Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny příznivce této krásné činnosti jakou je pěstování a kouření Chci prihodit pár zajímavých fotek at vim jak na tom jsem tady mezi Vámi Honza
Dik za chválu, jsem mile potěšen..Modely vubec nevim, je to ze semínek různě od kamarádů, takže noname. Až na další rok chci objednat orig z eastseeds a zkusit nějaké řízky..Tohle + ten balkon J.B. je moje první podařenější sklizeň. Ale těšim se až rozbalim balení od paradise seeds a začnu na novo. Pořídím i pořádné ingredience, tohle bylo hnojene jen krystalonem(kořeny a pak květ a plod)+ nějaké hnojivo na palmy..nic speciálniho for da ganj. Takže se fakt těšim na jaro až to porádně rozjedu..Ted jsem mel vetsinu ve foliaci,ale 2 kyti se rozrostly a zabraly si cely pro sebe, tak ostatní šlo ven...Největší škoda že co zustalo ve foliači jsem musel uklidit pred bengama..Nebylo to ještě vůbec ready,takže věčná škoda..Ale aspoň jsem se nepropálil
a můžu to tam dát příští leto Pokusim se prihodit ještě nejaky foto...Moc se tu jeste nevynam. Zatjal H
Opravdu jedny z nejkrásnějších fotek na g. co jsem v poslední době viděl, nejkrásnější fotky jsou ty druhé, jak z vrchu, tak zespod. K+ jsem ti poslal tak se měj a ať se ti daří i příští rok. btw. co chceš objednávat na další sezónu? Jen tak pro inspiraci Jinak vše ok, až na ty hnojky, ale jsem rád, že jsi na to přišel sám, chemie neeee
EDIT: co to máš za foťák??
CanonEOS300D-fakt dobry přístroj (8mega) neni muj, ale často s nim fotim, strašně mě to bavi...Svuj mam maly canon (5mg).
Opravdu diky za chvalu,jsem moc rad ze se to libi...Ještě nevim co objednam pozhoduju se mezi : Rox,Durga mata,b 52,TNR,euforia,durbanpoison,hollands hope,kc36amsterdam flame...Asi jen tu Rox a KC ( podle toho co je u toho za popis se tomuu může unas dařit)...Ty máš co v plánu? nebo to nerešíš a vališ indoor?