Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Skusal tu niekto pestovat travu v izbe ako beznu izbovu rastlinu? Myslim tym pre okrasu bez specialneho osvetlenia, proste len tak? Dost by ma to zaujimalo - dnes som zlomil nasich, ze mozem pestovat travu "na semeno" pre papagaja - je to ich oblubene zradlo...
Když jsem s pěstováním začínal, tak jsem pěstoval jedině takhle, protože na balkoně se pořád věšelo prádlo a nebyla možnost tam ty kytky šoupnout. Ještě k tomu byly v dost malých květináčích a s hlínou jsem to taky nějak neřešil. Přesto docela rostly (1m-1,50m), ale květy nic moc. Přece jenom jim asi nemůžeš zajistit ideální podmínky. Každou chvíli jim někdo naruší fotoperiodu tím, že rozsvítí nebo tak něco. Dej je co nejblíž k oknu, zajisti jim větrání a v závěrečný fázi dělej jako překvapenýho, že se tam žádný semínka neobjevily a že příští rok to určitě vyjde .
aby bylo pestovani uspesne, t.j. alespon nejaky seminka, zajdi pak do rybarskych potreb a kup papouchovi pulkilovy pytlik konopnyho semena tam. Rybari to pouzivaj do navnad, udajne na to berou kapri. Nemusi to ale kazdy vedet, ze
Tak to nema chybu !!! Co by clovek neudelal pro sveho papuska Preju vsem takoveto rodice....ja zel musim pestovat u sestry ( a pritom je mladsi ) v byte, ja zatim bydlim u rodicu a ty na to nejsou
Já jsem měl dřív taky problémy s mámou.Nejdřív mi našla kytky za oknem,to my bylo dvanáct.Pak u mně našla hulení,to už my bylo třináct.Pak zase a zase,až resignovala.
Teď v létě by to za oknem mohlo jít, ale já to zkoušel přes zimu a to stálo krutě za prd. Kytky sem měl asi měsíc pod zářivkou a pak je hodil na okno. Tam byly asi 2 měsíce a výsledek : paličky ze 4 kytek daly sotva na 1 špeka a ještě to se mnou nic neudělalo. Když sečtu substrát, hnojivo a postřik proti muškám tak by mě vyšlo daleko líp si tu travku koupit. Takže teď jedu 150W a v létě outdoor, za oknem je to proti tomu těžká znouzectnost.