Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
st.Jan 07 - Klikni zde pro originální téma
st.Jan
Zdravím v novém roce, který má být jeden z nejteplejších, tak doufám,že to bude podle toho vypadat:-)
Pro začátek chci poděkovat Duduškovi,Svahadjimu a Wildě za řezivo !! Díky moc! :-)
Tento rok se foliovník nekoná, protože shořel:-) Nasral me,tak jsem ho dal na oheň...Místo něj jsem si pro prcky udělal malý inkubátor, aby si zvykli...Pár jsem jich vysadil před cca 14 dny a těžce to odnesli díky školácké chybě...Měli moc malé kořínky a to sucho bylo neúprosné...(proto ten inkubátor-viz foto.)

rozhod jsem se proto,že ještě udělám "výsadkové kytky"...Lepší název mne nenapdl:-) Spočívá to v plechovém 10l kýblu,kterému jsem vypáral dno a zatím jen přelepil kartonem...Příjde do něj kyti, která poroste v inkubátoru než nabere dostatečnou sílu a během měsíce ji odnesu na nějaké utajené fajn místo,kde odlepím karton a bouchnu ji do mini vykopané díry i s kýblem...Kyti se pak proroste do volné půdy,takže poroste mnohem víc než kdyby měla omezený prostor.
Min. rok jsem to zkoušel a perfektně to funguje...
Foto bude...



Jinak oproti loňsku, kdy jsem hnojil plagronem zkouším AH.
Grow,Bloom,Micro + enzymes + final solution
Někdo je jedině pro plagron někdo pro AH, musím sám vyzkoušet.
Jinak přímého slunečního svitu si kyti užijou 8 hodin, po výsadku to bude až 12 !!!


Něco k modelům - jen tak namátkou Great white shark,white russia, sage, g13xBW, northen light, chronik, meaple leaf a oldscholl model heriuana (snad správně :-) )

Některé příjdou rovnou do země, některé výsadek, některé pod lampu...Co a kam se uvidí v průběhu...

st.Jan
Tady je ten výsadkový kýbl.(ta díra na prorostení hlavních kořenů bohatě stačí...

+ na dalších fotách Meaple leaf, NL, Chronik atd...

Jinak kameny kolem kytiz jsou z duvodu pomalejšího vysychání hlíny, což je u malých kyti zvlášť v takových suchých dnech rozhodně žádoucí..
Squirrel
Tak ten kybl je vychytávka :) kolik máš kytiček celkem? Sou moc pěkný
st.Jan
Kybl je dobrá věc:-) Ale to se ukáže až v průběhu sezony a sklizně...Nejaký mi umřely, takže 18
Zenga
Tak tuhle skolackou chybu jsem udelal taky!To s tema kamenama je zajimava vec,mas to nejak overeny,ze to funguje nebo je to jen pokus?
st.Jan
Stačí pod kámen mrknout a zkusit hlínu a uvidíš že bude vlhčí než ta, kterou kámen nezakrývá, takže určitě....stejnětak se dá použít kůra,piliny atd...
st.Jan
Tady přihazuju pár fotek jak pokračuju...Výsadkové kytky respektive kyble byly vysazeny a už se mi rýsuje pár adeptů na indoor např oranž. květináč...---G13xBW tušim...















































first grow 05

st.Jan 06
st.Jan
kyti v černých květináčích jsou adepti na přemýstění pod 600w slunce:-) Jestli má někdo zkušenosti, budu zavázán za kadou radu..
st.Jan
Maly update...Chronik, Meaple leaf,Heriuana, sage s malou ww...Všech 20 kytiz má zhruba kolem 60 cm a jsou víceméně stejné(až na malou ww:-)...Nej větvení má zatím ML a CH...a taky ten sage. Vše zaštípnuto 1x














































first grow 05

st.Jan 06
st.Jan
Fotečky dalších kyti : PM, druhý sage(kterého zatemňuju-ten první šel pod lampu:-) a 2x ML

V budoucnu sem přidám i pár fotek z indooru. 2-3, nebudu kvůli tomu zakládat nový příspěvek v indoor galerii..To by se to muselo povest, ale vzhledem ktomu, že je to 1. in grow, nedělam si velké naděje...Zvlášť když nemám ke kytiz každodenní přístup, ale jen tak 1x do týdne max...O zálivku se stará kamarád, ale vite jak to je...co si člověk neudělá sám, to nemá:-)












































first grow 05

st.Jan 06
st.Jan
Ještě přikládám fotečku s lehce sežranými lístky a chci se zeptat, zda-li je to od slimáků, páč jsou to asi hlavní podezřelí...Jestli opravdu ano, zahájím protiútok v podobě na groweru již zmíněných modrých kuliček Vanish...Jen by mne zajímalo , jestli jej můžu dát i do květníků, aby to nemělo neblahý vliv na kytiz???
Mr. Review
Zdar,nemůžu ti přesně říct co tvoje listy požírá,ale podobný okousance sem letos viděl už na mnoha kytkách.Pokud Ti to nežere opravdu velkou část kytky,vykašli se na to.Ona to rozdýchá.Viděl bych to bud na toho slimáka,nebo taky píďalku podzimní,možností je i více.. Věřím ale, že to nezpůsobí těžké újmy na zdraví. :) Ať se daří
vaaanha
Myslím, že pokud by to byl slimák, poznal bys to podle slizu. Pro mě je tohle jasná píďalka(nebo jakákoli další housenka). Kytkám to moc neuškodí, nech je klidně tam:).
Rhino
st.Jan: Jj kámo, tohle je píďalka.. Vim o čem mluvim. Ještě před 14 dnama sem jich tam měl jako sraček - manuálně sem to probral a pěkně je rozmáčknul :rocket: ..

Tady máš odkaz na tu Píďalku podzimní. Nějaký info, obrázky a jak se jich zbavit.

Jinak sem čet, že když někdo najde housenky v období květu, nechá je tam, protože sežerou pouze listy a palic se NEDOTKNOU.. Tim jim ušetřej práci s ostříháním :)

Měj se, R
Anarchom
Zdra, děje se mi to samé, akorat v trošku menší míře, taky si myslim že tobude od nějakého pidi z.rda :)
st.Jan
Diky za rady...Nikdy jsem tam nic nepřistihnul na pastvě!!! Je pravda, že tam chodím nejvíc kolem poledne a slimáci útočí hlavně z rána co? Ani housenky,prostě nic...Stopy po slizu byly,ale nechce se mi věřit, že slimák způsobí takovou spoušť...2 kytiz mely tak ze 30procent sežrané listy, tak jsem z toho začínal být kapku nervozní...Ale poslední týden to vypadá, že jak problém nečekaně přišel, tak zase mizí, aniž bych musel zakročit...Při další kontrole se ukáže...Dikec
st.Jan
Taže oprava, po přečtení linku od Rhina, je jasné že jsou to ty mrdky housenky...V životě jsem se s nima nesetkal. A pomalu teď mizí páč je tam napsáno,že nemají rády sucho a vedro a to min. týden bylo...Snad už se neukážou. Musel bych jim vyhlásit válku...
Rhino
Skus se pro jistotu kouknout ještě ke mě do podpisu - je tam link na dřepčíky.. Dělaj podobnou neplechu ;) Měj se.
st.Jan
Tak nakonec pod lampu zbyly jen 4 kytiz...Jsou to cca 70cm keříčky a genetika zcela odlišná-chronik,sage,northen light a G13..Uprostřed vznikla menší díra, ale bude doplněna:-)
Jinak osvětleni nakonec 400 son t...Tak jsem zvědav jak to dopadne, pač je to první in:-)
Stínítko větší hobby, folie bílá pro lepší odraz světla z g shopu, odtah větráček ve stropě. hnojení plagron + pk13/14 a final S. Jsme 5. den na květu.
Na další fotečky už bude foťák, tohle je mobilem...Proto ta kvalita, asi nezvladl frekvenci toho světla či co, že tam běhaly ty pruhy:-) viz link 1.indooru
gona
nechapem prečo bojujete proti škodcom na out kytičkach je to proste priroda niekto tam naklade svoje larvy tie sa vyvinu trošku sa nažerú z rastlinky a odidu preč,,čo vam natom vadí?že su trochu dierkované listy,, keď kytička rastie tak jako ma vždy to zvladne prekonaŤ sama,,,jedine pri plesni treba napadnuté časti odstranovať mechanicky,,žiadne postreky ani ine svinstva nepomôžu a jak hej tak musite striekať v takej miere že to hulenie bud otravene jako večšina potravin čo si kupujete v obchode...
st.Jan
To gona: Ale dyť jo, svým způsobem máš pravdu. Taky mám velice rád přírodu, jen prostě nechápu, když v tunách zeleni si nějaký mršky vyberou zrovna tu mou a okolo nic co tam roste nežerou:-) No asi vědí co je dobrý:-) Boj jsem nakonec stejně nezahájil, protože jak pišeš věřim, že jsou kyti natolik silné, že to překonají...Ono to jsou takové ty rodičovské pudy-každý chce, aby byly jeho děti co nejzdravější atd..:-)
st.Jan
Fotečka malé WW, která byla na fotce spolu s sagem, jako ještě malinká. Vede se jí moc pěkně..Druhá fotka je zatmívaný sage. Už to pomalu začíná vypadat, že pochopil, proč ho zatmívám, ikdyž to na fotu z mobilu neni vidět...Teď budu týden pryč, tak potom přihodím fotečky všeho co kde roste..


first grow 05

st.Jan 06
st.Jan
Něco nového:-) Her, NL, CH. U všech stejná velikost...cca kolem 160 cm..chronik a nl se krásně větví oproti her----to jsou zatim největší kytiz, ostatní porostly jen maličko, takže přihodím až později...
Jo a abych nezapomel, všechny jsou z výsadkových kýblů:-) Kytiz co mám přímo v zemi od začátku(ikdyž jsem tam odkopaval a chystal půdu) jsou podstatně menší s menším počtem větví, idkyž jsou to stejné modely.
Do podmínek ve kterých pěstuju, se to opravvdu vyplatí..
st.Jan
Zase maly fotoupdate v podobě : 1. PM, 2. WW, 3.SAGE
st.Jan
Tady přihazuju zase další kyti, které jsem tady ještě moc neukázal...
1. Herijuana 2. Menší NL 3. 2xMeaple leaf a kvetoucí sage. 4.kvetoucí sage
st.Jan
Opět sage, něco už z něj suším, tak přihodím makro. Vypadá moc pěkně, ale chce ještě tak 2 týdny, což mu asi už nedam:-)
st.Jan
Po odmlce velký chronik 2m a krásně kvete...bohužel jen mobilem
Dudušek
Ahoj pane, vidím, že ti to vcelku šlape. Pěkné kytky, se musí uznat, jsem zvědavej na košta. U toho sage jsem asi udělal chybu, že jsem si ho také nevzal....
st.Jan
Ahoj pane. Šlape to,šlape. Zatim to ani vše nějak pořádně nefotím, čekám až na pěkný květy, ale je fakt, že to bude velký..Zatím můj nej. grow. I druhé pole, které zde vůbec neprezentuju něco hodí. Jak bude květ, zkusím to nějak popořadě předvést.
V podstatě každe dvě kytky mám kvůli čorkam na jiném místě, takže strašně moc práce a obíhání. Pevně ale věřím,že se to vyplatí...
Myslel jsem, že sage máš také. Bezproblémový růst, super samostatné větvení, výnos neco kolem 60g, což se na takový keřík dá.
A to si něco vzala plíseň. Šisky tvrdé, hodně prorostlé pestíky, vůně spíše běžná, zkuřovací schopnost lehce nad průměrem. Nedal jsem mu nejlepší podmínky, ale itak dostáva hodnocení 7/10:-)
st.Jan
Opět malý fotoupdate,ktery svědčí otom, jak je vše v moji zeměpisné šířce, kde pěstuju opožděné...Jakekoliv ovoce je zde zralé minimalne o dva týdny pozdej nez na jizní morave..Stejne je tomu s rostlinkama,ale i tak bojují, snad budou vše stíhat jak mají...Příště zkusím přihodit foto stejne starých kytek, ale pestovaných na jižní moravě, ať je vidět rozdíl...Navíc v kopcích se mojim milým dostává čím dál méně sluníčka, takže nastává největší boj...Vlhkost každým dnem roste ikdyž je sunečno, takže doufám, že plýseň nebude krutá, přesto jsem připraven na ztráty.
1.chronik
2.malá ww,ze které se stala bestie
3. meaple leaf
4. Nl1
5. 2x meaple leaf
6. NL2
7. Chronik
Ještě k velikosti, vše je v rozmezí mezi 150 a 180 cm...Jen chronik a her maji 190-210cm...myslim, že dostatečné
st.Jan
Další malý update mojich oblibenych: 1.NL,2.Nl a 2x ML
st.Jan
Poslední foto před začátkem nezralé sklizně..Plýseň začala ůtočit ve velkem:-(
Dudušek
Ahoj kolego, tak jak hodnotíš letošek? Úspěchy/neúšpěchy? Kytky vypadaj fakt pěkně....ale co výsledky? Kdyžtak se někdy ozvy :-)
st.Jan
Ahoj, tak letošek je můj asi nejlepší grow co se týče kvality. Kvantita ovšem opět neuspokojivá:-) Za to může hlavně plíseň, která ve vlhkém klimatu způsobila tak třetinové ztráty!!!!! No hrůza.Nicméně si za to můžu sám,protože v kritickém týdnu jsem se díky časové tísni na pole nedostal vůbec a to bylo rozhodující....
Ale to co se povedlo,se opravdu povedlo, stejně tak i na mini políčku na jižní moravě...Stejné řízky jako u mě v kopcích,l stejné hnojky a výsledek velice rozdílný:-) Hned jak to půjde, přihodím foto z již suchých a plísně zbavených palic...
Hlavním poznatkem z letošního grow je, že už vubec nebudu prostříhavat listy. Kyti kde jsem nestríhal vůbec, měli mnohem hustší,tvrdší a větší palice...
st.Jan
Poslední photo update z letošku..Todle jsou mý nej nej venečky co kdy byly, takže nic jinyho ani nebudu ukazovat,protoze by to nemelo cenu:-) Chronik a northen ligt rulez:-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma