Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

Stránky: 1 [2] 
First Out - By Trafo - Klikni zde pro originální téma
Millanm
Huste husty palicky :-) k+
Trafo
JJ ten alga-bloom delas svoje. Jsem hlavne zvedavej co s tim udela ta final solution :devil: :)
peter07
nj hnojiva od plagronu patří mezi nejlepší. pěkně grow na růst a bloom na květ... a jak to krasne roste a kvete... jen tak dál :)
Trafo
Taky si myslím. Chci ještě zkusit Hesi a Metrop a pak se uvidí který sednou jak mne tak kytkám.
Trafo
Takže byla jedna ochutnávka. Krásné high. Vidím to tak, že dokonce září alga-bloom. Od začátku října FS - 3 týdny a nakonec týden max da čistá voda.
Trafo
Takže dneska bez fotek.

Kytky smrděj jako hovado. Tedy přesněji jako benzín. Všechno pheno palice. WW bylo brutalne okousaná. Nevím jak to s ní dopadne.

Tedka uz nejak zacnu davat to FS protoze kytky jaksi dozravaj. To mensi COB jaksi rychleji, ale věřím, že to nebude žádnej uspávač a i kdyby tak před spaním nebo noční procházkou si něco takovýho rád dám :)

Trafo

P.S. Ještě jsem ani nesklidil a už sháním věci na další out. To bude teprve jízda :devil:
Trafo
Dneska jsem pro vás chtěl udělat nějakej ten report po prvním dni na FS, ale mám moc dobrou skleněnku....ruční sklářská práce s turbem....opravdu lahodná :)
Millanm
Tak kde se porad flakas s tema fotkama !! :D
Trafo
Zdravim vas.

Dneska jsem pro vas chtel dokonce pripravit masaz maker tech krasnych fialovych sisek :), ale co se nestalo. Otec vzal fotoaparat sebou do irska a ten druhy....no radsi ho ani nebudu pokouset.

Stale probiha aplikace FS.

Mensi kytka uz bude zrala, ale necham ji dojet stejne jako tu velkou ktera ma jeste cas. CCa 2 tydny.
WW ktere,u zustal 1 list a dve palicky nevi co delat tak to do nich cpe co to jde.....malicky bobecky :D
Trafo
Plísen :(

Budu to muset poresit....
Trafo
Takže kvůli plísni :injured: jsem musel ustříhnout jednu TOP paldu. Je to smutné, ale lepší než aby to shnilo všechno....

1. Ustříhlá palda...

2. Mini sušírna z krabice od pantoflí....na půdu dám až celý kytky...

Foceno nokii N73 tak omluvte kvalitu....
Trafo
Chcete víc?? Tak tady máte nálož :)....

Omluvte kvalitu desne foukalo. Pak začalo chcát tak jsem musel zdrhat domu.
Uprava probehla v stavu opojném, protože jsem testoval paličku kterou zasahla ta plisen...mokrejsi, ale je to dost vostry palo ::devil: jsem opravdu moc :drools:

Pěstu zdar!

P.S. Asi by to chtelo popis fotek co?

1. mini palicka WW

2.mensi COB

3.palička

4.palička

5.fialova mamina

6.palička

7.palička

Millanm
Ten mensi orange bud vypada dost brutalne :D
Trafo
Smrdí o dost víc než ten velkej. Jedna jeho palička se už houpe - prasata řadila.

Jsem zvědavj jakej bude rozdíl ve stavech....
Trafo
!SKLIZEŇ!

V sobotu jsem sklidil :). Mohu říct máme to pod střechou a to doslova :).

Takže co jsem nakonec skilidil: 2x California orange bud a 1x White widow.

Kytky byly zasaženy plísní :injured: ale nijak desive to nebylo.

Pri sklizni jsem potkal rodinku s decky na zberu sipku. Kytky jsem narychlo vytrhl a uklidil se s nimi do bezpeci. Po 2 hodinach jsem byl opet doma. Ty dve hodiny jsem strihal listy.

Kytky ted uz visi na pude.

K fotkám. Barva zelena nechapu...po kliknuti je to v pohode. Rozliseni dementi. Duvodem je velikost. Sice je hezke ze ma grower.cz novy server, ale je mi to na nic kdyz je tedka max velikost fotky snizena. Snad nechybi ty husty makra se kterejma vcelku spokojen :).

1 a 2. Vytržené kytky

3. Jeden z vrcholku

4. Ostriháno

5 a 6. makro

7 a 8. po ostrihani
Trafo
!SKLIZEŇ!

1. znovu nechapu proc....

2 a 3. Po ostrihani

4. kytice palic :heart: :rasta: :drools:
Trafo
!SKLIZEŇ!

Tyto fotky se mi opravdu libi. Nejsou nijak upraveny :). Kristalku maji opravdu ranec. Na prstech jsem mel mooc priskirice :death: . Byla toho takova sympaticka kulicka :). Dneska padla za vlast a mohu vam rict ze byla velice lahodna :vampire:

1,2 a 3. Makra :einstein:

4. kytice
Trafo
!SKLIZEŇ!

Tak tedka jsem dost zklamanej.Koukao jsem na ty fotky a zmeny v rozliseni fotek a korekce kvuli velikosti uplne zkazily ty makra. :(

Pochopte tedy prosim ten format....

Koukejte nahoru :)
Trafo
Díky všem za K+ :).

Nekdo neco?
Millanm
Uz to sus ! :D
peter07
k+ , yasné
Trafo
A tady je ještě jedna bonusová :)
Trafo
Je to lahoda :smoke: , ale hrozně rychle to mizí :D

Chuť je opravdu zajiímavá. Je určitě dost ovlivněná tou fialovou barvou. Má takovej ovocnej nádech...

Vůně? Oo tak ta je nejlepší. Ni nevoní líp něž tenhle výkvět :). Určitě tam jsou cítít pomeranče,ale i nejaky jiny svezi vune..... :) pecka

Děsně rychle to mizí :D je to velice populární taky díky svejm účinkum :). Lepší než kdejaká skřín....lidi se po tom děsně smějou :)...někdy fakt nestíhám jak moc :devil:.....musel jsem si to i natočit :). Tak po 6-7 hodinách odezní rauš kompletně - teda alespoň u mne :).

Snad ještě stihnu uděla nějaký fotky sušiny než to všechno zmizí :D

Díky všem za K+ a podporu. Trafo
Trafo
Tady ukázka poslední nespálené palice....
Sry za kvalitu....
Trafo
Takže včera padla poslední šiška.
Jak někteří lidé říkají....není umění kůru vypěstovat, ale vydržet s ní do další sklizně :D

Malá recenze?

Množství: každá kytky podala velice dobrej výkon an svou velikost :)

Stavba palic: husté, ale žádnej kámen to nebyl

Vůně: opravdu lahodná, ovocná

Chuť: unikátní velice příjemná ovocná chuť, ale nemůžu říct, že to byly pomeranče(čím blíže vrcholkuz jsem se propaloval tím to bylo lahodnější a chuť byla výraznější)

Účinky: Takové stavy jsem nikdy nezažil. Matlalo to úplně jinak než běžná kůra. Žádnej uspávací stav, ale krásné velice aktivní high. Bylo to ,,myslící,, :D pálo - nemálo věcí jsem v těch rauších probral a rozebral :)

Našteští jsou semena i na další rok :)

Díky všem za K+ a přízeň k mému threadu.

P.S. Připravuju Trafovo domácí pěstení :) takže ani přes zimu bych se něměl nudit.

Skončí zima a už je to tu zase :) klíčení, předpěst..... :) naštěstí jsem se obohatil o dost zkušeností takže se už nemůžu dočkat....

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma