Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
100w Gib, Bio, Plagron - Klikni zde pro originální téma
C.R.E.A.M.
100W HPS GIB, Naturelite 24W purple, Oceanic colour 30W
Plagron: Royalty mix, Alga-Grow, Phyt-Amin, Alga-Bloom, enzymes+, final solution..
větrák 18W, reflexní fólie...

8x růst
6X řízky
2X matka

Další řízky na cestě. Objednal sem taky semínka, který už by měli každou chvíli dorazit.

fotky večer..
C.R.E.A.M.
Svítim 100W zatim 18/6. Tak jednou za 3dny zaleju Alga-Grow, Phyt-Amin používám skoro denně (postřik na listy). Světlo i větrák jedou na digitální časovače. Větrák používám jen jeden, obyčejnej x let starej ale funguje (má velkej rozsah potenciometru). Světlo odrážim reflexní fólií s diamantovým vzorem. Neřešim těsnení skříně, odvody vzduchu atd.. Smrad mi nevadí takže mám ve skříni zezadu několik menších děr aby dobře dýchala. Stejně tak kašlu na topení, vlhkost vzduchu atd... Lampa trochu hřeje a zdá se mi že tam udržuje docela "stálou" teplotu. Nemám moc velký ambice, chci jen vypěstovat trochu pro sebe a navíc mě baví se v tom hrabat...:)

Rozměr skříně je cca. 50x110x200, pro mě až moc vysoká spíš bych ocenil větší spodní plochu. Po tomhle cyklu chci upgrade na 200W. Objednal sem semena Shiva Shanti, Double Gum, White Skunk.. levnější modely s krátkou dobou kvetení (45-55) vhodné na sog.

Krychle:: No problem, jen sem si hned nevšim záložky indoor a hodil to do Galerie..
C.R.E.A.M.
Ví tu někdo alespoň přibližně jaká je životnost 100W lampy? Četl sem že si máš hlídat dobu do příští výměny. Na výbojce sem údaj nenašel...
Sronson
Čau životnost je asi tak 3-4 sklizně jinak tady máš třeba jeden z odkazů.
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=933

A teď by jsem měl otázku já, jak dlouho si hledal v Groweru odpověď na tuto otázku?:sun:
C.R.E.A.M.
Má někdo zkušenost s předávkováním Bcuzz tablet na finální fázi květu? Tableta je na 100 litrů a já budu potřebovat tak max. 2l, takže netušim jak to odhadnu:) Chci vědět jestli to kytky nespálí když trochu přestřelim (snad ne víc než 2x)
C.R.E.A.M.
Přepínám na květ...
C.R.E.A.M.
Fotky z třetího dne květu, kytky jedou do vejšky tak sem objednal naturelight purple na dosvícení spodních pater rostlin kam nedosáhne sodík. Zatím jsou vidět jen prefolwers. Z matek sem udělal poslední 4 řízky a přepnul je s ostatníma...
C.R.E.A.M.
Uvažuji ještě o koupi 2x oceanic color, 30W.. ale o tom se tu už psalo hodně...
C.R.E.A.M.
Tak už jí mam. Zastavil sem se v Narva velkoobchodě a koupil "pověstnou":) zářivku Oceanic Colour 30W 895mm (220kč) a svítidlo místo armatury (320kč) ve svítidle už zářivka je ale ne taková kterou potřebujeme... Teď si řikám že za tak legrační cenu sem si měl vzít rovnou 2 ale nevadí, vyzkoušim a dokoupim...
C.R.E.A.M.
Jo kytky jsou Fourway, Sensi Star a dva noname modely. Zítra uploadnu fotky šišek z 12. dne květu. Jinak sem k řadě od Plagronu (grow,bloom,phyt) sem dokoupil ještě ENZYMES+ od AH tak by mě zajímalo jestli je vhodný to dávat do hlíny, když jsou původně asi na hydro...
C.R.E.A.M.
:::Black@White - Větrák mám jen jeden uvnitř skříně. Jak sem řikal skříň mam v zadní stěně vyřezaný dost velký otvory takže výměna vzduchu je podle mě dostačující. Výhodou 100W je že nemusíš chladit:) Fotky skříně dodám, zatím jen tyhle minišisky.

Mám problém s nafocením komplet skříně. Když namířím foťák na skříň tak žluté světlo sodíku vytváří černé pruhy které jezdí přez obraz a jsou i na fotce (už ste se s tím určitě setkali) takže kytky fotim venku ze skříně.

Jo a vypadá to že Oceanic color je na dosvit sodíku v pohodě. Menší rostlinky a spodní patra větších, které stagnovali kvůli velké vzdálenosti od sodíku se teď docela probudili k životu a trochu rostou.
C.R.E.A.M.
16. den 12/12,

Hnojim už jen alga-bloom a enzymy, Phyt-amin sem dal dnes naposled - jen na spodní listy. SS i FW se hrozně větví do keříků (bývalé matky) a už konečně začínají kvést.

1) Sensi star
2) Four way
3) Moje nuzná řízkovna (Sensi, Fourway, NLxShiva, Kush, Chronic)
4 - 8) No names
C.R.E.A.M.
Ještě mix hnojiv, který používám..
C.R.E.A.M.
:B@W - Ty enzymy prej můžeš kombinovat s čim chceš. Mám dvě takový pokusný kytičky v malejch květináčích na kterejch experimentuju. Dostávaj trojnásobnou dávku enzymů + dvojnásobnou dávku Alga-Bloom a zatim to vypadá že jim to spíš prospívá než škodí.

Taky se mi ve skříni objevili první hmyzáci. Malí komáři (asi smutnice), je jich jen pár ale radši sem koupil lepový šipky a včera použil postřik z tabáku.
C.R.E.A.M.
Teoretická otázka:

Zajímalo by mě jestli někdo z vás zkoušel upravit délku dne o více než 4 hodiny (24=20) a jak rostliny reagovali. Jak by to vypadalo kdyby rostliny od začátku cyklu dostávali poloviční dny 18/6 = 9/3 a pak 12/12 = 6/6?

Neptám se na kvalitu výsledku (asi nic moc), zajímá mě jestli rostlina tento cyklus přijme, jestli nevykvete rychleji, čím se bude lišit produkt pokud budu tímto způsobem svítit stejně dlouho jako normálně (60dní, 120ve skříni)?

Podstatou problému je otázka jak rostlina vnímá čas, není pro ní právě střídání světla a tmy rozhodující...???
Sronson
Já si myslím, že to nepůjde... Když to vemu selským rozumem tak v létě máš delší den rostlina roste. Den se zkracuje rostlina potom přejde na květ. Proto asi ty časové intervaly jde o co nejlepší poskytnutí podmínek co mají v přírodě. Proto si myslím, že Tvůj nápad je naprosto pasé... Třeba se pletu-jen můj názor:)
C.R.E.A.M.
20. den 12/12

1) Sensi
2) Fourway
3) No name
4) No name
5) No name
6) No name
7) Rodinka připravená na další cyklus
C.R.E.A.M.
Je normální že už ve 23. dni květu mám u některých kytek cca. 25% blizen hnědých? Neměli by začít hnědnout mnohem později?
C.R.E.A.M.
Málem bych zapoměl posledních 14 dní jedu vertikální umístění lampy (ohnul sem plech mezi objímkou a stínítkem o 90°), kytky sou rozestavěný okolo lampy, jednou za den je všechny otáčím cca. o 180° a na šiškách je to vidět - rostou do šířky, při horizontálním umístění byli spodní patra a boky paliček uplně ve stínu, navíc sem tím úplně zastavil růst do výšky (bylo na čase) za těch 14 dní vyrostly do výšky max o 2 cm.

Jo a taky holkám přidávám k AlgaB ještě Repro Forte, tabletu od Bcuzz, Enzymes+, Phyt-amin (začal sem ho zase používat, už jen do zálivky) a AH Grow/Bloom Excelerator. Kombinuju toho hodně dohromady takže od všeho poloviční max. předepsaný dávky... teda kromě Repro Forte od toho čekám výsledky:)
C.R.E.A.M.
FOTKY/FOTKY/FOTKY

1) SENSI STAR
2) SENSI STAR
3) SENSI STAR
4) FOURWAY (doporučuju zoom na krystaly:)
5) - 8) NO NAMES
9) skoro KOMPLET (vlevo je ještě asi 8 menších rostlinek čerstvě přeplých na květ)
C.R.E.A.M.
Dnes sem dokoupil 24W Naturelite Purple abych trochu podpořil matkárnu a druhý větrák do skříně...
C.R.E.A.M.
Něco pro potěchu oka, fotky sou ze včerejška (34. den 12/12)

Jinak se chci zeptat:
Mám velmi zásaditou vodu vodu, nevadí že snižuji Ph šťávou z citronu?:) Nemam kyselinu citronovou ale citron funguje výborně (1ml/l = Ph -2). Chci jen vědět jestli ten citrón kytkám neškodí, jestli ta trocha dužniny co v tom asi je pak v hlíně nehnije nebo něco podobnýho... Díky

1,2 - fourway
3, 4, 5 - no name
C.R.E.A.M.
Beze slov..
C.R.E.A.M.
Dnes sem přepnul na květ 1x NL/Sh a 1x Hindu Kush je přepnutá už týden, dalších 6 čeká na přepnutí takže na cykly kašlu a pojedu kontinuálně.. teď sem přidělal 2 prázdné květináče do větší výšky ke stěnám skříně (dodám foto) aby mladé, přepnuté kytky nebyli daleko od světla, do nich pak stavim květináče s kytkama. Chci jich tam postupně dát víc.

:) NÁPAD:

Ještě lepší by bylo mít místo květináčů pouze drátěná oka, něco jako držáky na pití do kterých by se květináče zasouvali. V případě že by v nich nebyli květináče by držáky vůbec nestínili. Pokud by se vyrobyli s ohybacím pantem (směrem nahoru) šli by kdykoli sklopit a přichytit ke stěně třeba izolepou. Mohl bych jich tak mít ve skříni spoustu v různých výškách a nezabírali by mi žádný prostor, využíval bych jen ty co zrovna potřebuju.
Lagutoda
C.R.E.A.M. : zdar, koukam ze navstevnost u tebe nic moc, ale nenech se odradit. Kyticky mas fakt pekny a nadherne olepeny. Jinak sem taky beze slov :D
Káčko roste a kyti kvetou :P:
C.R.E.A.M.
Včera sem si dones 6 dalších řezů (rozšiřuju sbírku modelů) a protože sem neměl co dělat tak sem pro jeden z nich vytvořil mini-bublák, spíš tak pro legraci ale zajímá mě jak si povede.

2l láhev, košíček na hydro, akvaristický bublák, hydroton...
Sekwoj
souhlasim s indim, měl bys to něčim zakrýt- jednak by kořeny měly bejt ve tmě a jednak by ti tam rostly řasy... jinak to máš pěkné
C.R.E.A.M.
Díky! na to sem uplně zapoměl.. Dnes koupím v Bauhausu nejakou neprůhlednou a trochu větší (aspoň 3l) nádobu.
C.R.E.A.M.
Nechtěl sem jí ublížit tak sem tam dal zatím jen 1/2 normální dávky AH enzymes+ a 1/4 dávky Alga Grow, hnojiva určený přímo na hydro nemam.. Uvítám rady kolik a čeho tam nalejt..
C.R.E.A.M.
Minule zazářila fourway takže dnešní hvězdou (a to doslova) bude SENSI STAR. Hrozně se rozvětvila a zaplnila mi celý pravý zadní roh skříně. Docela se na ní těšim. No posuďte sami..


1) SS - všechny paličky na fotce jsou z jedné rostliny!!, dvě spodní větvičky se dokonce nevešly na fotku:)








2) SS vršek












3) SS close













4) - 7) No name skunk
C.R.E.A.M.
......
C.R.E.A.M.
44. den 12/12


Několik nejhezčích modelů.. Sensi, Fourway, Noname skunk 1 (fialový!), noname 2 a na závěr jedna nevinná textura:) Doporučuji zoom...

Jinak zítra dám holkám poslední dávku hnojiv (Bcuzz bloom tableta, Algabloom, Repro Forte, Enzymes+) a v další zálivce už je čeká jen Final Solution:) Nebo myslíte že bych měl ještě počkat?

Jo a řízek v minibubláku pustil nádherný dlouhý kořeny, dodám foto..
Kryshpeen
hoj cream.

máš to heský, co vytýkat?..snad jen je přítě nenechat aš tak vytáhnout, kratší patra, dobrá věc ;)... ale samosebou i tak se máš každopádně na co těšit... ká for ja man!
C.R.E.A.M.
Dva velký ale míň kvalitní salámky sem sklidil už před pár dny (nejsou na fotkách). Zabírali místo pro kytičky z další generace který sou teď v 7. - 15. dnu květu. Jinak ze skříně jsem ochutnal už většinu modelů (ochutnávky zastřihány 39. den) a musím říct že se mám opravdu na co těšit.





"straight out of bubble hell" :vampire:
















































































vršek sensi...
C.R.E.A.M.
49. 12/12

Holky už sosaj Final Solution... Další generace si žádá víc prostoru..
suicidal
C.R.E.A.M.-Maš to moc hezký chlape ......
už se nemožu dočkat až mě bude vonět svůj příbytek.:D:D:D
hodně zdaru při inhalaci :D:D:D
Kryshpeen
hoj, možná někdy vyfoť celkovej phled do skříně, ať je vidět jak že hesky to tam máš zařízený...
C.R.E.A.M.
De o to že dokážu udělat pěknou fotku jen po zhasnutí se zapnutim světílkem/diodou (fotim mobilem), sodík mi dělá přes obraz černý čáry. No a to světílko dosvítí tak 25cm max., když zamířim na komplet tak je fotka uplně černá. Vyřešim nějakou lampičku do ruky nebo něco takovýho...
C.R.E.A.M.


Holky už tuší co je čeká tak se chtěj naposled ukázat... mě prosily... tak sem je teda blejsknul no:)



Tyhle kočky pudou za 4 dni pod kosu. Příště hodim fotky novejch který sou tak v začátku max. polovině květu: Nothern light/Shiva, Hindu Kush, cross Magic Crystal x něco x něco, Super Sweet Cindy a Spice...
El_Liberal
mas to fakt pekny chlape, urcite sem pak hod kolik z toho bylo g :) k+ co dodat :D
C.R.E.A.M.
To co je na fotkách neni všechno, vyndal jsem jen ty nejhezčí:) Gramy ti neřeknu, váhu mam ale nesklidim to najednou, zastřihávám postupně, i ty kytky co vidíš sou už pořádně vobraný:) Dneska sem zastříhal tak 1/4 všeho no a další kus šmiknu zase za pár dní. Je zajímavý pozorovat vývoj účinku těch modelů (je jich tam 5).

Zkusim to od teď vážit postupně a sčítat...
C.R.E.A.M.
Jo málem bych zapoměl na pokus. Tři přibližně stejně velké řezy. Zleva: Bublák, Hlína, Kokos... tak uvidíme komu se bude dařit nejlíp.
C.R.E.A.M.
... a takovýhle malý šištičky ochutnávám už asi 14 dní...
Kryshpeen
spokojenej ne?...určitě sečti výnos, jestli máš tu možnost,... ;)
cyberkrimi
masakr.. vyrostly ti hezky.. hlavně se mi líbí fourway. na malou wattáž velká radost:-) k+
C.R.E.A.M.
nebo takový...
C.R.E.A.M.
Tak sem konečně dokoupil pár lumenů:) 125W Naturelite Red (svítí zároveň se sodíkem) a další 24W Blue do řízkovny, lepší nádobu na bublák (5l) - už je ve skříni a pár dalších blbůstek.

Takže součet W:


Hlavní skříň:
HPS - 100W
Naturelite - 125W
Oceanic colour - 30W

All : 255W



Matkárna:
Purple - 24W
Blue - 24W
White - 18W

All: 66W


Btw: Neví někdo jak změnim název týhle záložky (100W GIB, Bio, Plagron....) ty waty už přece jenom nejsou moc aktuální...
C.R.E.A.M.
Tak ještě pár záštipků....

Bohužel většina zmizela dřív než sem stihnul zvážit. Včera sem dával suché vzorky na váhu abych si udělal představu kolik který model váží. Odhaduji že celková sklizeň byla/je mírně pod 50g.. Řekl bych tak 45....
Detos
je too hezkyyy
na 100vec
k+
Chroust
pekny salamky, ale chtelo by to i nejake foto skrinky...

pro zmenu nazvu threadu posli PMko nejakymu adminovi, tak sem to aspon delal vzdycky ja ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma