|
jeste neco kte bio nove rozhodne to neni bio hnojivo ale bio mineralni coz je podstatnej rozdil pro me je bio nova best hnojivo hlavne kokonova + jejich kokos doporucuju |
|
|
m.rider |
Pokud jsem dobre cetl tak mi tu chybi plagron... Jsem slepy nebo tu z nejakeho duvodu opravdu neni? :) |
|
|
Lopticka |
Nie je, hodil by sa sem popis este tohto hnojiva. Plus odporucanie autora threadu, ake hnojiva pouziva on na hlinu. |
|
|
BrikO |
cererit dakto pozna? granulovanu hnojivo n p k obsahuje 8 8 8 |
|
|
Calzone |
citace: |
Původní příspěvek od BrikO
cererit dakto pozna? granulovanu hnojivo n p k obsahuje 8 8 8 |
Takový poměr NPK neni imho moc vhodný pro pěstování konopí, protože třeba v růstu by to zbytečně zasolovalo půdu velkou koncentrací draslíku a fosforu, které kytka tolik v růstu nepotřebuje. A v květu by tam bylo moc dusíku a palice by mohli být řídčí + také zbytečné zasolování prvky které v této fázi rostliny tolik nepotřebují.
V růstu by měl jasně převažovat dusík a v květu fosfor. |
|
|
BrikO |
Takový poměr NPK neni imho moc vhodný pro pěstování konopí, protože třeba v růstu by to zbytečně zasolovalo půdu velkou koncentrací draslíku a fosforu, které kytka tolik v růstu nepotřebuje. A v květu by tam bylo moc dusíku a palice by mohli být řídčí + také zbytečné zasolování prvky které v této fázi rostliny tolik nepotřebují.
no dakujem :) a moje rastlinky maju asi mesiac a použivam aj kristalon start gram davam do litra vody a opolievam nerobim skodu???? |
|
|
space.pussy |
Původní příspěvek od Expiry
Wetting Agent-změkčovadlo vody, mělo by být přidáváno do všech postřiků používaných na rostliny. Zajistí, že se aplikovaný postřik ihned neodpaří, nýbrž vytvoří filmový povlak po rostlině, čímž dojde k maximálnímu využití postřiku.
Cena za 250ml : 249Kč |
TIP: Jako wetting agent lze použít i tekutý přípravek na mytí nádobí (třeba Jar). Dávkování: 1 kapka / 0.5 l. Zdroj: ICMag.
Je to mírně OT, takže jestli vadí, PM -> smažu. |
|
|
Honzix |
Mám dotaz ohledně hnojivového schématu GH. Schemata, které je možné k dostání třeba v growshopech, se liší od schémat na stránkách generalhydroponics jak poměrama jednotlivích složek tak samotným dávkováním a následně naměřené hodnoty EC neodpovýdají takovým jakým by měly. Chci se tedy zeptat, jaké volíte poměry hnojiv Grow, Micro, Bloom od GH v jednotlivích fázích a kolik ml/10l a jaké by se mělo udržovat EC v hlíně? |
|
|
WOLTERION |
a co takhle GO TEK vitamax na stes atd ........BUD FUEL:-) |
|
|
Spawnmaster |
máte někdo nějaký osobní zkušenosti s těma tabletama Bcuzz(na květ)?? |
|
|
LH_grow |
mal by som otazku aku strukturu viskozitu ma mat green sensation |
|
|
ShadowMan |
tablety pouzivam a je to bomba:-) |
|
|
|
Zdravím zkušenější growery. Měl by jsem otázečku ohledně hnojení. Mám Homebox XL s 600w žárovkou. Kytky už rostou přes 3 týdny a pomalu jim začíná růst 4-té patro, takže jsem se rozhodl hnojit. A teď k otázce. Na start mám Pagron Strat-up a Pagron Roots. Chci se zeptat jestli můžu tyto hnojiva použít současně na růst. Je to můj první grow, tak se ještě moc nevyznám a nechci holky zbytečně spálit. Jinak pěstuju v substrátu Plagron Grow-mix (půda by měla být předhnojená na 3 týdny) Díky moc všem za odpovědi. Hola :-) |
|
|
darxtar |
start-up je zmeska alga-grow, roots stimulatora a rastoveho stimulatora, takze samotny plagron roots nepotrebujes. Ak ho uz vsak mas, mozes ho trochu primiesat ku start-up, povedzme polovicnu davku z doporucenia vyrobcu. |
|
|
j.e.n.i.k |
Zdravim mám dotaz jestli někdo používá nebo vyzkoušel Agro Natura - univerzální organický hnojivo, připadně jestli je vhodný pro pěstování konopí. Složení je N:P:K - 6,4:1,7:9 (přepočteno na sušený vzorek). Nechci používat chemický hnojiva a na tohle jsem narazil, tak mě zajímá názor někoho zkušenýho. Předem dík! |
|
|
Ckulich |
Hele a co třeba Plagron Terra Bloom je dobrý? |
|
|
Banány |
mas to dobrý ale když už ses s tim psal tak si mel vypsat vsechny a ne jen do hydra, řek bych že víc jak 50% tu pěstuje v hlíně takže jsou jim tady ty hnojiva k ničemu.. škoda, ale k+ za práci |
|
|
Ckulich |
Hej je dobrý Plagron Terra Bloom? |
|
|
Narayan |
Nekdo se tu ptal na Plagron - Green Sensation. Tak driv to bylo takovy svetle zeleny skoro-sperma, tedka je to temne zelena tekutina... |
|
|
alpa |
Původní příspěvek od Ckulich
Hej je dobrý Plagron Terra Bloom? |
odjel jsem s celou sadou terra[special na hlinu pokud si dobre pamatuju] podle jejich schematu [ casem jsem nahradil green sensation PK13/14 a spokojenost] uz nekolik kol a kytky prezily svilusky,trasnenky,vedra,zimu,nepravidelne svetlo[proste vse kdyz se neco se*e]
jen upozornim ze mensi kytky nezvladnou ihned doporucovanou davku pokud mas nak predhnojenou hlinu....a pridavat postupne,,,,,,,,ale to jsou vsechno vecicky co uz tu nekdo urcite psal;] |
|
|
|
cau prosim vas mohl by my nekdo poradit jak redit dutch formula 2 a 3 na zacatku kvetu pro dva litry vody kolik tam toho mam nalejt diky |
|
|
Zedy |
Původní příspěvek od mr.yoda
cau prosim vas mohl by my nekdo poradit jak redit dutch formula 2 a 3 na zacatku kvetu pro dva litry vody kolik tam toho mam nalejt diky |
Jestli bereš 2 jako Bloom a 3 jako Micro, tak tady máš schéma. |
|
|
asi_sem_moc |
Původní příspěvek od Banány
mas to dobrý ale když už ses s tim psal tak si mel vypsat vsechny a ne jen do hydra, řek bych že víc jak 50% tu pěstuje v hlíně takže jsou jim tady ty hnojiva k ničemu.. škoda, ale k+ za práci |
Souhlasím, pěkný přehled, ale hnojiva do hlíny jsi sem taky mohl dát... ;) |
|
|
prcek23 |
cus hosi skousel jst nekdo ....dutch pro .... |
|
|
fiste |
Má někdo zkušenosti s GrowStar GOLD A+B+C? Jde o nějaký nový snad holandský hnojiva.. |
|
|
|
Původní příspěvek od prcek23
cus hosi skousel jst nekdo ....dutch pro .... |
jedu je, kdyžtak sleduj můj thread.. |
|
|
Organique |
Zkoušel jste někdo kanadský Advanced Nutrients ? zkušenosti ? Já zatím pouze kladné... |
|
|
desertwolf |
zdravim,
mám z Cannafestu hnojiva Dutch Pro Bloom, kde píšou 2-3 ml/1l vody.
Nemám EC metr a zajímá mě, jestli to je 3ml složky A + 3ml složky B/1l vody, nebo to je 1,5ml složkyA + 1,5ml složkyB/1l vody.
Kdybych měl EC metr, tak mi to je jedno, ale když ho nemám, tak nechci holky spálit. |
|
|
cotipotom |
Zdravím vás moudré a znalé.
Mám otázku mám svou první grow in, a nevím jaká hnojiva použít, doteď jsem měl Cannu a musím říci že je šupa!!!Ale ta cena je šílená, tak mě zajímá, jestli máte někdo zkušenosti jak s cannou tak s jinými hnojivy?
jestli mi někdo můžete poradit co mám použít?do čeho jít?
díky |
|
|
|
desertwolf: jedu DP i s EC metrem, 2-3ml na 1L mě 3ml zvedají EC zhruba o 0,6ms/cm.. |
|
|
Kudrnáč |
Zdravim, chtěl bych se optat zdali máte někdo zkušenosti s AH v kokosu??? Hlavně mě zajímá to dávkování jestli to mám hnojit jako do hydra plnou dávku, nebo jestli to snížit na polovinu jako v hlíně? Nemám přístroje na měření pH ani Ec tak se bojim abych to nespálil... |
|
|
Machoman |
Původní příspěvek od Kudrnáč
Zdravim, chtěl bych se optat zdali máte někdo zkušenosti s AH v kokosu??? Hlavně mě zajímá to dávkování jestli to mám hnojit jako do hydra plnou dávku, nebo jestli to snížit na polovinu jako v hlíně? Nemám přístroje na měření pH ani Ec tak se bojim abych to nespálil... |
Jako do hydra. |
|
|
Grazzl |
zdarec chci se zeptat co si myslíte o NPK: 0-50-30 u monster bloom ?? oproti vsem ostatnim me to pride celkeem palba tak sem zvědav co porádite |
|
|
bull |
Čau, já měl Monster bloom loni z Cannafestu a žádnej zázrak se nekonal. Kromě celkem otravnýho vážení g/na 4 l vody nebo kolik to bylo a ceny za 20g kolem 500,- mě to nijak nenadchlo, hlavně jsem vůbec nezaregistroval že by se nějak na palicích projevoval.
Jinak to 0-50-30 bych viděl jen jako koncentrovaný hnojivo, kdyby to mělo 0-5-3 tak se toho jen dává 10x tolik, žádnej jinej smysl to nemá. Myslim že klasický PK13-14 je lepší a hlavně levnější! |
|
|
Grazzl |
dík za info no premyslel sem ze koupim neco od advanced nutrients dostal sem na cannafestu neakou rozpravu o karbohydrátech ze maj mýt něakej vliv na výnos tak sem to pročet no sám tomu prd rozumím tak treba se tu o tom někdo rozepise ale rek bych ze to bude to stejny jak grotek akorat v blede modrym obrovska reklama a zadnej zazrak |
|
|
aukro503 |
Chci se zeptat hnojím Plagronem.. Ted mám kytky už na květu a dávám jim Plagron Bloom a mám i Green Sensation.. Ale nevím jak to mám naředit :-( Prosím o někoho kdo by mi poradil jak se tyto 2 hnojiva ředí dohromady.. Děkuji všem za rady :-) |
|
|
|
Co říkáte na hnojení koňským trusem (kobylinci). V jakém množství a jak často? Někde jsem četl že obsahují právě to "pravé" Máte vyzkoušeno? |
|
|
|
pár základních info z mých zkušeností:
-Jungle mi upravuje automaticky PH vody na hodnotu 5.9 ,v pitném základu ji mám 7,2
-při růstu normálně hnojím i postřikem přímo na list...Klony jsem vlažil podle tabulek a chytly se.Žádné clonexy a podobné pekla jsem nepoužil.Dokonce jsem je sprchnul 4x během květu,a neuškodilo zdálo se mi naopak že hustota začala vždy sílit (ale to možná dělala i nadšenost z povedeného pokusu) ...Plíseň nic,přehnojení nic,jenom kolega starý grower když viděl jak kropím květy,tak se chytal za hlavu,pak mi to chtěl všechno zabavit a dát mi pár výchovných :D
-výrobce tvrdí že s JidB nejde přehnojit...Přehnojil jsem,ale to byla extrémní zkouška...Natřel jsem mistrovi Hererovi 2.5 EC špičky lístků se začali u spodních pater kroutit,žloutnout ale v únosné míře.Nechal jsem to bez proplachu,jak si Herer cucnul druhou dávku,to samé ale šlo to už i do horních pater listů,ale jak říkám,půl centimetru sytě žluté,pak normal.Přehnojit se tedy dá ale fakt v extrémních dávkách..Přesažené maximální EC o +0.2/3 bych vůbec neřešil.EC metr bych doporučil každopádně,už jen z jasné věci že 100 odrůd , 100 chutí.
-Atazym nebo kořenáče jsem nedával vůbec a nepoznal jsem rozdíl
-Nepopužil jsem žádné další přípravky typu Green Sensation , Bloombastic , ap...Pouze JiDB a nemohu si stěžovat.
Z pěstovaných nejlépe dopadl TNT Kush , ten si společně s JiDB a všemi mými smrtícími pokusy sednul jako kamarádi při pivu.Síla neskutečná,hlavy tvrdé jak alkoholikovy játra.Brko si sám nedám,asi by mne to zabilo.
Zmínil bych i "Crazy Miss Hyde" ta zase nejvíc chutnala.Voněla takovým stylem že mi stačilo jen k ní čuchat (jak bych šel do lesa na ovoce).Stav neméně dobrý.Doporučuji.
Vidím toto hnojivo jako velice kvalitní záležitost.Už tak to mají pánové dost vychytané, a momentálně se dívám na jejich stránky mikrolab , že hnojky ještě tuní ,takže si myslím že se nám tady klube těžký konkurent AH. :dance: |
|
|
hardiron |
t.h.c.heater tak to sem napiš zrovna co o těch hnojkách viš :-) |
|
|
|
ahoj o hnojení je toho tady az moc, kazdopadne ja bych rad zkusil hnojiva od Guanokalong a o tom jsem zde nasel pouze tento prispevek
http://grower.cz/pestovani/marihuana/tema/t-60348.html
mam namichany vlastni substrat dle místního návodu:
http://grower.cz/forum/showthread.p...%2Bjak%E9+%2BPH
který jsem jeste dodatecne obohatil Guanokalongem granulovanym
a k tomu jsem koupil Guanokalong Grow a Bloom s tím ze na poslednich 14 kvetu pouziju jeste Atami Bio Bloombastic
mate zkusenosti s chuti, vynosem a jak se chova PH kdyz hnojite Guanokalongem? a samozrejme jak to roste? |
|
|
Maskach |
Pouziva nekdo Dutch pro? jak mu vyhovuje? |
|
|
|
Původní příspěvek od hardiron
t.h.c.heater tak to sem napiš zrovna co o těch hnojkách viš :-) |
Provedu! |
|
|
pineapple |
Zdravím, chtěl bych se zeptat lidí, co používají BioNovu, zda-li už někdo hnojil podle jejich profesionálního schématu a jestli se vyplatí investovat do tolika věcí. Je tam toho opravdu dost.
Děkuji za odpovědi
http://www.bionova.nl/images/Schedules/7BbackCZ.pdf |
|
|
Eccolab |
neco pro hlinare, koukal jsem ze se tady tahle rada nevyskytuje a ja sobne si myslim, ze nic lepsiho na zaver kvetu neexistuje a sice - phase 4 vaalserberg -
Nebojte ani je neprodavam ani se o nic nesnazim, spis je to rada nad zlato , ale zdarma :-) uz 3 indoor kola jsem to testoval solo a uz vim odkud se berou v obchodem treba ty obri jahody ( kdyz pomineme genetiku ze ) ...je jeste phase 3 atd...ale tak ten efekt neni az tak radikalni jako tady, tady jsem se ted pokazdy blizil 380g na 400W a to nemam vubec dokonaly podminky....so take it or leave it :-) see u later |
|
|
Indigo |
hnojivo - vysoký výnos je mýtus. na závěr květu je pro kytky nejlepší třítýdenní zálivka vodou a trochu enzymů, pokud chci dosáhnout maximálních výnosů musím se držet základní linie. Genetika - Osvětlení - Ventilace. Hnojivo je to poslední co kytka potřebuje. Více než polovina hnojek na trhu je zcela zbytečných je to pouze marketing firem udržet se na trhu a neustále chrlících nové a zaručené přípravky na mega výnosy. U Hnojení platí méně znamená více. |
|
|
mrakoplas |
Přidal bych sem enzymy Power Thrive od Kanadské firmy GET (Growing Edge Technology) , který používám už přes rok.
Používám je foliárně (postřikem) nebo zálivkou buď dohromady s hnojivy nebo samostatně.
pH po přidání se zvedne cca o 0,1-0,2
... i kyž cena je na horní hranici , tak jsem s nima max spokojenej. Můžu říct , že prokázaly pozitivní vliv na zvýšení vitality matek před řízkováním, tak pro rehabilitaci matek po řízkování. Hned druhý den po aplikaci postřikem se listy krásně zvedaj a táhnou za světlem a celkově vykazujou zesílenou vitalitu. podle potřeby někdy zkombinuju i se zálivkou.
U samotných řízků jsem jeden čas máčel první kořínky a bylo vidět, jak zase zvedaj listy ke světlu.
Zkoušel jsem různé koncentrace a zjistil jsem , že i na vystresované nebo jinka zeslabené rostliny stačí minimální hodnoty doporučeného dávkování a po překročení 10tinásobku se na rostlinách taky neprojevilo předávkování.
Několik měsíců už hnojiva používám jen minimálně a spíš si dělám čaje z trusu ptáků, netopýrů a žížal. a do výsledného koncentrátu přidávám tyhle enzymy, tak 2-4ml/l a pH snížim na 6,5-7. takhle zalitá hlína mi vydrží až 2-4 tejdny bez použití hnojiv, jen občas zálivka nebo postřik těhle enzymů nebo vermesfluidu a kytky vypadaj velmi zdravě.
Naposledy jsem kytky na květu (ve vlastním půdním mixu) takhle pohnojil 2x a krom zálivky s enzymy jsem nic dalšího nepoužíval. Během 3 týdeního flushingu listy až ten poslední týden začaly ztrácet zelenou barvu. |
|
|
mysak |
Čau nechtel by nekdo ,,něco,,doplnit od B.A.C?
jsem z toho trochu mimo micham podle tabulky a zda se mi to nejake ,,kysele,,(5,6?)což by se PH melo stabilizovat na 6 (ted nevim jestli roztok nebo konečně v mediu) |
|
|
ficary |
Niekto skusenosti z Elixer ? |
|
|
xandre1988 |
moc pekny tema dekuju |
|
|
breakbeat |
seznam celkem peknej ale to samy si muzu vykliknout v jakymkoliv growshopu na internetu i s obrazkama... krom biobizzu skoro nikdo neuvadi hodnoty kolik ceho ty veci obsahujou... info od vyrobce ktery se vam snazej prodat cokoliv s tim ze to strasne potrebujete mi nestaci... nejlepsi je primo koukat na etikety a na obsah vsech latek a nejlepe vyjadreny v procentech |
|
|
fedousek |
Původní příspěvek od breakbeat
seznam celkem peknej ale to samy si muzu vykliknout v jakymkoliv growshopu na internetu i s obrazkama... krom biobizzu skoro nikdo neuvadi hodnoty kolik ceho ty veci obsahujou... info od vyrobce ktery se vam snazej prodat cokoliv s tim ze to strasne potrebujete mi nestaci... nejlepsi je primo koukat na etikety a na obsah vsech latek a nejlepe vyjadreny v procentech |
Třeba Jungle in Da Box to má naprosto krásně rozepsané, čeho, kde a kolik je :-)
jak na flaškách s hnojkama, tak na jejich stránkách ještě mnohem lépe... |
|
|
breakbeat |
zrovna jungle in da box je jedna z mala vyjimek ale me se vubec nelibi to jejich slozeni hnojiv, naprilad A (rustovka) neobsahuje vubec fosfor a B (kvetovka) vubec neobsahuje dusik (tady je link: http://www.jungleindabox.cz/cz/pod-...howall=&start=6 )... a ostatnich latek je tam taky malo, pak tam toho clovek leje desitky ml a vyplejtva to celkem rychle... sice to delaj cesi a rad bych je podporil ovsem poznam dobrej produkt a vim co kytky potrebujou... asi to kluci od JIDB videj trosku jinak... kazdopadne lidi nenechte se naočkovat kravinama od vyrobce a ctete obsah vsech latek primo na lahvi nebo na internetu (pokud to vyrobce poskytuje) |
|
|
yabasta |
zrovna jungle in da box je jedna z mala vyjimek ale me se vubec nelibi to jejich slozeni hnojiv, naprilad A (rustovka) neobsahuje vubec fosfor a B (kvetovka) vubec neobsahuje dusik (tady je link: http://www.jungleindabox.cz/cz/pod-...howall=&start=6 )... a ostatnich latek je tam taky malo, pak tam toho clovek leje desitky ml a vyplejtva to celkem rychle... sice to delaj cesi a rad bych je podporil ovsem poznam dobrej produkt a vim co kytky potrebujou... asi to kluci od JIDB videj trosku jinak... kazdopadne lidi nenechte se naočkovat kravinama od vyrobce a ctete obsah vsech latek primo na lahvi nebo na internetu (pokud to vyrobce poskytuje) |
nejsem zadnej chemik ale A obsahuje dusik , B obsahuje fosfor a michas to do hromady tak proc by A melo obsahovat fosfor atd.nejak te nechápu |
|
|
breakbeat |
jo uz jsem to pochopil, vyrobce chce aby jsme to tam lili vsecko dohromady a ono se to vyvazilo, ale nejprijde mi jako nejlepsi reseni kazdou zalivku michat 3 komponenty dohromady, fakt to neni moc prakticky... navic se to kupuje v celku a pocitaj i s tim, ze budeme hnojit na rustu, coz mi prijde v hline jako zbytecnost, kdyz je predhnojena na minimalne 2 tydny dopredu (za 3 tydny prepinam)... ja napriklad vubec neresim rustovy hnojiva proto mi prijde takhle znacka spatna, protoze kdybych si od nich kupil jenom tu slozku B, tak k tomu stejne budu muset neco dokupovat co obsahuje dusik a jiny latky... |
|
|
Dr_paradox69 |
nj marketing a bussiness...kupte vsecky flasky bude to o dveste procent lepsi :-D
abych nebyl OT,tak pridam svou zkusenost s plagronem a s cannou...canna bio flores + pk 13-14,lepsi volba jak plagron alga bloom+ green sensation... |
|
|
breakbeat |
Původní příspěvek od Dr_paradox69
nj marketing a bussiness...kupte vsecky flasky bude to o dveste procent lepsi :-D
abych nebyl OT,tak pridam svou zkusenost s plagronem a s cannou...canna bio flores + pk 13-14,lepsi volba jak plagron alga bloom+ green sensation... |
ja pouzivam plagron alga bloom a k tomu pk13/14 od canny (+ AN rhino skin na lepsi stonky)... sice lidi rikaj ze by se nemely michat dve znacky ale ph je v pohode a kytkam je asi jedno jakej vyrobce ma logo na lahvi od hnojiv (btw. neleju to dohromady do jedne zalivky ale vzdycky to stridam, jednou plagron, jednou canna)
jinak ten green sensation je pekne predrazena kravina imho, jel jsem to jedno kolo a nic jsem nepoznal ze by to delalo... kytky proste placebem neojebes a ani je nezajima kolik jsi za ty hnojiva vyhodil penez samozrejme...
|
|
|
yabasta |
jo uz jsem to pochopil, vyrobce chce aby jsme to tam lili vsecko dohromady a ono se to vyvazilo, ale nejprijde mi jako nejlepsi reseni kazdou zalivku michat 3 komponenty dohromady, fakt to neni moc prakticky... navic se to kupuje v celku a pocitaj i s tim, ze budeme hnojit na rustu, coz mi prijde v hline jako zbytecnost, kdyz je predhnojena na minimalne 2 tydny dopredu (za 3 tydny prepinam)... ja napriklad vubec neresim rustovy hnojiva proto mi prijde takhle znacka spatna, protoze kdybych si od nich kupil jenom tu slozku B, tak k tomu stejne budu muset neco dokupovat co obsahuje dusik a jiny latky... |
Nechapu na co si furt stezujes,namichat 3 slozky neni nic sloziteho pokud nejsi nahodou nesvepravny.u jidb muzes koupit prece hnojiva i zvlast,nemusis kupovat set.a ne kazdy jede hlinu takze spousta lidi hnoji uz od zacatku.je tva volba co chces jet a nemusis tu hned hanit neco co svou lenosti nejsi schopny pochopit. |
|
|
fedousek |
ja pouzivam plagron alga bloom a k tomu pk13/14 od canny (+ AN rhino skin na lepsi stonky)... sice lidi rikaj ze by se nemely michat dve znacky ale ph je v pohode a kytkam je asi jedno jakej vyrobce ma logo na lahvi od hnojiv (btw. neleju to dohromady do jedne zalivky ale vzdycky to stridam, jednou plagron, jednou canna)
jinak ten green sensation je pekne predrazena kravina imho, jel jsem to jedno kolo a nic jsem nepoznal ze by to delalo... kytky proste placebem neojebes a ani je nezajima kolik jsi za ty hnojiva vyhodil penez samozrejme...
|
Tak proc pouzivas pk13/14, kdyz podle tebe greensensation je zbytecna vec? Vzdyt je to skoro jedno a to same pane odborniku pres slozeni hnojiv :) jinak jak pise yabasta, tak namichat 3 slozky musi zvladnout bez problemu i cvicena opice :), ostatne u vetsiny hnojiv musis michat vice veci dohromady a z jakeho duvodu asi???? To je snad jasny ne?? jedu uz nekolikate kolo JIDB a nemuzu si je vynachvalit, ale jestli nekdo ma s nima spatnou zkusenost, tak sem s konkretnim pripadem... |
|
|
Astronautr |
ja pouzivam plagron alga bloom a k tomu pk13/14 od canny (+ AN rhino skin na lepsi stonky)... sice lidi rikaj ze by se nemely michat dve znacky ale ph je v pohode a kytkam je asi jedno jakej vyrobce ma logo na lahvi od hnojiv TAK JESLI DOBRE POCITAM JSOU TO 3 ZNACKY.....
(btw. neleju to dohromady do jedne zalivky ale vzdycky to stridam, jednou plagron, jednou canna) TO JE JISTE O MNOHO JEDNODUSI A PRAKTYCTEJSI NEZ NALEJT ZE TRI LAHVICEK DO JEDNY KONVE A ZALEJT::::
jinak ten green sensation je pekne predrazena kravina imho, jel jsem to jedno kolo a nic jsem nepoznal ze by to delalo... JESLI JSI NEPOZNAL ZE TO NECO DELA TAK JSI ASI SLEPEC A NEZNAHUL :D (skus ject pulku s a pulku bez) samo kdyz tam lejes boostery a pkcka od jinejch znacek je to pak spise kontraproduktivni... proc je to asi kvetovej doplnek k plagronu.... asi pac doplnuje to co jim tam normalne chybi bo je toho malo zatim co u jinejch hnojiv muze bejt toho samyho dos a ty to pridanim gs jen predavkujes jednoduchej priklad na JINB jedna jejich slozka obsahuje nezanedbatelny mnoztvi vitaminu B+ (vybornej na koreny) jenze kdyz k tomu pridas este plnou davku korenaku zalozenyho na Becku tak to akorat prdavkujes a efekt nebude zadnej ba i mozna opacnej nez bys cekal)
kytky proste placebem neojebes a ani je nezajima kolik jsi za ty hnojiva vyhodil penez samozrejme...
to jiste ne ale hnojiva kuli tomu ze je neumis pouzit nemusi byt nutne na hovno tak tu neplkej hlouposti.
jinak kdyz se na to podivam chemicky jako ty tak je stech u nas dobre dostupnejch canna dle myho TOP
|
|
|
|
Dr_paradox69 |
astronatre ja sem jel kolo stejny na chlup jednou s GS a jednou bez...rozdil byl asi 30 nebo 40g...pri 600w,takze zadna slava se nekona...za to s tou cannou sem spokojenej jak zelva,v tom s tebou musim souhlasit,taky tomu fest pomohla trichoderma kerou sem driv nedaval... |
|
|
ten_hodnej |
zdravim, trochu ozivim starsi diskuzi ohledne hnojiv. zajimalo by me jestli jedete klasickou cannu nebo jste zkusili biocannu? porovnaval nekdo ? a co treba advanced nutrients? mam v planu pristi kolo zkusit AN, mam od nich objednane hnojiva tak pak napisu jak to dopadlo, ale tu biocannu bych v budoucnu taky rad vyzkousel. diky za odppoved :) |
|
|
kokojumbo |
bio cannu sem jel ajedu semspokojenej.... ale ted jsem na cannafstu vyhral hnojiva mills. a chtel bych je zkusit ale nemaj oznaceny lahve etiketami nybrzjen cisly a janevim co je co.... nekdo nejaky zkusenosti? |
|
|
petr616 |
Mam takovej dotaz, klasicky sem chtel koupit vermikompost a uz se prestal vyrabet, nejakej napad co tam dat mist toho ? |
|
|
Mard |
Původní příspěvek od petr616
Mam takovej dotaz, klasicky sem chtel koupit vermikompost a uz se prestal vyrabet, nejakej napad co tam dat mist toho ? |
Proč by se měl přestat vyrábět?!? http://www.ekovermes.cz/index.php/produkty
Jinak pro informaci, vermikompost neni hnojivo a tak to nepatří do tohoto threadu. |
|
|
kokojumbo |
ma nikdo ty mills nutrients? |
|
|
Jamés |
Tak ony ty Jungle jsou hlavně hydroponická hnojiva,ja je ted jedu v kokosu a zatím v pohodě akdyž míchám 10L kýbl zálivky tak dám nejdrív podle tabulky květovku a potom přidávám to A +M podle toho jestli tam chci více růstového nebo enzymů a EC si stím pěkně nastavím jak potřebuju..za mě zatím spokojenost |
|
|
Murph |
Zajímal by mě váš názor, jestli teoreticky by mohl mít Cannazym (enzymy s přídavkem 12 vitamínů z pouštních rostlin, PK |0-2-1 :) ) určitý pozitivní výsledek na mladé sazenice ve formě postřiku.
Budu rád za každé vyjádření vašho názoru |
|
|
Fanek107 |
Tak já žádné takové chemické sračky nekupoval. Jeden týden sem hnojil skvašenýma koňskýma kobilincama a další týden skvašenýma kuřincama ... 14 dní před sběrem jen čistou dešťovou vodu. Nic víc. A úrodu mám super. |
|
|
Panel |
Jedu už asi 5 kolo na Hesi, super výnos...spokojenost :)
HESI Hydro růst
Jeho hlavni prednosti je stálost a kvalita.
Cena je uvedena za 10L balení.
Stranky prodejce: www.zbozilevne.eu
Cena: 994,-kaček
Růstové hnojivo.
Bohaté na základní živiny dusík, draslík a fosfor.
Určené pro hydroponické pěstování.
dávkování : 5ml/1L vody
Skvělé výsledky při kombinaci s doplňky Hesi - Za mě doporučuji:
HESI Roots Complex
HESI Hydro květ |
|
|
crazyn |
Čaute bando , měl bych možná "blby dotaz" ale mě to nedá , koupil jsem si poprvé booster od AN , Big Bud coco, trošku jsem stím zatřepal a teče mi teď z toho , takové tuhé "mlíko" je to v pořádku ? Nebo mi to hnojivo umřelo :-D |
|
|
Anonymer |
Ahojte,
uvažujem nad zmenou hnojív, ktoré momentálne používam. Nie žeby som nebol spokojný, ale prečo neskúsiť niečo iné? :)
Pěstím v aere, po prečítaní odporúčaní a skúseností som viac menej rozhodnutý pre Metropy, okom však blúdim aj po hnojkách od Advandced Nutrients. Pre ktoré by ste sa rozhodli vy?
Dík :)
An. |
|
|
crazyben |
Původní příspěvek od kokojumbo
bio cannu sem jel ajedu semspokojenej.... ale ted jsem na cannafstu vyhral hnojiva mills. a chtel bych je zkusit ale nemaj oznaceny lahve etiketami nybrzjen cisly a janevim co je co.... nekdo nejaky zkusenosti? |
Tady
http://www.millsnutrients.com/nutrient-calculator/
Původní příspěvek od Anonymer Ahojte,
uvažujem nad zmenou hnojív, ktoré momentálne používam. Nie žeby som nebol spokojný, ale prečo neskúsiť niečo iné? Pěstím v aere, po prečítaní odporúčaní a skúseností som viac menej rozhodnutý pre Metropy, okom však blúdim aj po hnojkách od Advandced Nutrients.
Pre ktoré by ste sa rozhodli vy? Dík An. |
Ja hydro nejedu, ale metrop si lidi hodne chvali. A mozna bych okem mrknul i po AH. Ve finale de spis o to ktery hnojky budou vyhovovat tobe. Neda se rict co je lepsi obecne, takze zkouset. |
|
|
Anonymer |
Původní příspěvek od crazyben
Ja hydro nejedu, ale metrop si lidi hodne chvali. A mozna bych okem mrknul i po AH. Ve finale de spis o to ktery hnojky budou vyhovovat tobe. Neda se rict co je lepsi obecne, takze zkouset. |
S AH som dal dva kola v Aere, so stabilitou v rezervoáre som viac menej spokojný, rovnako tak aj s kvalitou výsledného produktu. S čím ale spokojný niesom absolútne vôbec je chuť a vôňa. Po flushingu samozrejmne v brku necítiť žiadné hnojivá, ale vôňa a chuť je úplne identická pri každej jednej odrode - od Hazeov cez OGK, Gorily alebo P75 či Cocoa Kush - všetko to isté, chemické, bez akýchkoľvek terpénov :(
Dík,
An. |
|
|
L1st3r |
Osobně doporucuju JidB, jednoduchý a slušné koncentrovaný. Bohužel jsem asi niemand a vždy mám nějaké deficity, ale výsledky jsou pod nima super. |
|
|
odo |
Anonymer -
užívam vapík a presne viem, že čo píšeš a aké máš predstavy.
Obávam sa, že na bubbler budeš musieť zabudnúť a prejsť na organický substrát. Ten zalievať podľa možnosti organikou, /npr. Biobizz/ v krajnom prípade organo-minerálom. /JIDB/
Po bubbleri môžeš skúsiť kokos a zalievať ho JIDB, ako píše L1st3r. JIDB nie je špatný, vraj organo-minerál a dáva slušný výnos. Je tam aj nejaká tá chuť. Ďalšia voľba je Biobizz - čiste organika s o niečo lepším chuťovým výsledkom, ale možno slabším výnosom, než JIDB, ale chuťová kvalita má svoju daň. Možností je viac: Biocanna...atď všetko nemám odskúšané. Možno tu napíše niekto, kto má širšie skúsenosti s viacerými hnojkami.
Ďalšou voľbou je klasický organický pôdny mix - s čistým organickým hnojením. |
|
|
crazyben |
Původní příspěvek od odo
Biobizz - čiste organika s o niečo lepším chuťovým výsledkom, ale možno slabším výnosom, než JIDB, ale chuťová kvalita má svoju daň. |
To bych netvrdil. Záleží jak kdo s čim bude pracovat, jde jen o to dostat potřebný živiny ke kytce a to umí obě hnojiva. Pak už záleží jen na genetice a podmínkách v jakejch roste. |
|
|
Bitir |
Zdar, jedete tu nekdo aptus ? Kdysi sem nekoho zahlidl to postnout v galerce ,ale.nemuzu se dohledat.
Mam to zatim ve fazy testu ,ale nestezuju si. Kokos , kytky dlabaji i pri ph 6.2 bez deficitu.
All in one liquid a pk boost.
Zajima me.jestli ma smysl lit tam topbooster, vysledna chut a dodrzeni tabulek davkovani? Zatim jedu 1ml/l a no stress. |
|
|
nesmysl |
Doporučuji jungleindabox |
|
|
Legy |
Cus,
AH - pomerne solidni vynos a kvalitni material (struktura a pryskyrice), ale chut vyslednyho produktu velice spatna (nekolik modelu, podobna chut, obcas lehce skrabe) i pri pomerne dlouhem flushingu. Jdu zkusit jinou znacku. |
|
|
Madaros |
Za mě taky JIBD !!! 🙂 |
|
|
jolandovec |
znacka atami je super |
|
|
SpiRit |
po Atami i pred atami Biobizz proste super ta chut je jinde proste |
|
|
DavidHomee |
Za mě je nejlepěí Jungle indabox co se týče poměr cena/kvalita, jinak ATA taky není špatná za ty prachy ale musí se tam přidat doplňky, má někdo zkušenost teď s tou novinkou SILIC BOOST ???? Zkouším teď od JIB ten booster X ale nezdá se mi že by to byl nějakej zázrak... |
|
|
Ajtaktak |
Prosim ake mate skusenosyi s canna tvrda voda ?
Mam ro momentalne, zaklafna voda je ale 0.8.
Keby to nemusim filtrovat bolo by to top. Ma s tym niekto skusenosti ? Dakujem |
|
|
Czechanonymous |
Ahoj growers. Řeším jednu věc a sám na ni nepřijdu.
Z minulého pěstu mám necelý 1L ancient earth (enzymy) od AN a toto kolo pojedu produkty od Canna terra a doplňky.
OTÁZKA zní nebude se prát enzym od AN s Cannou? Má to někdo odzkoušené?
Děkuji pokud někdo poradí |
|
|
akaisan |
tvoju kombinaciu nemam odskusanu ale tiez pouzivam doplnky aj od inych znaciek ako je hlavne hnojivo
predtym skontrolujem zlozenie, etiketu pripadne stranku vyrobcu a ked to neni zbytocne tak pouzijem
napr. doplnky od AN mam vyskusane s Plagron a JIDB
ancient earth ma podla mna zlozenie bezpecne pre pouzitie aj s inymi hnojivami |
|
|
Czechanonymous |
Ano minulý pěst jsem jel právě hlavní hnojiva plagron terra a doplňky AN. Ale teď chci jet jen Cannu a mám hafo doplňků od AN 😃
Na stránky jsem koukal a ani ťuk. Kontaktoval jsem oba výrobce tak se uvidí. Složení je rozdílné, ancient earth 0-0-1 a cannazym 0-2-1 |
|
|
Czechanonymous |
Jinak pro info. Napsali mi od AN že určitě ano a že se mám řídit dávkováním co udávají. |
|
|
Growoli |
Původní příspěvek od crazyn
Čaute bando , měl bych možná "blby dotaz" ale mě to nedá , koupil jsem si poprvé booster od AN , Big Bud coco, trošku jsem stím zatřepal a teče mi teď z toho , takové tuhé "mlíko" je to v pořádku ? Nebo mi to hnojivo umřelo :-D |
Ahoj...to je v pořádku,tak to má být 🙂 |
|
|
frantakoberec |
Zdar, zkoušel někdo cannaboom ? Prochazel jsem letak a maj tam zajimavé vychytávky. Třeba cannoboom more grams muze to vůbec fungovat ? |
|
|
frantakoberec |
More Grams zajistí menší ztrátu váhy sklizně během procesu sušení. Funguje tak, že vyplní vnitřek pupenu rostlinnými vlákny a bílkovinami, čímž utvoří vrstvičku, zabraňující ztrátě tekutin. Část vody, která se nachází uvnitř pupenu, zároveň přemění ve hmotu. |
|
|
Asocial |
Jak prosimte premeni cast vody ve hmotu? Jako v plisen? |
|
|
frantakoberec |
to ja prave nevim, asi je to hovadina no |
|
|
Lemonade |
Hlavně ředíš...ale je to třeba možný.
Takový " Utvoří vrstvičku, který zabrání tomu, aby se ztratila jakákoli část tekutin." to už je jiná. Já bych neměl koule vylít tohle na svou úrodu. Podle mě si složení nepamatuje ani ten čárifuk co to vařil. |
|
|
YngwieM |
Tak ja jsem to zkusil a muzu jen potvrdit, ze to funguje. Na radu dovozce jsem ztrojnasobil davku a opravdu doslo k tomu, ze uroda byla cca o 1/3 hmotnejsi. Na chuti a vuni se to nijak neprojevilo. Caryfuk ma dobra hnojiva, jen se o tom v CR moc nevi ☝🏻 |
|
|
|