Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Výchova dětiček:)) - Klikni zde pro originální téma
Noiwa
zdarec fotříci!!!nebo maminy!!mam pred sebou krasnou povinost a to je vychova mimča.s pritelkyni v dubnu cekame miminko...holčičku.a tak se ptam!jake mate zkusenosti nebo rady nebo psycho zazitky?jak ste to davali zpaleni?doufam ze se tu nekdo takovy najde..diky za odpovedi......:baby:
jestedman
čus nějaký zkušenosti s capartama in high mám, naštěstí ne s vlastními :)
někdy mě to bavilo moc, sem si dal a tak za hodinu v tom relaxačním stavu, pěkně se s nima hrálo, ale asi bych je ani z baráku nevytáh. párkrát sem se přehulil zrovna když jsem nečekal, že je dostanu, takže jsem si pěkně lehnul na gauč a čumělo se na pohádky. no a pak sem usnul :D
no jinak bych to asi moc nedoporučoval, zvláště rodičovské obavy můžou rychle zklouznout k paranoie a pak blbá hra na schovku se změní v noční můru.
ak.oc
No mame vlastniho spunta, hulim vetsinou az vecer kdyz ho dame spat. Kazdopadne uz nehulim v obejvaku ( prez den tam je to mimco ). Je to psycho hlavne ze zacatku, bez zkusenosti proste nevis ale po mesici ti to ani neprijde. Dulezita vec po porodu je bejt co nejvi se zenou ( sama je z toho psychicky v <> ) a pomahat ji jak jen to jde, proste zadny zevlovani a podobne. Jinak prochazky s kocarkem a s laufem taky dobry. Je to super, ale v podvedomi delam veci tak, abych kdykoliv, kdyby cokolim, mohl jet s ditetem k doktorovi, proste zadny nehorazny kalby a podobne. Jinak uzivej si dokud te nidko nebudi, pak je to mazec, kdyz ma prdiky tak jeci a jeci, ale jinak je i hodnej. Je to prijemny kdyz prijdes nasranej domu z haku a potulis si malyho a hned je lepsi nalada. No a zaverem uz to neni jen starost o sebe, ale v prvni rade o maleho.
Proyx
Tak v první řadě ti gratuluju..
Ja mam doma dvouměsíční sestru a je to pěknej dábel..zkušenosti mám takový že když si ju chovám a hraju si s ňou tak je to takový uklidňující a jak píše ak.oc tak i zlepšuje náladu.. Blbý je akorát když má nějaký to bolení, to je potom fakt peklo! Tak GOOD LUCK s baby
Heh, ještě že to máme za sebou :D
Shrnula bych to takhle-chce to dobrou psychickou kondici, klid a takový večerní pokouřeníčko jako společnej rituálek rozhodně přijde vhod. Jinak to nemá cenu, zvlášť u těch malejch dětí to chce bejt pořád ve střehu a v pohotovosti. A jak psal jestedman-obavy přerůstaj v paranoiu.
mto1
zkusenosti mam a dost velke. male sou 4, narodila se stejny den o 6 pozdeji nez jeji braska (ma jineho tatu) oba sme palili a palime. hlavne zadny strach.
delat vse s laskou a intuitivne....
Noiwa
jojo. miminko je urcite na prvnim miste..pritelkyne taky pukala a strasne se tesi az si zas spolecne pokourime!!mozna v lete..hlavne uz se nemuzu dockat tech vyletu a prochazek s kocarkem:).myslim ze po par mesicich uz to vse pujde samo...i prebalovani:)
Noiwa
2vood:holcino a co porod jak si to prezila?
Noiwa: jak vidíš, přežila :D a to je důležitý...ale buď rád, že rodit nemusíš. Každopádně všem vřele doporučuju být u porodu! Maminka to většinou ocení a tatínek alespoň uvidí, že udělat dítě není jen šup semšup tam a hotovo, za 9 měsíců přiletí čáp.Když jsem měla pocit, že umírám, tak byl manžel nedocenitelnej. Určitě i pro personál, protože na mě nikdo jinej nemusel dávat pozor a sama jsem na sále zůstat nemohla.

