Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ceny hulení nebylo zrovna to co mě zajímalo, ale amsterdam je past na turisty. Jinde seženeš levnějc. Jestli dobře vzpomínám tak jsem levnějc než za 8e gram neviděl (to neznamená že nejde sehnat). Protože při nákupu hotovýho je mi líto vydanejch peněz, tak jsem zkoušel věci který bych v boxu asi nejel (třeba čistá haze)
pium: vypadá to že máš víc zkušeností s nákupem, ale ten dovoz z usa mi příjde jako pohádka pro turisty...
Anglicky se domluvíš tak na 80% uzemí, na zbytku německy
z mych skusenosti: nejlevnejsi koupis (jak psal pium) mix -my sme kupovali stear mix okolo 4-5e... bjezny modely koupis od tech 5 az 8 e ( vsude to maj jinak treba minulej rok sem kupoval WW za 7,5e a bylo toho 1,6g)...noa dys si pryplatis (treba za dobrej hasis) tak zaplatis klidne k 15 e ale stoji to zato
jinak muj oblibenej coffee shop je v Haarlemu kousek u nadra a menuje se Sativa - maj tam prijemne ceny, prijemne posezeni a dobrej vybjer modelu (byl sem i v koficich, kde meli treba jen 2modely a 2 modely hase)...
Takze trochu konkretnich info/pred 20dny sem se vratil z Amstru/ ceny jsou vetsinou jednotne,mnozstvi vzorku je jine,narazil sem na NY Diesla 1g za
11E,ve stejnym coffee prodavali za stejnou cenu 5g Outdooru,nebo 2,5g Super Blonds.
Vetsinou cena byva 10E a mnozstvi kolisa od1-3g,zalezi na kvalite,ale narazil jsem i na shit/icelator/ 30 oci za gecko 8O
normalne ceny za 1g od 5 eur (white melon) do 13 (blueberry haze), hasis se da koupit i za min, ale neprodava se na 1g to mozna v tech predrazenych shopech kolem cervenych luceren.. zalezi na jidelnim listku takze tam mas napsano ze treba 2,5 white melon stoji 10euro apod... nebo kostka hasise cca 3g stoji 10euro..
muj oblibenej coffeshop je nevim ted jak se jmenuje (si vzpomenu), ale je na okraji muzejni ctvrti smerem na hlavni nadrazi hned u vody, hodne zapadlej malej kramek s obrovskyma cernochama s dredama, ktery se valej zhuleny na gaucich.. typek to tam ani nevazi, proste reknes tohle a on ti z velky krabice usype podle oka
2MadEGGA: zda se ti 280 kachlí za exkluzivni holandsky skunk hodně?? nevím no...radsi si tedy priplatim za kvalitu nez se nechat osmelit od ceskych floutku dealeru
Stejne mi ale vetsina da za pravdu, ze nej je vypestovat si svoje,to potom chutna uplne jinak, rekl bych tak nejak s laskou...
peace
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
Původní příspěvek od pium Erixon: jj s těma pastěma na turisty bych plně sohlasil, ale zase to má jeden háček to ten že je to tam legální a navíc HODNĚ LEHCE k sehnání, takže se nevyplácí normálnímu člověku jezdit pro tak luxusní genetiky do USA kde jsou lehce k sehnání a levnějš a nebo do španělska či Maroka a to jenom nabažit se z hašiše, já bych preferoval USA, ale to už pak řídí finance a v Evropě jednoznačně Holandsko, ale zase v USA je to jiné, byl sem tam sedm let a nic v evropě byse jejich genetikám nevyrovnalo a ty systémy těch kluků co mi ukazovali by v naší měně přesahovalo možná 60-70 tisíc kč takže tam zase hrajou roli peníze a řeknu ti mexickej hašiš kterej sem měl sice za tu dobu v hubě asi jenom 5x se vyrovnává určitě Marockému ikdyž sem v Maroku nebyl.
Kdybys místo usa mluvil o kanadě tak beru, tam dobrou genetiku maj. V usa se musí všechno hódně maskovat a proto tam nemůžou bejt 100% podmínky.
Kolik pěstíren v holandsku by stálo víc než 60-70tis za vybavení na naše? - hodně. U nás imho taky bude nejedna, to na groweru prostě neuvidíš.