Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Pěstirna 150W + 70W + 18W hydro - Klikni zde pro originální téma
Risan
Nazdar lidi, zas po nějake době jsem rozjel pěstirnu je to skřiň asi 45x80x60 (hloubka šiřka viška) mam tam jednu vybojku son-t plus 150W a jednu son-t plus 70W a zařivku 18W dale mam 1 ventilator 10cm na odtah a 1 ventilator na cirkulaci vzduchu 8cm mam tam 1x mechanicke spinaci hodiny, 1x čerpadlo Atman 301, regaly 60x13x4cm s keramzitem 4-8 mm, vnitřek pěstirny je natřen bilou emailovou barvou. teplota tam je kolem 25 stupňu ve dne a vnoci nevim. V tehle pěstirně jsem už měl jednu sklizen, ale bylo tam jenom 150W vybojka a 18W zařivka předtim jsem mel male problemy s tim že jsem je pozdě přepl na květ (ted se to už dofam nestane) Hnojim Advanced hydroponiks
Tu je foto: pěstirny:
Risan
hovno jak sem mel naposledy tudle pěstirnu tak se mi kytky dotykaly vybojek (těch kovovych svorek) a vodive nejsou a navic na zasahy 230W jsem zvykly, a rucim za to ze je to bespecne :-)

kytky jsou trochu povadle a maji strasne stahnute listecky do uzka, je to podle me tim že sem je dal s podzařivky přimo pod vybojky takže je to dost velky šok, ale doufam že to všechny ustoji a jeste sem se nezminil o druhu, tak je to polarni zař pořad ten sam model, kdery sem mel ve všech ostatnich pěstirnach.

myslite ze že bude stacit do tedle pestirny 238W at se mi netahaji kytky moc dovrchu??? nebot posledne sem mel 168W a kytky byly trochu vytahane.
lowerider
kvuli ty elektrine bych se bal tam chodit zalejvat:D...nevim uplne stejny jako tvy predesly pokusy neco vypestit....jako ten tvuj smesnej vymysl jak si kecal ze te chtej zavrit kvuli par kytkam atd..OMG!!:rolleyes: sorry za OT ale nechtel jsem to psat na PM.

nejsmesnejsi je kdyz prosis ostatni at ti daj karmu...:flick: za to mas ode me todle.
uvazoval jsem ze ti poslu karmu ale po tomhle tom ne-e
Kaspars
to je dilo ta elektro instalace.. udelej neco pro svoji pestirnu a dej to z ni ven...
Chuck Taylors
Nevim jak je to u vyssich watazi ale pri startu 70ky jde do vybojky 4,5kV tak fakt nevim jestli ses tak odolnej:rejp:
Risan
Lowerider: to nybyly žadne představy '' už jsem psal že to ode me psal kamoš'' si nedokažeš představit jak byl posrany jak mu to našli prvni co sneho lezlo jak sem s nim mluvi tak to že ho zavřou a tak, to už neřeš, (dostal jenom podminku nastesti)
A jeste sem chtel vedet co si predstavujes pod pojmemm pokusiš se neco vypěstit, už sm mel celkem dost sklizni a vysledky byli až na tu prvni s usporkama fakt dobre.
A tu elektriku jsem tam měl už minule tak jak ted a nikdy s tim problemy nebyli ale diky že mate o me starost at me to nezabije.
Softly
Ty máš docela silný nervy já mít takovouhle elektriku tak se tam fakt bojim, protože ta vlhkost atd., jinak pls dej nějakou fotku toho hydra.
Risan
Takže tu sou už nejake normalnejsi fotky už mam konecne baterky do fotaku.
Risan
takže kyticky už vypadaji k světu včera byli jete takove nejake povadle ale dneska už vypadaji dobře, ale ted pojedu jeste nejakou dobu nonstop s lampou než se venku zvyši teplota nebot v te mistnosti kde to mam je celkem chladno. jak povyrostou trosicku tak hodim foto.
Risan
Takže jsem dneska udelal v pestirne takovou malinkou změnu, přidal jsem tam 5 rostlinek které budu sadit ven tak je tam nechám trosicku poporost než bude venku teplo a si tam pridam jeste 5 na druhou stranu ale tam nebudu delat foliovnik nebot tam na neho neni místo. a vypada to ted takhle:
Risan
čaute, kytky už konečně začaly rost a vypadaji celkem zdravě, ale jedna sazenička s těch deviti co tam mam vypada zajimavě a nevim jestli to přežije, jak sem ji tam dal pred třema dnama tak nemela jeste moc korinku ale jeste neuschla a vypada pořad že by mohla přežit tak uvidim, a už se těšim až venku začne byt rano teplo at mužu ty moje rostlinky vyvalit ven at mi tam nepřekažeji. a jeste dneska se tu pokusim hodit dalsi foto.
Risan
Foto:
Risan
tu jsou nejake fotecky s normalniho foťaku:
lowerider
pidl : dovolim se ti rict, ze nemas pravdu ze z rizku je to na picu a ze semen je to lepsi. spis si myslim ze neumis pestit tak proto mas ze rizku maly kytky. kdybys umel a chtel, tak z rizku muzes mit klidne ty dvoumetrovy kytky jak kazdej o tom mluvi...ale samozrejme ze zalezi na modelu a na tvym skillu,)

Risan: nez to prekecavat tak fakt je lepsi si nekdy priznat ze jses spatnej pestitel a takovy thready sem na grower nedavat..radsi bych si udelal v kompu nejakou slozku a tam to vkladal jen pro sebe...pac tohle je tvuj 3. pokus ne? a 3. pokus by mel vypadat uplne jinak.


edit: jo jeste vis proc mas takovy chcipacky? mas tam malou vlhkost. kytky v takovem staduiu potrebuji dost vlhkosti...to poznas podle listu sou moc uzke a svesene.
docela bych ted cumel kdybys mi napsal ze mas vlhkost v poradku pac si myslim ze v takovem growboxu a hlavne s takovou interni elektroinstalaci?!?! vlhkost nevyresis...tot vse at se dari

peace Lowerider
neni to zadnej 3 pokus,jen sem chtel ric ze rizky z jine pestirny jsou zvykli na jiny klima,kolikrat jsem si prinesl i svilusky,proste nejlepsi je ze si udrziz matku a rizkujes si sam a vis co ta kytka udela
Risan
nevim kde si prisel na třeti pokus, v tedle pěstirně jedu ž podruhe po prve sem byl fakt spokojen s vysledkem i když se mi to zrovna 2x nepovedlo tak nevim proč bych mel nejak razantně vypepšovat pěstirnu, a s tim že si to mam nechat prosebe tak nevim proč podle me je to pepsi nez když si nekdo strci kvetinac pod usporku nebo tak, že mam špatnou teplotu vlhkost ph množstvi hnojiv a nevim co všechno tak to vim ale roste mi to slušně a neoplatí se mi do toho strkat dalši a dalši prachy
a PROSTĚ SI MI TO PÍBÍ TAK JAK TO JE A SME NA MOJI PĚSTIRNU HRDÝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lowerider:nevim co porad proti všem maš ja se divam do tvoji galerie a zrovna žadnou super luxusní pěstírnu nemaš tak nechapu proš pomlouváš ostatní (hlavne tu nepis ze sis delal prdel) a jeste mi rakni kde si cetl o tom třetim pokusu mě by zajimalo kdo je tu debilni díte!!!!

edited by Jedule - tohle si vyřizuj PMkem, anebo to to napiš do předchozího příspěvku, jako jsem to teď spojila já
Sciurus
citace:
Původní příspěvek od pidl
tak proc se do toho sere LOWRIDER a ty taky SCIURUSI a furt nevyhrozujte
Já se do toho neseru, já se když už do toho jen zapojuji díky tobě, jelikož jsi zde 5 dní a chováš se jako nějaký arogantní 15-ti letý fracek. Opravdu nevim, co je vtipného na tom, že někoho napadneš
citace:
Původní příspěvek od pidl
co to je za pěstírnu.,fakt hnus
takovým nesmyslem!

Lowridere: Nechápu proč by to sem nemohl postovat, každého věc! A jeho svobodná volba!
citace:
Původní příspěvek od lowerider
Risan: nez to prekecavat tak fakt je lepsi si nekdy priznat ze jses spatnej pestitel a takovy thready sem na grower nedavat..radsi bych si udelal v kompu nejakou slozku a tam to vkladal jen pro sebe...pac tohle je tvuj 3. pokus ne? a 3. pokus by mel vypadat uplne jinak.
Možná je špatný pěstitel, ale opravdu nechápu, proč by sem neměl postovat fotky? Navíc někoho diskriminovat díky tomu, že mu to nejde, no to snad ne!

...
lowerider
Sciurus: souhlasim s tebou je to každého věc a jeho svobodna volba ale
Diskriminovat? ja nikoho nediskriminuju a jestli to nekdo tak bere tak je to jeho problem..a rad bych ukoncil uz tohle tema smaznu svoje prispevky a vyseru se na Risana.

edit: pro tvoji predstavu Risan at si nemyslis ze si moc velkej machr. a at vis ze fakt neserem zavisti tim si muzes bejt 100%jistej PODIVEJ SE NA MUJ THREAD 400w by lowerider ...
a ty prispevky teda nebudu mazat kdyz nechces.. je to prece tvuj thread. :rolleyes: omg



pidl: takhle nejak vypadaji kytky z rizku:D viz. muj thread!!!



SMAZAL JSEM SVOJE OBRAZKY PAC TEN BLB RISAN DOSTAL PAR k+ DIKY MYM FOTKAM....radsi se podivejte do myho threadu co prave jedu.

Risan
pil: vatáž nemůžu zvyšovat nebot ted se to uchladí jen tak tak bo mam spomalene ventilatory at neni nic slyšet ani vidět a doufám že to jeste tak zustane.
lowerider: mazat je nemusis at každy vidi co si zac a navic by to pak nedavalo smysl ten zbytek a byl by tu choz.
Risan
sem včera protrhal trochu to velke listí at mi jde co nejvice světla na vetvicky at pekne rostou a zitra to protrham jeste jednou a už budu pomalu prepinat na květ za par dni a jeste sem chtel dat ty kytky s kvetinacu ven předvčerem a jeste ze sem to neudelal bo bych je už nenašel v tom snehu a mam dost zapranou pestirnu zbytečně tak doufam že už začne konecne to jaro. a zitra tu prihodim foto.
Risan
neboj nužkama prostrihavam a navic ty ''velke listy'' byli cele požrane od tech malinkych chlupatych broučku a stinily větvičkám. nove lisi ma už normali tvar to jenom ty puvodni byli takove uzoučké.
Risan
tu jsou další fotky:
Risan
tu jsou další fotky:
Moltres
Scatce má recht. Nebuď líný a vyjebej ven tu elektriku. Píšeš, že to máš tak odzkoušené, ale kdybys jim dal pořádnou vlhkost hned ze startu, viděl bys, jak si v tom libují. Nehledě na to, že budeš mít poloviční výnos..
Risan
vy ani nevite jak bych měl rat poradnou pěstírnu ale zž toho duvodu že bydlim u našich a ti o tom nemaj ani šajnu že něco takového dělám a fakt nechci, aby na to prisli tam nemužu davat nic co by čouhalo ze skrine nebo delalo jakykoliv kraval nebo by unikalo nejake světlo. tak se všem omlouvám.
Risan
sory ale tam neni fakt misto kdyby to nejak slo tak by to už bylo prekopane jedina moznost je zebrat bednu a odstehovat se a na to fakt nemam tak zustanu u toho u čeho jesem a neboj jakou vylchost teplotu a co všechno vim kolik ma byt a tak ale nemam tu možnaos tak mi ted zbyva todle nebo nic tak zustanu u tohodle. zatim
Risan
pravě jsem to prepl na květ tak uvidim kolik mi to povyroste. něž to přestane rost ale mam problem s kytkama ktere budu davat ven nebot tam nemužou zustat. potom prihodim foto
Risan
dneska sem byl koupit akvarijni topitko nebot ta voda v bubleru mela trvale asi 10 stupňu od te doby co to mam zapnute 12/12 tak mi to ted bude vytapět vodu a teoreticky celou pěstirnu trochu, ale jenom sem to dotahnul dom tak sem to rozbalil vytahl s obalu tak s toho upadl regulator teploty a jak na svinu sem v košiku nechal paragon tak ma stabilni teplotu 24 stupňu , no neva
Risan
takže kytky jeste rostou ale už by mely prestat už jsou 10 dni na kět a tak za 5 dni už tam budou male palicky (doufam) vždycky mi to zacalo kvest po cca čtrnactni dnech kytky mužou poporost jeste max 10 cm tak doufam že už neporostou, a jestli tak max 5, jinak to zatim vypada dobže, kytky maji zdravou barvu a už začinaji byt trošku cytět (vytrenovany čumaček to pozna :-)
Tady sou nejake fota:
Risan
no kolinka sou nanic a elektrika prezila uz jednu sklizen a tudle taky prezije (jak by ne když sem ji delal ja :-) jinak dik
Risan
takže už zacinaji kvest už je tam videt semtam takove malinke bile cancourky takže už by to moc rost nemelo, trosku sem to poohybal a jeste to trosku naohybu a podle me sem to trefil presne to prepnuti na květ a zatim vypadaji pškně jete sem je trosku prostrihal at tam neni tak moc listi a vypada to pěkně, fotky tu hodim az tam budou male palicky.
pan.zzz
cau. tyo to tvoje hydro se mi libi :). mam skrinku se stejnejma rozmerama a pristi sklizen bych chtel taky pokorit nejake hydro, tohle vypada dobre, jak se to menuje a mohl by si to prosimte nejak podrobnejc vyfotit :)
diky
Risan
nevim jak se to jmenuje je to vlastni vyroba koupil jsem spodky pod truhliky cca 60x12x4 z jedne strany vrtnul diru na hadičku a z druhe stravy vrtnul 6 dir na odtok prez tech 6 dir sem dal vždycky sitko (proti mucham atd) at mi keramzit neucpava dirky s těch 3 kasliku mi to stika do velkeho v kterym je 6 litru vody a v jednom miste sem ho prohloubil a tam mam čerpadlo.
Risan
ale jestli chces delat hydro tak potrebujes tu skrin aspon o 20cm vyšší nebot aji když jesem to prepnul na květ jak to bylo malinke tak zas mi to dorostlo až do stropu, nebod po prepmnuti na květ to roste jeste aspon 20 dni a v hydru za 20 dni kytka vyroste hodne moc.
pan.zzz
diky :) a jeste jak casto cerpas roztok?
Risan
pořad v jednom kuse čerpadlo se nevypina (aspon ja ho nevypinam)ale možna že by to šlo dat na dygitalni hodiny proste že by se to seplo na minutu a na minutu vyplo nebo tak jinak to musiš ty kořeny prolit aspon co 5 min jinak schnou.
pan.zzz
diky diky, tohle je podle me nejlepsi reseni hydra do maly skrine.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma