Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

Stránky: 1 [2] 
First grow - Klikni zde pro originální téma
FaLda
Tak to jsou dve kiticky...co mam doma, uz kvetou 6. tydnem....a dost dobre vonej...kazda jinak....ostrihal jsem dolni listy a uz se na to moc tesim....hezky lepi:bravo: ..... Zatim to vidim, ze a dva tejdny by uz mohly jit pod kudlu, co vy na to?!;)
stulOo
no z tychto fotiek naozaj tazko posudit, ale skor som za nie ako ano...iste ti to povie jedine mikroskop

peace
Pan Ker
Podle fotek bych viděl na dýl-takový tři tejdny ještě minimálně. Nahoď časem novější fotky a uvidí se;)...
FaLda
Pridal jsem sem par maker....pro lepsi detail!.....zatim to vypada dobre:pimp: .....fotky jsou cerstve z dneska
FaLda
Tak a je dosuseno, zvazeno a vyzkouseno!:rasta:

Uz bylo dost zkoureno...chut je docela tvrda, ale ucinek stoji za to...clovek by vubec nerek, ze to bylo puvodne obycejny seminko

+ pár maker paliček

Zvazeno:

1x malej Noname - 23g
1x vetší Noname - 35g

Kdybych to mel zhodnotit, tak se darilo i ne....na policku 6.7 bylo vse predcasne sklizeno a doma je to akorat....chut je sladka, neskrabajici a stav nema chybu, nastupuje hned po pár slucich a nasleduje vysmatost, posleze uvolnenost:rasta: .........

Tak to je asi vse k letosnimu growu...

Jinak uz se teste na pristi rok, budu zase na tom samem miste...jen s jinou genetikou:satan: priste o mnoho lepsi, a taky nejaky ty vychytavky, tak doufam ze se mnou zustanete a budete mi radit, kdyz udelam blbost.......jinak zdar growu!:afro:
Selfik
Takže já se s vámi taky loučím. :jumper: A oficiálně oznamuji, že příští rok to jest 2008 rozjedu svůj grow a to bude na balkoně. :leaf: Semínka jsou připravena ... nechte se jimi překvapit. :drools: Na jaře brzy naschle! :teef:
Selfik
Edit: místo balkónu pojedu na stromě
Důvod: rodina, sousedi, dále pak také nejspíš menší výnos kvůli omezování tvaru květiny na balkóně atd atd
Dá se v příštích dnech očekávat nový treath s novou sezónou 2008. Čůs.
kaktusx
zdravím:)
no na strome výnos je nič moc...skôr sa to tak pestuje pre bezpečnosť
Keď je toto tvoj hlavný dôvod prečo ideš na stromy tak o tom poriadne pouvažuj lebo je tu dosť threadov, kde sa na balkóne podarilo vypestovať krásne rastliny...keď by si dal na balkon tak sa nemusiš báť problémov s dozrievaním, rastlinky môžeš poliať a skontrolovať kedy chceš a tým predísť začinajúcim komplikáciam.
Nech už sa rozhodneš akokoľvek, prajem veľa šťastia:)

PEACEandLOVE
Selfik
Ahoj kaktusx, kdybys viděl můj balkón, pochopil bys moje rozhodnutí. A to není jen kvůli bezpečnosti, ale je tu dalších x faktorů. Pár z nich jsem zmínil nahoře. Ale jsem rád, že si všímáš, a že radíš. Čůs.

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma