Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

Stránky: [1] 2 
First grow - Klikni zde pro originální téma
FaLda
Hezký den, všem growerům a growerkám

Letos jsem začal poprvé pěstovat, se soudruhem Selfikem, který též pěstuje se mnou. Protože letos začínáme, tak sme si sehnali noname semínka.

Place
Našli sme si tři místa - glade, wasteland a 6.7
glade - malá mýtinka zhruba 25m od 6.7....slunko tam jde celý
den, akorát ze srn a slimoušů mám strach
6.7 - Krásně schovaný místečko v dolíku, kde je slunce po cca 7
hoděk denně.....zemina kvalitní a je to tam prostě hezký
wasteland - Maličkatý místečko na pár rostlinek, kam nikdy lidská noha nepáchla

Genetika
Vše zdátné noname, ale z pár semen se nakonec vyklubali Mendocino madness, jez byly jedine zdarne sklizeny.

Hnojky
Tak tady nastal trochu problém, pročítám a zjištuji, že hodně lidí sází na starou kvalitu Kristalon a jiní zase na něco jinýho.......tak sme se rozhodli kombinovat, od známe firmy Agro máme hnojivo NPK, které se přímo sype ke kytkám, poté hnojivo Kristalon plod a květ a nakonec sme dali pod vrstvu hlíny kravský hnůj:afro:

Jinak přeji hodně štěstí všem growerům:bravo:
Morpheuss
Bodli by nejake fotosky... :-)
stulOo
a nejake info co a ako ked uz zakladas dread. Najlepsie je si nazaciatok precitat FAQ!
FaLda
První skvadra kytek

1. foto - Naše malý kitizz 16.4., odrůda noname, docela jsem zalejval, tak mi nějak začli žloutnout a schnout, tak sme ubrali vodu a už je to v poho. Ty tři malý kitičky docela jedou. doma.:jumper:

2. foto - Hezky velký kytky 26.4., má jméno d fák z jednoho nejmenovaného filmu
3. foto - prakticky to samé
4. foto - omluvte pls kvalitu fotek, jsou z mobilu, ale tak už vypadaly 2.5.
5. foto - To je 8.5., den přesunu na naše políčko 6.7
6. foto - A tak vypadaj dnes, d fak má cca 20cm, stejně jako nothing to u, ale nejmenší bombai pořád nic
FaLda
Druhá várka

1. foto - Konečně jsem získal kvalitní semínka, jejich historii jsem si ověřil, byly hodně úrodné. S klíčením sem začal 9.5, vyklíčily do druhého dne:crazy: je vidět jiná kvalita oproti předchozím.

2. foto - Včerejší kitička

3. foto - Pohled na poloviční minipolíčko


Kvalitní semena a skvělá rychlost růstu, moc se těšim na tyhle kitičky, mam jich 8, tak snad se vydaří a pojedou, ven by šly tak do tří tejdnů.
Morpheuss
vyzera to very good, netahaju sa ti za svetlom bo mne to robili a boli dosť dlhe a tenke, aka je to odroda???? tie kvalitne semienka????
FaLda
Jsou dost pekny, tahnou se jako svina, v patek je budu muset zasadit o neco vic do hliny, pac uz maj skoro 10cm a jen maly listecky, ale kvuli ted moji situaci doma, pujdou co nejdriv na mistecko k ostatnim. odruda to neni zadna, obycejny noname....ale zato kvalitni
Morpheuss
nemožes ich mať doma...??? Dobre ich musiš zabezpecit proti vetru aby sa ti nezlomily, a moje mali cca17-19cm ked som ich presadzal a tiež boli tenucké avsak zahrabal som ich až po tie ovalne listky, sprav to iste a bude to very good!!!!

P.S. chod pozreť do výsadby na rok 2007, je tam foto co mam z toho teraz... :-)
FaLda
Prave ze uz nemuzu, mama ma mekty, ze to uz prehanim. To se nemusis bat, moje policko je v taky prohlubni, kam nefouka, budou jeste prikryty sklenickem, jako ty co mam uz na policku, pocasi ma bejt o vikendu dobry a pozdejs taky, tak snad no. Podivam se na tvoje urco!
Selfik
Takže vás tu též vítám!

about me: Já jsem ten blázen co tu s FaLdou pěstuje. :-D

about kytkos: Pro začátek musím říct, že z nich mám fakt velkou radost. Ta druhá várka je opravdu mnohokrát rychlejší v růstu než ta první to má FaLda pravdu. Dále pak bombai ten je trochu divnej, on ňák neumírá, ale za to skoro vůbec neroste.

To je ode mě pro začátek vše.
Selfik
1. Foto - Náš nejmenší přírůstek do rodiny "bombai" - to červené označuje změnu, kterou jsme zpozorovali, když jsme přišli na náš field. Domníváme se, že to byly ty tři dny co bylo večer dokonce okolo 6°C.
Teď už je v teple, ale nevíme jestli má cenu o něj dále pečovat, jestli se zmátoří. Přišel totiž o tu hlavní růstovou část.
Pomůže zastřižení?, pokuď možno kde?






2. Foto - Největší kytku něco okousalo, ale bůh ví co.
stulOo
Bratu to co sa stalo vasej kyticke bombai prave vyzera ako zastrihnutie. Zastrihava sa prave hlavna rastova cast totiz. ;) prezije to uvidis, makak prezije vsetko...
Morpheuss
Ja mam tiež podobne dierky v listoch na kyti, domnievam sa že je to od slimákov, avsak zatial som nic nepodnikol bo si mislím že ked bude kyti väčšia tak ich to prejde :-)
FaLda
Tak super, dík moc.....no podle mě to slimák nebude, páč to bylo upe nahoře a tam by se nedostal, ten lístek by se pod nim ohnul solidně, spíš si myslíme, že to byla ňáka housenka........ale spíš se bojím o tu nejmenší kiti, páč to "zastříhla" příroda a nevim jestli dobře.
FaLda
Po pravidelých 2 dnech jsme se zase jeli podívat na políčko.....vypadalo stejně, až do chvíle, než sme otevřeli skleníček, kde nás čekal nák podělanej bombai:death: ........ jinak vše v pohodě po těch dlouhejch deštích, což byla hrůza
1. foto - Pohled na všechny kiti, co jsou na 6.7










2. foto - Naše nejmilejší kitička, Nothing to u....dělá nám radost už od začátku, žádné nemoci ani žádná degenerace lístků









3. foto - Největší D fák










4. foto - "Zastřižený" Bombai










5. foto - Naše minivychytávka pro začátek destičky obalené alobalem a namířeny na kiti










6. foto - Pohled na naše celé pole
Morpheuss
To som si newedel ani ja vysvetliť že preco to mam až na vrsku kyti tiež nefim pochopiť ako sa tam dostali... inak žiadne stopy iba tie dierky... možno mas pravdu s tou husenicou, a to akože priroda zastrihla...???
A moje kyti si nebol kuken...!??
Morpheuss
pekne, budes robiť aj FIM???
FaLda
:-D no příroda je nezastřihla, ale vypadá to tak, mrazem je opadal vegetační vrchol, jestli to můžu tak nazvat, to znám jako kaktusář:-D, no a jen doufáme, že se to chytí...........Housenky sou svináci

Na tvoje kytky jsem koukal, pěkný, už hezký keříky, zastřihávals?
Morpheuss
Ano, prvy krat v zivote som robil FIM, celkom som spokojný, s tým mrazom to je fakt zaujímave aj moje pekne vymrzli avsak nestalo sa mi to co tebe vyzerali asi takto viz foto a to bolo 1-2 stupne :-o

A co ty neplanujes FIM??? Inak ta kyti sa vzchopi, si myslím, len jej to trosku potrva
FaLda
Ty jo dobře skleslá...no ja bych fim udělal, ale nejsem si jistej, kde přesne....a nerad bych to podělal...no včera bylo taky skoro tak 2 stupně
Morpheuss
Akože je to dosť individualne ale zaštipava sa tak nad tým 4-5 patrom najdi si thread o fimke v pokrocilich technikach a ja som to pochopil niekde medzi 12-16 str. to si nastuduj... inak sa neboj je to pohoda neni co stratit prihadzujem foto kyti kde som fim dojebal a rastli mi odstrihnute listi, fota su rob. mobilom bo nemam este zakupeny fotak :-) ona ide potom este stale dosť do vysky ked to zle spravis avsak možes to potom zastrihnuť este raz, ale co najskor, ja som cakal dlho bo som newedel co robit... a nebolo to už ono, druha foto je tiež ona...
FaLda
To my budem muset ještě počkat se zaštípnutím, sou dost malý....ale rozhodně uděláme......snad se nedá moc zkazit no....ale dík moc za toto!!! hodí se to, kolik teda kytek máš?? pls pošli mi odkaz na tvůj threat, jestli máš, já sem koukal jen do galerky
Morpheuss
Je ich dokopy 8x :-) ten thread nemam, ale uvažujem o tom a asi sprawim, zatial good luck
Selfik
Pár otázek na Morpheusse.
Tak to je pěkné. Z předchozích příspěvků jsem pochopil, že taky pěstuješ outdoor.
To jsou noname? Jak už jsou velký? Ty létošní jsou ty co máš v galerii?
FaLda
Myslíte si, že je vhodné teď dělat FIM, jsou na to dost velký?? četl jsem, že kolem 3. patra a to už maj.
Morpheuss
Su to vsetko znackove semena zo seedbanky..., skunk1, ano mas dobry postreh idem out..., ja mam fota v galerii??? nefim o tom ja sem tam hodim nejake do vysadby na rok 2007, spravim si thread, zajtra bo cil sa mi s tým neste jebat, velké to nefim, nemeral som este, majú už skoro 2mes. a este neboli ani poriadne hnojené, dnes som im dal dávecku dobroty... A kolke patro mas cil???
Hulda22
at ti to vide z kytkama
Pumpkin
čau, ohledně toho lesa, já taky pěstuju v lese, ale nejspíš budeš mít problém s půdou, protože v jehličnatých lesech je strašně kyselá a vůbec to v ní neroste => nanosit vlastní
FaLda
to Hulda22:
Dik moc, tobe taky, mas threat? docela bych se podival
FaLda
To Pumpkin:
cuss, my to máme docela v pohodě, máme je v listantym, ale půda je tam taky na piču.....hlínu kupujem svojí, takže pohodička, zatim jsou v květináčcích, ale pak pujdou do svoji pro pokojovky, cca 7 litrů pro každou kiti.
Morpheuss
z tých kvetinacov ich dáte do pody??? alebo do väčšých kvetináčoch??? a kolko ich mate do kopy??? tie 3 v zemi + ???
FaLda
Nene do pudy, kterou navezem do pripravenejch der......mame 3 velky + dalsich 7 doma, ktery jdou do tejdne ven a budou v kvetinacich dokud nevyrostou a pak taky pujdou do zeme!
Selfik
to Morpheuss:
S těmi značkoými semeny je to asi pohodička co?, to vyroste 100%, když to extrémně nepojebeš.
a k otázce: Tak ta největší z nich má (lépe řečeno) jí začíná růst 4 patro.
Morpheuss
Hm, tak to ste lepsie na tom ako ja...K tým semenám klicivosť very good si myslím z 10semien 8 vyslo a žije doteraz, avsak co ma velmi trápi je pocet sleciniek, ktorý este neni poznať ani na jednej... Preco ste neisli aj vy nieco znackové???
Selfik
to Morpheuss:
No jelikož do toho nechceme vrážet moc peněz.
Ty tři co už jsou velký tak jsou noname, (to bylo vidět i na pohled) :-D a těch dalších 7 co je jěště doma tak ty by se daly (z vekým odstupem) brát jako značkový, ale to bych kecal.
No ale můžu říct, že těch 7 je jak rychlejší v růstu, tak procento úspěšnosti ve vyklíčení bylo mnohokrát větší než u tý první várky. Je to prostě jiná kvalita.
FaLda
To ma selfik pravdu, zase začínáme, takže nechtěli sme do toho něco vrážet, ale příští rok rozhodně něco zkusíme!
FaLda
A je tu 20.5.07 a já přicházím s čestvými novinkami ze scény domácího produktu konopí. Můj domácí skleníček je zvedán a zvedán a už nějak nestačí maximálním rozměrům nových kitiček. Dělají mi jen a jen radost!!!


1. Foto - Pohled na 6 nejrychlejších kiti ze 7










2. Foto - Noname kiti, největší










3. Foto - 2. the best










4. Foto - Krása ne?!, už se těšim až bude venku










6. Foto - Nejmenší kiti, moc nejede, prakticky vůbec, bojim se, že hnijě od kořínků, ale nechám si ji doma a uvidim










5. Foto - Pohled na veget. vrchol










7. Foto - Podívejte se, jak táhnou do vejšky
Morpheuss
Mno chlapci, nahodou to vyzera very good :-) a nechali ste semena vykliciť napr. vo vate alebo rovno pod zem??? ja som dal rovno pod zem, do kelinkov na kavu... inak tie fota v mojej galery su tohtorocne, mali ste pravdu, dneska som na to dosiel, som ani newedel že tam nejake mam... :-)
Selfik
Klíčili jsme v mokrém dvou vrstvém toaletním papíře. :-D
FaLda
Rovnou pod zem je osemetny, muze se vydarit i ne, my sme raci sazeli na jistotu, predpestovali sme si hezky doma a pak sly ven, to samy ted opakujem.
Selfik
Takže ... nastal čas přesazení našich tří největších kytiček, jelikož jim to v provizorních květináčcích nesvědčilo. No a jelikož nechceme kytky trápit v budoucnu stále jen chemií navrhla osoba píšící tento příspěvek, že jim dáme trochu českého kravího hnoje. :-D Nejbližší a námy ohodnocený známkou 10 kraví hnůj se nacházel v 6. 69 km vzdálené vesničce. Tak jsme tam zajeli a na řidítkách (kola) si ovezli odhadovaných 20 kg hnoje (nebyla to vůbec sranda). A přivezli ho i s 20 litry hlíny pro zahradní rostliny na náš field.

A teď vůbec k tomu co s tím hnojem "robíme"
Účelem této akce bylo primárně přesadit kytky, to je jasné, ale sekundárně bylo nanést 10-15 cm hnoje do asi 40 cm vyhloubených děr a na to nasypat směs místní půdy a přineseného substrátu dokud se nevyrovná horizontu, do toho pak opatrně přesadit kytky. To je ode mě dnes vše.

:bravo: Potlesk pro všechny co už přesadili! :-D
FaLda
Jak už kolega pravil, tak sme dnes přesazovali a nebyla to sranda, ale teď už něco víc podrobnýho....mám tu fotky, foťák se mi rozbil, takže mám jen nic moc z mobilu, ale budou lepší.....:jumper:

1. Foto - D fak se úplně zastavil v růstu, kvůli malýmu květináčku









2. Foto - Malý bombai se vzpamatuje - snad










3. Foto - také zpomalený růst nothinga











4. Foto - Není to moc vidět, ale myslim si, že začínají rašit malý větvičky, jsou dvě, tak snad se chytí
Pumpkin
ty jo tak to bych Vás chtěl vidět jak vezete 20 kilo hnoje na kole, to bych padl na zem a smál se ještě dozejtra
FaLda
:-D taky na nás všichni čuměli jak na chuje.....a jěště pak s hlínou ne
FaLda
Jsem tu zase s nejnovějšími fotkami....jelikož včera chcalo jak z konve, tak jsem se rači jel ujistit na place, že je vše v pohodě...vše bylo allright a bombai mi dělá radost, páč vyhnal 3 výhonky!!!:jumper:

A doma to roste jako splašený, což je velice dobře, přesně za týden jdou ven.
FaLda
Cau lidi, dostal jsem dneska semínka, kvalita nic moc, ale najde se tam par pěknejch, myslíte, že má cenu ještě sadit??
levap20
Jo já myslim, že klidně ještě můžeš sadit
hele ta reflexni desticka (na prvni strance): mam dojem ze tenhle obycejnej alobal nema zdaleka takovy odrazovy vlatnosti jako jiny spesl folie, rek bycg ze to akorat bude pritahovat cizicne a upoutavat pozornost, takze bych pokladal za rozumne tu desku odinstalovat (tot muj skromny nazor)
FaLda
To bylo jen provizorni na chvilicku....pozornost to nepritahlo, takze je to OK a snad to i pomohlo........Jinac dostal jsem od kamose cca 30 semen, jeste bych nasel jeden place a dali bysme je tam, vyplati se???
Morpheuss
ťažko povedať či to dozreje, ale ved konec koncov, nemáte čo stratiť...
FaLda
To ne, kdyz nebudem moc strihat a pojedou rychle.......tak bysme meli byt za vodou!
FaLda
:sun: Trochu jsem se spletl a těch semen nebylo 30, ale asi tak 60:jumper: z toho vyklíčilo asi 45, takže budem mít pěkně velký sady. Jenom se modlim, aby stačily vyrůst a kvést........Budou na místě, které je asi 20 metrů od 6.7 fieldu.....je to pěkná planinka, kam jde slunce fakt celej den, pohodička..........nějaký kytky šoupnem taky o kus dál na nějaký místečko:p:

1. Foto - klíčky, je jich fakt hafec







2. Foto - pohled na glade - budoucí políčko










3. Foto - další pohled
FaLda
Dneska jsme se byli podívat na políčku a trochu zahradničit!!
:bandit: :bandit: ...........udělat FIM a zkontrolovat kytkos....zajímal by mě váš názor, jestli je FIM udělán dobře a či sme tam něco nepomrvili, je fotka jen jedný kytky, tak pls pište jestli je to OK

Bombai nám dělá radost vyhnal 4 pěkný výhonky, tak snad to bude OK a nic se nám s nima nestane!!!

1. Foto - Bombai, omluvte prosím kvalitu, ale já dycky makrem zaostřim na zem a ne na kytku....pěkný 4 výhonky, dva z vrchu a dva dole





2. Foto - FIM na jedný kytce, pls napište názor, jestli se poved!!!!
Selfik
Dnes se uskutečnil převoz druhé várky.

1. - 3. Foto - tři nejhezčí kytky z druhé várky

4. Foto - armáda spásy v zeleném podání

5. Foto - prozatimní postavení rostlinek než je zítra (30. května) zasadíme za přítomnosti notáře s fanfárou do země. Tím ukončíme náš první field.
Morpheuss
pekné, ako hlboko alebo pokial zakopote do zeme tie kytiz v kvetin. ??? inak zatial good luck...
FaLda
Vsechny sme zakopali po delozni listky, diry sou asi pul metru hluboky a na dne je 10cm vrsta hnoje.........tudiz kitis jsou cca 30cm od hnoje
Morpheuss
mno, ostava už len cakať na slecinky a potom sisuldy :-) okrem toho hnoja v tej zemi, dawate nejake hnojky aj do zálivky ak ano tak jake a pomer a inak co ste dali do tej zemi? slepacaky?
Squirrel
pěkné, hodně zdaru....s tim alobalem bych moc neblbnul, je to jako dat si na strom cedulku tudy ke konopnému políčku...jinak spíš bych to prosekal aby měli vic slunka.
FaLda
Pod kytkama je jenom hnuj, ted uz cekame az se dostanou korinkama do nej.......a pak to pojede, ke kytkam prisipavame hnojivo od agra NPK, davame jim toho docela dost, tak doufame, ze pojedou jako zbesily....slepicnce jim doprejem pozdejc......svoje kiti doma hnojim tekutym hnojivem universal.........jinac ty novy kytky, co jich je asi 40 jedou jak bohem pozehnany, tak doufam ze stihnou hezky vykvest a darovat nam nejake to zelene zlato!!
FaLda
citace:
Původní příspěvek od Squirrel
pěkné, hodně zdaru....s tim alobalem bych moc neblbnul, je to jako dat si na strom cedulku tudy ke konopnému políšku...jinak spíš bych to prosekal aby měli vic slunka.


Ty desticky jsou uz odinstalovany, pac uz byly zbytecny, ale bylo to tak dumyslne udelany, ze by to nikdo nemel sanci najit...navic nastesti nase policko 6.7 je dobre ukryty, ale bojim se o glade.....ten uz je vic otevrenej........................prosekat, to je problem, bysme museli kacet stromy
Selfik
to Pinus: zítra to jest 4.6 jdeme na políčko s foťákem takže ukážeme fim a i complete field
Selfik
Tak takhle přesně to nemá vypadat. Jako z učebnice debilně udělanej FIM. Ze Selfika si neberte příklad. :crazy: Mějte se, zdraví "zahradník" holt vždycky se to nepovede.
Morpheuss
No jo je to zle, rastu odstrihnuté listy, aj mne sa to tak podarilo, avsak co s tým, ja by som to ufikol zas, ale to je len moj nazor...
Selfik
to Morpheuss: no my nejspíš počkáme na další patro a pak to zastříhneme znova. Ale to ještě nevíme přesně, podle hojnosti větví :-D . Ale když se pořádně podíváš tak tam taky raší malý větvičky.
Lagutoda
Selfik:podle myho by bylo lepsi to rovnou smiknout, ptz zastrihly listy urcite nebudou plnit uplne nejlepsi praci, a kdyz zastrihnes uplne obycejne tak alespon dve vetve z toho mit budes, a zdravý :) , ale taky jen muj nazor, a udelal sem to na 2 kytkach a fpohode ;)
Selfik
to Lagutoda: díky moc za radu já to teda "šmiknu" . Jen jedna otázka to to mám šmiknout už teď jo? (já jen že ta kytička ode mě dostane pěkně na prdel tímhle stříháním):(
FaLda
Tak sme byli na políčku a trochu zahradničili.......kitim se daří dobře a rostou jako divý..ikdyž slunce není mnoho, nejenom tim, že jsou na ne moc prosluněném místě, ale i počasí nepřeje:grrr:

Kiti doma jedou za sluncem a nedávají všechnu sílu do lístečků, ale až budou na gladu, tak pojedou

1. Foto - Povedené zastřižení na naší kitičce, provedl jsem ho já (páč selfik to mrví :punk: ) nové větvičky lezou skoro všude











2. Foto - Tak tady je ta kytka o kterou sme se strachovali, jestli přežije...žije a řekl bych, že ted vypada nejlip ze vsech, ikdyz neni nejvetsi












3. Foto - Cca 40 novech kiti, co pujdou na glade
hudson
Neni uz celkem pozde sadit?Jen se ptam ze bych taky jeste neco dal ven :)
Lagutoda
Ja myslim ze je pozde, ale neco z toho urcite jeste vyroste. zrejme nic xtra velkyho a na mnozstvi, ale spis na kvalitku ( podle genetiky ) .
Ale na vysazeni ted bych urcite doporucoval spis rizky nez semena.
peace out
Selfik
To Lagutoda a hudson: my jsme se k těmhle dalším cca 40 kytkám dostali jen náhodou, takže od nich nic moc výkonného nečekáme. Všechnu péči směřujeme do těch 9 už krásných kytiček (foto brzy).
FaLda
Zdravim...v den kdy sme udelali fim, tak sem toto vyfotil, je mozny, ze by to byla samice? pac to vypada jako preflowers
Anonymer
To je vychádzajúca stonka kámo :) všimni si poriadne preflowers su tie výrastky po bokoch tej stonky čo ti tam nad listom praší :) ;)
FaLda
Me jde o to, ze to tam bylo uz pred zastrihnutim, pac jsem udelal fotku az po tom...v ten den!!.....a bez zastrihnuti novy stonky nerostou...........Dneska se tam sjedem podivat, ta kytka uz ma stonky novy skoro vsude
Selfik
Tak dnes (12.6) se uskutečnilo dokončení výsadby, to obsahovalo zakopání těch nejmenších kytiček do místní s odstupem hnědozemě.

A nalezení třetího místa pro pěstování, námi nazvaný wasteland (kam jsme vysadili 3 kytičky), je hodně schován a znepřístupněn ostružiním.

:afro:
Soudruh Falda se chopil lopatky a hloubil jamky velikostí připomínající golfové a nadálé do nich vkládal narcisky. Potom je dokumentoval svým slepovaným foťakem. Tyto dvě práce jsou velice důležité a zdlouhavé, tudíž měl soudruh Selfik plno času.

:afro:
Soudruh Selfik zatím utíkal pro vodu tempem mírně poklusávajícím k místní polovysichající bystřině, s úmyslem zalít čerstvě zasazené kytky aby si hlína sedla a kytky dostaly svojí dávku vláhy. Pak ještě soudruh opravoval terén kolem vsazených kytek.

:beer:
Oba soudruzi šli pak na již značně vzrostlý field za účelem ho pořadně prohnojit směsí zvanou NPK.

To je ode mě vše, mějte se!
:sun:
FaLda
Cca tydenní update

- kontrola pole 6.7
- celkem nic nového pod sluncem, kytly rostou jako dycky, ale fimy se nepovedly:rocket: , takže budou zastřiženy normál způsobem

1. Foto - Nyní už o Bombaie nemusíme mít obavy, roste jak postřelenej, určo to dělá NPK + hnůj







2. Foto - Vyfocená celá 6.7, kromě jedný kytky vpravo












3. Foto - Jedinej snad povedenej FIM, větviček je tam jak naděláno a na celym kmeni se to jima jen hemží, ty dolní nebudou růst, máme je odstranit?? nebo nechat??










4. Foto - Něco podobného jako bombai, akorát ho mám doma a podělaný slimáci mi ho okousaly:death: :death:














5. Foto - maličkatá kitička, slimáci ji ukousaly tak, že jí zbyly jen dzáry z děložních lístků, ale stejne přežila
Selfik
to Humahnojd: normálně do země jelikož jsme nechtěli kupovat hlínu ani se s tím dále nák zabývat, jelikož jich je hodně, prostě buď se chytnou nebo ne
FaLda
Nezda, primo do zeme........sice jako nic moc, ale tak da se.......sak oni vyjedou si myslim, jakej na to mas nazor?
hudson
Jako jo asi vyjdou ale vis jak pro zacatek je lepsi dat supstrat s plno zivinkama at se co nejrychleji chytnou a rozjedou, tak jak mas obyc zeminu bude to chtit hnojit....
Lagutoda
a jeste nevis jaky ma ta hlina PH, takze treba taky moznost velke hojnosti samcu. ale treba taky ne :)
FaLda
Tak nas nazor je podobnej, ale tak roste tam ostatni....roste!!....a navic se nam nechtelo kvuli temhle kytkam tolik investovat, pac sou sazeny pozde, my je budem hnojit........pro nas je hlavni to co je na vedlejsim policku..............a tohle je jen doplnkovy, jinac dost lidi taky sazi do normal hliny, ale to uz je vec kazdyho
FaLda
Kytky máme všechny v zemi a máme v tom trochu zmatek, tak jsme se rozhodli, že uděláme shrnutí. Všechno jsou to noname, ale pár kytek už teď vykazuje znaky lišící se od ostatních, tak doufejme, že tam nějaká ta odrůdka bude.:jumper:

- 6.7 - 3 kytky - 9 týdnů starý a 6 kytek - 5 týdnů starý
- glade - cca 35 kytek - 3 týdny starý
- wasteland - 3 kytky - 3 týdny starý


Tak a je to všechno pohromadě, jenom doufejme, že vše vyleze bez problémů a bude horda samic.:popcorn:
Morpheuss
Zdrawím Faldu a Selfíka. Tak po prečítaní new príspevkov si myslím, že ste šikovný a urco s toho budu pekne kytosky!!! Inak máte ich dosť tak by som sa nebál experimentovať (fim) a k tej normal zemine si myslím, že pohoda ja to mam tiež tak a kuknite do vysadby aký matroš mi na tom raste :-) tak na záver nech sa vám darí hoši...
Selfik
to Morpheuss: Ahoj, káždá takováto lichotivá zprávička zahřeje na srdíčku. Moc děkujeme. Experimentovat určitě budeme, vlastně už jsme začali tím, že jsme vzali 5 kytiček a zasadili jsme je do jedné jamky, tím pádem by měl (mohl) vzniknout spletenec. Koukal jsem na tvé kytky a jsou fakt bomba, přeji velikou sklizeň!
FaLda
Hrůzaaaaaa :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

Dneska přijdu na pole a co nevidim....igelitka s hnojením v půlce políčka....kytičky na zemi a některý mrtvý:grrr:...........srnka se prohnala přes políčko....polovina kytek na padrť:grrr::grrr:
nenávidim srny :rocket:

Na druhym políčku zase vše zabily deště a slunce....takže fakt vydařenej tejden:grrr:
cantona9
jak tak pozeram, ze vasim kytkam sa dari skvele a chcem vam povedat ze ked ste ich dali do zeme tak ste urobili podla mna dobre mozu pustit korene co najviac v kybly by taku moznost nemali ...a tych kyticiek co vam ta zkurvena srna zabila je mi luto mne sa to tiez stalo uz viackrat staci ked kolom policka nabyjete palice a natiahnete spagat nebo silon a problem je vyrieseny ...tak zatim a nech sa dari....
FaLda
Tak jsem tady s těma fotkama našeho zničenýho políčka, ztráty snad nejsou takové a kitičky se snad zmátoří....

to cantona9: My sme tam udělali stěnu z větví cca metr a půl vysokou a stejně ji přeskočila mrcha

Ztráty: Dvě celé kytky v ři** + jedna větývka od jedný nádherný kitičky + dvě kitičky jsou trochu zvadlý
hudson
Cus jen se chci zeptat jak jsou stare ty kytiz z posledniho upgradu?
Selfik
Průměrně něco kolem tří až čtyř měsíců. Jak který, některým už je čtyři měsíce a nekteré to čtyřměsíční jubileum čeká. :-D
cantona9
no mne ta ohrada vzdy pomaha staci ked sa ta ku...va srna dotkne silonu splasi sa o uteka o zivot ...chcem sa este opytat ci su tie rastlinky vazne skoro styri mesiace stare???
hudson
ty posleni na to moc nevypadaji...
levap20
Na 3-4 měsíce nevypadá ani jedna..Jak to, že je máš tak zakrslý?:)
FaLda
Selfik je debzot........to bysme je museli sazet v unoru..chuj neumi pocitat....jsou stary 2 mesice a mesic - rostou akorat, ale hodne jich heblo kvuli srne...............jinak diky vsem za radu, ted uz to asi nema cenu a navic tam se to neda dat:rocket:

Nevadi.....ale mam tu pro vas jiny poteseni...tyhle kiti mam doma a byly vysazeny kolem 5.6.07 ... rostou jako svina rychle diky hnojivu agro ..., sestrihali mi je slimaci, ale i tak rostou jak sileny a to je striham:girl: .....kvuli tomu maji takovou strukturu...........je to moje chlouba, ikdyz to neni nic moc, ale na prvni rok pestovani je to slusny:afro: ......... jsou to dve kiticky ....jedna byla zastrizena FIMem a vyrostly 4 stonky -> pote jsem strihl znova a z kazdyho stonku roste dalsich 6-8 stonku -> to mame zatim 24 - 32 stonku z jedny kiti:afro: :afro: a z druhy mam zatim 4 stonky, ale za tyden ji zase strihnu
FaLda
Malej Updatek
:afro: :afro: :afro: :afro:
Vrátil jsem se z dovči a doma mi moje kiticka po 14 dnech moc neudelala...sice jsem ji střihl, ale ona se na me vyprdla a jede do vejšky místo do šířky....a řekl bych, že se trošku i zpomalil růst.........může to být malým květináčem??
Na políčku jsme zatim ještě nebyli, ale před dovčou tam byly dvě kiti a z toho jedna samice!!!!!!!!!:beer:
uvidime jestli vubec přežila

fota 1.-3. = to co mam doma

Druhej Update

:punk:
bilance:
Selfik: 3 samice/ze ctyr
Falda: 2 samice/ze dvou
:punk: :punk: :punk: :punk:

Doma se mi v tom keriku jedna kiticka ukazala jako samicka!!!..dokonce i ta druha!!!
Na policku vse zije, takze uz je vse OK
Selfik
Takže jsem tu zpět a jdu se vám pochlubit naším malým výpěstem na políčku jménem 6.7.

samice: 3 největší kytky (ta nejmenší si prostě řekla, že nám pohlaví neukáže)


1.) Toto je náš nejmenší přírůstek do rodiny(ten v pravo, vlevo je kopříva) , od dubna vyrostl o převratných pět centimetrů.











2.) Toto je náš druhý nejmenší přírůstek a vyrostl o pouhých patnáct centimetrů.











3.) Nekvalitní ale přeci je to začínající palička třetího, na svůj věk lehce opoždeného stromku.










4.) Už krásná ale zase nekvalitně vyfocená bující palička našeho největšího stromu.















5.) A toto už je ten náš největší strom, no dobře konec vytahování prostě průměrná metr šedesát vysoká samička.













6.) A toto je ten třetí, na svůj věk lehce opoždený stromek.

FaLda
Jsem tu zas.....par tydnu pred sklizni:afro:

prinasim nove fotos z domovana mojich dvou kitickach.......
.....kvetou uz 4 tydny a hnojim hnojivem na kvet Plantella - KVĚT
Zacina se tam delat solidni pryskyrice, objevila se mi naka odrudka na jedny kiti, ale bohuzel nevim co to je, jeste to nepoznam...... :faq:

Tesim se na pokourenicko:jumper: .....

cca za dva az tri tydny sklizim:bandit: , takze si myslim, ze je vse v cajku..

.......................................................zdar a zitra Selfikuv report o jeho polic
FaLda
Cau vsichni.....
Potrebuju poradit..omylem jsem asi pred dvema tydny znicil vrchol jedne palice a ted jsou ty spodni mnohem vetsi nez na ostatnich stoncich, tak jsem dnes vytahl nuzky a zastrihl i ostatni, myslite ze jsem udelal dobre?
Podle me tim nic nezkazim, uz to cukruje dobre, tak si myslim, ze se to uz muze jen zvetsit....(princip vlastne zastrizeni, ostatni vetvicky(palice) prevezmou ulohu te hlavni!!!
Zedy
What? :confused: Můžeš to nafotit? Takle když to popisuješ, tak mi připadá, že tu kytku akorát trápíš a neděláš tak dobře, ale možná si to jen špatně představuju, tak bude lepší to foto. Ale nikde sem o tom neslyšel, tak to asi nebude nějakej úžasnej postup k dokonalosti a možná si neudělal dobře, spíš určitě ne. Hoď foto;)
Selfik
Jo jo tak takto to vypadalo v den sklizně. Byl větrný zamračený den, prostě ideální na sklízení.:teef:



1) No a toto už je naše mladší kytka, údajně to byl hermáč, ale já v ten den byl ještě pod vlivem takže nemůžu posoudit.:leaf:










2) A tohle je naše největší macina po oholení, pro některé je to k smíchu ale co se dá dělat.
Pan Ker
Počkej, to chceš říct, žes sklidil ty kytky z fotek:eek:?? Dyť to není vůbec zralý!
FaLda
No byl to hermac..obe dve, ta jedna byla zrala..urco, ale ta druha moc ne a uz to bylo plny semen, ak sme to raci ukudlali....jinak to zastrizeni tamty moji kiti si mi vyplatilo, spodni palice se zvetsily


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma