Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Indoor trochu inak - Klikni zde pro originální téma
pakalolo
Skusal tu niekto pestovat travu v izbe ako beznu izbovu rastlinu? Myslim tym pre okrasu bez specialneho osvetlenia, proste len tak? Dost by ma to zaujimalo - dnes som zlomil nasich, ze mozem pestovat travu "na semeno" pre papagaja - je to ich oblubene zradlo...
Al-Ban
Když jsem s pěstováním začínal, tak jsem pěstoval jedině takhle, protože na balkoně se pořád věšelo prádlo a nebyla možnost tam ty kytky šoupnout. Ještě k tomu byly v dost malých květináčích a s hlínou jsem to taky nějak neřešil. Přesto docela rostly (1m-1,50m), ale květy nic moc. Přece jenom jim asi nemůžeš zajistit ideální podmínky. Každou chvíli jim někdo naruší fotoperiodu tím, že rozsvítí nebo tak něco. Dej je co nejblíž k oknu, zajisti jim větrání a v závěrečný fázi dělej jako překvapenýho, že se tam žádný semínka neobjevily a že příští rok to určitě vyjde :D.
viridis
aby bylo pestovani uspesne, t.j. alespon nejaky seminka, zajdi pak do rybarskych potreb a kup papouchovi pulkilovy pytlik konopnyho semena tam. Rybari to pouzivaj do navnad, udajne na to berou kapri. Nemusi to ale kazdy vedet, ze ;)
Balci
Tak to nema chybu !!! Co by clovek neudelal pro sveho papuska :) Preju vsem takoveto rodice....ja zel musim pestovat u sestry ( a pritom je mladsi ) v byte, ja zatim bydlim u rodicu a ty na to nejsou :(
FASTGROW
Já jsem měl dřív taky problémy s mámou.Nejdřív mi našla kytky za oknem,to my bylo dvanáct.Pak u mně našla hulení,to už my bylo třináct.Pak zase a zase,až resignovala.
ziki
Teď v létě by to za oknem mohlo jít, ale já to zkoušel přes zimu a to stálo krutě za prd. Kytky sem měl asi měsíc pod zářivkou a pak je hodil na okno. Tam byly asi 2 měsíce a výsledek : paličky ze 4 kytek daly sotva na 1 špeka a ještě to se mnou nic neudělalo. Když sečtu substrát, hnojivo a postřik proti muškám tak by mě vyšlo daleko líp si tu travku koupit. Takže teď jedu 150W a v létě outdoor, za oknem je to proti tomu těžká znouzectnost.

ziki


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma