Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
::: 0u+d00r stuFF 2oo7 ::: - Klikni zde pro originální téma
taky jsem neco povysázel za okénko;-) loňský out skaňoury, tak uvidíme..
Pan Ker
A to budeš mít někde pod lampou nebo už odteď za oknem?? Protože teď je hrozně brzo-ještě do 21. března bude perioda 12/12 a minimálně další dva tři tejdny perioda 13/11-což kytkám pro růst zrovna nevyhovuje;)...
bigfoot
nechci ti do toho kafrat, ale je jeste dost brzo na sazenicky za voknem.

edit: rikas podlampovky :D:D:D
Na sazenicky ti staci treba 2 usporky :crazy:
Knight
technický konopí? budeš dělat lano a pak dyžtak věšet čórky za kule do průvanu jo? :bravo::D
TERMIX
V uterce(na mokry proces v kuchyni) jsou napustene chemikalie proti plisnim a mikrobum a proto je nutne ji vyvarit a dukladne proplachnout a nebo se na tento blaznivy proces vykaslat a klicit bud v raselinovych valeckach pro hlinu a nebo na vatovych(olicovacich) tamponech nasich zen nebo milenek.Zrovna ted klicim v kokosovem substrate a vyhoda tkvi v tom ze klicek nezaleze do splete vatovych vlaken a naklicene semiko jde pak pinzetkou vyndat "jedna basen". TX.
jestedman
a budeš taky mít ty super skanky vedle tý techniky na políčku? aby se ta technika mohla něco od nich naučit ;)
Papek
čau
Máš to zatím dost dobrý. :) Plánuješ to pak zastřihovat třeba metodou fim nebo tak? Už máš venku vytypovaný políčko? To je základ. :D:D:D

... ať žije win a out :)
Softly
Nechceš ty šneky radši krmit normálním konopím ? :D Zatim to máš nice, taky neni tolik co zkazit, že ? :) GL.
Papek
Chtěl jsem se jen zeptat, jestli když tu techniku budeš mít vedle toho normálního modelu, tak jestli ti to nemůže nějak ovlivnit? Když třeba budeš mít samici od modelu a samce od techniky, tak jestli se ti to třeba nesprcne? Já se v tom moc nevyznám, techniku jsem nikdy nepěstoval, ale tímhle jsi mě inspiroval. Asi taky nějakou techniku zasadím jen tak pro radost a budu TECHNIK 2.třídy.... A.L.Rimmer. :):):)
JAHmaican
deejayMaxX: Docela nechápu tvý počínání, at už s technikou, či takhle brzkým vysazením...ale budiž, je to tvoje svobodná volba...
Ale
1,technika není moc vhodná k tomu tvýmu "mazlení" vlastně technické konopí je kultivováno k tomu, aby mělo co možná největší stonky, z kterých se pak získává vlákno, tudíž se téměř vůbec nevětví- takže se na tom moc zaštipovat nenaučíš ( ovšem na druhou stranu se na tom není co učit)

2, na to samoopýlení bacha, pokud se nepletu, pyl se může roznášet až do vzdálenosti 1 kilometru...( samo sebou, že semínka budou pak na h...o)

Pokud ti můžu poradit, tak techniku vyhod a uč se na normálních kytkách, nic na tom nezkazíš - pokud se ti nepovede metoda FIM, tak se ti to alespon normálně rozdvojí...
JAHmaican
No vidíš, tedka lituješ toho, že to byla technika, kdybysi místo toho měl normální kytku, tak si budeš pokuřovat...
Papek
Přesně tak, já taky vysadil :).. dokonce už na Nový rok :D:D:D. Jsem chtěl zkusit tu tewchniku jen tak se srandy, kdybych si to dal na záhonek před domem, lidi by se asi divili... možná by mi to i sklidili. Ale zas by mi nikdo nemohl nic udělat. :)
Softly
citace:
Původní příspěvek od deejayMaxX
) zatim neni co zkazit :) až na ten můj první trik alá utěrky nejdříve vyvařit a propláchnout a pak teprve použít

Proto říkám "skoro".

Jinak k tomu technickýmu- souhlasim s jamajčanem, já bych taky pokusy dělal raději na normálnim alespoň by z toho něco bylo, ale je to na tobě.
xpapousek
Hele to ty květníky otáčíš-vypadá to jako by se odvraceli od svetla..Jinak není vidět jesi to je za oknem ale myslim že to neni ideální protože tyhle maly kytky se pak strašně táhnou-jesi máš možnost přímého osvetlení(ne přez sklo)tak bych ti to doporučoval...
Hodně uspěchů...
xpapousek
outdor-pod slunickem
indor-pod umělim slunickem
Pan Ker
Sice jsem to nepřesouval, ale je to jednoduchý-do outdoor pěstování patří teorie a ukázky z growingu patřej sem do galerie...
Papek
Máš to zatím dost dobrý.:) Chtěl jsem se jen zeptat, na jakou světovou stranu máš otočený to okno s kytiz? Mohl bys jen třeba k těm fotkám přidávat jak jsou kytičky starý? Jinak budu nadále sledovat tvůj pěst a doufám, že se dočkáš sladký sklizně. GL :)
xpapousek
citace:
Původní příspěvek od deejayMaxX
2xpapousek: ja wim co znamena indoor a outdoor :) to wystwetlovat nemusis :) ale mne wadi to ze tenhle thread byl premistenej z outdoor pestovani do outdoor galerie :wink:

Sry ja si treba driv myslel ze
outdor=venku
indor=vevnitr
Coz zni logicky....
demosk8
j zatim to mas pekne...jinak me taky premistili muj thread z pestovani do galerie ale tak to je jedno no...jinak preju hodne stesti...:)
Papek
A ty jsi to už nějak zaštipoval?
Lahvan_FlaskiCZ
deejayMaxX: hele vůbec se toho neboj, IMHO u outdooru kde budeš sklízet v září-říjnu je nějakých 14 dní zabržděného růstu tak nějak jedno narozdíl od dobře provedeného zaštípnutí. Odzkoušej zaštípnutí technikou FIM, výsledkem budeš nadšen. :wink:
Papek
Pěkný. Moc hezký samice ty dvě a nemáš to ani moc vytáhlý. :) Ukázkový grow... :)
Jinak už máš vyhlídnutá místa kam sadit???
Papek
Tak to ti nepřeju. Nechtel bych. :D Já myslím, že ten zmršenec na konec bude úplně stejný jako normální kytky, vše řekne čas...
Papek
Přemýšlel jsem o tom, že bych na MMM 07 šel, ale jelikož jsem byl pryč, tak to nepřišlo v úvahu. :( Vy jste se tam byli kouknout???
Kdy tak uvažuješ o tom kytí vysadit ven? Už je dáváš aklimatizoval třeba na balkón nebo je máš pořád za oknem?

btw. Teda neříkám, že by ten řízek s vodou nebyl lahodný, ale radši bych dal přednost tomuhle.... :D:D:D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma