Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
---Figarův indoorový pokus č. >4< ala scrog--- - Klikni zde pro originální téma
Mr. Figaro
>....zdravim....<

Tákže groweři a growerky.......nejdřív pro zasmání:D .....
http://www.youtube.com/watch?v=VaB1...related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=7wgqb0Xs1Yc
EDIT1:
http://www.youtube.com/watch?v=J_-l...related&search=

A teď se dostávám k tomu hlavnímu takže....

:bravo: vítejte v mém "druhém" indoorku :bravo:

Po několika měsíčních útrapách konečně začínám opět pěstit. Nejdřív nebyly peníze, pak nebyly řízky a pak nebylo obojí, ale i přes všechny útrapy a nástrahy všedního života jsem opět ve skříni úspěšně rozsvítil:).

>
Skříň je pořád stejná jak vidíte, akorát dostala pár plánovaných úprav. Je tam ]cooltuba a nějaký Eura2 navíc(dvě). Taky sem přidal nějaký PC větráčky, chtěl sem jich tam dát sedm, ale místo zbylo jen pro pět(Pc větráčku není nikdy dost:) ), ale nebyly 12V zdroje, ale už tak se tý zásuvky bojim, když ji vidim:D. Na uhlíkový filtr nezbyly love, ale jak se znám, tak až bude potřeba, tak peníze seženu....:). tak a teď k setupu

>
pěstební médium : hlína ; 50% substrát na kaktusy, 30% perlitu, 17,5% pokojového substrátu a asi 2,5 procenta netopýřího guana
>
Svítí : Metalhalid(MH) 250W , Osram - Na růst
Sodík 250W, Tungsram - Na květ
>
Osazenstvo : 6 x Kalichakra, řezy. ze dvou matek( přední a zadní řada v pěstírně), dárek od jednoho člena, děkuji;) ; kořenily v perlitu z Obi-výborná věc:).
Ventilace : 1. Euro2 - Cooltuba
2. Euro2 - budoucí pacháč
2(nahoře)x2(dole)x1(pod CT) - PC větráky(8cm) 12V
>
Hnojit se bude : Plagron - na růst
B'cuzz + PK13+14 + Plagron Cropmax - na květ
>
Vhlkost udržovaná nad 40-50%(tady spíš se snažim :) ).
Teplota 27-28°C - docela to hřeje :smoker: , ale to je tim MHčkem.
Teď sou kytí asi 8dní v substrátu na 18/6 na Růstu - nechám je dost vyrůst. Opět pojedu scrog, ale teď se vyhnu určitým chybám, kterých sem se dopustil minule a věřte bude z toho mazec :vampire: . . . . :punk:

>
FOTO

>1.....toto(herijuana) mi vykvetlo při zjišťování pohlaví řízků. byly toho asi 3G. Mňam. :smoker:........:bong:
>2.....tohle je příklad správně zakořeněnýho řízku;)
>3.....řízky před zasazením
>4.....řízky 5dní od zasazení
>5.....vlhkost
>6.....teplota
>7.....řezy ze zkora, MH jede mrdy :D
>8.....takto vypadá ze vnitř pěstírna

uvítám jakékoliv názory a připomínky :)
Budu to tu aktualizovat přibližně jednou za týden;)......měj te se

. . . . . . . . . .:smoker:


> Mr. Figaro <
Mr. Figaro
>

Takže je tu první UpDate fotek.......tentokrát ke 13dnu na Růstu(18/6).......Svítí se furt MHčkem. Kytky se před dvěma dny trochu spálil hnojkou, kterou sem pak tedy vysadil, asi maj dostatek živin. Je možno že je to prý i nedostatkem hořčíku, mno nové popálené listy nejsou tak uvidíme jak se to dál vyvine. :)......

btw. Teplota v pěstírně klesla průměrně o 1,5°C díky zvednutí lampy asi 5 cm. Boční Euro začlo asi víc nasávat:D......teď je maximální teplota na 27°C......víc to nejde,,,ale potěšila mě i vlhkost vzduchu která se rázem vyhoupla o 10% víc, tudíš je tam minimálně 50% vlhkosti...asi díky tomu že se holky zvětšujou.

...........................:smoker:



- MR. Figaro -
DAG OF MORD
Ahoj! Neviem sídce akú vysokú máš skryňu, ale asi už je aj čas ich prepnúť na kvet. Ešte tak dva týždne im tam nechaj tú MH a potom pod sodík. Inak vyzerajú veľmi pekne. K+ ;)
Mr. Figaro
citace:
Původní příspěvek od DAG OF MORD
Ahoj! Neviem sídce akú vysokú máš skryňu, ale asi už je aj čas ich prepnúť na kvet. Ešte tak dva týždne im tam nechaj tú MH a potom pod sodík. Inak vyzerajú veľmi pekne. K+ ;)


Výšku by si zjistil z minulého indoorku(o tom tam píšu), ale to je jedno. Každopádně pojedu Scrog, takže mi je úplně jedno, jak kytka bude velká, tedy spíš výška kytky mě neomezuje, prostě to kdykoliv budu moci ohnout popřípadě zlomit. Právě v tomhle sem minule udělal velkou chybu,,,kytky na květ nebyly připravený, nebyly dost vyvinutý, takže výnosově to žádný pecky nebyly, ale tentokrát to nechám na růst třeba ještě klidně měsíc, mě je to jedno:)....uvidim jak to bude vypadat, až uznám že sou připravený, tak je přepnu......rozhodně co se místa týče, to mě nezajímá;)
ANK
Cus, no skřínku máš už hezky vybavenou..:) to je vidět jak tě to baví..jinak sem zvědavej jak dopadnou ty Kalichakry (Crystal Queen X White Satin) to může být zajímavý, a jak píšeš, ja věřim že to mazec bude..:D
Jinak hezky založený téma..měj se a at se daří..
Mr. Figaro
Takže po delší době zdravím a přikládám UpDate fotek.....

Začaly docela problémy. Nevím co to bylo....Nejdřív jsem čekal přehnojení, jenže po několikátém prolití to pořád pokračovalo. Ale stačilo pár dní počkat, poškozené listy odstranit a dál už se to neprojevilo...naštěsí...Tahle věc mě ani tak moc netrápila...Najednou kytky začly růst o hodně pomaleji a mimo to na listech objevily vyschlá místa, která se postupem času zvětšovala a jako bonus - na kytičky - hlavně spodní listy - začaly ztrácet zelenou barvu, což bývá spojeno s nedostatkem dusíku, jenže hnojka byla vysazena kvůli přehnojení .....Tudíš mi bylo řečeno, že by to mohlo být nedostatkem K - draslíku, jenže jsem si vzpoměl na podobný problém z minulého Indoorku - úplně stejný......Než abych kupoval - Dusičnan Draselný( nápad člena Co? - který stejně možná koupím :) ), jsem radši změřil PH. Tady byl problém... lakmusu mám plnou prdel ale nemám stupnici, takže jsem zavolal jednomu kámíkovi a ten mi ho půjčil - zrovna nepoužívá...Takže jediné co bylo potřeba, byla kalibrace...a to sem vošéfoval.


Podle jednoho chytrého grafu na Groweru jsem zjistil že optimální PH na růst bude mezi 6,3-6,5......, takže když sem pak zjistil že moje voda co mám doma(tou zalévám) má PH7,7-7,8 , mě zděsilo - zde asi bude ten hlavní problém! . . . Koupil sem Acidon (nějaká silná přírodní kyselina - příodní PH minus) a snížil PH na 6,3...................................teď už jen čekám jak se na to kytky začnou tvářit........

btw. Síť na scrog už je místě:).......
Plán do budoucna je zaplnit celou scrogovací síť s 368mi oky....uvidíme jak to dopadne, času na růst mám dost.....


EDIT: Fotky jsou zatím zpřeházené,,,te´d už musim běžet....později napravím.....;)

EDIT2: Fotky už jsou OK

> FOTO : Kytky foceny přibližně před týden

1. - celkový pohled
2. - teplota
3. - pohled ze spoda
4. - Vady na kráse
5. - mrtvá místa na listech

> FOTO2 : Nyní

1. - pohled ze zhora
2. - pohled ze strany
3. - mrtvá místa
4. - Nažerte se!!!

> FOTO3 : PH testing

1. - PH mojí vody z kohoutku
2. - Acidon - PH minus
3. - PH po pár mililitrech Acedonu
4. - Tak to má být;)

Mr. Figaro
Zde probíhalo řešení tohoto problému..... A takhle to pojkračuje....:(
http://grower.cz/forum/showthread.p...7955#post517955

..... Doporučuji použít ZooM....Opravdu nevim co s tim, teď to zas vypadá jak nějaká houbová nákaza,,,V tomhle growu se stávám alenkou v říši divů, čekám co mě překvapí zítra :D ..... No takže po konzultaci s Jestedmanem jsem se rozhodl trochu zariskovat a 2 kytí jsem teď prolil Plagronem 4ml/L. Taky je stříkám Cropmaxem od Plagronu, ale už nějak nečekám že se vzpamatujou :( ...... Zabíjet je ale určitě nebudu, páč naděje umírá poslední:) .

FOTOS jsou z jedné kytky, z té co je na tom nejhůř.

Kdyžtak, jestli někdo ví čim to je, tak ať poradí, budu rád...... :)
brainment
Ahoi, vidím to na nedostatek hnojky...Jinak ty zářivky na veget si určitě pořiď Philips TL-D 840 nebo TL-D 865,joo a ještě bych doporučil Plagron Phytamin :frog:
Mr. Figaro
citace:
Původní příspěvek od brainment
Ahoi, vidím to na nedostatek hnojky...Jinak ty zářivky na veget si určitě pořiď Philips TL-D 840 nebo TL-D 865,joo a ještě bych doporučil Plagron Phytamin :frog:


Ahoj

Vyřešeno,,, Dlouho sem neupdatoval, páč neni momentálně Foťák. Ale kytky už sou v cajku.... podrobné info až s Fotkama;)...
pexeson
Čau.
Ten problém si vyřešil prolitím Plagronem?nebo pomohla jiná metoda?.Divný je,že ten tvuj substrát obsahuje tak málo živin.Hodně lidí si tu chválí substrát pro kaktusy,ale v tvý půdě dělal asi on tu největší neplechu.
Mr. Figaro
Kdepak,,,největší problém byl ten ACIDON - kromě toho že snižuje PH taky rozpouští vápník - což je velkej problém, ale já jsem to nejprve nevěděl:). Hlína je OK. Problém vyřešilo 2krát důkladně prolít asi 15-20 litry vody, koupení kyseliny dusičné(PH) a používání Cropmaxu a ultra hnojením Plagronem na růst... Zprva se jim nechtělo pít, ale dneska vychlastaj 0,5 litru vody deně. A jsou krásné :love: ..... v úterý budou fotky:sun:
Mr. Figaro
Po velmi dlouhé době aktualizuji můj indoorek... Takže příběh mých kytek ..... - , od té doby co mi člen Co? hodil odkaz ohledně Acidonu jsem začal s masivní léčebnou kůrou... Ne jen že Acidon snižuje PH, ale taky rozpouští vápník, který je pro konopí velmi důležitou látkou... Příznaky z nedostatku vápníku souhlasily. No takže kytí, které jsem už chtěl vyhodit, jsem začal brutálně léčit - Každou kytku jsem 2x prolil asi 15-20litry čisté vody. Pak jsem čekal než hlína vyschne.... to trvalo asi 5-6 dní. - i když holky potřebovaly živiny, uznal jsem že lepší bude aby byly o hladu, než aby se začaly objevovat známky přelití..... Po těch pěti-šesti dnech kytky vypadaly opravdu žalostně,,, už jsem se koukal po nových řízcích, fotky sice nemám, ale podívejte se na fotky výše, a představte si to tak že 80%listů je pryč a většina z těch co zůstaly je žlutá + Jedna kytí byla fakt extrém .... Chtěl jsem vědět co se s kytkama stalo a zjistil jsem, že ten Acidon způsobil hnití kořenů,,, Nevim kolik procent kořenů schnilo, ale určitě ne málo,,, no to byste musely vidět ten kořenovej bal...:( .... a ten smrad.....:( ..... No, každopádně jsem si týden před tím vyzvedl v GrowShopu Cropmax od plagronu. Vracím jse zpět do doby od vyschnutí : .....takže situace byla taková jakou sem popsal....a teď co s tim.....řekl jsem si:" Takže teď máte poslední šanci, jinak vás vyhodim" Rozprašovač jsem naplnil Cropmaxem, do zálivky jsem přidal 3ml/l plagronu na růst(celkově 12ml)- zapoměl jsem dodat, že místo Acidonu používám Kyselinu Dusičnou...... Po dvou dnech jsem nevěřil svým očím..... Kytky byly nádherně zelený a vyzařoval znich život...... Takhle tmavou zelenou jsem dlouho neviděl.... po pár dnech jsem vývoj kytí sledoval dál a to jak rostou začal jsem zaplétat větve, no prostě luxus....Ten Cropmax co dělá za prasárny - V životě jsem na svých(ani na jiných) kytkách v růstu neviděl co teď, prostě roste normál větev a těch výhonků - to je klasika, jenže ty výhonky rostou dál a tvoří se nové větve bez potřeby zaštipování( i když stejně zaštipuju, to si pište:) ) - jedna větev se mi behem 3 dnů rozdělila:) na 4 stejné větve a pokračuje dál ...... Můj plán byl vyplnit celou scrogovou síťku - takže něco přez 350 větví :frog:, a díky Cropmaxu si myslim že to neni nereálný..... No uvidím a vy taky, jak to nakonec dopadne, chci udělat nějakej pořádnej scrog a ne ty scrogy typu 5-10 větví na kytku a už si tomu říkaj scrog :loosers: :D,,,každopádně času do přepnutí na květ mám ještě dost:) .....
K Fotkám : Kytky jsou zde vyfocené dnes a je to přesně 7 dní od začátku používání Cropmaxu.... no posuďtě samy.... Snažil jsem se udělat nějaké detailní záběry rozvětvení, ale nechtěly se mi ze síťky rozplétat určité větve, páč zapletení mi dalo pěknou práci, tak snad to uvidíte aspoň na těchto..... :).....
b779
Zdravím!Já bych osobně počáteční problém neviděl v Acidonu tedy alespoň v mém případě se tak nejeví.Upravuji s ním PH už min 3 round a kytky nijak nestrádají....spíš bych to možná přisuzoval složení media ve kterém kytky máš resp.před prolitím...hlavně,že už se zase daří!;)
Mr. Figaro
B779

No a čím to podle tebe bylo? :) . Do té doby co jsem se dozvěděl, že to asi bude Acidonem jsem si s tím poblémem lámal hlavu každý den, ale na nic jsem nepřišel, možná to Guano, ale takhle by přebytek fosforu neměl vypadat. No, každopádně na tom Acidou píšou, že maximální dávka do 10L vody je 0,5-5ml což častokát nestačilo, sice nevím kolik jsem tam toho dával, ale kytky jsem tím zalil párkát, ale použil jsem půlku lahvičky o objemu 100ml,,,takže v tom bych asi viděl problém,,, páč já mám dost zásaditou vodu, potřebuju hodně snížit a 5ml na 10L učitě nestačí....bůh ví co je v tom za příměsy....
b779
Čest!Při takových koňských dávkách je to možný,že to kytkám nesvědčilo ovšem jeho dávkování jsem tady asi přehlédl pokud se tedy o něm zminuješ.Já mám lahvičku už rok a stále je tam nad půlkou.Moje voda má PH cca 6,7 a Acidon přidávám kapátkem cca 3 kapky do 2L vody(bez hnojiv) na hodnotu cca 6,3 tedy oproti Tobě zcela zanedbatelné množství.Rostliny a Ryby v akváriích pro které ho samozřejmě také především používám nevypadají,že mají náběh na infarkt :).Jasně problém v některých případech nelze paušalizovat (je potřeba zjistit další fakta) a je dobře,že si se stím zdárně popral...:)
Mr. Figaro
Rychlej UpDate..... Jen sem vytách foťák a zas du..... Takže takhle to vypadá momentálně.... Pohrál jsem si se zapletením, zastříhnul jsem všechno co šlo a teď tomu asi už nechám volnej průběch. Sice nápad zaplnit celou síťku byl ambiciózní, ale nakonec to asi nevyjde, páč by s tim bylo stašlivý práce a navíc má jedno čtvrerec v síti velikost 3x3 cm, což by ani asi nebylo realizovatelný..... No ještě uvidim, každopádně tu sou fota,,,:)
Mr. Figaro
Přepínám na květ - >

Dnes jsem zalil bez hnojek a od pozítří začínám hnojit B'cuzzem.
Kytky se nádherně a rychle větví.
Mr. Figaro
Zdravim

Takže další Updejtek. Kytky rostou až moc rychle, bojim se, že asi budu muset v budoucnu buď zvyšovat skříň nebo nějak záhadně ohýbat:frog:
. Zatím to ještě jde proplétat, takže tu výšku jakž takž koriguju, ale přestává být v síťce prostor a vůbec se s větvemi i teď dost špatně manipuluje. Při každý manipujaci musím odstranit zadní stěnu, což neni moc konfortní. No každopádně už se začínaj objevovat pvrní chloupky:).

Zalívám 1,5ml/l B'cuzz Bloom stimulator
Kařdodení kropení s Cropmaxem 1ml/l
PH udržováno mezi 6,2-6,5
Teplota 27°C (při vedru až 29°C)
Vlhkost většinou kolem 40% - průměrně,,, je dost neustálená.
Mr. Figaro
Takže mám tu nový fotky:)

Kytí rostou nádherně. A furt maj strašnej hlad. Obden je zalívám 750ml vody - jednu - a před každým zalitím je hlína na prach suchá. Začínaj se, ale objevovat malé problémky, spodní listy žloutnou a upadávají, a není jich málo. Podle mě, nedostatek dusíku, takže jim do zálivky budu přidávat trochu růstovýho hnojiva( 1ml/l by mohl stačit ). Začínaj se objevovat první paličky, tedy spíš vylézají první blizničky. Hnojim pořád stejně(až na to růstovou hnojku),,,, tedy včera jsem kytím narval dvojtou dávku B'cuzzu, ať se maj:). No tak kritizujte!
mrakoplas
Cau,
mas fakt moc peknej scrog. Ty listy pod siti bych ustrihl + nejaky maly vetve ,ktery nemaj sanci dorust k siti.Stejne na ne nejde tolik svetla aby se to vyplatilo. Jinak na ten dusik se mi osvedcil vermikompost(zizali hovna), do kazdyho kvetinace nekolik polivkovejch lzic.
b1ghed
musim ti blahozelat , kytky vyzeraju ako vymenene. Spodne listy by som odstranil , aj tak len odoberaju ziviny.
Mr. Figaro
mrakoplas
jj....máš pravdu, zapoměl sem na to,,,,, už sem ty všechny spodní větve a listy zkosil.... poslední dobou sem měl spíš problém tam vůbec nějaký listy mít, než řešit to co setnu:D. Co se týče dusíku tak bych řekl že na ten vermikompost je už pozdě, už je to v květu. Takže použiju ten plagron aby holky neřekly:). Dusík tam je, ale v určitý míře.
Mr. Figaro
Mám tu nový fotky.... :)

Pořád chlastaj jak prasata:D ..... Růst palic už začal v globálu, jinak, ty dolní listy a větve sou tedy dole. Přidal jsem i dva větráky aby holčiny měly víc větru, a očividně se jim to líbí. Hnojí se podle plánu akorát jsem vysadil Cropmax - prej je to jen na růst( nemá s nim někdo zkušenost v květu? ). Pokoušel jsem se i nějaký makro, tak zoomujte:)...
Mr. Figaro
Brý večer vespolek,,,
Takže posílám nové fotky:)... Teďka nebude 14dní foťák, takže jsem vám chtěl ukázat už dnes, jak to postupuje.... :) .... Jinak, kytí začaly trochu žloutnout,,, zřejmě nedostatek PK,,,takže jsem použil PK13+14, aby to rozdejchaly. Jestli neseženu ten Blossom builder tabletu(y), tak budu používat jen toto PKčko, ale doufám že se mi někdo ozve, nebo nějak seženu peníze, kterejch je teď sakra málo a nechám si je poslat na dobírku... No nic, k tématu, takže kytí jak vydíte kvetou!!! :D ... nečekaně. Nafukujou se odedne čím dál tím víc, vytváří se první pryskyřice:)... Jinak hnojí se pořád stejně, akorád jsem poslední dobou používal enormní koncentraci hnojek, kvůli doměnému podhnojení. No, ale myslim, že to bylo tím, ale je předčasné teď dělat závěry,,,každopádně myslim, že to víc nežloutne:)...................

..............................:smoker:
J!mmy
Pohodicka grow chlape...Kytiz se pekne spravily a nabiraji druhy dech :-)

At to slape pekne dal K+ za odhodlani pestit bez ohledu na vse ostatni...


peace
Mr. Figaro
:punk:

zdravim..... :sun:
Nové slibované foto je tu...od minulýho apdejtku uplynulo 12 dní a kytí sou fakt nádherný. Ta vůně....mmmm..... Začínaj opravdu pěkně lepit. Bohužel tabletky sem nesehal takže se hnojí PKčkem....

Jinak ostatní :
B'cuzz Bloom stimulator 1ml/l
Plagron alga grow 1ml/l
B'cuzz PK 13+14 1ml/l
Zalívá se 750ml roztoku / na 1kytku

postřik - zbytek roztoku ze zálivky - většinou 0,5litru + 0,5l vody s 0,5ml Plagron cropmax (pár kapek nikdy nezaškodí ;) )

teplota a vlhkost stejná.

k fotkám> .... dal sem si záležet;), na makra používejte zoom-osypávaj se jako kráva:) - original size - 1600x1200 ... :YEAH:
Mr. Figaro
Takže, abych tento skoro mrtvý tread oživil, napíšu si sem pro sebe pár řádků ....

,,,kytí jsou ve 34tém dnu květu,,, maj se dobře až na ty trochu žlutý listy, ale moc jim to nevadí ... Přehnojuju smrtelnýma dávkama hnojek a vůbec nic to s nima nedělá, dokuď nechcípaj tak ať se pořádně nažíraj ne? :D...

Hnojí se dvojnásobnýma dávkama .... :punk:
trošku jsem snížil lampu ať se ty kundy trochu nafouknou,,,snad:)
Sčuzeje to ják pés a to je ještě čekaj tak 3týdny do setnutí,,,mmmm
Já se těšim,,,,těšte se se mnou :)

FOTOS>>>>> YEAH
Ray.Wost
Hmm...moc pěkné, pěstujeme skoro současně SCROG, mám to skoro ve stejném stavu ( ZDE..), žloutnutí mám také, dokonce mi stejně jak Tobě zhnědly chloupky - je to asi teplem a světlem..zvýšil jsem lampu, pořádně zahnojil a občas jim dopřeju i rosení a je to lepší..Ale jak říkáš moc jim to nevadí...Měj se a K+ "Scrog rulez"
Mr. Figaro
:)... No já jsem měl lampu naopak vysoko a v pondělí jsem ji znížil aby palice trochu vyrostly. Sice je u vrcholků teplota někdy až 32°C, ale nějak jim to nakráse neubíra, škoda jen toho žloutnutí, ale až na to že je to žluté se s tím nic neděje..... Kraje mám taky zelený,,,jen ten střed pod výbojkou zlobí....
Mr. Figaro
Nějaký další fotečky :)

38dní 12/12

.... co dodat :) ...
Mr. Figaro
Nové fotky jsou tu.... Nějak se mi ty kundy nechtěj víc osypat, tak sem jim objednal nový slunko s 33200 lumeny. Teďka ten sodík co tam mám má nějakejch 25000 lumenů +- . Sice by jim to teoreticky asi moc přidat nemělo, ale alespoň pro dobrej pocit :) ....

Takže Fotky jsou zde...... Wiew in full size >>>>> 1600x1200
Mr. Figaro
Neodpustim si ještě pár makro fotek. Některé jsou foceny s diodou a některé i s bleskem s ůznými efekty.... Taky můžete vidět mýho pejska jak čenichá ve skříni :"co je to tam za kytičky?" ..... :D .... No koukám že sem moc lidí nepíše, tak pište postřehy a názory,,, uvítám je:) ....

Kytí sou na 45 dnu 12/12 .... což moc jejich vzhledu moc neodpovídá, ale zažily dost trápení, tak snad se ještě předvedou... :)
Haggy
no co dodat..je to vpohode, je to hezky, pekne se to cely baculati, pejsek koukam taky fandi a pomaha...takze K+ ;)
Mr. Figaro
Ahoj jak prase,,,, :),
konečně dorazila nová výbojka Osram Nav-T Super 4Y,,,,,33200lumenů a ta kytkám konečně zadiktuje co je to světlo o 0,25kWattech :punk:, protože moje holky potřebujou ztloustnout ,,,,připadaj mi moc hubený ...... mimoto podivně žloutnou, ale to už snad bude vyřešený,,,,, Hnojí se pořád stejně, ale už bez plagronu na růst,,,, takže jen PKčko a Bcuzzek :)(+nějaká ta rezavá voda :D kvůli Fe) .... Jinak fotky jsou tu,,,,,

here >>>>>

btw. Díky za pochvaly ;)
Ray.Wost
Čau pane..
Kytky jsou vážně krásné a je tam i hodně paliček..jak jsou ty pálky velké? Nedokážu to moc odhadnou, ale podle kontinuity tvýho grow-u a srovnání se zapalovačem bych řekl, že jsou stejně vysoký jak krabička od cigaret a poměrně jsou i baculaté .. :D (můžeš to zase s něčím srovnat?)

Myslím, že to žloutnutí je opravdu způsobené teplem a světlem (dělá se to přesně pod světlěm), ale ničemu to zřejmě nevadí, palice, které já měl žluté rostly úplně stejně jako ty zelené..Teď se mi to zlepšilo, dal jsem tam ofuk a je to fakt lepší, nevím, jak moc silně to fouká tobě, ale máš tam fakt "hafo" palic, tak je možné že ti to neufoukají větráky, ale to jen tipuju. Já jsem nikde na groweru nenašel, co vlastně způsobuje toto tvoje (i moje) žloutnutí, ale na to přijdem ;)

A kdy budeš sklízet a jak flushing? Zajímá mě, jak to budeš prolejvat, když to máš v zapletený? Nechám se inspirovat. :wink: Čím budeš v květináčích "vybírat" tu prolitou vodu? Byla by nejlepší nějaká velká stříkačka, ale kde ji vzít to nevím. Nebo to vyděláš ze sítě? Já se bojím (u svého SCROGu), že by se to úplně zvlčilo a válelo by se to všude možně, co myslíš?

Jinak dobrá práce, jsem zvědav na výnos...qualita bude asi gr8, man..už jsi ochutnával spodky?

Čest Wost Ray :bandit:
Mr. Figaro
Ahoj:)
Ray.Wost
Tady máš porovnání...:)...
Co se týče toho žloutnutí, tak to už asi přestanu řešit,,, docela se to zastavilo, nevim jestli je to tim, že sem dal výš lampu nebo tim že sem zalil tou rezavou vodou. každopádně už to neni problémem, ale spíš nedostatkem.
Mno od tý doby co jsem tam narval ten novej sodík, začal v pěstírně velký BOOM nevim čim to je, každopádně z vršku vyrašilo extrémní množství nových blizen. Navíc kytí vůbec nevypadají že by měla být za 14dní sklizeň - tak nějak sem to plánoval,,, asi je nechám déle, páč to vypadá že to nejlepší teprv začne.
ad.Flushing - no začnu tak 10dní před sklizní, tudíš ve chvíli kdy budu přesvědčenej o tom že kytí více neporostou. Jak to budu dělat to ještě nevim každopádně to bude strašný sraní:), ale nějak to udělám... při nejhoršim zrušim síť,,, ale tomu bych se radši vyhnul.

ad. vochutnávky.... Vochutnávám už tak 14dní... už padly tak 3g:( .... :D, ale s tim se počítalo,,, no každopádně to zkuřuje víc než hrozně - při většim množství až občas nežádaně :mutant: ....

No doufám že se ale ještě nafouknou páč je to pořád docela dost řídký:)

K fotkám ..... Snažil jsem se udělat záběry na ty blizny..... je to fakt divný(kromě toho že se u některejch kytí vytáhly vršky, ale to se stane,,, ale ty blizny :eek: ? )....
Pak je vidět srovnání s OCB papírkama - klasická velikost.
+ nějaký ty fota ze zhora a z boku
Ray.Wost
No s těma novejma bliznama se mi stalo to samé..zvýšil jsem dávky hnojek a najednou pecka...Všechny paldy znovu narazili, některé po bokách, některé nahoře..čučel jsem také jak blázen..už jsem chtěl pomalu zavírat krám a najednou začíná hotový BOOM (jak říkáš - nevím, jak jinak to nazvat).

Tak přeju ať se to pořádně zvlčí :D
Přeju úspěch
Mr. Figaro
čumte těch novejch blizen! :eek: !!!
A je to den odedne horší :D !!!
Ray.Wost
Tak to je masakr! Jsem zvědav kolik to naroste a kdy to skončí..co myslíš jak dlouho to ještě povalí? Přeju ti ještě aspoň dva týdny novýho květu...to budou palice jak noha :bravo:
Mr. Figaro
Den Smrti , Den 72 - na květu :punk:
omlouvám se že jsem moc nefotil,,, nebyl čas:( ...

>trocha historie před pohledem na fotky : Poslední dobou jsem nebyl moc doma a tudíš se o kytí musel někdo starat. Doma jsem nebyl přítomen 10dnů, a co se během nich stalo, to můžete vidět na palicích. Říkám "Mami, vezmeš kýbl naplníš vodou po tohle, dáš tam 5ml tohohle, 5ml tamtoho a pak vezmeš tohle a když to bude ukazovat víc jak 6,8 tak tam po kapkách jemě dáš tohle a budeš průbežně měřit, pokaždé musíš počkat tak 30secund než se ta hodnota ustálí" ..... No buď to mamka pomotala nebo ji trochu cuklo v ruce páč jak můžete vidět na fotkách, je zde dost suchých listů v palicích. Je to celkem jedno, ale to sraní pak s tim když to má člověk připravovat na sušení a curing,,, to je hnus. Já jsem u toho strávil 5,5 hodiny, myslel jsem že chcípnu.

Skankopádně teď tu mám fotečky před sklizní a během ní. Takže kytí jsem setnul 72. dne květu - 6 dní flushing. Jak je vidět na fotkách a jest uvedeno na začátku, kytí jsou ze dvou matek, tudíš dvě fena(pracovní čísla 1 a 5). Na fotkách je to dokonale vidět - Jedny kytí jsou více listové a objemější a ty druhé jsou tvrdší voňavější, ale za to menší.

Nakonec jsem to ani nečekal, ale je toho poměrně dost... ty zadní pálky nějak nebyly vidět :)... No mokrého toho je cca podle mé ruky 900-1000g.

Taky jsem otrhal dost nedomrdlých palic ... ty můžete vidět na fotce s nůžkami - pracovní název " Shit na vaření" :) ... Chceme s kámíkem upéct perník,,, už se na něj těšim :mňam: ....


Každopádně teď už jsou holky 1den v pytlích ... curing podle ddt-čka myslim , ten se mi minule osvědčil... ta chuť, výborná a ty palice - nádherěně kompaktní - šlo drtit prsty na prach... prostě tak jak to má bejt :)

Už se nebudu vykecávat :), teď jenom klasicky zahajuji Tipovačku o K+ from me a o tu 250W Thunsgramku jetou cca 3 sklizně (u mě dvakrát) .... Tak tipujte, sem zvědad ,,, já to sám nedokážu odhadnout ...
mrakoplas
peknej styl, myslim ze to bude takovejch 150g
good luck to next grow...
Kaspars
Hmmm , nebudem troškařit když vidím že to ho je Haffeec. . .
183 g
Mr.Dagoth
Skromný tip od nováčka... 172g a přeju mnohem víc
Libang
přeji pěknejch 152G
ANK
Zdravim....:D
Tak pekne to dopadlo..pekne sis zaplnil prostor, jak si chtel..No tipuju takovejch 165g, a doufam, ze to budu moct co nejdriv ochutnat :jumper:
k/-\pr
preji alespon pul kila,ale typuji 176.89553g......
Ray.Wost
Musí toho být aspoň 215 g...věřím tomu...
Dym
154
MEDICINEMAN
vidim to na 205k..
MiMi
žabaři kdyby ste si věřili řeknete 1000g:::: já typuju okolo 200g mnoho štěstí to next growing...:D:D:D
Mr. Figaro
tipujte, tipujte ... za chvíli bude usušeno :)
fujtajxl
Tak co? dobrejch 236geee můj tip
b779
189 good guality
ja tipnem 222g
thiaky
Já myslím že 235g bude pěkný výsledek :mutant:
Libang
tipuju 280g
Hanulkááá
240:love:
b1ghed
200 g
260 g :frog:
Mr. Figaro
Hoi

No, takže jsem se už konečně odhodlal napsat sem a zakončit tím můj indoorek. Moc se to nezdařilo. Kytí byly málo osypaný a celkově my jich bylo líto. Všechno bylo nejspíš zaviněno chybou v růstu - viz. Acidon, a taky částečně mojí maminkou, která popletla dávkování ke konci květu, když jsem ji žádal aby se o moje holky starala, páč jsem nebyl doma... Mno ale škoda breku nad rozlitým mlékem... Měl jsem dvě fena, jak už jsem psal na začátku a velmi rozdílná fena. 3kytí měly tvrdé smradlavé a vzhledově velmi povedené paličky, tedy až na to že mohly být víc osypané. Druhé feno se vyznačovalo větším objemem palic, ale za to byly pálky řídké a měly hafo listí:(.

Chuťově jsem byl sklamám. Chuť je taková gandžovitá s nádechem tropického ovoce. Co se týče tvrdšího fena je chuť výraznejší a taková agresivější. Moc neškrábe. Mě osobně to moc nechutná, ale většinovej názor lidí se kterýma jsem to hulil byl kladný.

Bylo toho přesně 149g , což jsem ani nečekal. Čekal jsem něco přez 100g. No samy jste viděly jak to vypadalo, kytí jsem chtěl v jednu chvíly vyhodit.

Každopádně příště jedu bublák, protože s hlínou jsem si žažil své a už nechci aby se mi něco podobného opakovalo.

Chci všem poděkovat za podporu, za sledování mého tredu a samozdřejmě za káčka... :)
Uvidíme se v dalším indoorku a už teď mám plán jak to chci udělat a můžu prozradit, že to jak budu pěstovat, ste doposuď neviděly.

Mějte se hezky
a
Pěstu zdar.

FOTO> Horní pálka je listnatější feno a dolní je aromatičtější feno.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma