Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
..::2nd out by .l. 2007 Erdbeer, Blockhead, G13xSkunk::.. - Klikni zde pro originální téma
Tak po lonskeske vydarene sklizni ( nejpovedenejsi fotka viz. podpis) jsem se zase rozhodl vydat se na 6 mesicni cestu která snad povede ke krasnym paličkám :love: Chtel jsem povysit na trochu vyssi uroven a tak sem se rozhodl pro klony a tim se dostavame k posadce:

Erdbeer (1x klon) Erdbeer
Blockhead (1x klon) Blockhead
G13xSkunk (1x klon) G13xSkunk


Zasazeno: 26.4.2007

Hnojky:
Hlina: substrát pro pelargónie+vermikompost. Erdbeer dostal celkem asi 40l :eek: ostatní kytky mají tak 20-30l


Ochrana proti zveri: na policko umistim jednu sklinku se chcankama jako loni… Ze zacatku to jisti vanish slimaku se zbavish

Dneska sem byl navstivit kyticky a mile me prekvapilo ze vsechny jakz takz rozdychaly mrazy. Sice sem zastance pozdnejsiho sazeni ale letos sem taky podlehl vlivu pekneho pocasi a zasadil pred 1 kvetnem coz mi pridelalo hafo starosti protoze koncem dubna jeste parkrat mrzlo a klonum to neudelalo zrovna nejlip.

Nejlip je na tom erdbeer zato G13 a blockhead to schytaly o dost vic ale vypada to ze se z toho dostanou za cenu kratkeho zastaveni rustu...

1) ERDBEER
2) G13xSk 1
3) BLOCKHEAD
4) Policko
5) Biobizz bloom+vermesfluid+Biobizz grow
Soul Rebel
cau, presne tohle se mi stalo s rizkama a o dost jsem jich prisel:(
Dostalo se mi ponauceni, ze to bylo zpusobeno nezvykem na slunecni svetlo. Mels je pred presazenim ven pod svetlem nebo za oknem/balkonem?
Bohuzel sem je nemohl dat domu za okno takze sem je daval rovnou na misto s nejakyma strata sem pocital ale nakonec z 9 vysazenych to 7 prezilo...
Dneska sem byl na policku. Konecne sem mohl natrhat koprivy na vyluh protoze uz byly dost velke za 2-3 tydny uz s tim zacnu hnojit.
Erdbeer uz se uplne krasne zotavil. G13xskunk se zacina projevovat podle predpokladu. Na stitku mel poznaceno sativa pheno. Ma uzke listy a uz ted se vytahla o nejvic ze vsech. Blockhead uz vypada taky dobre ale jeste bude potrebovat par dnu do uplneho zotaveni. Vsechny maji tak kolem 15cm blockhead tak 10. Pristi tyden uz je mozna poprve zastipnu aby se zacaly vetvit aby nebyly moc vysoke..
Dneska je to presne mesic a den od zasazeni… Kytky uz vypadaji krasne zdrave. Pokazde dostavaji koprivy a jednou uz sem jim dal ochutnat i vermesfluid na list i do zalivky… :) G13xSkunk jsem minuly tyden zastipnul FIMem tak uvidime jestli se to povedlo. U erdbeeru bych chtel roztahnout ty dve hlavni vetve a jeste to pak pristrihnu… Uz sem je tak 3krat polival i koprivama a poprve to byl znatelny skok smerem vzuhuru :)

1) Erdbeer-ten vypada jednoznacne nejlip!
2) G13xSkunk-uz sem to stipnul a zatim to vypada dobre
3) Blockhead-taky uz sem ho stipnul
4) cele policko kytky uz se trochu ztraceji v okolnim porostu ale zachvili to predrostou!
Tak dneska jenom slovne :)
vsechny tri kytky maji neco pres 60cm davam jim papat 4ml biobizzu grow na litr vody. G13xsk#1 je zatim takovy bambus moc se nechce vetvit ale po zastipu uz ji rasi druhy vrchol ted ji necham trochu povyrust a mozna ji uz strihat ani nebudu... Blockhead uz ma nekolik bocnich vetvi a jede taky krasne stejne jako erdbeer.
Vsechny kytky maji diry v listech tak jako loni a taky sou napadnute sviluskama :( minuly tyden sem je postrikal tabakovym odvarem ale asi to nepomohlo 100% nekde sem tu cetl ze svilusky nemaji rady horko (je to pravda? mate s tim nekdo zkusenosti? :confused: )takze pockam co s nima udelaji momentalni paraky a kdyztak koupim omite....
Priste snad i s fotkama :)
.l.

EDIT: tak sem zjistil ze teple pocasi naopak sviluskam prospiva takze pristi tyden nasadim tvrchou chemii omite :rocket: a svilusky budou :death:
Meli sme podezdreni ze o policku nekdo vi a tak sme ho cele presunuli. Nasli sme luxusni nove misto tak sme ho kompletne vykaceli a upravili... Celkem je tam 7 kytek. Jeste jedna pribyde. Jsou tam 3x erdbeer, 1x purpurera ticinesis, 2x blockhead, 1x G13xSk#1 ta co pribyde bude white russian. Vsechny jsou z rizku.
Jsou tam jeste kytky mych spolupestitelu ale moje jsou jak sem psal vyse erdbeer, blockhead a G13xSk#1 a jeste white russian ktera pribude...
1/ Blockhead





2/ Blockhead z boku















3/ Erdbeer (muj)















4/ Erdbeer (muj + v pozadi BH)















5/ Kamikuv Erdbeer byl nejvic zasekly po mrazech














6/ Kamikova purpurera- naprosto bezproblemovy krasne a nejvyssi kytka. Sama od sebe se rozvetvila na 3 hlavni vetve a ted dal vyhazuje bocni vetve. Zatim je nejhezci a ma fialove stonky.















7/ Kamikuv BH














8/ Purpurera s vrchu











9/ Nejvetsi (muj) Erdbeer s nejmensim Erdbeerem ktery se taky hodne sekl a jeste se porad nerozjel. Byly sazene ve stejny den.











10/ Krizak hlidac - DOPORUCUJU ZVETSIT
1/ 2x Sk#1 ale ty pujdou na jine misto a nejsou moje











2/ Cely radek v popredi G13x Sk#1















3/ Opet cely radek















4/ Radek z druhe strany














5/ Diry pred sazenim
















6/ To same
















7/ Diry














8/ Presazovani dva Erdbeery nejmensi a nejvetsi oba sazene v jeden den ten v pravo je muj














9/ Detailneji














10/ Muj Erdbeer ze spod. Jde tam videt hafo direk od okolniho hmyzu.
1/ BH














2/ Purpurera















3/ Erdbeer, BH a vzadu Purpurera
















4/ detail vrsku
Puvodne sem chtel prezentovat jenom svoje tri holky (viz. zacatek threadu) ale situace se jaksi vyvrbila a tak sem se rozhodl ze se s vama podelim i o zbytek nasi posadky. Pestuju se dvema kamosema a vsechny nase kytky dostavaji stejnou peci. Holky dostavaji 5ml biobizzu grow ale pry je to na tohle stadium az moc takze jim trochu uberu... Zadne otazky nikdo nic?
Svahadji
5 ml biobizzu je akorát.. neubíral bych.. spíš by mě zajímalo proč tam lejete to žlutý hnojivo??
Jestli myslis vermesfluid tak tim sem to polil zatim 2x a ted uz to budu davat jenom na list postrikem. Mela by to byt levnejsi nahrada za phytamin. Dost lidi si ho tu vychvaluje tak sem to chtel zkust.

Vyvážený obsah živin, humusových látek, enzymů a rostlinných stimulátorů zlepšuje přirozenou odolnost a zdravotní stav rostlin, znásobuje množství květů, urychluje dozrávání a zlepšuje chuť.
Tak sem byl zase na navsteve u kyticek asi po 14 dnech a musim rict ze me prijemne prekvapily tim jak vyjely zase o kousek vys k nebi i kdyz loni touto dobou byly radove o nejakych 20cm vyssi ale letos je mam vsechny vice rozvetvene. Na spodnich listech se projevil nedostatek fosforu takze priste pridam 1-2ml bloomu k 5ml growu.

Jeste mam mensi dilema co s G13xSk#1 je to brutalni sativa ma uplne uzoucke listy zatim jede na jeden vrchol a kdyz sem ji predtim pristrihnul tak vyjely dve vetve z boku a nevim jestli ji mam nechat dal rust nebo ji jeste smiknout?

Mel sem i fotky ale jsou v kamikove fotaku a ten se vrati az za 10 dni takze do te doby udelam fotky svojim fotakem at mate predstavu jak to vypada
Pristi tyden uz dam konecne sadu sviluskam ktere jsou porad na kytkach uz sem to mel udelat davno ale furt nejak nebyl cas ale ted kdyz sou ty prazdniny..... Dam tem mrcham odchutnat omite tak snad to zabere

cus .l.
Tak prinasim nove fotky kytek. Konecne sem je postrikal postrikem omite 30w za tyden to jeste pro jistotu zopakuju taky jsem zahnojil kvetovou slozkou protoze kytky potreboval fosfor jak sul :) dal sem jim 5ml grow + 2ml bloom na litr vody tak uvidime co to s nima udela ale asi to bude delat casteji...

1/ G13xSk#1 nakonec sem se rozhodl ze ji uz strihat nebudu a necham ji vyrust jako pravou sativu jede opravdu rychle!










2/ Erdbeer krasne vybarveny doufam ze takovou barvu budou mit brzo vsechny















3/ BH trochu sem mu useknul hlavu :)















4/ Purpurera ma 100cm a kamik na ni nejspis bude zkouset supercrooping















5/ Erdbeer















6/ Muj Erdbeer druha nejvetsi kytka hned po purpurere













7/ Muj BH asi nejvic se na nem projevil nedostatek fosforu zezloutlo dost velky listu a par vetvicek se zbarvilo do cervena ale snad se to spravi















8/ Cely radek od mojeho BH na konci jde videt G13xSk#1















9/ Cely radek z druhe strany G13xSk#1 se tam nevlezla















10/ Tohle se moc nepovedlo :)
Kytky uz by si ted mely nerusene rust zbavil sem je svilusek a dal jim hnojivo jake potrebuji tak doufam ze se mi za to odmeni svou krasou :)

1/ Detail stonku mojeho Erdbeeru trochu se roztipnul pri roztahovani ale nic vazneho











2/ Svilusky :death:










3/ Detail svilusek- budiz jim lehka zem :rocket:
levap20
Seš si jistej, že to sou svilušky? Ve FAQ se píše o něčem sotva viditelnym:), ale tohle mi příde viditelný až moc:D. Nebudou to spíš "SpiderMites"?
Tak ta havet na fotce jsou udajne mladata pavouka beznika a nejspis to jsou potomci povouka z posledni fotky z prispevku c.8... Pavouk je to udajne uzitecny pac pozira hmyz... Takze pozde... Ale svilusky jsou na kytkach taky takze sem omite neaplikoval nadarmo...
Kytkam tohle pocasi vylozene svedci doufam ze to jeste chvili vydrzi. Ladujem do nich koprivy a biobizz grow na fotkach jsou po vermesfluidovem destiku.

1) Moje white russian zatim sem ji tady neukazoval. Je mladsi nez vsechny ostatni a do minuleho tydne byla v 4 litrovem kvetinaci ktery uz ji byl desi dobu maly. Ted je zasazena v kyblu se substratem a kokosem 50:50 tak sem zvedavy jak to pujde. Zatim jde videt ze kokos drzi perfektne vlhkost











2) Detail vetveni blockheadu















3) Radikalnejsi ohyb na G13xSk#1

Komletni fotoudate postnu pristi tyden!
Pan Ker
citace:
Původní příspěvek od levap20
Seš si jistej, že to sou svilušky? Ve FAQ se píše o něčem sotva viditelnym:), ale tohle mi příde viditelný až moc:D. Nebudou to spíš "SpiderMites"?


SpiderMites znamená anglicky svilušky;)!

Na tý fotce se o svilušky jednoznačne nejedná, ale to už .l. ví...
Tak sem konecne zdokumentoval nase snazeni.

1/ Erd














2/ Bh je pekne rozvetveny














3/ Nejmladci prirustek je to wr a jeste mam dalsi 4 prcky. Sem zvedavy jaky bude vynos na tak pozde sazenych kytkach...













4/ Purpurera dala se do kvetu takze zaciname odpocitavat priblizne 45dni.
















5/ Erd















6/ G13xSk#1 tahle je moje a dela mi obrovskou radost jede jako z vody ma 135cm a jeste urcite dost vyroste jeste vubec neukazuje preflowers...













7/ White Russian ta je taky moje jak uz sem psal je v substratu s kokosem 50:50 a vypadato ze ji to hodne prospiva. Oproti kytkam v zemi je o moc vitalnejsi a ma i tmavsi listy coz mi potvrzuje moji teorii ze na miste je spatne ph coz je v kombinaci s vysokou spodni vodou dost na <> Jestli budu sadit i pristi rok (podle toho kolik toho sklidim letos :) ) tak dam vsechny kytka do kyblu.










8/ Dalsi dve male WR a jeste stonek mojeho Erdbeeru s nozikem na porovnani...
Slecny se pomalu stavaji zenami a zacinaji jim rust prvni vnady alias hashova vlakna :D Zatim kvete jenom purpurera. Mela by to byt rana genetika coz se potvrzuje (dozrava kolem 20zari a kvete +- 45dni) sem hodne zvedavy na jeji potenci Iqtyq ji prirovnava k shamanovi...

1/ Celkove pohledy na policko!!!







2/ Detailneji i s popiskama











3/ Detailneji na druhou stranu











4/ Nakvet na purpurere












5/ to same











6/ Budouci salam :)














7/ Na mojem Erdbeeru uz se taky obevuje cim dal vic preflowers













8/ :angel:
Tak uz to konecne kveteeee :love:
Vsechno krome white russianek a G13xSk#1 nasazuje palicky! Hnojky: bloom 6ml + grow 3ml na litr vody

Nejmladsi white russianky byly zasazene zacatkem srpna a maji zhruba 4o cm a nejvyssi G13xSk#1 ma bez mala 17o cm. Ostatni kytky maji zhruba 1oo-13o cm.
1/ Moje zakouti: tohle jsou vsechno moje holky. Erd a bh uz zacinaji kvest.



2/ Zleva: Purpurera, Erd, WR











3/ Zleva: G13xSk#1, Erd, Bh













4/ Pohled na celou lajnu kytek













5/ to same












6/ Dve male WR zasazene zacatkem srpna!!! Ta vetsi ma 40cm mensi sem nemeril














7/ WR
:love: palicky :love:

1/Bh









2/ Erd












3/ Purpurera uz zacina krasne cukrovat ikdyz se mi to nepovedlo poradne zachytit












4/ nevim :wink:












5/ Aneb jak se delaji makra se supackym fotakem :) ta kompozice je zamerna i kdyz to tak nemusi vypadat...
Tak mam nove fotky nechce se mi to popisovat :) Proste uz to vsechno kvete neco vic (erd, bh, purpurera) neco min (wr) jedina kytka co nekvete je G13xSk#1
Tak tady je konecne update! Purpurera uz finisuje a do vikendu padne! Bohuzel se na ni obevila plisen ale vcas sme to vystipli takze no problemo :smoker:
Erdbeer je taky na sklonku zivota vidim to tak na 10-14 co myslite vy?

1) Purpurera















2) Erdbeer ZOOM IT!!!













3) Erd














4) Blockhead















5) Purpurera














6) White Russian














7) Purpurera fotka ala Tayem ;)
Dneska bylo opravdu krasne :sun: pocasi bylo idealni na foceni takze se mi povedlo par maker doporucuju zvetsit!
1/ White Russian povedlo se mi ji trochu prisusit ale i tak vypada pekne!










2/ Erdbeer














3/ Blockhead














4/ White Russian zacina se barvit do podzimnich barev :love: ale
jeste ma dost casu pred sebou...














5/ Blockhead jine pheno...














6/ G13xSk#1 zatim zacina :( ale snad z ni neco bude...
Tak tady jsou nejake celkove pohledy... Salamky uz se zacinaji rysovat... Zatim sme nasli plisen na mojem erdu a bh a na purpurere uz se taky obevila... Ztraty sou minimalni...
1) 2x white russian sazene zacatkem srpna. Vypadaji krasne vitalne










2) Wr a blockhead ala salami :)












3) taky WR sazena na zacatku srpna akorat v podstatne mensim
kvetinaci ale taky na ni neco bude!














4) zleva Erd BH a WR











5) Bocni palky BH











6) Vnitrek purpurery












7) Purpurera v denim svetle














8) Radek zacina purpurerou jde tam videt erd bh a wr
kishman666
zdarec pěstiteli ..no tak ten blackhead je hodně dopohody sou nějaký problémy s plísní?.. jinak hezká zahrádka tak at se daří.
Kachna pozitiv letí...:)
kishman666: Pise se to blockhead :) a problem s plisni sem na nem obevil dneska poprve na male palicce takze ztraty zanedbatelne jak sem psal vyse...

Na kdy odhadujete sklizen erdbeera ja to vidim jeste tak na 10-14 dnu..
Jo a taky bych chtel vsem podekovat za kacka nejak se to ted sesypalo :)
Moltres
Zdar kamo! Hej ta purpurera vypada na pořadny maras! Jak dlouho jim ještě dáváš? Bo dneska se zas zkurvil počas a tahle zvýšená vlhkost je klima přímo pro plíseň. Tak bacha na to, bude se to šířit ze dne na den, co nejčastější kontrola a snad to nějak pohlídáš. Good luck, M. Samo karma+
Zdar moltresaku :) plisen je svine to jo ale zatim sme to vzdycky podchytili v zacatku... Purpureru sekneme ve ctvrtek nebo v patek (27.9-28.9) a pri te prilezitosti prohlidnem i ostatni kytky...

Nemohl jsem si nevsimnout ze se vam purpurera dost libi :) a tak prinasim kratky smoke report.

Chut je dost zvlastni takova tezce korenena a dost vyrazna. Flushing a dobre suseni to snad jeste podtrhnou :)
Zhul je tak prvni hodinu hodne intenzivni a pak pomalu odchazi bez naznaku unavy takze idealni na jakoukoliv cinost. IqTyq mi o ni rekl ze neni zadny zabijak ale prijemne me prekvapila jak uz sem tu psal tak brcko pro 3-4 lidi je naprosto dostacujici :)

A ted neco o erdbeeru...
chut jeste neni moc vyrazna protoze sem hulil jenom zastipky ale uz ted me brutalne prekvapil svoji silou!!! 100% se mi potvrdilo to co mi o nem psal IqTyq "staci jedna sklenenka a dost"
V praxi to vypadalo tak ze sme dali ve ctyrech lidech ctyri skla a nasledne zachvaty smichu sem mel problem udychat :) tenhle model me ucaroval a to jeste neni zraly!!!
Znova dekuju za karmy v poslednich dnech to byla fakt smrst ;)
fotky z 6.10.
Tak erdbeer uz je sklizeny fotky ze sklizne bohuzel nemam :rolleyes: bohuzel sem musel par dni susit ve sklepe kde je vysoka vlhkost takze mi dost materialu zplesnivelo :( :( odhadem tak petina sisek...
Na poli zustava BH, 4xWR a G13xSk#1
WR uz maji krasne sisky dneska 10.10 sem tam bylo a krasne to naboptnalo :bravo: te co je v kyblu sama zloutno vic listy je to nedostatkem dusiku tak sem prilil trochu koprivoveho vyluhu tak sem zvedavy jestli to k necemu bude... Hnojime biobizzem bloom priblizne podle navodu 4ml/l. G13xSk#1 si nedava vubec na cas moc sem ji nedaval nadeji ale kdyz sem dneska videl zacinajici sisky tak si myslim ze z toho neco aspon trochu hulitelneho bude... snad....
1/ 2x WR sazene zacatkem srpna :eek:
2/ Vsechny moje WR















3/ Blockhead
















4/ sisky blockheadu















5/ sisky blockheadu















6/ WR















7/ WR















8/ Erdbeer nechal sem par spodnich vetvi dozrat a jeste se krasne ocukrovaly...














9/ ZOOM IT krasne pocukrovana palice Erdbeera















10/ WR sazena taky zacatkem srpna ale v podstatne mensim kvetinaci tak 4-5l
Na white russiankach jde dobre videt ze tohle chladne pocasi jim nedela moc dobre presto s plisni jsou problemy minimalni... Ta vetsi wr kvete driv a driv ji taky sklidim ty dve mensi bych tam chtel nechat az do 25 rijna... G13XSk#1 bude hotova tak zacatkem listopadu ale mrazy ji taky nedelaji dobre odspoda ji dost zloutnou listy... Bh si jako jediny udrzuje krasny vitalni vzhled a sklizen bude asi tak koncem rijna mozna jeste trcohu pozdeji...
1/ Moje WR






2/ WR
















3/ WR














4/ Blockhead















5/ G13xSk#1
















6/ WR v malem kvetinaci (sazena zacatkem srpna)
1/ WR vetsi (kvete dyl)















2/ WR (mladsi)

















3/ WR (mladsi) jeste musi naboptnat :)















4/ BH ma dost zlvastni strukturu palic asi to budou sutraky nejvyssiho kalibru















5/ G13xSk#1















6/ znova BH
Tak sem zkosili tri wr a na policku uz zbyva jenom 1xBlockhead 1x G13xSk a 1x wr kterou sklidim zitra...
1) BH vypada to ze zima mu nedela problemy ale stejne pujde brzo dolu....
2) WR ta vpravo uz je skosena tu vlevo zkosim zitra
3) wr palky
4) wr palky
5) wr palky
6) krabice od bot
7) hromadka :)


Celkove toho z wr´s nebude moc ale vsechno to byly male kyticky sazene dost pozde ( treba i zacatkem sprna) takze sem s tim spokojeny... Zatim sem mel jeden zastipek a ten se mi moc libil hlavne svou chuti... bohuzel sem to nehulil ciste takze na smoke report si musite pocakt... Puvodne je to samozdrejme indoor model coz jde videt na listech ktere odumiraji kvuli nizke teploty kterou tenhle model nedobre snasi presto dobre odolava plisni. Dozrava priblizne 20 rijna a myslim ze kdyby bylo lepsi pocasi tak se da rict ze je to dobra volba na out...














a ted nejake palky
1) wr
2) bh
3) bh
4) wr
5) bh
6) bh
7) bh
Tak uz je komplet vsechno seknuto a ususeno krome G13 na kterou prave ted pada snih :(
Chtel bych to tu nejak rozumne uzavrit a tak vam prinasim smokereporty a pozdeji snad i fotky sucheho materialu...

ERDBEER
tahle kytka vyplnila nase predstavy a prani jedna se o docela dobry model do nasich podminek. Plisen se vyskytla minimalne a az ke konci kvetu. Rustovy potencial je docela dobry i kdyz u nas se neprojevil v plne sile jako u toncka.
Sisky jsou krasne tvrde a bohate ulepene (vic ulepena byla snad jenom purpurera) vynos neni nijak nadrpumerny ale kvalita to bohate vynahrazuje. Ze zacatku se jednalo opravdu o jednoprdovy model ale ted uz sem na neho trochu zvykly ale tri poradne prdy z bongu :bong: udelaji svoje :frog:
Chutove se to tezko popisuje takze prirovnani typu zemita chut bla bla bla si necham az pro purpureru protoze ta je chutove opravdu vyjmecna. Jeste dodam ze kour je docela tezky a hutny a skrabani je takrka minimalni coz se nam povedlo letos u vsech modelu pripisuju to bio hnojkam a dobremu flushingu...
PURPURERA
Tak tu si kazdy oblibil. Puvodne sme od ni necekali moc co se tyce kvality zhuleni ale opak je pravdou. Moji spolupestitele ji povazujou za nejlepsi letosni vypestek a ja jim v tom davam castecne zapravdu. Purpurera s erdbeerem z letoska jsou to nejlepsi co sme vypestovali.
Purpura mela nejvetsi vynos. Ma skvely rustovy potencial a to i pri horsich podminkach.
Sisky nejsou prilis tvrde ale zato jsou nejvic pocukrovane. Idealni do spolecnosti nakopne vas to na spravnou vlnu :)
Chut je opravdu vyjmecna neco takoveho jsem jeste nehulil kour je doslova brutalne hutny a chutny. Po huleni vam zustane v puste tezka korenena stopa :bravo:
opravudu doporucuju vsem na out je to vyborny model!
White Russian
dozrava pozdeji spis v druhe polovine rijna. Puvodne se jedna samozdrejme o in model takze sisky nejsou prilis tvrde ale vynos je dobry. Chutove je opoznani slabsi nez ostatni modely chut je az lehce neprijemna. Zhulenim se mi zamlouva hlavne na huleni o samote a behem dne... Plisni odolava dobre a tak se da pestovat i out ale v porovnani s ostatnimi modely lehce zaostava...

Vseobecne se nam osvedcilo mixovani modelu napriklad kombinace purpurera/erdbeer temer zarucuje zachvaty smichu. Erd+WR je taky skvela kombinace :)

Celkove sem s timto rokem spokojeny growing sme posunuli zase o neco dal a tak to ma byt. Mam asi tak 3x vic huleni nez loni tak sem zvedavy jestli to vydrzi :)Na pristi rok je v hledacku opet purpurera a kanadske modely bonkers a timewrap na ktere sem hodne zvedavy a mozna i muj vysneny durban poison... tot prozatim vse cus .l.
dohuleno :cox:
všechno hezké jednou končí...ale což,další sezona klepe na dveře.:beer: :winner: :teef:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma