FaLda |
Tak to jsou dve kiticky...co mam doma, uz kvetou 6. tydnem....a dost dobre vonej...kazda jinak....ostrihal jsem dolni listy a uz se na to moc tesim....hezky lepi:bravo: ..... Zatim to vidim, ze a dva tejdny by uz mohly jit pod kudlu, co vy na to?!;) |
|
|
stulOo |
no z tychto fotiek naozaj tazko posudit, ale skor som za nie ako ano...iste ti to povie jedine mikroskop
peace |
|
|
Pan Ker |
Podle fotek bych viděl na dýl-takový tři tejdny ještě minimálně. Nahoď časem novější fotky a uvidí se;)... |
|
|
FaLda |
Pridal jsem sem par maker....pro lepsi detail!.....zatim to vypada dobre:pimp: .....fotky jsou cerstve z dneska |
|
|
FaLda |
Tak a je dosuseno, zvazeno a vyzkouseno!:rasta:
Uz bylo dost zkoureno...chut je docela tvrda, ale ucinek stoji za to...clovek by vubec nerek, ze to bylo puvodne obycejny seminko
+ pár maker paliček
Zvazeno:
1x malej Noname - 23g
1x vetší Noname - 35g
Kdybych to mel zhodnotit, tak se darilo i ne....na policku 6.7 bylo vse predcasne sklizeno a doma je to akorat....chut je sladka, neskrabajici a stav nema chybu, nastupuje hned po pár slucich a nasleduje vysmatost, posleze uvolnenost:rasta: .........
Tak to je asi vse k letosnimu growu...
Jinak uz se teste na pristi rok, budu zase na tom samem miste...jen s jinou genetikou:satan: priste o mnoho lepsi, a taky nejaky ty vychytavky, tak doufam ze se mnou zustanete a budete mi radit, kdyz udelam blbost.......jinak zdar growu!:afro: |
|
|
Selfik |
Takže já se s vámi taky loučím. :jumper: A oficiálně oznamuji, že příští rok to jest 2008 rozjedu svůj grow a to bude na balkoně. :leaf: Semínka jsou připravena ... nechte se jimi překvapit. :drools: Na jaře brzy naschle! :teef: |
|
|
Selfik |
Edit: místo balkónu pojedu na stromě
Důvod: rodina, sousedi, dále pak také nejspíš menší výnos kvůli omezování tvaru květiny na balkóně atd atd
Dá se v příštích dnech očekávat nový treath s novou sezónou 2008. Čůs. |
|
|
kaktusx |
zdravím:)
no na strome výnos je nič moc...skôr sa to tak pestuje pre bezpečnosť
Keď je toto tvoj hlavný dôvod prečo ideš na stromy tak o tom poriadne pouvažuj lebo je tu dosť threadov, kde sa na balkóne podarilo vypestovať krásne rastliny...keď by si dal na balkon tak sa nemusiš báť problémov s dozrievaním, rastlinky môžeš poliať a skontrolovať kedy chceš a tým predísť začinajúcim komplikáciam.
Nech už sa rozhodneš akokoľvek, prajem veľa šťastia:)
PEACEandLOVE |
|
|
Selfik |
Ahoj kaktusx, kdybys viděl můj balkón, pochopil bys moje rozhodnutí. A to není jen kvůli bezpečnosti, ale je tu dalších x faktorů. Pár z nich jsem zmínil nahoře. Ale jsem rád, že si všímáš, a že radíš. Čůs. |
|
|
|