Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Matkárna 3x18W Cool White 865 - Klikni zde pro originální téma
Zukzu
Tak sem konečně dodělal svojí matkárnu.
Nápady mě už docházejí tak zkusím Vás "zkušené" growery poprosit co by se dalo dodělat případně (DOUFÁM ŽE NÉÉÉÉ) předělat :)

Rozměry v.š.h - 70x75x50
Substrát - hlína + perlit
Hnojky - AH a teď nově i Enzymes+,root stimulátor,
Grow/bloom akcelerator a Phyt-Amin.

Svítím 3x18W Cool White zářivkama 865.
Zatím žádný odtah ani přítah (dodělám) jen 2xPCvětráčky uvnitř. Postřik-rozprašovač:)
Reflexní folie.

Dále (a to čekám nějaké připomínky snad i kritiku) na přední straně je osuška.... Dal sem jí tam z nutnosti abych už svítil ale po pár dnech se mi docela osvědčila.
Nemusím stríkat přímo na kyti (přehnal sem to a vodní kámen se mi nevyhnul:)) ale na ručník který udržuje vlhkost skvěle,světlo nepropustí, odtah i přítah taky funguje a v neposlední řadě i dobrý přístup jen hodit nahoru :) jediné mínus co vidím je že tam neni reflexní folie ale to se snad nepo...

Teplota u řízků 20,5 - 22C
U kyti lehce nad zemí 23-25C
Vlhkost mááálo kdy klesne pod 50% po nastříkaní ručníku a LEHCE kiti i 90% poté pomalinku klesá.

Modeli zatím White Widow, Top44, Ice Queena.
Právě z nich koření 10xIQ,10XWW,5xT44
Klíčí semena z letošního venku (vybraná i bez sebemenšího opilení) Early Bud a DP..
Link: http://grower.cz/forum/showthread.p...&highlight=Loex

Asi poslední věc co uvedu je že sem dlooouho bojoval se Svinuškama... nedávno sem to nevydržel a narval sem Omite "Buď a Nebo" kyti přežili s větším šokem. Spodní výrůstky zahynuly ale vršky se pěkně rozjeli dál.
Doufám že sem je všechny KILLNUL jinak vše vyhodím obědnám hlínu od Plagronu a nová semínka a bude :)

Cuzzzzzzzzz

Fota........
Zukzu
Beru na vědomí ale teď mám v zásobě docela dost AH které používám na květ pod 150W a používal sem je i na out. Mám vyzkoušený že i 5xvětší koncentrace nic neudělá a pokuď si najdeš tread od Jahudky tak nakládal i 10x. Mě přijde že fungujou dobře a nic se s nima nezkazí... ale postupem času určitě nejaký ten "upgrade" bude ;)
Hodinář
Zukzu: zkus si sehnat větší květináče na matky(ať se chudinky netrápí:) ),vonýho místa máš koukám dost.Do vaničky s vodou nasyp nějakej porézní materiál.Třeba perlit.Voda se odpaří mnohem rychleji.Časem si najdi jiný místo pro řízkárnu(klonboxík)-řízkům stačí jedna zářivka popřípadě úsporka.Matkárnu nech jen matkám a přidej jim ještě pár zářivek(celkem třebas na 6x18W).Biogreen Mam je fajn,ale pro tyhle minipodmínky zbytečná investice.Na svilušky než Omite lepší je SviluStop(cca 70kč v hobby)

Ať se daří :smoker:
nide
ahoj, pokud mas problemy se sviluskami, je to asi z toho ze sis koupil hlinu kde jiz tyhle breberky byly. Nejlepsi metoda i mnou vyzkousena je sterilizace substratu (by Metalsodik). Po te co jsem sterilizoval, nemam ve skrini zadnou havet a holky vesele jedou ;) Tobe to asi uz tedka nepomuze, protoze matky uz mas v kvetnicich (mozna by se daly presadit) ale pro priste je to vazne dobry tip jak predejit problemum!

Mej se
dudlik
omg to jsou dobre rizecky!!!hlavne nafot skrïn at ot vidim!!!peace
Zukzu
to: Sciurus
Ty jsi mě asi taky špatně pochopil ;) ja sem jen psal co je možné s AH klidně mužeš dávat co je na obalu... Jahůdka to dělal jako pokus co je s nima možné a pokuď sou kytky nějak v nepořádku tak jim prospěje i vetší koncentrace + další doplňky. Já je mám po nájezdu svinušek a Omite takže je v tuto chvíli naložim jak je potřeba a nějaký ten ml mě nevytrhne jestli to kyti pomůže :)
to:Hodinář
Z těhlech matek už řezy dělat nebudu sou staré lehce poničené takže je nechám znovu obrazi na velikost pod 150W a všechny je loupnu na květ... Udělám z nich pořádné keře pomocí FIM. Pro moje účeli jsou tyto květináče akorát. Nepotřebuju 50řezů z 1 matky me stačí 5-10 ale třeba z 8 genetik :) na moje rozměry je myslim už zbytečné kupovat další světla kvůli teplotě atd. Clon boxík doufám že potřeba nebude to už bych musel svítit i na záchodě nebo nevim kde :D S tim perlitem máš pravdu už ho tam sypu...
to: nide
Slyšel sem o Omite nic moc sem nepročítal a už me to tak str.. že sem to tam proste švich ale příště dám na tvoje rady. Dík
to: Dudlíííík
Toto je matkárna fotky ze skříně ti ukážu ve skole nebo spolu na ICQ :D
Matrixx
tu Zukzu: AH :wink: taky jsem spokojen :D
Salieri
hej maš to pekny ja jsemtež robil cosi podobneho ale nejak se mi to nepodařilo ale jinak good
soulQuake
zdar, jak sou ty matky starý? že už je chceš vyřadit

a nebo je chceš vyřadit jen proto, že sou poničený?
Zukzu
Hlavní důvod je ten že sou poničený. A maj za sebou takovejch šoků atd. že radši přepnout a udelat cele osazenstvo znova.. Mě to nevadí a kyti na výběr nemají.. :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma