Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Co lze taky najít na netu - shit - Klikni zde pro originální téma
CorWin
Tak jsem dneska tak trochu brouzdal a narazil jsem na seznamu na opravdu nepěkné stránky :(. Až mě zarazilo co je všechno možný.
Hodím vám sem odkaz, ale předem varuju, že to nejni nic pěkného. Ano týká se to naší komunity.
http://www.mujweb.cz/zdravi/aprod
Je vidět, že už někdo proti těmto stránkám zasáhl. Jestli je někdo schopnej tyto stránky sestřelit úplně :rocket: tak ať neváhá ani minutu, aby kdokoliv další nemusel takový bludy číst. Jinak se mějte a na takové h...y serte.

Čau
Balci
To si asi nekdo dela pr*el.... Clanek psal nejaky negramot ( viz hrubky ). Myslim si ze tento clanek neni pro tento server nejak nebezpecny :)
Kyng
????????????????? AAAAAAARGH. Tak to snad ne.
A proč začínat až ve školním věku? Já bych s tim začal nejlép už u kojení, aby bylo vytvořeno takové to správné duševní zázemí, že. Nová Alkofola - pro děti to nejlepší.
Aloo
Klid, zbytečná euforka, za10 minut toho nandeš daleko víc. O tom je net.

Zdar Aloo
Kyng
Nesouhlasim, tohle už je fakt dost, nadace, přednášky, plakáty, letáky... Ty to asi berou vážně. Ale jestli máš(te) něco ještě "lepšího" tak sem s tim.
hnut
naprosto neškodná legrace.

ostatně trochu se nám vymstila prolegalizační rétorika a její argumenty že: marihuana je přeci míň škodlivá než alkohol... kuřte marihuanu, je to bezpečnější než jezdit autem... ? a jenom ten, kdo zná rétoriku marihuanové lobby /ke které bych se taky rád přihlásil/, může ju otočit naruby. dalo se to čekat. a moje zlatá maminka to vidí takhle: no jasně, marihuana je míň škodlivá než pivo... zakažte to pivo!

jinak hrubek tam je minimum (ha, pár čárek a nefungující u s kroužkem...), rozhodně ne víc, než udělá v tak dlouhém textu průměrný absolvent stření školy s maturitou (a teď hodně nadsazuju, ve skutečnosti by spousta vyskoškoláků měla asi větší problémy). samozřejmě, jiná věc je stylistika, fráze, výplně, vata, podivná souvětí atd.

nu, ale neškodný (a nehumorný) humor, spral je ďas


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma