Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahojte, rozhodol som sa vyskúšať pestovať na strome. Predpestujem si 2 no name semená a neskôr rastliny hodím na strom. Je to dá sa povedať experimentálne, lebo som out ešte nepestoval a na strome fakt nie, postupne sem budem všetko pridávať.
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
Fotky:
1, v týchto kokosových tabletách mi dúfam začnú zachvílu klíčiť rastlinky
2,pohlad z vrchu stromu
3,miesto kam umiestnim kíbel
4,pohlad zo spodu na strom
Strom je vysoký približne 6 m
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
Zdravím nového outdooristu!
No hele, sice to ted tak moc nevypadá, ale v létě ten strom bude dle mého názoru hodně zarostlej!
Už vidim, jak na něj deš s pilkou...chudák stromek
Viem, viem, preto som si vybral taký typ stromu, mám to premyslené, keby niečo pilka v batohu, viem ako takéto stromy rastú, lahko sa dá prečistiť a pre mna nieje problém ho aj spilovať celý ale taký krutý zasa niesom
legalized marihuana!!!!
tak hodne zdaru do prveho OUTu 07 som zvedavý ako si z tým poradiš ja by som ti odporučil zem. Pestoval som na strome je to fajn (hlavne ako pišu tu o tie mrazi že tam niesu aj rychlejšie to rastie pozor na mravce ale už viac nie jedno zlihanie tej tvojej davkovačky a rastlina je v p**eli (piesti sam a čo najviac lebo nevieš kolko ti ukradnú) tak hoj.
Budou se ti proplejtat kořeny, tudiž pak pořádně neporostou, když bude jedna samec, tak tam od něj stejnak zůstanou kořinky, který budou uhnívat, což taky nebude asi zrovna ok. Když budou oba dva samci, tak to ničemu nevadí
Já bych kýbl v pulce rozpůlil nějakým plechem, nebo uplně nejlíp - každou rostlinku do vlastní nádoby.
( Jo a bez měřítka jde těžko odhadnout kolika litrovej je)
Tak kolko litrov má som nezistil, nebolo to na nom napísalé a odhadom si netrúfam, možno to spravím tak že to predelím a ak bude jeden samec tak to celé odtial vytiahnem a ostane samica a korienky sa pekne rozrastú
legalized marihuana!!!!
na 2 malo na jednu je o.k vezmi si že chceš tam ešte zaviesť ten rezervoar a ešte niečo ma zaujima ked tam daš tu hlinu tak ona ti pôjde do tej misky a tym padom sa stane to že všetko vpije hlina_? Tak to znamená že to bude stale preliate či nie_?
to -->LIX
tu je odkaz na OTONOV samozavlazovacy kybel... Asi naj vychytavka na stromy...a s tymi korenmi v tej miske neviem neviem ci to bude velka vyhra ked budu stale ponorene v tej vode...kazdopadne 3mem palce http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=10631
za 1 prečitáj si ešte raz o tom zavlažovaní
2 aj tak je najlepšie namiešaŤ taký substrát aby stačila nášteva tak 1 raz za týždeň tzn. lignocel, perlit, poprípade raingel ale vŠetkého z mierov,,hlavne sa nepýtaj čo to je a kde to zohnať vŠetko tu uŽ totiž je len hladaj
3 čím menej tomu stromu ublížiš tým viac sa ti odvďačí tak 2 krát meraj a raz rež...
4. semená moc na strom nepatria poobzeraj sa radŠej po klonoch a nikdy nedávaj 2 rastliny do jedného kýbla jak nechceš v priebehu sezóny presádzať,,,nepredeluj to ničím proste 1 kýbel na jednu rastlinu alebo to sprav jako myslíš a potom si na mňa spomenieš...