokud teda zrovna sviti, coz tady nebejva tohle leto moc casto :)


No, já když byl v amstru, tak sem jim tam přivezl sluníčko. Celejch šest dní bylo krásně a když sem odjížděl, tak zase zataženo a hnusně. Já si to tam celkem užil. Rozvalenej na Vondelparku u vody a na sluníčku, s fíkem v puse a skleničkou vína vedle sebe:) Škoda, že sme se tam nestřetli...
xcduke
muzu to rict presne ted sem se vratil takze ... : 1G WW - 6e
2G Ak47 - 12.5e , 1G BioWeet -7,5e , Super Afgan Haš - 9e , Super Hydro Skunk - 6e , asi nejlepsi trava co tam je co mi doporucovali byl Budha to bylo 20e za 20G a Strawberry taky 20e za 2G ... dalis modely vypisovat nebudu je toho moc co sem koupil ... chceš i foto ? :D
xcduke
samozrejme tam ma byt 2G a ne 20 :D
sultan0069
to xcduke

to jsou teda mordy celkem ....
doporučil by jsi nějakej kofík ?? Taky se do Amstru chystáme :)
Mesias
xcduke : No samozřejmě naházej sem fotky!!! :-)
xcduke
tak nejslavnejsi koffe v Amstru je Smokey ale ten je na prd ... maly vyber vysoke ceny ... Jako k tem coffe tam neni co hledat jakou cestou se vydas tak mas jistotu ze potkas 5 shopu na 200metrech a vsechny jsou dobre ..... jako v kazdem maji neco jineho takze se neda rict ktery je nej ale me osobne se nejvic libil 2patrovy coffeshop Adam ten byl uzasne dostal sem obrovske album a na kazde strance jeden sacek s chundeli a vyber si , to same haš :)
xcduke
BioWeet
xcduke
velice dobra Purple Hazze
xcduke
Ak47 ale posrana fotka
xcduke
Super Afgan Haš (Dark)
xcduke
poradnej špek :)
xcduke
tady
xcduke
asi nejlepsi hašiš . Skuff Haš
Tayem de Tox
xcduke: máš přímo úděsný fotky, ale to neva... skoro jako bych tam byl taky... :bounce:

EDIT: né, už je to lepší ;) uáááá, jenom potáhnout :D
xcduke
New York Diesel
xcduke
Super Hydro SKunk
xcduke
a jeste jednou sorry za ty hnusne fotky :) ale ja byl ve strasnem stavu :D
Micasa
to Jerome J. James: he he, skoda :) kdypak ses tady povalovaloval na slunicku?
sultan0069
Jedeme do Amstru tento taden v patek na par dni :D kdyby nahoudou jste nekdo razil taky poslete PM potkame se a ..... :sun::sun::sun:
Kripix
citace:
Původní příspěvek od Šaškus
mno,já tam byl asi před deseti roky a byla tam jednotná
cena 25 guldenů...

nez zacnes chrlit tyhle moudra do trydu tak si nejdriv precti jeho nazev. s guldenama si trochu zaspal...
abych nebyl OT: doporucuju vyskouset SSHxWW jeden z nejlepsich modylku co sem v Amstru kouril. uz ani nevik kde sem ho koupil.. 1.4g asi za 14e ale fakt dobry prasky;)
foto:SShxWW
outdoorista
Kripix:prosim tě co je SSh x WW?
Ináč co jsem slyšel od kámoše,kterej tam trávil prázdniny,tak ten si kupoval Orange Bud 1g/3e,White Widow 1g/2,5e,Super Skunk 1g/4e,
Blueberry 1g/2e(u toho mě cena překvapila),nevim ale v jakym byl městečku,dnes ho uvidim,tak se zeptám a doplnim:)
sultan0069
Tak jsme se byli mrknout v Amstru, a dám sem malého obrazového průvodce Amsterdamem :-)

Komentáře dám o víkendu, protože jsem je nechaL doma :sun:
sultan0069
1. část ...
sultan0069
2. část ...
sultan0069
3. část ...
sultan0069
4. část ...
sultan0069
5. část ...
sultan0069
6. část
sultan0069
7. část ...
sultan0069
8. část ... Už srolovaný :-)
sultan0069
9. část ... Už srolovaný :-)

Doufám, že jsem toho neposlal moc :-D

:sun::sun::sun::sun::sun::sun:
:sun::sun::sun::sun::sun::sun:
:sun::sun::sun::sun::sun::sun:
Mozdik
Velice Super... Prosím, ešte posielaj. Ja sa chystám do Holandska koncom 11. mesiaca ( neumím po česky ). Napíš, kde sú najlepšie ceny a kde by som zohnal tieto modely : Silver Haze, Haze, Original Haze a Neville Haze...

Dakujem... K+
sultan0069
Silver Haze ti neporadím, ale projdi pár kofíků, ale nesmíš se spálit hned v tom prvním, což je asi nemožný ale můžeš to zkusit :) a normálně se zeptej, poradí ti tam každej ... :sun:
Caligula
ted sem se vratil z Eindhoven, Noord-Brabant Holland. koupil sem orange bud 5g za 37e, gruice 5g 27e, afgan 5g 35e. ceny z New wave a High times
Pampalini
Hazim par Coffeshops menu pro hladove oci
Mozdik
citace:
Původní příspěvek od Pampalini
Hazim par Coffeshops menu pro hladove oci


Hoď to sem ...
Jerome J. James
Nazdar lidi, tak se chystáme se spolužákem do amstru. Mezi 7.-11.3. tam budem zevlovat:) Tak kdyby tam náhodou někdo v tu dobu taky chtěl jet, tak se ozvěte na PM;o) Jinak kdyby někdo věděl o laciným ubytování, tak bych byl taky moc rád:)
Zenga
My tam jedem Od 3.4 do 7.4,tak to se tam asi minem!Jinak to ubytovani by se mi hodilo taky!
My ted zacatkem kvetna byli v Amstru na 2 dny - ceny asi takove: 1g hasku od 7E, 0,7g WW 5E a vyse dle modelu. Jinak po ceste z5 pres nemecko autem naprosta pohoda chcimira (kobru 11) jsme na dalnici nezahlidli a to jsme zastavovali i na par odpocivadlech v dojčlandu. Takze kdyby se neco vezlo tak v poho. Ale byli jsme normal typci v zanovni kare, zadny dredy a tricko marihuana :-)
Charakter
Ja som bol v Amsterdame minule leto, a hladal som na nete nejaku stranku kde som vsade bol a ako to vyzeralo a nasiel som nieco taketo

http://www.geocities.com/Augusta/5173/enter.html

v polovicke podnikoch som bol, maju tam salene modely a kazdy kto nebol v holandsku tak nevie o co prichadza.

Vrele odporucam pracovat cely rok a spravit si vylet tam aj ked len na 72 hodin ;o)
StigHelmer
Zdar llidi
sem byl v Amstru s kamošama minulej mesic.Sme jeli vlakem takže komatická a dlouhá cesta pres dojčland.Ale s pomocí velkého množství piva to uteklo:-)
Ohledně těch cen.Kupovali sme většinou ty lepši vzorky takže tomu odpovidala i cena.Super silver haze z greenhouse za 13Eur/1g.V jinych shopech o neco levnejsi.NYC diesel v kadinskych asi 10Eur/1g.Jointy kolem 3-5eur.Nejvic draho měli ale v Bulldog.Za jointa tam chtěli myslim 15Eur, což sem prostě nedal.Jinak za hash sem daval tak kolem 8Eur za gram.Ale stálo to za to.Jak přišla noc tak sme jeli vlakem na okraj Amstru do nějáké industrialní zóny, bo co to bylo.Tam sme našli golfovy hřiště a hned sme tam zabivakovali:-) Pár prdíků z Trans Himalaya a sapl sem jak nic.Ráno se golfisti nestačili divit:-)))
Cesta zpět dopadla dobře i přes menší nesnáze.Těsně před ČR nás skřípla bundespolís..prohledávačka kupéčka, baťohů no prostě všeho.Vezli sme asik 20 gramu a jedno balení hawaian mushrooms, ale nenašli nic.Jenom moji dýmku hehe..jooo není nad to mít dobrou skrýš.Ale mráz po zádech mi běhal když měl ten bengo v ruce muj spacak a v něm bylo zakuklených spoustu gramů:-)) Naštěstí ho neotevřel..
Jinak Amsterdam mohu jenom doporučit.Nádherné a kouzelné město..
wolverin
Greenhouse odporucam aj ja, navstivil som ho uz snad aj 10 krat _-v Amstri maju tusim 3 koface, travu maju naozaj vybornu,ked to porovnam s Rotterdamom a 6euro za g celkom ok gresu ale nic zvlastne a Den Hagom kde mi dali v jednom kofaci taky has ze sa mi normalen po ceste na barak uplne rozpadol. greenhouse su myslim pravom jednicka,ale trebars himalajan gold sa neda kupit nikde, to nepredavaju,len semiacka.odporucam este aj BARNEYS hore je to na fotke, tam som bol 3 krat a maju tam tiez skvely matros....obisiel som ich dost a to je moj top.
Inac mne sa podarilo kupit has aj na Flowermarkete :D

ak je niekto v amstri,rotterdame alebo hagu tak sa kludne ozvite.
Apofis
no na názvy coofíku si nepamatuju a le v tilburgu u nádraží nejlevnější ww za 8e, Haze, JH 12e. Okosek dál ww 7e, Silver Haze 8,5e a hïgh Amnesia 13e.
Ceny se tam liší jaxvině 3-5e, při koupi 5g sleva. Ale 5g maximum na hlavu a shop.
nejlacinější sem kupoval v tilburgu kousek od nadraží za podchodem u arabáče skunk za 5e(shit), od tý doby sem tam nebyl.

Tak přidávám foto Silver Haze, něco málo přes 5G
Danny
v centru to maji prehnane drahe ale nekde v okoli laces
a jak je to s hashoilem pratele?
vubec jsem se tu o nem nedocet, pritom je to kosmicka zalezitost...
capoun
Jen má zkušenost z unorový návštěvy v Rotterdamu a Den Haagu! Nejdražší-po návštěve asi20 coofů-byla shakira ...12e. nemusí automaticky znamenat extra výpal, sem tam jsem koupil i za 2,50e(jamajca,afrika,...)a moc známých si to chválilo...nikdy jsem ale nekoupil mizerii jako často tu...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma