Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

Stránky: [1] 2 3 
Databaze hnojiv - Klikni zde pro originální téma
Expiry
Jelikoz ted premejslim jaky hnojky do novy skrine,tak musim porad lizt s e-shopu do e-shopu a hledat jednotlivy znacky a jejich popis a porad stejne nevim,jestli tam maji vsechno atp..Tak me napadlo,co takhle udalet databazi vsech hnojiv(mymo wuxaly a jiny sra*ky) a jenom pro hydro(to je asi nejrozsirenejsi a nejslozitejsi na vyber hnojiv).
Protoze Bio Bizz a Plagron uz tady jsou,tak je nebudu psat znova.

Co se tady v dohledne dobe objevi:
Metrop
Advanced Hydroponic of Holand
General Hydroponic
Atami-B'Cuzz

Vzdycky tam budou vsechny produkty od dane firmy(kdybych nejaky vynechal,tak se ozvete a ja ho co nejdriv doplnim),popis a cena za jednotlive prostredky+odkaz na prodejce.

Samozrejme vase zkusenosti budou vytany.





Metrop-1.strana

Advanced Hydroponic-1.-2.strana

General Hydroponic-2.strana

Atami-2.-3.strana

BioNova-3.-5.strana

BioBizz-5.strana

NoMercy supply(Co2 tabzz)-5.strana

Canna-5.-6.strana

Hydrogarden-6.strana(to puvodni jsem smazal,protoze tam dost veci chybelo)
Expiry
Metrop
Jeho hlavni prednosti je,ze se mu nemeni pH a temer neni nutne jej upravovat.Ec se nemeni ani kdyz rostliny vypijou cast vody.
Je velmi koncentrovany,takze staci mensi mnozstvi.Nejvyssi pouzivane Ec je 1,4.(Vice v zednikr-ove threadu- Srovnaní Hnojek AH-Metrop).


Uvadena cena bude vzdy za 5l baleni(to se cenove vyplati vic nez male)

Stranky vyrobce: www.metrop.nl
Na strankach vyrobce je take popis jednotlivych hnojiv,ale je to dost neprehledne a zmatene.

Prikladam obrazek rozlozeni jednotlivych hnojiv do zivota rostliny

Tato hnojiva se daji objednat napriklad z www.klecka.cz ,kde maji vsechny ve vsech balenich(krome amino root,ale to jiste na prani dodaji i v 5l balenim).
Expiry
Vysoce kvalitní rostlinný organický extrakt, obsahující všechny mikro a makro prvky potřebné pro růst i počáteční fázi květu v jakémkoliv pěstebním médiu. Poměr N-P-K je takový, aby byl zajištěn maximální výnos rostlin. Základní látky pro MR1 a MR2 jsou velmi kvalitní a při jejich rozpuštění zůstává hodnota EC konstantní a nedochází k usazeninám ani v nádobě, ani v zavlažovacím systému. Přidané stopové prvky jsou ve vyšších koncentracích v mimořádně vysoké kvalitě. Fotosyntéza rostlin tedy probíhá rychleji a lépe, což se projeví na kvalitě konečného produktu. Hnojiva Metrop neobsahují škodlivá barviva a nejsou ředěna vodou. Skládají se pouze z nejčistších produktů a proto udržují konstantní hodnotu EC.

V případě hydroponického zavlažování používejte denně. Kontrolujte hodnotu EC. Nepřehnojte! Davkovani podle tabulky.

Skladujte mimo dosah dětí. Skladujte na temném místě, uchovejte před mrazem. Při zasažení očí vypláchněte ihned vodou a vyhledejte lékařskou pomoc.Před použitím protřepejte!

Cena: 2699 Kč
Expiry
Metrop MR2 je rostlinný organický extrakt, obsahující všechny mikro a makro prvky potřebné pro vývoj květu v jakémkoliv pěstebním médiu. Poměr N-P-K je takový, aby byl zajištěn maximální výnos rostlin. Základní stavební látky hnojiva jsou velmi kvalitní a při jejich rozpuštění zůstává hodnota EC konstantní a nedochází k usazeninám ani v nádobě, ani v zavlažovacím systému. Přidané stopové prvky jsou ve vyšších koncentracích v mimořádně vysoké kvalitě. Fotosyntéza rostlin tedy probíhá rychleji a lépe, což se projeví na kvalitě konečného produktu. Hnojiva Metrop neobsahují škodlivá barviva a nejsou ředěna vodou. Skládají se pouze z nejčistších produktů a proto udržují konstantní hodnotu EC.

Použití: Používá se od třetího až čtvrtého týdne květu.
V případě hydroponického zavlažování používejte denně. Kontrolujte hodnotu EC. Nepřehnojte!Davkovani podle tabulky.

Před použitím protřepejte!

Cena: 2699 Kč
Expiry
Amino Root obsahuje vysoce kvalitní aminokyseliny a vitamíny, které zajišťují, aby procesy při růstu a květu probíhaly co nejlepším možným způsobem. Má vliv na kořenový bal, vývoj stonků, listů, květů a všechny další procesy včetě tvorby enzymů. Stimuluje některé hormony a tvorbu listu. Všechny aminokyseliny vyrábí firma Metrop pomocí biosyntézy, čímž je zajištěna délka amino spirály pouze 700DA. Všechny ostatní organické produkty mají hodnotu 10 000DA. Rostlinná buňka může ale vstřebat spirálu jen o délce maximálně 1500DA. Neobsahuje těžké kovy.

Doporučuje používat společně s dalšímy produkty Metrop dle hnojících schémat.

Stimuluje tvorbu kořenů a vlasových kořínků
Zvyšuje odolnost proti nemocem a stresu
Pomáhá při šoku po přesazení
Zvyšuje produkci kořenových hormonů a enzymů

Před použitím protřepejte!

Cena: 2699 Kč
Expiry
Amino Bloom obsahuje vysoce kvalitní aminokyseliny a vitamíny, které zajišťují, aby procesy při růstu a květu probíhaly co nejlepším možným způsobem. Je vysoce účinný při tvorbě květenství pro všechna pěstební média. Má vliv na kořenový bal, vývoj stonků, listů, květů a všechny další procesy včetně tvorby enzymů. Stimuluje některé hormony a tvorbu listu. Všechny aminokyseliny vyrábí firma Metrop pomocí biosyntézy, čímž je zajištěna délka amino spirály pouze 700DA. Všechny ostatní organické produkty mají hodnotu 10 000DA. Rostlinná buňka může ale vstřebat spirálu jen o délce maximálně 1500DA. Neobsahuje těžké kovy.

Doporučujeme používat společně s celou řadou Metrop dle hnojících schémat.

Stimuluje tvorbu květu
Zvyšuje odolnost proti nemocem a stresu
Pomáhá při šoku po přesazení
Zvyšuje produkci květových hormonů a enzymů

Před použitím protřepejte!

Cena: 2699 Kč
Expiry
Metrop Calgreen je ojedinělý produkt, jehož základem je specifická kombinace dusíku a vápníku, které jsou stavebními kameny buněčných stěn. Při použití Metrop Calgreen dosáhneme hustějšího a těžšího květenství. Calgreen také chrání z 80% před plísněmi a hnilobou. Dodatečný podíl vápníku v substrátu způsobuje, že ionty a ostatní živiny se snadněji uvolňují z koloidu, čímž rostlina disponuje více stavebními látkami. Calgreen jako i ostatní produkty Metrop se stává z vysoce kvalitních látek a může být míchána se všemi ostatními produkty Metrop.

Davkovani dle hnojicich schemat od zacatku az do konce zivota rostliny.

Před použitím protřepejte!

Cena: 2699 Kč
Expiry
Advanced hydroponic of Holand
Asi nejznamejsi hnojiva,vyznacuji se 3slozkovym zakladnim hnojivam.
Na tato hnojiva se nazory "velmy lisy" ,jedni jsou z nich uneseni a druzi by s tim nehnojili ani pampelisky.Velmi u nich kolisa pH a pri snizeni hladiny vody se zvysuje Ec.U kysele vody nejsou tyto vykyvy tak velke.

Stranky vyrobce: http://www.advancedhydro.com/
Prijde mi ze tam dohromady nic neni,ale lepsi nez dratem do oka :slizoun:

Hnojiva se skladaji ze dvou casti:
1.Dutch formula(zakladni 3slozkove hnojivo)
2.Advanced Natural Power(doplnky a stimulatory)

Tato hnojiva koupite ve vsech growshopech.

Edit:Takova moje mala recese,plynouci z jedny reakce na moji cestinu :D
Pro vsechny rejpaly-cestinare::megafon: Jestli se ti to nelibi,tak to necti! :D Nic ve zlym,jenom mi to proste nedalo :D
Expiry
Jedna z trojice třísložkového hnojiva Dutch formula, která je určena pro hnojení rostlin v době kvetení pod umělým osvětlením. Toto hnojivo se hodí jak pro hydroponické systémy, tak i pro kokosové substráty a hlínu.Květenství je nejproduktivnější doba života rostliny. Dutch formula je živinový motor rostliny a jeho vysoká koncentrace hořčíku a fosforu dodává energii a potřebné živiny pro růst a mohutnost květů.

Dusík (N): %0,8
Fosfor (P2O5): %2,5
Draslík (K2O): %4,0

Ředění (na 100l zálivky):
období růstu (18h): 75ml
období květu (12h): 160ml – v hlíně snížit na polovinu
konec kvetení (12h): 300ml

Pred pouzitim protrepat!

Cena za 5l : 1099 Kč
Expiry
Hnojivo známého výrobce Advanced Hydroponics pro pěstování rostlin pod umělým osvětlením. Dutch Formula Grow je určena pro hnojení v období růstu rostliny, dodává jim potřebné látky pro dokonalý vývoj kořenů, stonků a listů. Připraví také optimální podmínky pro růst rostliny během 12 hodinové fáze kvetení. Hodí se jak do hydroponických systémů, tak i do kokosového substrátu, nebo hlíny.

Dusík (N): 2,5%
Fosfor (P2O5): 1,2%
Draslík (K2O): 6,0%
Hořčík (Mg): 1,0%

Ředění (na 100l zálivky):
období růstu (18h): 150ml
období květu (12h): 80ml – v hlíně snížit na polovinu
konec kvetení (12h): x

Cena za 5l : 1099 Kč
Expiry
Hnojivo známého výrobce Advanced Hydroponics pro pěstování rostlin pod umělým osvětlením. Dutch Formula Micro je tajemství úspěchu perfektního pěstování. Díky Micro, je o rostlinky v každé fázi jejich života skvěle postaráno. Dutch Formula Micro je koncentrovaná směs živin chelátových mikroprvků, které dohromady se speciálními pH-Puffry dávají rostlině dodatečnou energii a stabilitu, které jsou důležité pro optimální růst rostliny.

Dusík (N) %4,5
Draslík (K2O) %3,0
Vápník (CaO) %6,0
Bór (B) %0,015
Molybden (Mo) %0,01
Měď (Cu) %0,006
Mangan (Mn) %0,04
Zinek (Zn) %0,02
Železo (Fe) %0,15

Ředění (na 100l zálivky):
období růstu (18h): 75ml
období květu (12h): 80ml – v hlíně snížit na polovinu
konec kvetení (12h): 100ml

Cena za 5l : 1399 Kč
Expiry
100% organické přírodní aditivum obohaceno koktejlem rostlinných extraktů. Posiluje a zlepšuje kořenové prostředí rostlin a díky enzymům urychluje proces rozkladu a odbourávání zbytků hnojiv a rostlinného odpadu v kořenové zóně. Zvyšuje příjem kyslíku, aktivuje pozitivní mikroorganismy v kořenovém balu a zlepšuje přísun živin. Doporučuje se používat v kombinaci s "Root stimulator" a "Growth/bloom excellarator".

Davkovani:
1ml/l po cely zivot rostliny,mimo flushingu.


Dnes asi nejpouzivanejsi doplnek.Da se nahradit H2O2.

Cena za 1l : 599 Kč
Expiry
Kořenový stimulátor známé firmy Advanced Hydroponics je první krok na cestě k úspěchu pěstování vašich rostlin. Je určen pro semenáčky a řízky bez kořenů. Vytváří přirozený a silný imunitní systém a tím zvyšuje odolnost proti nemocem. Působí jako stimulant kořenového systému a podporuje jeho bohatý rozvoj, tím zlepšuje zdraví a vyváženost rostliny. Používá se od prvního dne až do chvíle kdy je řádně rozvinut kořenový systém, nebo do přepnutí do fáze květu. Je ideální pro indoor i outdoor pěstování a vhodný pro všecny typy substrátů (hlína, kokos, rockwool a jiné) a hydroponických systémů. Doporučujeme v kombinaci s Advanced Enzymes+.

Davkovani:1ml/l
Od prvniho dne,do doby,kdy bude mit rostlina dostatecny korenovy system,nejdele do prepnuti na kvet.

Cena za 1l : 949 Kč
Expiry
Používá se pro rostliny s rozvinutým kořenovým systémem, které přecházejí do fáze květu. Pomocí tohoto mocného koktejlu dosáhnete tvorby mohutného květenství Vašich rostlin. Posiluje imunitní systém rostliny, působí preventivně proti nemocem a léčí škody způsobené škůdci. Používá se do konce předposledního týdne před sklizní, je ideální pro indoor i outdoor pěstování a vhodný pro všechny typy substrátu (hlína, kokos, rockwool a jiné) a hydroponických systémů. Doporučujeme v kombinaci s Advanced Enzymes+.

Davkovani:1ml/l mozno od zacatku zivota rostliny az do flushingu.

Cena za 1l : 919 Kč
Expiry
Poslední krok úspěšné cesty. Final Solution slouží jako "čistič" rostliny před sklizní. Vyplachuje z kořenů a zbavuje celou rostlinu zbytky hnojiv a rostlinného odpadu. Výrazně zlepšuje kvalitu a zvyšuje výnos kompaktnějším květem. Vyčistí rostlinu od téměř jakýchkoliv cizích látek a chemikálií, čímž zajistí osobitou, přirozenou, čistou chuť výsledného materiálu, navíc působí jako prevence plísní. Používá se poslední týden před sklizní a je ideální jak pro indoor pěstování, tak i pro outdoor. Je vhodný pro všechny typy substrátů (hlína, kokos, rockwool a jiné) a hydroponických systémů. NEPOUŽÍVEJTE v kombinaci s Advanced Enzymes+ ani žádnými jinými hnojivy.

Nejpouzivanejsi prostredek k vymyti hnojiv a zlepseni chuti.

Cena za 1l : 849 Kč
Expiry
Tyto pripravky je nutne skladovat v chladnu a temnu.Jsou cire,nebo lehce nazloutle,bez zapachu nebo jen slabeho(Excellarator smrdi trochu jako moc :D).Kdyz takto neucinite(jako ja),tak sice ucinky nezmizy,ale dostane to takovou oranzovou nebo zelenou barvu a bude to smrdet jako zachody v metru.
Expiry
General Hydroponic
Bezpochby velmi kvalitny vyrobky,ale take si za ne nechji dobre zaplatit.Kazda vec sice nestoji moc,ale v souctu jsou to zavratna cisla.

Stranky vyrobce: www.eurohydro.com

Koupit se da temer ve vsech growshopech.Vsechny hnojiva prodava klecka.cz
Expiry
Excelentní květový aktivátor, který dodává rostlině mikroelementy přímo tam, kde je rostlina nejvíce potřebuje. Stimuluje tvorbů květenství a rovnoměrně rozkládá živiny do celé rostliny. V půdě aktivuje organismy, které podporují růst květenství. Zvětšuje rostlinnou hmotu listů a tím zvětšuje i listy a urchluje tak proces fotosyntézy. Zvyšuje příjem kalcia rostlinou. Tento přípravek vám dopomůže ke zdravější a objemnější sklizni. Přípravek je 100% organický.

Řada BIOBOOSTER vychází z dlouholetého výzkumu organických stimulátorů, které dokáží rostlinu pobídnout k ještě vyšším výnosům.

Cena za 30ml : 499Kč
Expiry
Výborný koncentrovaný přípravek pro ochranu rostlin před téměř všemi typy škůdců a nemocí. Posiluje imunitní systém rostliny a chrání je proti napadení. Stimuluje tvorbu účinných alkaloidů a vyhání pryskyřici na povrch listů i květů. Přípravek je 100% organický.

Řada BIOBOOSTER vychází z dlouholetého výzkumu organických stimulátorů, které dokáží rostlinu pobídnout k ještě vyšším výnosům.

Cena za 30ml : 499Kč
Expiry
Excelentní kořenový aktivátor. Stimuluje vývoj mikroorganismů v kořenovém balu rostliny a podporuje růst kořenů a kořínků. Výrazně zlepšuje prostředí kořenového biotopu a posiluje kořeny k větší tvrdosti a odolnosti před plísněmi a jinými patogeny. Přípravek je 100% organický.

Řada BIOBOOSTER vychází z dlouholetého výzkumu organických stimulátorů, které dokáží rostlinu pobídnout k ještě vyšším výnosům.

Cena za 30ml : 499Kč
Expiry
Bio Essentials je unikátní koncentrovaný produkt, určený pro kvalitní doplňkovou výživu. Obsahuje velký počet mikroprvků v chelátové formě, takže je rostlinou rychle vstřebatelný a jeho efekt se rychle projeví. Je vhodný jak do hydroponických systémů, tak i k pěstování v substrátu. Posiluje imunitní systém rostliny a chrání jí tak před nemocemi a škůdci. Zajišťuje vyvážený a harmonický růst rostlin a rychlejší nárust postraních výhonků a malých větviček. Bio Essentials se nepoužívá ani s řadou Flora ani s řadou One Part, jelikož ty již všechny jeho prvky obsahují.

Obsah:
Bór: 0,01%
Molybden: 0,003%
Kobalt: 0,001%
Železo: 0,1%
Mangan: 0,025%
Zinek: 0,01%
Měď: 0,01%

Cena za 0,5l : 149 Kč
Expiry
General Hydroponics BioMagix je perfektní biologický přípravek, který chrání kořenový systém proti plísním a patogenům. Je obzvlášť vhodný do hydroponických systémů, které zvláště v teplých dnech mají problém s řasami a plísněmi. Podporuje růst půdních mikroorganismů a bakterií, které se o kořeny výborně postarají a pečují o ně. Samozřejmě můžete použít i fungicidy, pesticidy, nebo chemii, ale BioMagix je 100% organického původu a nedegraduje tak chuť a vůni výsledné slizně. Lze jej použít ve všech pěstebních médiích i v hydroponických systémech bez média. Při použití v hydroponických systémech bez média je ovšem nutná aplikace pomocí GH BioFiltru//kterej stoji 1900Kc :D//

Dávkování: preventivně: 10 g na 150 l zálivky každých 6 týdnů.

Cena za 10g : 599Kč
Expiry
Diamantový nektar je excelentní přírodní stimulátor a perfektní doplněk k hnojivům. Výrazně urychluje vstřebávání živin rostlinou a urychluje její metabolismus. Jedná se o mix aminokyselin, potřebných pro růst a humusové látky, které dodávají listům svěžejší a zdravější vzhled. Je to 100% organický produkt a tak nedegraduje chuť ani vůni výsledné sklizně. Je určen pro všechny druhy substrátů a hydroponických systémů, do zálivky, nebo jako postřik.

Cena za 0,5l : 479Kč
Expiry
GH Dry pH Down je unikátní produkt ke snížení pH.
V suchém stavu je bezpečný, pohodlný pro transport a netoxický. A po smíchání s vodou se z něj stává účinný regulátor pH. Navíc přináší některé základní živiny pro všechny vývojové fáze rostliny. Dusičnany, fosfáty, hořčík, síru a mikroprvky, což rostlině napomáhá v dobrém vývoji kořenového systému, šťavnatému listoví a bujnému květenství.
Hlavní funkcí tohoto produktu je samozřejmě regulace pH, ale vzhledem k vysoké koncentraci kyseliny fosforečné může být použit k desinfekci a čištění pěstebních systémů. závlahy a pěstebních médií. V homeopatickém dávkování jej lze použít jako postřik po použití insekticidu.
GH Dry pH Down je velmi čistý produkt, který je prodáván ve formě krystalků, které se dokonale a bezezbytku rozpustí ve vodě. Je ekonomický a používá se stejně jako běžné tekuté pH down během všech vývojových stádiích rostliny.

Dávkování:
Pro snížení pH přidáváme po malých dávkách a kontrolujeme po důkladném promíchání hodnotu pH.
přibližně 1 g na 5 l
Pro postřik: 1 g na 10 l
Pro dezinfekci: 1 g na 1 l vody.

Cena za 25g : 59Kč
Expiry
GH Mineral magic je přírodní, organická přísada, která zajišťuje ještě větší komfort pro život vašich rostlin. Obsahuje křemičitany ve formě kyseliny křemičité, organické látky pocházející z dávných ložisek na dně moří a mnoho dalších stopových prvků a minerálů, které podporují růst příznivých mikroorganizmů, což umožňuje vznik přirozeného prostředí pro růst ještě zdravějších rostlin. Posiluje buněčnou strukturu rostliny a pomáhá rostlině odolávat útokům chorob a hmyzu. výborně stabilizuje úrovně pH a EC, snižuje stresové stavy rostlin a stimuluje rychlejší růst. Je Vhodný jak pro hydroponii, tak i pro pěstování v substrátech a dalších pěstebních médií.

Cena za 1kg : 399Kč
Expiry
GH Ripen výrazně urychluje dozrávání rostlin a zvyšuje obsah aktivních látek v rostlinách. Ripen dává rostlině silné signály, že už se blíží konec jejího života a ona tak ve snaze se reprodukovat před zánikem reaguje zrychlením květu a fruktifikace. Obsahuje vše co rostlina potřebuje pro zakončení svého reprodukčního cyklu. Ripen obsahuje velmi pečlivě odměřenou směsici minerálních solí a tampónů, jež je dílem oddělení výzkumu General Hydroponic. Ripen vede rostlinu ke zvýšení obranyschopnosti a následně k posílení svých aktivních prvků. Poskytuje rostlině všechny minerály, které jsou pro ni v této poslední fázi nezbytné. V případě nahromadění dusičnanů nebo oligo-prvků v rostlině napomáhá metabolizovat tyto prvky, čímž také zlepšuje chuť a vůni sklizně.

Cena za 1l : 279Kč
Expiry
GH Flora Bloom je hnojivo pro hydroponické systémy, ale i pro půdní substráty a další pěstební média. Flora Bloom je určen ke hnojení rostlin v květové fázi a dodává jim potřebné živiny a důležité prvky, pro perfektni stavbu květů, jejich mohutnost a sílu. Vyvážený poměr NPK zajišťuje dostatečný přísun všech důležitých stavebních prvků květů.

GH Flora Bloom je jen částí třísložkového systému Flora series a proto je potřeba jej používat společně s GH Flora Gro a GH Flora Micro.

Cena za 1l : 289Kč
Expiry
GH Flora Gro je hnojivo pro použit v růstové fázi rostliny. Je určen jak pro použití v hydroponickém systému, tak i pro používání v substrátech a jiných pěstebních médiích. Stimuluje kořenový systém a podporuje jeho činnost a tím viditelně přispívá k vydatnému a zdravému růstu rostliny. Vyvážený poměr NPK prvků zajišťuje rovnoměrné rozložení živin a flexibilně doplnuje chybějící prvky a látky. Pomáhá také k dělení buněk, což viditelně prokazuje svým bujným růstem.

GH Flora Gro je jen částí třísložkového systému Flora series a proto je potřeba jej používat společně s GH Flora Bloom a GH Flora Micro.

Cena za 1l : 289Kč
Expiry
GH Flora Micro je produkt, který je stavební kostrou hnojícího schématu s Flora Gro a Flora Bloom. Obsahuje důležité stopové prvky v chelátové formě, což umožňuje rychlé vstřebání rostlinou, dusík, draslík, veškeré důležité minerály, mikroelementy a organické pufry, které pomáhají stabilizovat hodnotu pH živného roztoku.
Tvoří základ hnojícího schématu a přidává se po celou dobu života rostlin spolu se složkou určenou pro momentální fázi růstu nebo květu.

Prodava se ve vrzi SW(soft water) a HW(hard water).Jednotlive verze si lisi obsahem vapniku.

Cena za 1l : 329Kč
Expiry
Nechci nijak shazovat tuhle firmu,ale prijde mi,ze maji spoustu vyrobku,ktere jsou si hodne podobne a nebo by misto dvou mohl byt jeden-rekl bych ze jim jde az moc o penize,ale priznejme si to,dneska se vetsina spolecnosti prodavajicich veci na growing nesnazi mit ceny co nejmensi aby se tohle odvetvi pestovani co nejvic rozsirilo,ale jde jim o to,namastit si kapsu.
Proti General Hydroponic nic nemam a kdybych mel penize na vsechny ty jejich vychytavky,tak bych o nich vazne uvazoval.
Expiry
Atami
Atami,nebo take B'Cuzz je firma vyrabejici hnojiva pro hydroponii,kokos a hlinu(hydro,coco,bio/soil).Zakladni hnojivo ma 2slozky,ale pocet hnojiv pak nazene stimulatory a boostery.

www.atami.com

Koupit se da vsude.
Expiry
Ata-clean je prostředek určený do závlahových systémů. Perfektně odstraňuje minerální usazeniny kalcia, fosfátů, železa a řas a působí proti nim preventivně. Je naprosto bezpečný pro rostliny. Je speciálně vyvinut pro použití s běžnou vodou. Prostředek se preventivně přidává ke každému hnojení - nejprve připravte hnojivo, pokud je to potřeba upravte pH (5,2 -6,2), nechte roztok asi minutu odstát a poté přidejte Ata-clean 10 ml do 100 l připraveného živného roztoku.

Složení:
Fosfor (P2O5): 18,8%
Draslík (K2O5): 6,3%

Cena za 0,25l : 289Kč
Expiry
Přírodní, květový a růstový stimulátor, který podporuje silný a zdravý růst kořenového systému, mohutnost a pevnost stonku a bohaté a plné květenství. Jedná se o 100% přírodní produkt, díky kterému si můžeme vychutnat originální chuť a vůni každé odrůdy, aniž by byla degradována použitím chemie. Obsahuje vitamíny, aminokyseliny, karbohydráty a enzymy, mořské řasy a humusové a rostlinné extrakty. Slouží jako doplněk k NPK hnojivům. ATA-XL můžeme aplikovat jak do kokosových substrátů tak i do půdních směsí a hydroponických systémů. Je efektivní u všech druhů rostlin.

Dávkování: Od třetího týdne pěstování do předposledního týdne sklizně přidávat 100 ml na 100 l živného roztoku.

Upozornění: Skladujte při pokojové teplotě. Před použitím protřepejte.

Cena za 1l : 679 Kč
Expiry
Vysoce kvalitní, přírodní, multi-enzymový produkt. Zajišťuje mnohem lepší vstřebávání živin rostlinou. Výrazně zvyšuje kořenovou aktivitu a tím podporuje kvalitnější růst. Stimuluje aktivitu mikroorganismů v půdě a připravuje tak lepší podmínky pro život rostlin. Omezuje šanci výskytu chorob a nemocí v půdě a do jisté míry chrání rostlinu před přehnojením. Je určen jak pro půdní substráty, tak i pro kokos a hydroponické systémy. Čistí zavlažovací systém a potlačuje tvorbu řas.

Dávkování: Jako doplněk k standartnímu hnojivu jednou týdně 2 ml Atazyme na 1 l vody.

Upozornění: Skladujte při pokojové teplotě. Před použitím protřepejte.

cena za 1l : 359Kč
Expiry
Originalni nazev "Bio Abwehr".
Bio Abwehr I. a II.- dvousložková biologická ochrana rostlin, zámek a klíč, podporuje tvorbu alkaloidů v rostlině - speciální typ proteinů zvyšujících obranyschopnost rostliny,posiluje buněčné stěny a chrání rostlinu před nákazou nepříjemnými nemocemi a aktivně proti nim bojuje.
Bio Defence 1 & 2 jsou přípravky používané současně ředěné vodou.

Dávkování:
V závislosti na typu napadení nebo nemoci.
Minimální dávka: 1 ml na 1 l vody (1:1000)
Maximální dávka: 3 ml na 1 l vody (3:1000)

Upozornění: Skladujte při pokojové teplotě. Před použitím protřepejte.

Cena za 1+2 50ml : 429Kč
Expiry
Perfektní květový stimulátor, který zlepsuje tvorbu a transport cukru v rostline,cimz zajistí růst kompaktnějších květenství, zajistí zdravější a silnější růst květů a zvýší výnosy na maximum. Je 100% přírodní organický stimulátor, díky kterému si můžeme vychutnat vůni i chuť bez degradace jakýmikoliv chemickými látkami.

Dávkování: Používá se denně 1 - 2 ml na 1 l vody. Nejlepších výsledků dosahuje kombinací s B’cuzz Booster.

Cena za 1l : 939Kč
Expiry
Perfektní růstový stimulátor pro pěstování v hydroponických systémech. Velmi významný při použití ve fázi růstu rostliny, kdy aktivuje biologický život a výrazně podporuje bakteriální a biochemické aktivity v systému. Je zcela rozpustný ve vodě. Obsahuje mikroprvky v chelátové formě, aqua bakterie, aminokyseliny a proteiny. B`cuzz Booster hydro byl vyvinut speciálně pro pěstování v hydroponických systémech a používá jako doplněk k pravidelnému hnojení.

Dávkování:
Při osvětlení 400 W/m2 - 1 ml na 1 l vody
Při osvětlení 600 W/m2 - 1,5 ml na 1 l vody
Při osvětlení 800 W/m2 - 2 ml na 1 l vody
V období květu rostliny používejte poloviční dávky.
Při maximální koncentrace 2 ml / 1 l se může změnit pH a EC +/-0,1

Upozornění: Skladujte při pokojové teplotě. Před použitím protřepejte.

Cena za 1l : 779Kč
Expiry
Bcuzz Premium Plant Power je profesionální jednosložkové biominerální hnojivo v chelátové formě. Obsahuje draslík pro ideální podporu květenství. Udržuje biologickou rovnováhu v hydroponických systémech. Obsahuje vybrané pomocné bakterie, které podporují vitalitu rostlin.

Od růstové fáze používejte denně. K dosažení maximálních výsledků používejte společně s biostimulátory.

NPK: 9-7-17 %
MgO: 3 %
CaO: 4 %

Dávkování:
1 - 2 týden: 0,7 g / 1 l vody
3 - 4 týden: 0,85 g / 1 l vody
5 - 6 týden: 0,95 g / 1 l vody
7 - 9 týden: 1,05 - 1,2 g / 1 l vody

Jestli jsem to spravne pochopil,tak je to doplnek na kvet.

Cena za 1,3kg : 929Kč
Expiry
PK 13/14 je vysoce kvalitní, přírodní zdroj fosforu a draslíku. Fosfor napomáhá rozvíjet zdravý rozsáhlý kořenový systém a bohaté květenství a draslík podněcuje květenství a dodává mu sílu a mohutnost. Je rostlinou okamžitě přijímán a vstřebáván. Neobsahuje žádné nerozpustné látky a je vyroben z 100% přírodních látek. Jeho použití tak nemá vliv na zkreslení chuti a vůně. Bcuzz PK 13/14 je vhodný pro použití při pěstování v hydroponii a v kokosových i půdních substrátech. Přidává se k základním hnojivům od prvního týdne fáze květu.

Dávkování: Postupně zvyšovat dávkování od 2,5 ml do 15 ml na 10 l zálivky.

Upozornění: Skladujte při pokojové teplotě. Před použitím protřepejte. V případě kontaktu s očima vypláchněte okamžitě proudem vody.
Expiry
Bcuzz Blossom Builder Tabzz je doslova akcelerátor květenství, který spustí obrovský růst květů v květové fázi. Květy jsou při používání tohoto přípravku větší, hustší, mají mnohem výraznější vůni a jsou těžší.
Tablety lze použít jak do hydroponických systémů tak i do kokosu nebo půdního substrátu.

Použití:
Používejte od 4 - 6 týdne podle toho jestli mají rostliny kratší, střední nebo dlouhou dobu květu.
Přidejte do vody nejprve základní hnojiva Bcuzz A+B, tak aby EC bylo 1,2 - 1,6.
Nepřidávejte PK 13/14! Přidejte jednu tabletu na 50 - 100 l vody, upravte pH na 5,5 - 5,8 a EC tohoto živného roztoku by mělo být 1,6 - 2,1.

NPK: 0-31-19


Cena za kus : 150Kč
Expiry
Perfektní kořenový stimulátor, který vytváří přirozený a silný imunitní systém a tím zvyšuje odolnost proti nemocem. Působí jako stimulant kořenového systému a podporuje jeho bohatý rozvoj, tím zlepšuje zdraví a vyváženost rostliny. Je ideální pro nezakořeněné řízky, kterým dodá potřebné "startovací" látky pro bujnější rozvoj kořenového systému. Je 100% přírodní a tak nemá vliv na chuť či vůni rostliny, které jsou degradovány chemickými hnojivy.

Prvni 1-2tydny dle potreby,pote nahradte Boosterem
Dávkování: 1 ml na 1 l vody (1:1000)

Upozornění: Skladujte při pokojové teplotě. Před použitím protřepejte.

Cena za 1l : 1299Kč
Expiry
Speciální biominerální výživa pro hydroponické systémy, bez chemických látek. Ve dvou lahvích se skrývá základní hnojivo pro růst a květ, které poskytne ty nejdůležitější látky pro základní stavbu a vývin zdravé rostliny.Je to čistě organický produkt bez jakýchkoliv chemikálií a tak zaručuje excelentní čistou chuť výsledné sklizně. Stabilizuje biologickou rovnováhu ve všech typech hydroponických systémů.
Firma Atami doporučuje kombinovat Hydro A+B s biostimulátory pro maximální výsledky.

Složení:
Dusík (N): 6%
Fosfor (P): 0%
Draslík (K): 6%

Dávkování: 1-3 ml A + 1-3 ml B na 1 l vody
pH by se mělo pohybovat od 5,5 do 5,8
EC by se mělo pohybovat mezi 1,0 - 2,5
//doporucene davkovani je mozne prekrocit az na 6ml/l(u svych kytek mam uz 5ml/l a nestezujou si)//

Upozornění: Skladujte při pokojové teplotě. Před použitím protřepejte.

Cena za 5l : 379Kč
Expiry
Speciální biominerální výživa pro hydroponické systémy, bez chemických látek. Ve dvou lahvích se skrývá základní hnojivo pro růst a květ, které poskytne ty nejdůležitější látky pro základní stavbu a vývin zdravé rostliny.Je to čistě organický produkt bez jakýchkoliv chemikálií a tak zaručuje excelentní čistou chuť výsledné sklizně. Stabilizuje biologickou rovnováhu ve všech typech hydroponických systémů. Firma Atami doporučuje kombinovat Hydro A+B s biostimulátory pro maximální výsledky.

Složení: NPK 1-5-6 %
Dávkování: 1-3 ml A + 1-3 ml B na 1 l vody
pH by se mělo pohybovat od 5,5 do 5,8
EC by se mělo pohybovat mezi 1,0 - 2,5
//to perkracovani mam vyzkousene jenom u samotneho A+B a naturalpower od AH,takze kdyz pouzijete vsechny hnojiva od Atami,tak to muze byt jinak//

Upozornění: Skladujte při pokojové teplotě. Před použitím protřepejte.

Cena za 5l : 379Kč
Expiry
BioNova

Kdyz tak procitam popisy hnojiv tehle firmy,tak si rikam,ze nejenom ze jejich hnojiva s pridavkem biohumusu asi nebudou moc koser pro hydro a hlavne maji davkovani u hydra A+B 500ml/100l,takze litrovou lahev spotrebuju v bublaku cca za 2tydny takze za kvet tam naleju 10l zakladniho hnojiva a to bude stat asi 1200Kč,ale je to databaze hnojiv,takze by tu melo byt vsechno,bez ohledu na "nevyhodnost"


Bionova je Holandska spolecnost vyrabejici hnojiva predevsim pro hlinene substraty,ale take pro hydroponii.Jajich hnojiva se vyznacuji tim,ze jsou 100%bio minerlani.


Stranky vyrobce: www.bionova.nl


Hnojiva se daji koupit ve vetsine growshopu.





Hnojiva sem vypisu vsechna az na ty,ktere budou mit napsano ze jsou vyhradne pro hlinu,protoze velka cast z nich ma v popisu uvedenou slozku,u ktere si nejsem jisty ze neni napriklad bahno,ale snad to neni jako ptaci sr*cky z OBI :mutant:
Expiry
100% organický extrakt z hlubokomořských řas. Toto perfektní biohnojivo se dá míchat se všemi hnojivy a může být podávané i jako mimokořenová výživa postřikem. Algeamix perfektně stimuluje růst a bohatý rozvoj kořenového systému a tím napomáhá k zdravému růstu rostliny, léčí a předchází minerálním nedostatkům, efektivně chrání před nemocemi a působí proti nim preventivně. Vedle dusíkaté a draslíkaté složky obsahuje Algeamix také přes 25 stopových prvků a organických složek.

Dávkování
Zálivka: 2 - 4 ml na 1 l vody
Postřik: 1 - 2 ml na 1 l vody

Dusík (N): 1 %
Draslík (K): 2 %

Upozornění: Skladujte při pokojové teplotě. Před použitím dobře protřepejte.

Cena za 1l : 929Kč

//melo by jit do hydra//
Expiry
Bio-Forte Plant Strengthener je rostlinný posilovač, který obsahuje speciální kombinaci fosforu a draslíku. Bio-Forte uvolňuje energii pro rostlinné přenašeče, které produkují s větším přísunem energie i větší množství polyfenolu, což je rostlinná látka, která přirozeně působí proti všem druhům škůdců, a phyto-alexis, což je rostlinná látka, která přirozeně působí proti všem druhům plísní. Tento perfektní rostlinný posilovač nemá žádné vedlejší účinky a zaručuje mnohem zdravější úrodu, ještě větší sklizeň a dostatek energie, aby se rostliny chránili před jakoukoliv nákazou bez použití chemikálií a pesticidů.

Dávkování
Týdně: 50ml/100l živného roztoku (+0.5 EC)
Stále: 10ml/100l živného roztoku (+0.5 EC)
V případě zamoření užívejte dvojitou dávku po dobu 3 týdnů, potom začněte s normálním dávkováním.

Varování: 0.1% (1:1000) = 1.0 EC Doporučená dávka tedy vede k zvýšení o 0.5 EC V případě nepřetržitého dávkování se zvyšuje o 0.1 EC

Upozornění: Skladujte při pokojové teplotě. Před použitím dobře protřepejte.


Cena za 1l : 1549Kč


//melo by jit do hydra//
Expiry
Kalcium se často objevuje v buněčných stěnách a membránách a hraje důležitou roli v reakcích železa s rostlinami. Nedostatek kalcia vede ke změkčování buněčných stěn, což se okamžitě projeví na zvyšování přecitlivělosti vůči houbám a uvadáním mladých listů a růstu skvrn. Totéž platí i u přebytku vápníku. Tento produkt obsahuje 15% (180gr/l.) čistého kalcia, 3% dusíku a stopové prvky – železo, mangan, měď. Kalcium je přemisťováno v rostlině pomocí vodivosti vody (xylém). BN Ca 15% pracuje velmi rychle, nemění pH hodnotu a je to čistý produkt. BN Ca 15% je ekonomický a obsahuje 180 g čistého vápna na litr tekutiny, může se kombinovat se všemi druhy hnojiv, neznečišťuje ani neucpává. Dávka 1:1000 zvyšuje množství Ca pomocí 3.2 mmol.

Dávkování
V kombinaci s Hydro-. Soil- a NFT-AQUA Supermix můžete přidat 25-75 ml / 100 l vody v místech s měkkou vodou. V obdobích velkého vlhka nepřetržitě přidávat 50 ml / 100 l živného roztoku v podobě závlahového systému.

Upozornění: Skladujte při pokojové teplotě. Před použitím dobře protřepejte.

Cena za 1l : 299Kč



//melo by jit do hydra//
Expiry
Citrid Acid - kyselina citrónová. Jedná se o roztok kyseliny citrónové pro úpravu pH zálivky. Kyselina citrónová je jednou z možností výchozí úpravy inertních substrátů, které vykazují alkalickou reakci a používá se zejména pro počáteční namáčení rockwoolu. Kyselina citrónová je nezbytná pro tzv. cyklus kyseliny citrónové. Během tohoto procesu rostliny mění přidané hnojiva v energii přenesenou ATP a ADP. Tyto přenesené energie se přesunou do stonku, listů a do květů. Rostliny si samy vytváří kyselinu citrónovou, ale jeho doplňování má prokazatelně pozitivní efekty během růstu i kvetení. Úroda vypadá více vitálně a živěji už po 2 dnech.

Dávkování:
Pro počáteční nasáknutí rohoží z minerální vlny, Mapita se aplikuje roztok kyseliny citrónové do vody (20 - 60 ml na 100 l) dokud hodnota pH reakce v odebraném roztoku nedosáhne 5,5. Jedna standardní rohož se máčí v pěti litrech (10 l pro Mapito). Pro půdu nebo kokosový substrát se aplikuje jednou za 2 - 3 týdny jako přídavek (bez hnojiv).

Složení: Monohydrát kyseliny citrónové 50%
Upozornění: Skladujte při pokojové teplotě. Před použitím dobře protřepejte.

Cena za 1l : 279


//mohlo by se to dat pouzit do hydra//
Expiry
BN Hydro supermix je jednosložkové hnojivo ve kterém jsou zkombinovány živiny pro růst i květ. Toto hnojivo je speciálně vyvinuto pro umělé substráty jako je minerální vlna, polyuretanové rohože, Mapito, a další. Hnojivo obsahuje významné makroprvky jako Ca, Mg, NH2, NO3, cheláty a mikroprvky jako Fe, Mn, Zn a spoustu důležitých organických extraktů. Všechny prvky a látky v hnojivě obsažené, jsou organického původu bez přidání jakýchkoliv chemikálií a proto se toto hnojivo rychle vstřebává a EC se rapidně nemění. Pěstované plodiny tak budou bez jakýchkoliv chemikálií a bude zaručena jejich pravá chuť, vůně a vzhled. Hydro Supermix zlepšuje půdní podmínky a aktivně stimuluje rozvoj kořenového balu, působí jako komplexní hnojivo a to nejen na růst, ale i na květ, kdy se přidává P-K 13+14 pro dynamickou podporu růstu květů.

Dávkování:
400-500 ml na 100 l vody
V prvním týdnu růstu postačí malá dávka, v tomto období zvyšujeme od 200 do 400ml. Od druhého týdne by měla být přidávána maximální dávka. V místech s nízkou hodnotou kalcia (měkká voda) bychom měli přidávat Ca-15.

Před použitím dobře protřepat.

Cena za 1l : 289Kč


//melo by jit do hydra//
Expiry
Bionova K 20% je produkt obsahující 20% roztok K2O. Vedle základních prvků N a P je také draslík (K) důležitý pro každé pěstování. Draslík se zaměřuje na houževnatost buněk a pobízí květenství k lepšímu a kvalitnějšímu růstu, hraje také důležitou roli ve formování buněk, regulaci osmózy a prostředí karbo-hydrátů. Kromě toho je draslík velmi důležitý pro otevírání a uzavírání pórů, které umožňují odpařování přebytečné teploty. V případě nedostatku draslíku se jasně ukáže, že se rostlině dostatečně neotevírají póry, aby mohla řádně odpařovat teplo. To vede k rozvinu chlorózy na okraji listů a později k odumírání rostliny. Přebytek draslíku také ale není dobrý a proto je potřeba tento produkt používat s rozvahou. BN K 20% neobsahuje chloridy, pracuje rychle a nejdůležitější je, že je čistý! BN K 20% Je velmi ekonomický a dávka 1:1000 zvyšuje celkové množství K pomocí 5 mmol.

Dávkování: Jako doplněk během květenství přidávat 25-150 ml / 100 l živného roztoku.
Před použitím dobře protřepat.

Cena za 1l : 299Kč


//melo by jit do hydra//
Expiry
Bionova MgO 8% je roztok magnesia. Magnesium je nepostradatelný prvek v řadě kapalných minerálních hnojiv. Magnesium způsobuje reagování jádra v chlorofylu což přemění světelnou energii v chemickou energii (ATP a ADP). Nedostatek magnesia způsobuje časné opadávání listů. Přebytek způsobuje nezdravý růst úrody a malé listy. BN MgO 8% pracuje velmi rychle, je ekonomické a neobsahuje přebytečné ingredience. Dávka 1:2000 zvyšuje celkové množství Mg pomocí 2 mmol.

V případě nedostatku přidejte 25-100 ml / 100 l živného roztoku. Pokud používáte jedno z hlavních Bio Nova hnojiv, přídavek magnesia není nutný.
Před použitím dobře protřepat.

Cena za 1l : 299Kč


//melo by jit pouzit do hydra//
Expiry
Bionova N 27% obsahuje 27% dusíku (N), ze kterého je 13% NO3, 7% NH4 a 7% NH2. BN N 27% také obsahuje 8% magnesia (MgO) a stopové prvky – železo, mangan a měď. Důležitost dusíku by měla být velmi dobře známá všem pěstitelům. Dusík je jedno z nejdůležitějších hnojiv samo o sobě. Dusík se objevuje v chromozomech, DNA a vitamínech. Také hraje významnou roli v regulaci rostlinné osmózy. Nedostatek dusíku evidentně způsobuje uvadání, blednutí těch největších listů a předčasné kvetení. Přemíra se projevuje tmavě zelenými listy a pomalým růstem. BN N 27% je použitelný společně se všemi hnojivy. Také se okamžitě vstřebává, pracuje efektivně a je ekonomický. Dávka 1:1000 zvyšuje množství N pomocí 16.5 mmol a 0.3 mmol Mg.

Dávkování: V případě silného nedostatku dusíku 200 ml / 100 l živného roztoku. Jako doplněk během období růstu přidat 25-100 ml / 100 l. Pokud používáte jedno z hlavních Bionova hnojiv, tak používání N 27% není nezbytné.
Před použitím dobře protřepat.

Cena za 1l : 299Kč


//mel by jit pouzit do hydra//
Expiry
BioNova NFT Aqua Supermix je biominerální hnojivo, speciálně vyvinuté pro systémy, které nepoužívají žádné substráty. Živiny pro růst a květ jsou obsažené v jednom produktu. Hnojivo obsahuje nezbytné makroprvky, cheláty mikroprvků a mnoho dalších organických extraktů. Všechny prvky hnojiva jsou čisté, bez jakýchkoliv chemických příměsí, jsou organického původu a neobsahují žádné nadbytečné ingredience. Proto se toto hnojivo okamžitě vstřebává a udržuje si své nízké EC, což je důležité pro pěstování v systémech, které nepoužívají substráty. BN NFT Aqua Supermix aktivně stimuluje kořenový systém, předchází dehydrataci a působí jako kompletní hnojivo jak pro růst, tak i pro květ. Ovšem v období květu se vyplatí přidávat přídavek P-K 13+14 jako Superbloomer, pro dynamický rozvoj květenství. Je doporučeno toto hnojivo kombinovat s přípravky BN ZYM a TML. V místech s nízkou hodnotou kalcia (měkká voda) bychom měli přidávat Ca 15%.

Dávkování: 400 - 500 ml na 100 l vody. V prvním týdnu růstu postačí malá dávka od 200 do 400 ml. Od druhého týdne již aplikujeme plnou dávku.
Před použitím dobře protřepat.

Cena za 1l : 299Kč


//melo by jit pouzit do hydra//
Expiry
BioNova NFT Aqua Supermix je biominerální hnojivo, speciálně vyvinuté pro systémy, které nepoužívají žádné substráty. Živiny pro růst a květ jsou obsažené v jednom produktu. Hnojivo obsahuje nezbytné makroprvky, cheláty mikroprvků a mnoho dalších organických extraktů. Všechny prvky hnojiva jsou čisté, bez jakýchkoliv chemických příměsí, jsou organického původu a neobsahují žádné nadbytečné ingredience. Proto se toto hnojivo okamžitě vstřebává a udržuje si své nízké EC, což je důležité pro pěstování v systémech, které nepoužívají substráty. BN NFT Aqua Supermix aktivně stimuluje kořenový systém, předchází dehydrataci a působí jako kompletní hnojivo jak pro růst, tak i pro květ. Ovšem v období květu se vyplatí přidávat přídavek P-K 13+14 jako Superbloomer, pro dynamický rozvoj květenství. Je doporučeno toto hnojivo kombinovat s přípravky BN ZYM a TML. V místech s nízkou hodnotou kalcia (měkká voda) bychom měli přidávat Ca 15%.

Dávkování: 400 - 500 ml na 100 l vody. V prvním týdnu růstu postačí malá dávka od 200 do 400 ml. Od druhého týdne již aplikujeme plnou dávku.
Před použitím dobře protřepat.

Cena za 1l :349Kč


//melo by jit pouzit do hydra//
Expiry
Bionova NoburN je přírodní zvlhčovač založen na bázi Yucca extraktu (sarsaponin Schidegera). NoburnN snižuje napětí hladiny tekutin, takže mohou proniknout snadněji do půdy, minerální vlny, mapita, kokosu a jiných prostředků. Například počáteční nasáknutí minerální vlny trvá obvykle 24 hodin, ale s NoburN se čas krátí jen na 6 hodin.
NoburN je také možno míchat s listovými hnojivy nebo postřiky proti škůdcům, jelikož NoburN je "Wetting agent", což znamená, že při požití v postřiku ponechá rovnoměrný film na celém listu, který zajistí lepší využití postřiku.
Po smíchání se může v roztoku vyskytnout pěna, ale sama časem klesne.

Složení:
Yucca Schidegera Extrakt 95.8%
Depactol 4.0%
Benzoan Sodný 0.1%
Síran Měďnatý 0.1%

Dávkování:
zálivka: 30-50 ml na 100 l živného roztoku
postřik: 10 ml / 1 l vody

Před použitím dobře protřepat.

Cena za 1l : 1249Kč
Expiry
Bionova NPK 12-8-11 je komplexní minerální hnojivo s ideálním poměrem prvků NPK. Tato kombinace je zvláště hodnotná pro půdní a vodní pěstování a vytváří optimální kombinaci s jinými minerálními hnojivy a vedlejšími prvky. BN NPK 12-8-11 je velice ekonomický, neobsahuje žádné chemické látky ani vedlejší ingredience a pracuje velice rychle. Dávka 1:1000 zvyšuje celkové množství z N o 9.5 mmol; množství z P o 1.4 mmol a množství z K o 3 mmol.

Složení:
Dusík (N): 12% (1% NO3, 11% NH2)
Fosfor (P2O5): 8%
Draslík (K2O: 11%
dále pak obsahuje hořčík (MgO) a část stopových prvků jako je železo, bór mangan, molybden a měď.

Dávkování: Záleží na použitých kombinacích, dávka by měla být 100 - 300 ml / 100 l vody.
Před použitím protřepejte.

Cena za 1l : 289Kč


//melo by jit pouzit pro hydro//
Expiry
Bionova Nutri Nova A+B je ideální řešení pro pěstování na umělých substrátech jako je minerální vlna, polyuretanové rohože, Mapito a jiné. Vše, co potřebujete k výživě celé rostliny během fáze růstu i květu, naleznete v tomto dvousložkovém produktu, ve kterém jsou výživné prvky smíchány v optimálním poměru. Toto hnojivo neobsahuje přebytečné ingredience a obsahuje jen ty minerály, které jsou rostliny schopny okamžitě vstřebat. Všechny minerály pocházejí z „potravního stupně“ spolu s kvalitními stopovými prvky a cheláty, a tak mohou být vstřebávány ve větším rozsahu pH.

Dávkování: 400 - 500 ml na 100 l vody. V prvním týdnu růstu postačí malá dávka od 200 ml. Od druhého týdne již používejte plnou dávku . Doporučujeme používat s K 20% od čtvrtého týdne.

Cena za 1l A : 199Kč
Cena za 1l B : 199Kč
Expiry
BN Osmoses pH+ je určen k úpravě pH při používání vody z reverzní osmózy.
Složení:
4,5% K2O, 6% HCO3, <0,01% Mo, <0,01% Zn, <0,01% Mn, 0,5% Fe, <0,01% Cu, <0,01% Bo

cena za 1l : 279Kč
Expiry
Tento produkt obsahuje 20% P2O5. Fosfor je velmi dobře znám pro jeho roli aktivátora kořenové činnosti a květu rostlin. Fosfor také hraje roli ve formování buněčných membrán. Mimo to fosfor řídí dobrou výměnu cukrů a zaměřuje se na tvarování enzymů. Z důvodu nedostatku fosforu může docházet k pomalému růstu a purpurovému zbarvení listu a stonku. Přebytek fosforu je výsledkem nezdravého růstu rostliny s přímým nedostatkem zinku. BN P 20% se rychle vstřebává a nemá vedlejší účinky, neobsahuje chloridy nebo jiné přebytečné ingredience. Dávka 1:1000 zvyšuje celkové množství P o 3.5 mmol

Dávkování: Abyste správně stimulovali kořenový systém nebo květ přidávejte 25-100 ml na 100 l živného roztoku jako přídavek do jiných hnojiv. Příliš silná dávka může ovlivnit vstřebávání jiných živin.

Cena za 1l : 299Kč


//melo by jit pouzit do hydra//
Expiry
Bionova PK 13-14 je takzvaný "SuperBloomer" - hnojivo s vysokým obsahem fosforu a draslíku. Fosfor napomáhá rozvíjet zdravý rozsáhlý kořenový systém a bohaté květenství a draslík podněcuje květenství a dodává mu sílu a mohutnost. Proto jsou tyto složky nezbytné pro jakékoliv pěstování. Tento velmi silný a rychlý fosforo-draselný komplex se okamžitě vstřebává. Toto hnojivo slouží jako doplněk k BN Hydro Supermix, BN Soil Supermix nebo BN NFT/AQUA Supermix. Kombinací s jedním z těchto tří hnojiv je zajištěna dobrá výživa rostlin v hydroponii, půdě, tak i na NFT systémech.

Dávkování:
První týden květu: 25 ml/100 l
Druhý týden květu: 75 ml/100 l
Třetí týden květu: 100 ml/100 l
Od čtvrtého týden květu až do sklizně: 125 ml/100 l

Cena za 1l : 299Kč


//jde do hydra-pouzivam//
Expiry
Bionova Roots 2 je stimulátor kořenového růstu. Roots 2 může být aplikován na listy skoro tak dobře, jako v zálivce. Roots 2 umožňuje lepší a rychlejší kořenový rozvoj, lepší vstřebávání živin, vysokou proti stresovou odolnost a díky dobrému kořenovému systému i větší úrodnost. Tento prostředek může být kombinován se všemi hnojivy a doplňkovými prostředky.

Složení:
7% humusové kyseliny (zlepšuje vstřebávání kyslíku, oživuje kořeny a výživ buněk a zrychluje transport iontů)
0,3% thiaminu (vitamín B1),
1% L-glicine (amino kyselina pro lepší odolnost a růst)

Dávkování: 100 ml na 10 l vody stačí na 70 rostlin. Tento výrobek použijte jen jednou za výsadbu. Neaplikujte pomocí drip systému. Roots 2 působí 30 dní, což je doba během které se utváří většina kořenů. V případě naléhavých problémů nebo škody způsobené kořenovými škůdci by měla velká dávka Roots 2 pomoci.

Cena za 1l : 1849Kč


//melo by jit pouzit do hydra//
Expiry
Bionova Spraymix je čistý, biologický, netoxický produkt a skládá se ze speciální kombinace mořských řas a organických extraktů. Speciální kombinace těchto složek způsobuje zlepšení metabolismu rostliny, lepší klíčení a vyšší produkci chlorofylu, což je velmi důležité pro pěstování pod umělým osvětlením. BN Spraymix obsahuje auxin (růstový regulátor), mořské řasy, kalcium, vitamíny, aminokyseliny, 80 stopových prvků, přírodní mastné kyseliny a velký počet přírodních hormonů, které podporují růst a květ. BN Spraymix je obzvláště důležitý pro matečné rostliny a řízky. Při použití na matečních rostlinách podporuje růst výhonků a tím zajistí více klonů. Postřik u klonů zase podporuje vitalitu a celkové zdraví mladých rostlin.

Dávkování:
Matečné rostliny: postřik jedenkrát týdně roztokem 15 ml na1 l
Klony: po vytvoření prvních kořínků aplikujte postřik roztokem 10 ml na 1 l vody.
Doporučuje se postřik provádět ze spodní strany listů, kde se nachází více pórů vstřebávající tekutiny.

Cena za 1l : 1509Kč
Expiry
Bionova The Missing Link ochraňuje rostliny proti škodlivým vnějším vlivům, stimuluje vlastní obranný systém rostliny a zřetelně zvyšuje vitalitu a výnos rostlin. BN TML obsahuje velký počet stopových prvků díky kterým je rostlina schopna lépe aktivovat svůj obranný mechanismus a výsledkem je samosebou vitálnější rostlina, která se dokáže dostatečně ochránit před napadením bakteriemi, plísněmi a viry. Přidání těchto nepostradatelných látek má nevídaný pozitivní účinek jak na kvalitu, tak na kvantitu ošetřených rostlin. Tento výrobek vyplňuje mezeru v řetězci výživy, pro kterou dodnes nebylo žádné řešení. Právem se tak tento produkt nazývá The Missing Link.

TML lze nepřetržitě podávat v poměru 1:2000 (50 ml na 100 l) nebo jednou týdně v poměru 1:500. Postřik je možné provést roztokem v poměru 1:100 (10 ml na 1 l). Předávkování není možné. TML se podává od prvního týdne růstu do posledního týdne květu.

Cena za 1l : 2399Kč


//melo by jit pouzit do hydra//
Expiry
Bionova Trace mix je roztok důležitých stopových prvků, které jsou nepostradatelné v mnoha biologických procesech. Při nedostatku těchto prvků dochází k okamžitému projevu nefunkčnosti velké většiny rostlinných procesů a postupně k úhynu rostliny nebo velkému strádání. Nedostatek se projevuje hlavně na mladých listech, protože se stopové prvky uvnitř rostliny nemohou déle transportovat. Tento mix stopových prvků dodává potřebné látky a tvoří základ pro kompletní živný roztok.

Složení:
0.36% Fe (železo HEEDTA)
0.40% Bo (bór monohydráty)
0.09% Zn (zinek EDTA)
0.06% Mo (molybden sodný).

Dávka 1:1000 zvyšuje celkové množství:
Fe pomocí 100 umol
Mn pomocí 25 umol
Bo pomocí 140 umol
Zn pomocí 16 umol
Mo pomocí 5 umol

Dávkování:
V případě nedostatku přidáváním 25-50 ml na 100 l živného roztoku.
V případě základní péče celkového mixu nepřetržitě přidávat 25 ml na 100 l vody.
Pokud používáte jedno z hlavních Bio Nova hnojiv, tak není nutné používat BN Trace – mix.

Cena za 1l : 549Kč



//melo by jit pouzit do hydra//
Expiry
Bionova Vitrasol je tekutý organický zušlechťovač půdy na bázi draslíku (9%). Jeho organický původ usnadňuje lepší vstřebávání a tím posiluje výslednou sklizeň a dodává jí čistou chuť. Funguje jako konvertor dodávaných živin a rozděluje a dodává je dle potřeby rostliny. Obzvláště v době vyšší produkce a prudkého růstu nebo v případě stagnace v růstu z důvodu nedostatku živin, dokazuje používání Vitrasolu velkou efektivnost. Vitrasol je vstřebáván jak listy, tak i kořeny a tím prakticky zabraňuje spálení rostliny. Vitrasol se bez potíží smíchá s vodou a může být přidán k rostlinám pomocí závlahového systému, ale doporučujeme ho poté vypláchnout. Vitrasol zakládá stálý a konstantní růst, silný rozvoj vlasových kořenů, zdravý a silný vzhled a vytváří přirozenou odolnost rostliny vůči chorobám. Vitrasol obsahuje vápník (Ca), draslík (K) a velké množství stopových prvků.

Dávkování:
V průběhu růstu a květu rostliny: 25-50 ml na 100 l
Pro sladkost: v posledním týdnu květu 50-100 ml na 100 l.

Cena za 1l : 339Kč


//mozna by slo do hydra//
Expiry
Bionova X-ceL je biologický stimulátor růstu a květu. Může se používat na všechny druhy rostlin a provedené testy ukázaly sílu tohoto produktu. Testované úrody se prokázaly větší plodností a vysokou kvalitou. Tato složitá kombinace látek posílí biochemické funkce všech úrovní. BN X-ceL obsahuje různé vitamíny, přírodní stimulátory na růst a květ, aminokyseliny, bakterie, stopové prvky, enzymy a humusové kyseliny. BN X-ceL se aktivně účastní procesu růstu a květenství od prvního dne života rostliny. Rostlina rychleji tvoří kořeny, rychleji a vitálněji roste. Síla květenství se tím také velmi posiluje a o 10 - 20% navyšuje úrodu. BN X-ceL se může míchat se všemi druhy hnojiv a může se aplikovat do každého typu substrátu.

Dávkování: 100 ml na 100 l živného roztoku od prvního dne do posledního týdne.

Cena za 1l : 799Kč



//mohlo by jit do hydra//
Expiry
Bionova ZYM je přírodní biokatalyzátor (urychlovač procesu). Buduje a zlepšuje prostředí pro život rostliny na základě specifických enzymů. Tyto enzymy podporují zadržování vody a snižují půdní napětí vody, které umožňuje rychlejší a lepší proniknutí vody a kyslíku pěstebním médiem, ať už jde o půdu, kokos, rockwool, hydroponické systémy nebo jiné. Enzymy jsou speciální bílkovinné molekuly a pracují jako katalyzátory v několika bio-chemických procesech. Enzymy jsou zvláštní kvůli své rychlosti působení a způsobu, jakým pracují. Přeměna cukru v alkohol pomocí chemikálií, trvá několik týdnů nebo dokonce měsíců. Zatímco pomocí již zmíněných enzymů to trvá pouze několik sekund! Enzymy vždy pracují bez odpadních látek nebo postraních produktů. BN-ZYM stimuluje činnosti bakterií, které přeměňují živiny a minerály v půdě na materiál, který je okamžitě vstřebáván úrodou. BN-ZYM filtruje odpadní látky a dodává je zpět do kořenového systému formou vstřebatelných živin. Výsledkem je vyváženost úrody a zvýšení imunitního systému celé rostliny, takže je odolnější vůči všem nemocem. Díky svému organickému původu, zůstává výsledná úroda bez chemických látek a proto si zachovává svou originální vůni a chuť.

Dávkování:
substrát - půda/kokos: 30 ml na 100 l
Minerální vlny/polyuretanu/Mapita: 30 ml na 100 l
Hydro-systémy jako NFT: 50 ml na 100 l

Cena za 1l : 399Kč


//melo by jit do hydra//
Expiry
BioBizz
Holandska firma,ktera vznikla roku 1992 a ma snad vsechny cetyfikaty Bio.BioBizz je guru Bio hnojiv a substratu a dalo by se rict,ze dyktuje tempo vyvoji Biologickych prostredku.

Stranky vyrobce: http://www.biobizz.nl/


Zakoupite v kazdem growshopu.

Jejich vyrobky se daji rozdelit do nekolika kategorii:

-Substraty
*All-Mix
*Light-Mix
*Coco-Mix

-Pudni obohacovace a doplnky
*Worm Humus
*Pre-Mix

-Postriky
*LeafCoat

-Zakladni hnojiva
*Bio-Bloom
*Bio-Grow

-Biologicke stimulatory
*Fish-Mix
*Alg-A-Mix

-Organicke boostery
*TopMax
*RootJuice
*BioHaeven
Snad jsem nic nevynechal a zaradil to dobre.Holandstina neni moje silna stranka :D
Expiry
LeafCoat - Plant Strengthener je špičkový produkt k okamžitému použití, který byl vyvinut pro omezení odpařování, díky kterému si rostlina déle ponechá své stavební látky, které by se jinak přes listy zbytečně vypařovaly. Je vyroben z kvalitního přírodního latexu a dalších rostlinných extraktů. LeafCoat tak skvěle posiluje rostliny a odpuzuje škodlivý hmyz. Rovněž poskytuje ochranu před škodlivými plísněmi napadajícími listy a posiluje celkový imunitní systém celé rostliny.

Aplikuje se postřikem, nijak se neředí, je určen k okamžitému použití. Může se aplikovat kdykoliv během růstové nebo květové fáze, ne však méně než dva týdny před sklizní.

Cena za 0,5l s rozprasovacem : 329Kč
Expiry
Bio-Bloom je koncentrát mikro a makro prvků, aminokyselin, minerálů a hormonů organického původu, který představuje perfektní prostředek pro výživu kvetoucích rostlin. Je skvělým hnojivem již od začátku růstu rostliny, ale největší význam sehraje ve fázi květu, kde díky svému excelentnímu složení a vyvážení přírodních prvků, podpoří mohutný růst květenství a rostlina tak dosáhne skvělých výsledků. Lze používat pro jakýkoliv substrát. Firma působí na trhu od roku 1992 a za tu dobu představili řadu hnojiv a aditiv, které jsou šetrné k životnímu prostředí, jsou ideální pro ekologické pěstování květin, ovoce, zeleniny a bylinek i pro bezpečnou péči o okrasné rostliny, dřeviny a trávníky.

Dávkování:
2 - 5ml na 1l vody (do každé zálivky)

Cena za 1l : 349Kč
Expiry
Tento skvělý tekutý koncentrát pro výživu rostlin podporuje mohutný porost a je vhodný pro všechny půdní směsi. Obsahuje mikro a makro prvky, minerály a hormony organického původu a tím zajišťuje skvělý stav rostliny bez obsahu jakýchkoliv chemikálií. Podporuje rozrůstání kořenů a větví, dodává rostlině silný a zdravý vhled. Toto hnojivo a půdní aktivátor v jednom lze aplikovat prostřednictvím kapacích zavlažovacích systémů (drip system). Je skvělý pro všechny druhy substrátů. Bio-Grow se používá od prvních fází rostliny až do předposledního týdne před sklizní.

NPK: 8-2-6 %

Dávkování: 2 - 4 ml do 1 l vody

Cena za 1l : 329Kč
Expiry
Fish-Mix byl vždy spolehlivý přítel pěstitele a to díky své schopnosti zlepšovat půdní prostředí, stimulovat mikrobiální činnost a urychlovat růst. Díky skvělým podmínkám přímo u kořenů rostliny, dostává celá rostlina to co potřebuje přímo od základu své stavby. Vynikající výsledky přináší i postřik listů silným roztokem. Dodává rostlině zdravý a silný vzhled.Doporucuje se michat s Bio-Grow a Bio-Bloom.

NPK: 6-2-4 %

Dávkování:
zálivka: 2 - 5 ml na 1 l vody
postřik: 1 - 2 ml na 1 l vody (aplikovat na obě strany listů)

Cena za 1l : 329Kč



//Smrdi po rybach-hodne hodne moc!!!//
Expiry
TopMax - bloom stimulator je organický koncentrát pro stimulaci květu, který podporuje rychlé dělení buněk během fáze květu a výrazně zvyšuje produkci transportních cukrů v ovoci či květinách, díky čemuž jsou květy a plody větší a mají lepší chuť, vůni a aroma. Díky přírodnímu původu a absenci jakýchkoliv chemikálií patří produkty Biobizz mezi špičky, co se týče chuti a vůni výsledného produktu.

NPK: 0,1-0,01-0,1 %

Dávkování: 2-5 ml na 1 l zálivky

Cena za 1l : 899Kč
Expiry
Alg-A-Mic je skvělý koncentrát z mořských řas lisovaných za studena, a proto zajišťuje celou řadu mikroživin, vitamínů, aminokyselin a hormonů rostlinného původu a podporuje tak jejich vitalitu a svěžest. Alg-A-Mic se aplikuje jako zvlhčovač půdy či postřik listů a posiluje zdravý růst rostliny, odolnost proti chorobám a dodává listům sytě zelenou barvu a zdravý vzhled.

Dávkování:
zálivka: 2 - 5 ml do 1 l vody
postřik: 1 - 3 ml do 1 l vody

Dusík (N): 0,1%
Fosfor (P2O5): 0,1%
Draslík (K2O): 0,1%
Vápník (Ca): 0,2%
Hořčík (Mg): 0,1%

Cena za 1l : 499Kč
Expiry
RootJuice je špičkový 100% organický koncentrát ke stimulaci kořenů, který podporuje prudký růst kořenů u již zakořeněných rostlin a díky svému složení ovlivňuje prostředí tak, aby kořeny pojaly více živin. Pomáhá posilovat imunitní systém celé rostliny a zvyšuje tím odolnost proti chorobám a škůdcům. Má výbornou toleranci hodnot EC.

NPK: 0,1-0,1-0,1 %

Dávkování: 2-5 ml na 1 l zálivky

Cena za 1l : 1399Kč
Expiry
BioHeaven je speciálně formulovaný rostlinný energy booster,který obsahuje pečlivě vybrané biologické stimulátory, jako např. aminokyseliny. Aminokyseliny jsou základní stavebnice pro proteiny a enzymy, které jsou základem pro strukturu a výměnu látek rostlin. BioHeaven zvyšuje využití a přemisťování živin v hnojivové zálivce a podporuje anti-oxidační systém rostliny, zbavuje rostlinu toxinů vzniklých během období ze stresu, podporuje znovudotvoření listové zeleně a celkově posiluje rostlinu rostlinu.
L - amino kyseliny užívané firmou BioBizz pro BioHeaven jsou extraktem ze sójových bobů a dalších organických bílkovinových zdrojů jako je enzymatická hydrolýza a fermentace. Tento proces zabezpečuje aby aminokyseliny byly extrahovány v L-formě , jediné absorbované a užívané rostlinami. Kromě L - amino kyselin, BioHeaven obsahuje starý přírodní humus, jednu z nejvšestrannějších součástí v půdním složení. Tento komponent, v kombinaci s dalšími operativními substancemi v BioHeavenu, extrémně zvyšuje množství minerálů v půdě. Standartně, procento absorpce minerálů je kolem 5 - 10%, substance uvnitř energy boostru BioHeaven může zdvihnout procento absorpce minerálů až na 95%. Tyto procesy stimulované energy boostrem BioHeaven zvýší využití výživně důležitých stopových prvků, které jsou schopné vstupovat do rostlinných buněk.

Výhody:
Vysoce koncentrovaný. Masivní a kompletní absorpce klíčových živin. Zlepší výnos a kvalitu sklizně. Zlepšuje zadržování vlhka v rostlinách a redukuje stres z nedostatku vlhka. Poskytuje cenný zdroj uhlíku pro půdní mikro- organismy. Slučitelný se všemi hnojivy různých výrobců, biologickými, biominerálnímy či čistě umělými. Je vhodný pro zem, hydro i aeroponii.

Dávkování: 1 - 5 ml na 1 litr zálivky. Začněte používání ve druhém týdnu růstu. Zastavte používání dva týdny před sklizní.

Cena za 1l :
Expiry
Perfektní nástroj pro boj s mnoha nepříjemnými škůdci. Jedná se o biologický odpuzovač hmyzu, který obsahuje 100% přírodních přísad a je v souladu se směrnicemi pro ekologické pěstování (Agricultural Quality Act). BuzzOff odpuzuje savý hmyz jako například pavoučky, mšice, bílé mušky a další. Prevenci proti napadeni škůdci provádějte každý třetí den postřikem. Jestliže už napadení proběhlo, aplikujte postřik na spodní i vrchní stranu listů.

Dávkování: postřik 1 až 2 ml na 1 l vody

Cena za 0,1l : 529Kč
Expiry
No Mercy Supply


S tímto balíčkem CO2 tablet budete vlastnit revolucne nový a velmi silný produk,urceny pro rostlyny cannabis a je pouzitelny jak v hydroponiii,tak i v hline. Tento jednoduchý - a levný! - tabletky jsou specificky rozvinuté,nahradi komplikované a drahé CO2 zúrodňovaci systémy.

Stagnace růstu rostlin je často způsobena nedostatkem carbondioxide; ve špatně vysílaných prostorech tento nedostatek může být dramatický. S CO2 tabeletami můžete nabídnout oxid uhličitý přímo ke kořenům vašich rostlin a významně zvětšit rychlost růstu.


> > četl více o CO2-tabletach < <
Jen zdravé rostliny budou schopné účinně používat tento zvláštní vstup. Během rozsáhlého testování jsme si povšimli jak jak muze ovlivnit nedostatek hořčíku kvůli vysoké rychlosti růstu. Chteli jsme tomu predejit a tak jsme pridali 1.2% sulfátu hořčíku. Tablety pustí CO2 do vody a tak stimuloje růst. Zdravý cannabisplants může absorbovat mnohem více této důležité živiny CO2 ktery je dostupný ve vzduchu.

Upozornění: Přidávat CO2 pred vypnutim svetla neprinasi zadne vysledky!Během temného období rostlina neabsorbuje CO2. Tablety spojí CO2 o 4 k 6 hodinám k nabídnuté vodě.

Aplikace: Když vaše rostliny (nebo rizky) jsou zdrave,můžete používat 1 tabletku na 250 litrů vody. V systémech hydro,můžete také jednoduše přidat tabletku k barelu. Předávkovani nema žádný škodlivý ani užitečný ucinek. Jestliže chcete přidat CO2Tab okamžitě, nejprve rozpustte tabletu v šálku vody (jemně rozmačkat tabletku prstem ve vodě) a míchat dokud se vse nerozpusti,pak uz jen staci pridat do roztoku.Pouzivejte dvakrát týdne pro optimální výsledky, a nejlépe během celeho cyklu vašich rostlin.

Použití CO2-tablet je ekologicky šetrný a neni skodlivi pro rostliny, mazlíčky, ptáky, hmyzy nebo mikroorganismy. Pridavat CO2 tablety k pitné vodě muze dočasně snizit pH. To je moudré pravidelně měřit pH (vody a půda).CO2 tablety a bakterie vytvori idealni prostredi vasim rostlinam.

//ten navod berte s nadhledem-uplne jsem tam nektery veci nepochopil,takze to muze byt trochu jinak//


Myslim, preklad ze neni nutny (rekl ze bych vsichni vime o co jde), pivo kdyby jste s meli tim nekdo problém, tak se k muzu pokusit prepsat.


Cena za baleni (60ks): 413Kč

Lze zakoupit na www.klecka.cz


Stranky vyrobce: www.nomercy.nl
Kouknete se na k, protoze k stoji za to.Jsou k prvni stranky vyrobce co za stoji k, obvzlaste je vypeceny k intro s jeptiskou hned na zacatku .

Frima zabivajici se prodejem selekci semeno, prodejem veci profesionální pestovani v neposledni rade hnojiv vyrobou.
Expiry
Canna
Vyhrala soutez hnojiv v Holandsku.Holandska firma,ktera vznikla roku 1979.

Stranky vyrobce: www.canna.com

Da se koupit na www.greenhome.cz a www.mladypestitel.cz

Prikladam schema hnojeni,sice se to moc neda precist,ale takhle to maji na svych strankach.
Expiry
Aqua Vega garantuje okázalý, zásadní povrchový růst. Nutritien specificky vyvinutý pro recirkulacni systemy jako je General Hydroponics Airflow a Waterfarm, N.F.T. a HGS. Kvůli koloběhu vody, živiny jsou pouzity vicekrat. Diky tomu spotrebujete mene vody a zivin. To dělá tento systém velmi ekologicky šetrný.

Aqua Vega obsahuje kyseliny sicilic//silic//, humicidni kyseliny a kyseliny fulvinic, který je přítomný v půdě v přirozených formách. Obsahuje take extrakt hnědé řasy, bohatý na stopové prvky, amino kyseliny a vitamíny a tim dovadi vyrobek k dokonalosti.Tanto extrakt vytvari polopropustnou blanu na kořenech,ktera zlepší schopnost rostliny absorbovat vodu a živiny.To zajistí vynikající ochranu proti nemocem a dokonaly růst!

Expiry
Aqua Flores garantuje okázalý kvet. Nutritien specificky vyvinutý pro recirkulacni systemy jako je General Hydroponics Airflow a Waterfarm, N.F.T. a HGS. Kvůli koloběhu vody, živiny jsou pouzity vicekrat. Diky tomu spotrebujete mene vody a zivin. To dělá tento systém velmi ekologicky šetrný.


Aqua Vega obsahuje kyseliny sicilic//silic//, humicidni kyseliny a kyseliny fulvinic, který je přítomný v půdě v přirozených formách. Obsahuje take extrakt hnědé řasy, bohatý na stopové prvky, amino kyseliny a vitamíny a tim dovadi vyrobek k dokonalosti.Tanto extrakt vytvari polopropustnou blanu na kořenech,ktera zlepší schopnost rostliny absorbovat vodu a živiny.To zajistí vynikající ochranu proti nemocem a dokonaly kvet!!
Expiry
Svět je nejčistější, nejsilnější organický “reliever stresu” to podnítí extrémně rychlý kořenový vývoj, předchází a chrání před formami takovými jako Pythium, Fusarium, plíseň a Botrytis zatímco zvětší rostline přirozený imunitní systém. Rhizotonic obsahuje opatrně integrovane a vyvážene formulace nejjemnějších norských a mořských řas a obsahuje "biogrowth"- povzbuzující prostředky založené na řízení holandského rostlinného výzkumu. Ve spojení s tímto, Rhizotonic také obsahuje chemii oligosaccharide, sacharín vysoké kvality, který je silný prebiotic. Vy jiste vite, že vaše oblíbená rostlina může být snadno stresovaná kvůli presazovani, nedostatku a prebytku zavlahy, kořenove nemoci,spalenim a td.Stresovanym rostlinam odumiraji koreny, ktere vyústí v pomalý růst, vadné květiny, redukované výnosy a snížení velikosti pupenu a vývoje.

Rhizotonic s jeho pokročilým oligosaccharide chemie a povzbuzující prostředky biogrowth vyvolají výbušný nový kořenový růst bezprostředně (v nekterych pripadech i za par hodin!)usetrivasi rostline mnoho starosti a ona se bude moct venovat vami zadanym procesum. Nove koerny se pote rychleji rozviji,rostlina rychleji nabyva na obemu a pak je schopna vytvorit vetsi a kavlitnejsi kvetenstvi.


Přísady jsou 100 % slučitelný se všemi CANNA živinami. Používat CANNA přísady s CANNA živinami získat větší výnosy.
Dostupný v 0, 25 litru, 0, 5 litru, 1 litr a 5 litru Packings.
Expiry
Dynamicky superbloomer.

PK 13-14 je výborny kvetovy posilovac,jehotz ucinky vas naprosto ohromy. Tato extrémně koncentrovaná formulace obsahuje směsici čistého phosphorou a elementy draslíku pro nadřazeni kvetu. Tato jedinečná kombinace elementů může být nazyvana "vuperbloomerem", který zajisti těžší, větší, sladší plody za co nejkratsi dobu.Ucinek PK 13-14 byl prokazan profesionálními pěstiteli,zvětši váhu vaší květinové sklizně, plodina po plodině. Na rozdíl od nestandardních potašových produktů, PK 13-14 má zaručené složení 13 % P205 a 14 % K20. PK 13-14 je naprosto jedinecny jedinečný, naprosto bezpečný, snadný na pouziti a neuvěřitelně efektivní. PK 13-14 neni hnojivo a proto je nutne ho pouzivat se zakladnimi hnojivi.
Expiry
Zajisti vasi rostline potrebnou vitalitu.
CANNAZYM je celá nová třída inteligentních enzymologckychy rostlinných ochran vyvinutych v Holandsku.To take udava měřítko tohoto přirozeného biocatalyzatoru,?decomposera? a zlepšovatele, který obsahuje víc než patnáct různých enzymů a vitamínu.Rychle rozebere mrtvé kořeny do nerostů a cukrů,počíta s novými zdravějšími kořeny, maximalizuje vyuziti zivin. V spojení s tímto, CANNAZYM zachytí unikátní pouštní rostliny, které přidají nadřazené, zvýšené úrovně k rostlinám přirozený imunitní systém chránici před pathogeny půdy. Další "biogrowth" povzbuzující prostředky,zlepší celkový rostlinný růst a chemické reakce uvnitř rostliny.Garantuje zdravější a silnější rostlinu. Tento produkt pracoval pro všechny naše profesionáli a pěstitelske fandy.Skutečný vítěz!


//kdyz vynecham pH+ a -,tak je to asi jediny produkt Canna,ktery je dobre dostupny na čs. trhu//
Expiry
Tlustší, tvrdší palice

CANNABOOST je CANNAvyrobek,je silný kvetovy podněcovač, specificky vyvinutý pro rychle rostoucí rostliny, to zlepší vlastnosti a zvětší výnosy. CANNABOOST stimuluje vývoj květin, které se tvořily nedávno a toto může dělat ovoce plnější,než normální. To také vyústí ve více homogenní sklizeň, protože plody zrají postupně. Něco velmi specialniho o CANNABOOST je že to jen negarantuje vyšší výnosy ale také nejlepší chuť.

Ještě vyšší výnosy dosahnete,kdyz budete pouzivaz PK 13/14
CANNABOOST je pouzr prisada, která zvětší fotosyntézu rostliny. Toto zvýšení zajistí, že plody se tvoří rychleji. Take dostupnost živin je velmi důležitá pro dosazeni optimálních výsledků s CANNABOOST. CANNA hnojivo garantuje dostupnost všech živin! Ještě lepší výsledky mohou být dosazeny, jestliže PK13/14 je používán stejně jako důvěryhodné CANNA hnojiva.To protože PK 13/14 opatří rostlině zvláštní kvetoucí elementy zatímco CANNABOOST zajistí, že rostlina má energii být schopna využít tyto elementy.

Lepší zrani a ochrana
Stejně jako kvet povzbuzující prostředky, které zajistí to,ze rostlina zraje k plnému potenciálu, CANNABOOST také obsahuje přirozené kvetove regulátory, které lépe distribuují oba kvetove povzbuzující prostředky a kvetove substance a energii,ta je přirozeně dostupna v rostlině. To umožní kvetum vyvíjet se více jednotně a zrát k jejich plnému potenciálu. Díky zlepšenému energetickému pravidlu rostlina také má dostatečnou dostupnou energii,bráni se některym pathogensüm. Jestliže energie chybi tam,kde je ji zapotrebi,pak nemoc často udeří právě v tomto okamžiku a to je katastrofální pro celou sklizeň.

Lepší, silnější chuť
Dnes dobrá sklizeň není jen vysoka produkce. My jsme už viděli toto obrácení na kultivaci holandských rajčat a okurek a to je nyní také otázka pro vážné pěstitele. Kvalita začne hrát více důležitou roli a to je případ s chutí. CANNABOOST jen negarantuje vyšší výnos ale také vynikající chut. Fotosyntéza velmi zvyší výrobu cukru v plodech a to dá sladší chuť a působí přírodní příchuti.
Expiry
Země je obývána tisíci různými formami TRICHODERMY. TRICHODERMA harzianum (Tri002/3) je jediná, která má vědecky dokázaný podněcující a ochranny účinek na kořenové prostředí a chitinase výrobu rostliny končit lepším kořenovým vývojem, více koernovych vlasu a zvýšené vylučování enzymů a hormonů. Jako výsledek rostlina získá více vitality a lépe se vyvine.

TRI 002: Tato zrníčka mají pozitivní účinek na výrobu a růst rostliny,kolonizují formu kolem kořenového systému. Musí být smíšena s půdou a staraji se o silný a vyvážený růst rostliny. Vsechny negativny mikroorganismy a formy zivita jsou bez milosti likvidovany a prevadeny na pro rostlinu stravitelne ziviny.

Viditelné výsledky tohoto produktu jsou zvýšená vitalita rostliny a rozvinutejsi korenovy system. TRI 003 je čistý, ve vode rozpustny prasek,to usnadní aplikaci na mlade rostliny a rizky.Potlačuje mikroorganismy a proto má pozitivní účinek na rovnováhu mezi organismy půdy. AkTRIvator může být používán se všemi systémy.
Expiry
Canna jeste vyrabi velke mnozstvi tzv. mononutrients,coz jsou pripravky obsahujici jenom jeden prvek(jako treba BioNova P20%),ale ty sem uz vypisovat nebudu.
Expiry
Hydrogarden
Prodavaji predevsim hnojiva a pripravky pro mlade rostliny,pH+ a pH- a dalsi.Dale se zabyva prodejem vyrobku Essentials.


Stranky vyrobce: www.hydrogarden.com

Zboti od teto spolecnisti se da koupit v nekterych growshopech nebo na
www.growelectric.cz
Expiry
Zabraňuje a opravuje žloutnutí řízků a mladých rostlin pod umělým osvětlením. Užívá se též pro podporu kořenového rozvoje v mladých sazenicích. Green Up podporuje tvorbu zdravějších a více energických řízků a dává jim start, který si zaslouzi.
Expiry
Druha slozka Dry Flower

Je vyroben z humatickych extraktu,ktere zlepsuji rust rostliny.
Cerne humicidy stimuluji prijem zivin,koreny a "steam growth"//to si muzu vylozit nekolika zpusoby,tak to sem raci nebudu psat,aby to nebylo blbe//,dava rostlinam vse co potrebuji.

Pouzivejte v kombinaci s 1,3 a 4.
Expiry
Dry Flower 3 - Gold Fulvic je vyrobený z humicidu,ma úžasný dopad na kvetouci plodiny. Bude také zvýšena suchá váha z jakékoliv rostliny.
Pouzivejte v kombinaci s Dry Flower 1,2 a 4.
Expiry
Dry Flower 4 - Speciální úprava vody,ktera pripravi kvetinu a jeji plody ke sklizeni a naslednemu suseni.Zajisti odber vsech zbylych zivin,coz ma za nasledek cerstvou a naprosto prirodni chut.Pouzivejte s Dry Flower 1,2 a 3.
Expiry
Guarding Angel-Enzim ze zakladni rady produktu,uzivany jako aditivum a k predchazeni chorob prevazne korenoveho systemu,ale i cele rostliny.Efektivne chrani rostloinu proti Phytiu.Pomaha rostline perkonaz teply roztok za horkeho pocasi,zabranuje hnilobe a plisni korenu.
Expiry
Superthrive-Vysoce fungující stimulátor růstu i květu. Výrobek z Californie. Stimuluje vaše rostliny k rychlejšímu a masivnějšímu růstu, v květové fázi pak k mnohem větším květům. Směs 50 vitamínů a hormonů.

Cena za 15ml : 289Kč
Expiry
suchý,ve vode rozpustný biologický povzbuzující prostředek s dusíkem, phosphorem a růst propagujici bakterie. Také obsahuje humicidy, mořske neco,aminokyseliny a dalsi.Doporucuje se pouzivat s ostatnimi pripravky Vitallink,ale je mozne ho pouzit se vsemi hnojivy.
Expiry
Foliar feed je dalsi moznost,jak dopravit ziviny co nejrychleji do rostliny. Foliar je take mozne pouzivat jako postrik,zvysuje urodu.Pouzitelny jak do zalivky,tak jako postrik.Pouzitelny s hnojivy jinych vyrobcu.
Expiry
Silicin+ je koncentrovana kapalina,ktera vam umožni dát skutečnou podporu,sílu a produktivitu rostlinam.Pridava se do roztoku s ostatnimi hnojivy.Lze ho pouzit i s hnojivy jinych vyrobcu.

Neni urcen ke zvetsovani poprsi a proto nenutte pritelkyni jej pit,ale postrik nikdy neuskodi :vampire:
Expiry
Wetting Agent-změkčovadlo vody, mělo by být přidáváno do všech postřiků používaných na rostliny. Zajistí, že se aplikovaný postřik ihned neodpaří, nýbrž vytvoří filmový povlak po rostlině, čímž dojde k maximálnímu využití postřiku.

Cena za 250ml : 249Kč
easy.green
co když mám v hnojivu:dusík 6%,fosfor 5% a draslík 5% je to asi dost co?? toho dusíku..
easy.green
právě že na květ


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma