LIX |
Neaký update, bude asi jedna samica a na 100% samec, aha
1-3, možno samica
4, samec
|
|
|
LIX |
Tak tie rastlinky čo som dal von neprežili, uschli :( jedna bola samec takže to nieje až taká pohroma, ale mrzý ma to
Dnes som bol po dlhom čase 12 dní zasa pozrieť rastliny na strome, bál som sa že budú mŕtve, ale oni krásne vyrástli:bravo:, som neveril vlastným očiam za 12 dní vyrástli asi o 35cm, majú asi tak 50cm, brutálne na ne fúka a ohýbali sa možno o takých 60 stupňov smerom k zemy. Uviazal som ich trochu drôtom aby nemuseli moc siliť, aby račej rástli do výšky tu máte fotky, na jednej je vidieť ako do nich fúka, ale už boli uviazané takže sa neohýbali, prepáčte mi kvalitu fotiek
Ak by boly náhodou obe rastliny samice, mám pripravený ešte jeden kíbel |
|
|
LIX |
Ach jaj, dnes som bol na poli, dvaja samci, nič iné tam nieje :( kua, kua, kua neveril som tomu že v kyslej zemy to môže zosamčiť, ale je to pravda, ach, ešte že na strome nemám kyslú zem |
|
|
LIX |
Dnes som bol pozrieť strom a trápia ma tam dve veci, čúdné flaky na listoch a mravci pod kíblom, tie flaky sú na posledných dvoch fotkách, tak mi prosím poradte čo to je za flaky, ak viete a k tím mravcom: kíbel mám obalený látkov a na spodu je tá látka zhužvaná, neako si tam svine mravci nanosili listy a spravili si tam mravenisko, nabudúce beriem sprej a vystriekam to tam poriadne |
|
|
LIX |
čo poviete? Mám ich už zaštipnúť? Alebo ich nemám zaštipovať vôbec pri oute vôbec neviem, netuším či sa mi rozkonária samé alebo im treba napomôcť, jedna rastlina, tá menšia, tej z poschodí vyrastajú dalšie lístky, ale tej večšej nie, tak mi prosím poradte či mám alebo nemám zaštipnúť a ak áno, tak či čo najkôr, alebo neskôr |
|
|
demosk8 |
cau,mas to moc pekne...podle me uz si to mel zastrihnou davno ale cim driv zastrihnes tim lepe..zacnou se ti vetvit aspon uz odspodu..na strome bych to spis udrzoval mensi ale za to keriky..zkus to fimkou...preju hodne zdaru..mej se :) |
|
|
JAHmaican |
No já bych jednu zaštíp a druhou ne - aby ta zaštíplá byla jako na tej straně, která je blíž slunci, pak si nebudou stínit... |
|
|
LIX |
Ked sa začnú moc rozrastať tak jednu presadím asi o meter vyššie |
|
|
LIX |
Ked som mal na začiatku tie dve rastliny, povedal som že sú to samci a čo sú to? samci :( mal som pravdu, ale neteší ma to |
|
|
Spacy |
Njn ale nic nevzdavej.... kolik mas este kyticek?Kdyztak vysad novy at mas aspon neco... Tentokrat si kup poradnou hlinu:) |
|
|
LIX |
Mám 2, na strome a tam je aj poriadna hlina |
|
|
LIX |
5 dní prešlo a ja som tu zasa s mini updatom, bol som zas raz navštíviť strom a zas som si vydýchol že sú tam zdravé živé :)
rastlinky som zaštipoval, pokúsil som sa o fim ktorý mi ešte nikdy nevyšiel, no uvidíme čo mi tento krát na to povedia rastliny, minule ked som sa pokúsil o fim, po týždni rastliny zasa rástli normálne, uťal som ich vysoko
tu máte fotky, na jednej rastline mi vyrastajú palice aj z poschodí, ten fim moc neuvidíte, makro mám od 8cm :(
sorry za kvalitu, zlé svetelné podmienky |
|
|
LIX |
Ahojte, prichádzam v míru :D
Som len chcel že po zaštipnutí rastlín som zistil že jedna je samica, lebo jej vyliezlo pár blizien, aspon to vyzeralo ako blizny a druhá sa ešte svoje pohlavie neukázala, ja si počkám
A ešte jedno info, budem mať na strome ďalšiu rastlinu, 1m nad tími dvomi, ak sa všetko zdarý zajtra tam už bude, ešte musím dokúpiť trocha hliny, posledná čo som mal mi do kíbla nevystačila :(
tu máte fotky ako ten kíbel vyzerá, foto aby to tu nebolo také škaredé :) |
|
|
LIX |
Dnes som bol doplniť hlinu a vyzerá to tak že tá väčšia rastlina bude asi samec a tá menšia čo sa začala rozvetvovať už trochu je na 90% samica :)
A možno sa čudujete že na vrchu stromu sú ešte konáre ktoré tam rastú, ale tie tam vôbec neprekážajú, cez ne ani svetlo nemusí ísť, niekedy vám to odfotím tak aby ste vedeli kde je aká svetová strana t.j všetko |
|
|
LIX |
Takže mám dve new rastliny, už zasadené, odroda no name, ak vykvitne dozviem sa, díky wile |
|
|
LIX |
Tak prinášam zlé aj dobré správy, najprv zlá, jeden rez čo som mal v kíbly uschol :( 5 s tich poprosím zaňho, dobrá správa-ďalší rez je samica, kamarát spravil 2 rezy a nevedel čo má za pohlavie, ja som to mal zistiť aj sa tak stalo, je to samica wile, začni robiť rezy
prepáčte za kvalitu niektorých fotiek, ale na tom strome sa nedá držať nie to ešte držať foťák a zaostrovať na rastlinu, takže už mám 2 samice a tá najväčšia rastlina mi nechce ukázať svoje pohlavie |
|
|
Spacy |
No vidis jak to to krasne vyslo...:) Ted jen mnozit a mnozit. Jo a jak ti to dopadlo s tou fim??? me se to este nepovedlo. |
|
|
LIX |
Mne sa ten fim podaril ako sa zdá, začali vyrastať 4 stonky, na druhej tuším tiež, ale nerozpoznám to moc, ešte to moc nevyrástlo |
|
|
LIX |
Takže som bol pozrieť rastlinky po veternej smršti a prežili to, tu máte fotky:1, najmladší prírastok
2, vydarený fim na samici
3, tiež fim na samici z profilu
4-6,fim na potenciálnom samcovi, zatias som si istý iba na 50%
7, takto pekne sa zahusťuje paličkami samica
8, a takto sa nezahusťuje paličkami potencionálny samec
9, ta na lavo samica, napravo asi samec |
|
|
demosk8 |
cau,podle me je mas moc vytahle..ted je zastrihuj porad at poradne zkosati a zmohutni protoze prece jenom na tom strome asi fouka vic nez na zemi tak at se ti nezlomi..:):)jinak to mas moc pekne...:)sleduju tak se mej...at rostou..:) |
|
|
Tayem de Tox |
a já bych to naopak nezastřihoval vůbec. nevím co s tím všichni maj :confused: podle mne je lepší jedna pořádná šiška místo deseti malinkejch! |
|
|
LIX |
Nebudem ich stále zaštipovať, počkám kím vyrastú z hlavnej palice vedlajšie a ked budú dlhšie tak uvidím čo s tím spravím
Tayem de Tox ) Aj ja som si to volakedy myslel, ale nieje ich 10 menších namiesto jednej velkej, ale 10 možno o polovicu menších od tej velkej, je viac matrošu ked to zaštipneš :) |
|
|
LIX |
:( :( :( Na rastliny zaútočil neznámy tvor ktorý ich začal pojebať, dokázal zjesť celý jeden velký cíp na liste, nenažranec, budem musieť kúpiť neaký postrek, dúfam že to slimáci niesu, pochybujem že by sa neaký štveral po 7m strome, rastlinka o meter vyššie je v poriadku, ktej sa nedostali |
|
|
Dr*Skunk |
tie dve horne foto parada ale ten spodný zvednuté a to maš len na strome nedaval si do zeme nič_? |
|
|
LIX |
Nedával, mne to niečo napadlo, neaké potvory, mám úplne obžraté listy, možno mi to napadlo aj niečo zo zeme, rozmýšlal som nad tím že už tú jednu rastlinu vyhodím, zistil som že je to na 100% samec a hentej samici prezriem korienky, pooblieavam ich vytrasiem všetku hlinu a dám tam novú hlinu |
|
|
LIX |
Tak po dlhých 12tich dňoch čo ste vy ani ja nevedeli čo je s rastlinami prinášam update, jeden samec čo bol je vyšklbnutý, jeho hlina bola vyhádzaná, vec čo mi oddelovala v kíbli samca a samicu je tiež preč, do prázdnoty bola daná nová hlina, rastlinka má teraz 2krát väčší priestor a aj viac živín tak dúfam že zasa začne pekne rásť.
Hornej rastline sa darý, ved sa sami presvečte.
Od zajtra začnem poriadne hnojiť aby mali rastliny dostatok živýn.
1,akože vršák rastliny, prestalo to rásť, ked nemala rastlina dosť priestoru na korene
2,celá rastlina, vyzerá dosť biedne
3,malá pekná samička, sorry za kvalitu fotky |
|
|
LIX |
Tak hnojiť budem až dnes, nie ako som predpokladal že včera.
Mám shitné hnojivo, na fotke ho môžete vidieť, vedla je falaša z hnojivovou vodou a vedla mám rozprašovač na výživu listov, lebo tie listy nevyzerajú neako moc zdravo... |
|
|
LIX |
Tak rastliny sú pohnojené a postriekané výživnou vodičkou, dúfam že sa nespália, tu sú fotky
1,tá menšia rastlina
2,tiež tá menšia, tú ani zaštipovať nebudem, nechám ju volne rásť
3-4, Velká rastlina, to je vršák, nieje dobre odfotený lebo som nevidel na displey |
|
|
LIX |
Dnes som bol pozrieť na rastliny |
|
|
LIX |
Tak 19 dní som nebol pozrieť a poliať rastliny čo sa mi stalo osudným, čudujem sa že tá jedna rastlina ako tak žije, polial som ju poriadne odfotil som ich, tú polo živú som aj postriekal výživným roztokom tu máte fotky |
|
|
LIX |
Tak po vyše mesiaci som tu zas, prepáčte, ale vyflákol som sa na to a nebol som tú rastlinu pozrieť mesiac a týžden, dám sem foto s mobilu, nič moc kvalita, zajtra to pôjdem pozrieť a zasa sa o to budem starať |
|
|
Lucifer |
No vypadá to že se snad zberchali....snad to přežije .....přeju hodně štěstí... |
|
|
LIX |
No prežije mi to v pohode, ak to budem ešte hnojiť tak s toho môže zísť aj pekný materiál |
|
|
LIX |
slúbené fotky, to na fotke je ciga, myslím si že na to že som to mesiac nevidel je to fajn |
|
|
LIX |
zasa menší update, ešte to pohnojím asi 2 krát čo bude zajtra a v pondelok a potom dám flusing ked sa podarý tak týžden |
|
|
LIX |
treba okoštovať, ako to chutí :leaf: |
|
|
LIX |
Tak som tu zasa, update, pár otázok a aj správy, čo som odšklbol na okoštovanie píše pekne aj ked to nieje ešte zrelé.
Bol som dnes pozrieť na strome a pekne som to zasa pohnojil :), ospravedlňujem sa za kvalitu fotiek, bola už trocha tma a ked som ešte k tomu na strome a ledvaj sa držím no fotky nič moc.
A ešte sa chcem opýtať že čo to je na koncoch listov, fijalové a listy s koncov trochu aj schnú, myslíte si že je to zimou? |
|
|
LIX |
čaute, už to bolo zrelé tak som to sundal, ešte k tomu im začala byť zima, začali fialovieť, toto je celá úroda, celkom mi to stačí, dnes by som asi mal ešte dodať makro fotky, ale ož okolo 12 tej, tak zatial |
|
|
demosk8 |
cau..ale toz neco ztoho bude...:)hod tu pak i fotky sucheho..mej se cau:) |
|
|
LIX |
ahoj, no bude bude, ale sušné to nevyzerá bohvie ako, tie fotky som nedodal lebo neišiel grower, ked budem mať čas odfotím a aj odvážim a dám vedieť... :)
Ale celkom sa mi to páči na prvý grow vonku |
|
|
LIX |
som tu zas, vážil som to a bude to asi tak 6 g čisto iba šišky, je to dosť málo, ale keby mi to nenapadla neaká neznáma choroba alebo čo to bolo tak 12 g suchého by bolo určite :( ale hlavne že mi to prežilo a že to píše, na fotky nemám teraz vôbec čas, dosť učenia... |
|
|
|