Je fajn, že se tak těšíš...i na kočárek. A dokonce jsi odhodlanej i přebalovat, skvělý. Když budeš mít snahu, tak si myslim, že to všechno půjde samo už po pár tejdnech...však ona si vás holčička vycvičí...hlad, bobek, prdíky, převrácenej denní režim :D hihihi když se toho nebudeš bát, bude z tebe zachvíli prvotřídní ošetřovatel kojenců!
Hanulkááá
Včera jsem chvilku hlídala 2,5ročního klučinu od kamošky. A to je takovej mazel a zároveň ďáblík,typickej kluk pořad jenom u autíček:). No abych pravdu řekla,taky se vě mě nachvilku probudily takovy ty mateřsky pudy(ikdyž žadny dítě nemam).Ale těšim se na mimčo až jednou bude:).Ale ve 23letech času ještě dost. Jinak vood gratuluju a přeju hlavně zdraví.
mlynkovec
ale porodu se neboj vždyt ten porod není až takový děs
vždyt jsou na to stavěné hlavně si sebou vemi dost jídla kdyby se to protáhlo abys netrpěl hlady a žízní :popcorn: :baby: :bravo:

Vždyť jsou na to stavěné hlavně... Když jsem to čet poprvé tak jsem myslel že se smíchy neudržím :D:D:D:D Prostě jsem to špatně asi pochopil :D:D:D Mimčomet :D
Hanulkááá
2mlynkovec-jak to mužeš vědět,že porod není takovej děs? Ty už jsi někdy rodil nebo co?:D. 2Xerxes-ty špatně ja vubec:D.
PsYcHo84
OT - porod je asi des, ale vas zase nikdo nemuze nakopat do kouli :D

xerxes - Mimcomet - lol :frog:
Hanulkááá
Tobě už je někdo nakopal:D?. Vy zase nedostavate co měsic ty nepřijemny věci:(.

Edit:jooo vlastně sancha,ta je taková ukopaná:D.
mlynkovec
u porodu jsem byl ,se ženou jsem mluvil,je to těžké ale krásné
(no a jinak :když ženy rodí tak na to asi jsou stavěné ,ne?
nebo to je hrozně nepřirozená strašlivá hrůza?)

jinak ženě na poškádlení říkám že vím co je zácpa a bolení zubů
ale to bolení z rodění přejde sotva to mimino vyleze a pak je to prý taková nádhera
hlavně si vzít svačinku..... :popcorn: :baby:
Noiwa
to Psycho84:no ten kopanec do koulí....nevim nevim to dycky bolí az v krku!!!!!!!!!!!!!
Noiwa
jo a pry nektery zensky,ale je jich prý minimum,prozijí porod jako jeden velký orgasmus!!!to musí být paráda
Noiwa: to psal asi nějakej chlap :rolleyes: pochybuju, že by na tom byla špetka pravdy
H&H
cau, me ten porod ceka za mesic, tak pak dam vedet, jaky to bylo..
to vam reknu i ja :D

relativne dlouho to hoooooodne boli,4 hodiny-pry dobry porod
H&H
chich ouvej..se mam teda na co tesit
JosefCorrino
noiwa - mno, takže:

Gratuluji k mimcu ...

a jinak osobne zkusenost nemam ale kamarad ma (uz par let) takze predam co rika on ... (ale radsi bych to nebral jako rady ...)
- pozn. ma dceru

Uci ji se branit stylem, nekdo ti nadava, ublizuje obtezuje ? hod mu sutr do hlavy ...
Strašně si ztežuje, že musí krotit hulení doma + když je někde se ženou a dcerou ...
A nejvíc se těší až jeho dcerce bude 15 a dá brko s ní ...
citace:
Původní příspěvek od H&H
chich ouvej..se mam teda na co tesit

Jasně že se máš na co těšit! 4 hodiny to je ještě málo, ale výsledek stojí za to, ne? Nějak se ten špunt ven dostat musí a na přání břicho neřežou :D
Hanulkááá
HH-gratuluju a přeju hlavně,at je mimčo zdravy.A co budeš mit,kluka,nebo holku? Ufff 4 hodiny?:(.
Noiwa
H+H:no my to budeme mit take nejak za mesic.zacatkem dubna..pak urcite poreferuju jaky to bylo u porodu..doufam ze to na me nezanecha zadny psychycky nasledky:)nedejboze ze by to se mnou tam seklo...
H&H
;-) dik za gratulaci.. my budem mit syna..uz se na nej moc tesim.
kamos to ma s vychvou docela zajimavy, ja bych volila umirnenejsi postup, nez sutr do hlavy, ale v dnesni dobe to mozna ani jinak nejde;-)
Hanulkááá
Jůůůů klučinu:love: to věřim,že se těšiš. Jinak vždycky je jinej přístup,než šutrem do hlavy(to doufam nebylo važně)?:(.
H&H
mno ja budu primo ta, co bude rodit.. ale dam vedet, jak to prezil muj pritel, jelikoz ten se tam mozna skaci taky..;-)
Hanulkááá
jj určitě napiš,ja bych tam svojeho chlapa taky chtěla.
H&H
ze zacatku jsem myslela, ze tam nebude chtit byt..alespon na to nevypadal, ale pristi tyden jde se mnou dokonce na kontrolu, tam nam budou merit srdecni ozvy..

jsem z toho vseho cim dal vic nervozni, ale zaroven se moc tesim
Noiwa
jo i slecna me tam moc chce...nechce tam byt sama...chapu ji..bude klidnejsi!musim ji u toho prece podporit!!no a my budem mit holcicku:)Magdalenku
IqTyq
Tak to já strávil na sále a v okolí 11 hod.Přijeli jsme docela brzy, hned jak praskla voda a neuvěřitelně dlouho se čekalo,až se dostatečně otevře hrdlo. A pak to bylo raz na raz, maminko pořádně zatlačte a šup, hotovo.Bylo to oné letní noci, kdy nám naši milý těžkooděnci rozehnali CZTek a tak mě porod paradoxně zachránil před možným nářezem.
H&H
je to je super, krasny jmeno pro holcicku, kdyz jste vybirali jmena, studovali jste i jejich vyznamy?

presne, jde o to aby tam s ni nekdo byl a podporil, ji...ja to mam stejne, taky jsem moc rada ze tam bude se mnou.
H&H
chi to je husty...jeli jste z Czechteku rovnou do porodnice?
IqTyq
citace:
Původní příspěvek od H&H
chi to je husty...jeli jste z Czechteku rovnou do porodnice?


Nene CZTK byl samozřejmě ten rok uplně vyřazen z plánu
Noiwa
H+H:no na ten vyznam sme se nejak nezamerovali.jenom sme se proste shodli,ze se nam to jmeno libi..
H&H
jo,jo.. ono by se to tam mimimu v brisku asi stejne moc nelibilo..
H&H
Noiwa:taky je to moc hezky jmeno..prijde mi ze na holku vybrat je mnohem jednodussi nez na kluka, my se do ted porad nemohli nejak rozhodnout, ale asi to bude Darek ( Darecek ) ;-) myslite ze je to blby?
Soul Rebel
Darek? jako z Kultu ? dejte mu nejaky ,,normalni'' hezky, cesky jmeno Martin, Vojta, Petr, Pavel, Marek, Jan, Michal ... je jich spousta;)
H&H
v kultu byl myslim Derek, ne? i kdyz nevim, uz je to dyl, co jsem ten filmik videla..

jojo, cesky jmena jsou urcite krasny..ale..chteli jsme neco originalniho
Hanulkááá
Přiklanim se Soul Rebelovi,ten Darek se mi taky moc nelíbí. Mě se líbí třeba Filípek(Filip):love:.
H&H
dik za nazor, jeste si to musim poradne promyslet..

ja chtela Dominika, ale ten mi neprosel..;-(
Hanulkááá
Pěknych jmen je hodně,chce to jen hledat. Tak přeju,at si vyberete společně nějaky,ktery se líbí oběma. A ne,že se u toho pohádáte:D.
Soul Rebel
HH> a vy byste to chteli jako cist [dárek] :D??? nebo kratce? to by byl jakjo kluk od Dary Rolins:eek: :Dfakt dejte nejaky cesky;)
Hanulkááá
Nééé to by bylo anglicky,dárek-present:D.
Viktor jako vítěz...viky
Mě se Darek líbí...znám to jméno z Polska. Moc se mi líbí, ale musí se vyslovovat krátce :)
Viktora mám taky ve slovníku, ale to jméno mi není moc sympatický.
český jméno pro kluka je buď strašně tuctový, anebo divný...no prostě některý jména už se dneska moc nepoužívaj, když to někdo nezdědí po předcích.

pro kluky jsem měla vybráno: Vojtíšek, Alex, Míša a staršně se mi líbí jméno Joshua, ale nám se takový cizí jména moc nehoděj k přijmení :)
PsYcHo84
citace:
Původní příspěvek od vood
staršně se mi líbí jméno Joshua, ale nám se takový cizí jména moc nehoděj k přijmení :)


Joshua Vood nezni az tak spatne :D:D:D
H&H
Vood: Cau, mela jsi pravdu, Darek je skutecne polsky jmeno.
Alex je taky dobrej, taky se mi libi..ale prijde mi, ze lidi v CR nejsou moc nakloneny cizim jmenum..bojim se, aby se mu deti potom neposmivali, za to ze mel ulitli rodice a chteli mu dat trochu jiny jmeno.
jak je starej synek?
citace:
Původní příspěvek od vood

Viktora mám taky ve slovníku, ale to jméno mi není moc sympatický.


on mi ten viktor taky doma neprosel :-)

znamy ma treba maleho Kryštůvka
citace:
Původní příspěvek od H&H
Vood: Cau, mela jsi pravdu, Darek je skutecne polsky jmeno.
Alex je taky dobrej, taky se mi libi..ale prijde mi, ze lidi v CR nejsou moc nakloneny cizim jmenum..bojim se, aby se mu deti potom neposmivali, za to ze mel ulitli rodice a chteli mu dat trochu jiny jmeno.
jak je starej synek?

Mám holčičku, budou jí 3 roky.
Já mám takovej dojem, že lidi už si začínaj zvykat a dětí s mnohem prdlejšíma jménama bude taky dost. Blbý je, když se dítě jmenuje např. John Čermák, to k sobě fakt moc neladí
Jo a ještě se mi líbí Matyáš-Matýsek :)
Psycho: až budu mít kluka, bude to rozhodně Joshua Vood :D
Xerthon: ani se nedivim :D chlapi možná berou jméno Viktor trochu jinak než ženský. My máme prostě radši Radečky, Matýsky, Honzíky, Mišáčky, Vojtíšky, Ondrášky, Kubíky atd.
wood:je to tezke :-) i Viktorie se mi libi,ale staci jedna kniha,jedna blazniva viktorka a je to jmeno na ostudu :D
H&H
Cau..a jaka je vychova v kombinaci s hulenim a pestovanim?
Dari se Vam to uspesne pred ditkem tajit, i kdyz trea prestujete doma, nebo to pred nim nijak neskryvate?
aenema
citace:
Původní příspěvek od H&H
Cau..a jaka je vychova v kombinaci s hulenim a pestovanim?
Dari se Vam to uspesne pred ditkem tajit, i kdyz trea prestujete doma, nebo to pred nim nijak neskryvate?
mláďátka to vědí neskrývám to páč by to ani nešlo.Dřív jsme měli malej byt a když jsem svítil tak k nám pochopitelně nikdo nesměl což kindrs špatně nesly a tak jsme se dohodli na jednu sklizeň ročně.Co jsme se přestěhovali už je to v poho. před nima ale nehulim
aenema
jo a něco podobnýho už tu je:http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1925
Zedy
Ty jo nevím jak chlap může napsat že porod není takovej děs, rodili snad někdy chlapi:-) co to je za blbost psát názor a na něco co si sám nezkusím?
citace:
Původní příspěvek od Zedy
co to je za blbost psát názor a na něco co si sám nezkusím?


to je tady normalni :D
Zedy
Xerthon:

Koukám že jo čéče, aspoň sem se pobavil:-)
mlynkovec
no nerodil jsem ale mám ženu,rodila,mluvila o tom,byl jsem při tom a ne jednou
a jinak vy si snad myslíte že porod je hrozná věc?no snad je 21. století a nebudeme se tu strašit
byl to nádherný zážitek
Zedy
Určitě je to pro muže nádherný zážitek když může asistovat u porodu své ženy, ale nemůžeš hodnotit něco co si sám neprožil a u káždé rodící ženy probíhá porod jinak, kolikrát maji ženy na kraji smrti, jindy zase rodí bez problémů již několikáté dítě.
mlynkovec
na kraji smrti ,no.... :D
boha mojeho porod je sice obtížná ale úplně normální věc
vždyt jsou k tomu stvořené(samozřejmě ne jenom k tomu)
Zedy
Ano na kraji smrti jako se stalo mé máti když mě rodila, šel sem císařem a máti křísili, žádna prdel! Jo sou, ale ne vždycky je podle mě porod taková pohádka jak si myslíš.
Kubííííík
Chlapy nedohadujte se o něčem co nemužeme nikdy prožit a co si budem povidat,slyšet není zažít...jasně porod je normální věc,ale vždycky mužou přijit komplikace.Takže ve zkratce:my chlapy o tom víme prd...a jedině žensky,ktery už rodily ví o čem mluví,my určitě NE.
Zedy
No a za tím že my chlapi víme prd si stojím a tak se mi nezdá že se to tady někdo snaží popisovat jak je to v poho. No to je jedno:-)
4C3
hlavne proboha ty deti vychovejte tak, aby na zakladce nesikanovali svy ucitele (nedavnej pripad z Cesky Trebovy) nebo neporadali mezi sebou poulicni souboje s ocelovejma boxerama (pripad z Usti n. Labem)... Protoze pokud by mel pokracovat tenhle trend, tak tu v klidny stredni Evrope muzeme do par let cekat nebezpecny ozbrojeny gangy deti, jakou jsou v latinsky americe...
citace:
Původní příspěvek od 4C3
hlavne proboha ty deti vychovejte tak, aby na zakladce nesikanovali svy ucitele (nedavnej pripad z Cesky Trebovy) nebo neporadali mezi sebou poulicni souboje s ocelovejma boxerama (pripad z Usti n. Labem)... Protoze pokud by mel pokracovat tenhle trend, tak tu v klidny stredni Evrope muzeme do par let cekat nebezpecny ozbrojeny gangy deti, jakou jsou v latinsky americe...

Nejenom v Latinský Americe. Včera jsme se bavili s učitelkou AJ - angličankou, že v Británii problém náctiletých gangů začíná být fakt velký. Řeší tam teď několik vražd dětí, kteří šly z kina či čekaly na bus a byly přepadeni gangem. K tomu různé vyřizování účtů, vstup na území cizího gangu atp. .. je to jak ze špatného filmu. A říkala, že to u dětí začíná už tak kolem 12ti 13ti u rodin, kde rodiče nemají čas nebo chuť se o ně starat, k tomu docela komplikovaný systém tamního vzdělávání, nedostatek kvalitních škol, způsob trávení volného času atd. Doufejme že se to zlepší, člověku z toho běhá mráz po zádech.
H&H
Cauky,
tak Darek Alan je na svete..ja slibila asi tak pres mesicem, ze dam vedet, jaky to je s tim porodem, ale nakonec to byl cisarskej rez a ani jsem nerodila, takze vlastne ani nevim, co to prirozenej porod je.
Zato moc dobre vim, co je to cisar..a rozhodne to nebyla prochazka ruzovym sadem. Pred 3-mi nedelemi jsem nastoupila na doporuceni meho doktora na rizikovku do nemocnice s tim, ze malej uz v brisku neroste a ze je potreba to sledovat. Bylo to psycho. Porad nas sledovali, ale vlastne ani poradne nedokazali rict, co se deje. Po par dnech sel ven cisarem. Ted je mu 11 dni a dari se mu uz dobre. Spadl mi ohromnej balvan ze srdce a jsem moc stastna ze to nakonec vse dobre dopadlo. V nemaku jsem se setkala se spoustou lidicek, ktery tam samozrejme byli s ruznejma problemama a zjistila jsem, jaky ma clovek stesti, kdyz tehotenstvi i porod probiha v pohode. Problemu, ktery s tim muzou bejt spojeny je spousta, proto fakt clovek musi bejt stastej za to, kdyz je to o.k. a vse se dari tak, jak se darit ma.
mlynkovec
tak at vam dělá jenom samou radost
H&H
Diky diky ;-]
bambulka
Ahojte,my mame 6a pol mesacneho syna a fajcim etiez len ked zaspi vecer ale to mame dobre lebo chodi spat uz o 6tej.a ten porod da sa to prezit je to pohoda.
H&H gratulujem
Noiwa
uz dlouho tu je mrtvo..tak neco prihodim... dnes se to stalo ve 12:20 po obede se nam narodilo prekrasny miminko,holčička....jmenuje se magdalénka...hodil bych i foto...ale sem tupec protoze nevim jak.....jdu se na to mrknout a hned jak to budu umet tak je sem dam!!
vaaanha
citace:
Původní příspěvek od PsYcHo84
cesi vymiraji a nahrazujou nas cigani a to neni dobre


Kdyby jenom cigáni...
Noiwa
tak tady je to
citace:
Původní příspěvek od H&H
Cauky,
tak Darek Alan je na svete..ja slibila asi tak pres mesicem, ze dam vedet, jaky to je s tim porodem, ale nakonec to byl cisarskej rez a ani jsem nerodila, takze vlastne ani nevim, co to prirozenej porod je.
Zato moc dobre vim, co je to cisar..a rozhodne to nebyla prochazka ruzovym sadem. Pred 3-mi nedelemi jsem nastoupila na doporuceni meho doktora na rizikovku do nemocnice s tim, ze malej uz v brisku neroste a ze je potreba to sledovat. Bylo to psycho. Porad nas sledovali, ale vlastne ani poradne nedokazali rict, co se deje. Po par dnech sel ven cisarem. Ted je mu 11 dni a dari se mu uz dobre. Spadl mi ohromnej balvan ze srdce a jsem moc stastna ze to nakonec vse dobre dopadlo. V nemaku jsem se setkala se spoustou lidicek, ktery tam samozrejme byli s ruznejma problemama a zjistila jsem, jaky ma clovek stesti, kdyz tehotenstvi i porod probiha v pohode. Problemu, ktery s tim muzou bejt spojeny je spousta, proto fakt clovek musi bejt stastej za to, kdyz je to o.k. a vse se dari tak, jak se darit ma.


Moc gratuluju k malýmu svišťovi :) hlavně, že jste v pořádku. Měla jsem s malou stejnej problém, ale řezat mě kvůli tomu nemuseli, od tý doby je všechno úplně v pořádku!
citace:
Původní příspěvek od Noiwa
uz dlouho tu je mrtvo..tak neco prihodim... dnes se to stalo ve 12:20 po obede se nam narodilo prekrasny miminko,holčička....jmenuje se magdalénka...hodil bych i foto...ale sem tupec protoze nevim jak.....jdu se na to mrknout a hned jak to budu umet tak je sem dam!!


Taky velká gratulace! To je supr, tolik groweřích dětiček :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma