Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 [2] 3 
AMAZON 1.000W (první pokus) - Klikni zde pro originální téma
pjekne stozary zasazene je to jak pises mirne tak to snad doladis do zdarneho konce good luck a dobrej pokur
ps:jakou hnojku zvolis pro dalsi grow???

:jumper: :jumper: :jumper: :jumper:
pačmák
Aeroman:
Zdravím parťáku.Zatím jsem ještě nespotřeboval GROW KOMPLET FLORA od GeneralHydroponics.:D Jedině, že bych dal zbytky kámošovi a zkusil pro změnu třeba AH-čka.:)

P.S. Kolik Vás vlastě stály hnojky na jeden grow s Amazonem?

Já měl jen tu výše uvedenou trojkombinaci Flora od GH (3x1litr) a ještě mi toho tak 1/3 zbyla. No, něco málo peroxidu, kyseliny orthofosforečné a 160ml RIPENU. Takže to odhaduji :rolleyes:zhruba na nějakých 750,-Kč, což vůbec není myslím špatné.:bandit::D:bandit:
no vzhledem ktomu ze sme ve spanu tak je to tu drasi kapet no meli sme komplet radu od bio nova:super nft mix,x gel, mishink link, bn zym,kyselina od hesi ,pk 13.14, roots 2,green senzacionno radsi to nebudu ani pocitat heh ale asi kolem 100eu to bude ale green senzaci jeste mame kyselinky taky nicmene chceme skusit prave AH mam snima skusenosti s cech a nemuzu si na ne stezovat a prej sou lepsi udajne jak GH tek nevim jeste me laka bcuzz..
Kwjetoň
dyby někdo chtěl slyšet muj názor (ovlivněnej Hlavou :satan: ) tak další kolo jedině B'Cuzz!! :punk: A+B dvojsložka, růstovej a květovej stimul, Atazyme a pak Green Sensation od Plagronu.. :wink:

za přijatelnou cenu a s údajně výbornejma výsledkama.. čemuž bych byl i ochotnej věřit :D

:afro:
pačmák
:smoker::bounce::D
pačmák
Malý pokus o makro. :( Budu to muset ještě natrénovat a zřejmně použít lepší foťák.:D
tak co uz padly za vlast????

:vampire:
pačmák
Aeroman :
Zdarec. No, zatím ještě stojí, ale zítra je konečně pokosím.:D Už se na to těším.:bounce:
pačmák
Takže dnes jsme měli 63 den květu a kytky jsem konečně sklidil. :D ;)

Můžete začít tipovat kolik toho bude celkem po usušení.:rolleyes:
Samozřejmně vítěz ode mně dostane malou pozornost.:bounce::bounce::bounce:
golgotha
Tak já to tu rozjedu s odhadem :) A myslím 383g,ale přeju mnohem víc, samozřejmně K+ Je to párádní pokoukání,at chutná.

kospeace ,ll..
MANHUNTT
moc to nejde poznat,neostříhal si listy že jo??alespon na fotos...jinak můj typ 350...
pačmák
Manhuntt:
Vím, že to není moc vidět. Jsem zvyklý to na sušení nechat ještě pár dní s listama a pat je teprve ostříhat. Takže fotky bez listí dodám za pár dní.:D:wink:
PAKYN
720G,,,:)
pačmák
Tady je pro lepší představu jedna kytka už částečně otrhaná. Je to takový průměr z těchto kytek.:jumper:
mala otazecka jak si to dlouho flushoval a jen ripenem ?bo i cistou vodou?
pačmák
Aeroman:
No Ripen tam byl 7 dní, ale celkově jen 160ml. A do nádrže jsem za ten týden doléval už jen čistou vodu ( cca takových 30-40litrů) takže na konci tam už koncentrace ripenu byla velmi malá.:smoker::D
Wokap
No tak koukám, že tomu moc nedáváte, ale já tipiju 782g usušenýho matroše ( včetně spodních prckoidních pálek :) )
Kwjetoň
kolem 600 g..

:afro:

sakra todle je muj první tip v životě tak doufám že se moc neseknu :D
Knight
mno, vypadá to fakt chutně .... a pokud můžu tipnout, tak to tedy vidím na 666g :satan:
BigStickyBud
943 g luxusního materiálu :P
pačmák
BigStickyBud :
Tak to bych bral.:D Ale tolik toho určitě nebude. Dám si tedy vlastní tip a to 463g. A s tím budu spokojený.:bounce::beer::D
Sekwoj
velice pěkný grow, tipuju 521 g , k+
Pan Ker
Teda to je pořádnej rozptyl typů...

Viděl bych to tak na +-půl kila:)!
Bombs
jakozto fanda aera si taky tipnu - 544g

btw. mas to sweet
dvojka-trojka
Tipuju 485g suchého;)

23
WhiTe
hezký to máš :D 825g
mrakoplas
354g
vojtaxxx
tak tohle se ti povedlo, já tipuju tak 20 tun, at´nežeru a ká samozřejmostí
asymmetric
zdarek.. hele prosímtě mě by spíš zajímalo kde jsi koupil tu odvlhčovačku??? jestli hlavně jestli je hlučná hlučná?? .. a pka jakou, kde a za jakou cenu jsi koupil zvlhčovačku?? dík moc za info.. maj se a at je toho co nejvíc za tu námahu, energii a čas..
pačmák
Asimmetric:
Zdarec. Tady je adresa k objednání té odvlhčovačky.:D

Odvlhčovačka DESA DH 711
Dá se objednat na : http://klimatizace.nejnizsiceny.cz/

Technické údaje/typ DH 711
Pracovní vlhkost 30-95%
Pracovní teplota 5-35 °C
Výkon ventilátoru 130 m3/hod.
Odvlhčovací výkon 10 l / 24 h
Napětí 230 V/50 Hz
Příkon 200W
Typ kompresoru rotační
Počet rychlostí 2
Rozměry DxVxŠ 270x330x500
Hmotnost 15 kg
Objem nádrže na vodu 3,5 l

:bounce::bounce:
Kyblik LopAtka
Tak já tipnu 699gé... jinak mooc pěkná záležitost...
b779
397g
Lenochod
čus,moc pěkný od začátku do konce
můj tip je 385g
JOWANES
Nádhera, můj tip 650g
darkan
Aero to je je věc. Jinak 998g.
pačmák
Scatche :
Zdarec chlape. :D Měl jsem ji zapnutou jen na poloviční výkon a udržovala mi vlhkost cca 37-41%. Vylíval jsem 2x za den ( ráno a večer ).
Úplně by stačilo ji postavit na 30l soudeček a nádržku s ním propojit jednoduše hadičkou jako přepad.:bounce:Pak bys to nemusel vylívat pár dní.:beer::D
444g
drevak
moc pěkný, 485g?
Lupus
fandim ti moc 783g ;)
asymmetric
díky za info... ještě prosím tě něco o tom hluku při provozu a o té zvlhčovačce... díky
KillaBee
Ahoj. Vyzera to fajnovo!!! Ale neviem ci to je len moja predstava, ale od amazonu a 1kW som cakal viac. Ale sak uvidime! :) Kazdopadne si sa drzal, dalsi grow bude urcite lepsi a prajem co najviac géééčok! MOJ TYP JE: 501géé
ahoj musim jen podotknout ze tam mel 600w+400w to znamena vetsi prostor a ne ,,litr,,pod nim bych to nechtel ani snad videt
mohl tam mit klidne amazony dva +uz take udelal
jinac pro pacmaka gratulace

:frog:
WooW
JO khamo velice solidni pracicka ;) tak teda muj tip je 633g mno tea asi toho budes mit vic ae tip je tip :D tak cest
BIGBUD
můj tip je 753,4 géček
Chuck Taylors
532 Géček vysoce kvalitní sušiny
FATE
čuz muj typ je 610g
Hyde
Já bych to viděla tak 425g na sucho, příp. 2,5r. na tvrdo.
C´est la vie...
Hy3nA
pačmák: no u nirvany píšou že super skunk kvete 8 tejdnů..

jináč to máš fakt hezký;)
warior
pacmak: no mas to opravdu brutalni...respekt a K+...ja tipuju 873g ale preju aspon g/w mej se a smej se...s takovym mnozstvim brka to asi pujde samo :)
*dR->ZmRd$!*
ja tipuju 512 g
hunter12
já tipuju 412 g
nide
411,7g
wel-bloud
516,4 g
WooW
Jo khamo neci rejpat :D ae nesusis to nejak dlouho lol taq zatial ;)
pačmák
Už se to právě chystá a na příští týden mám domluvené zapůjčení váhy, tak ještě pár dní vydržte.:D:bounce::bounce:
pačmák
Takže pánové, konečně jsem zapůjčil váhu a po kompletním otrhání listů a stonků je toho přesně 492g !!!:D:bounce::bounce::smoker:

Výsledek tipovací soutěže:
Nejbližší tip měli 23 + drevak a to shodně 485g.:bravo::bravo::bravo:

Zbytek domluvy s vítězi v PM. :D

Díky všem, kteří mé počínání sledovali a budou doufám sledovat i při mém dalším snažení.
pačmák
Na další várku nechám svítit pouze 600W a uvidíme jak to dopadne s jedním Amazonem na druhý pokus.:smoker::D
warior
gratuluju pacmaku! 0,5kg je pod lampou uctyhodne mnozstvi! mas muj respekt a posilam K+ , jestli jsem tak jiz neucinil, ale presto me napada jedna vec k zamysleni:492g/1000watt je necely 0,5g/w a to je podle me docela malo...myslim, ze tak 0,7g/w je obecne dosahovany lepsi prumer...netrapi te to? premyslel jsi nad tim nebo mas ted spis starosti s balenim :) vis pripadne cim by to mohlo byt zpusobene? myslim, ze by ti reseni v pristim kole dost pomohlo! jinak preju spoustu radovanek spulkylickem(dobrej zasek-slovo :D) a hodne uspechu s 600watty

jeste edit: predpokladam, ze jsi seznameny s home made "amazonem" od Kwjetone. Nemyslis, ze pomer cena/kvalita hovori pro home made verzi, kterou zvladne zbastlit i podprumerne sikovny pat s matem?
nebo mohl bys to nejak srovnat ted, kdyz je to hotove?
CurbY23
Zdravim Pačmáku, inu nejdříve gratulace, na poprvy s novym systemkem prostě paráda...

Avšak mě by zajímalo následující, co tě vedlo ke koupi Amazonu pro 16 kytí? Jestli se nepletu, tak za stejny chechtaky je i 32 kytí verze a rozdíl mezi nima je jenom ve více dírách, tzn. nadbytečný díry sou jednoduše zaslepitelný a v případě potřeby lze zase odstarnit záslepky? Tak why 16? (Btw. deth. ma taky 16 kytí verzi, xmalcolm 32) Napadá mě jedinej důvod, a to že je ten plast moc měkej a tak čím víc děravej je, tim menší váhu kytí i unese... To je fakt tak slabej ten plast? Měls problémy s nedostatečnou tvrdostí toho plastu? Jaxem si přečetl, taxi měl "vespod květináčky zatížené kvůli stabilitě několika kilogramy ocelových profilů", mohl bys mi to trochu osvětlit? (Pravě to zase vyvraci to, že by byl ten plast měkej...)

A za další by mě zajímala podle tebe optimální výbojka k Amazonu, je to 600W? Tzn. jestli poměr maximální zátěže Amazonu je ku šestikilu optimální nehledě na pěstební prostor...

Díkes za odpovědi a kdyžtak doosvětlim mé dotazy později, kdyby bylo třeba, páč to píšu jaxi high...

Č23
pačmák
Čurby23 :
Zdar chlape. Výběr Amazonu pro 16 kyti jsem udělal kvůli prostoru mezi nimi. S 32 dírama se mi zdály ty rozestupy již moc malé. Teď po prvním growu už vín, že to byla správná volba. :D Plast je dostatečně tvrdý. Ty železa jsem měl položené přes okraje květináčků jelikož se kyti svou váhou v květu začaly s květináčky vyvracet. Na další grow přes kytky přehodím plastovou síťku a tím by se tomu vyvracení mělo předejít.:bounce: Jako optimální watáž bych pro prostor Amazonu viděl určitě těch 600W. Prosvítí to více do hloubky přes hustou zeleň.:D Výšku kytek tak 60-70cm. Teď je tak nechám narůst v aero bednách.(některé už mají přes 30cm a to mám jen cca 5 den na květ).:beer:
pačmák
warior :
Upřímně řečeno, doufal jsem od začátku že bude 0,5g/w takže toto jsem si splnil. V dalším growu chci to samé dokázat s 600W a možná ještě více.:D
S těmi aero bednami dle Kwjetoně to již zkouším. Koukni na "AERO bedny 3x6ks, 600W". Myslí, že domácí aero bedny dokáží Amazon plně nahradit.:bounce:
CurbY23
Zdravim,

pačmák: inu díkes za odpovědi a jelikož mi pomohly, tak samo k+

citace:
Původní příspěvek od scatche

zdar pačmáku , se jen jej na něco zeptám,

hele CurbY23 mužeš mi objasnit tento blábol :rejp:, co to proboha je " jestli poměr maximální zátěže Amazonu je ku šestikilu optimální nehledě na pěstební prostor" seš asi hodně zkouřenej že?:D:D:D hele to přece znamená když to teda nechceš brát na velikost pěstebního prostoru že si tam mužeš dát jakoukoliv lampu a pak řešit jen do jaké hloubky to prosvítí přece ne. tak to je snad jedno jestli 4, 6kilo nebo litr ne.

2scatche: sry, ale psal sem, že sem byl high (btw sem zase, jaké překvapení)... a tak tato věta byla vytržena z proudu mých myšlenek a trochu zkomolena. Avšak nemam sílu ti teď vysvětlovat, co mi proudilo hlavou. Jestli chceš, tak přes PM to můžem dořešit, sem to podle mě stejně už nepatří. A ač se ti to možná nezdá, i odpověď jsem na svou otázku dostal.

Č23
dvojka-trojka
Ja diky za cenu, protoze uz je to tady na Groweru podruhy co jsem tipoval gramaz a u Jahudky v threadu, jsem to trefil skoro presne, tady se kousek sekl, ale az budete chtit vedet kolik to je poslete fotku, ja mam totiz misto oci vahy :D:D:D:D:D:D:D:D.........

Diky za cenu at je to co je to, uziju si ji stejne az za 2 mesice......:)

Mej/te se a budu sledovat Tvuj dalsi pokus ;)......

23
pačmák
Tak jsme se konečně s pár kámoši rozhodli, že si něco opět vypěstíme.:bounce:

- místnůstka byla předělána na rozměr 220x220cm
- rostlinky byly umístěny do 6ks aero beden
- celkem tedy 6 x 6ks = 36ks rostlinek
- teplota vody 22 C
- všech 12ks trysek zásobuje pouze jedno čerpadýlko Maxijet 1000
(původně z Amazonu)
- PH cca 5,5 - 5,8

Nějaké fotečky připojím příště.:pimp:
Syst3m_t3r0r
zdravím pačmáku, hele vám nevadí hlídat 6 roztoků zvlášt? no me to docela sralo už při dvou nft a tak sem se rozhodl ukuchtit multi ducta. Nepřemýšleli jste o nejakem controleru? zapojit bedny všechny do sebe hadičkama , to by vám drželo stejnou hladinu ve všech a jen by si kontroloval roztok v kontroleru.

měj se a at se daří.
pačmák
Neboj všechny bedny jsou propojeny hadičkama a svedeny pouze do jedné nádrže s obsahem cca 70litrů. V bednách zůstává stále pouze tak 2 mm hladina vody.
pačmák
Tady je jeden pohled do nádrže pro roztok. Je to obyčejný zednický obdélníkový "kalfas". V něm je umístěno akvarijní 100W topítko, které je nastavené na 22 C. Pod nádrží je kvůli tepelné izolaci 5cm tlustý polystyren. Vývody z jednotlivých aero beden jsou do nádrže svedeny obyčejnou zahradní hadicí. Tou samou hadicí je i připojeno čerpadlo celého systému Maxijet 1000.:D:jumper:
no solidni rozjezd co tam mas za modely???
jinak to cerpadlo je maxijet 1000 ne hydrojet :david:
pačmák
Zdar chlape.
Díky za upřesnění typu čerpadla.:D
S těmi modely to bude trošku horší... Zajišťoval je kámoš a pamatuje si pouze Chronik a pak jsou tam asi čtyři další modely jejichž názvy se pokusím dozjišťovat nebo se necháme překvapit co z toho všeho vyroste.:bounce::D
MANHUNTT
Čus,vypadá to moc dobře :beer:,ale na můj vkus je tam moc kytek na jednu lampu a tak malej prostor :busted:......jedině že je hned přepneš na květ :guitarist......sem na to zvědavej,taky si budeš muset dát moc veliký pozor,aby si uhlídal hodnoty roztoku,při takovém to typu je malá chyba fatálnííí.:smash:držim palce a bedlivě budu sledovat :slizoun:
pačmák
1. celkový pohled

2. krásně rozdvojený řízek :bounce:

3. kořeny po 12 dnech
Kwjetoň
jo taky se mi zdaj celkem malý, i kořínky by mohly bejt větší..
nezasekly se ti někde na začátku? :baby:
btw. v těch kětináčkách máš kostky zasazený v RW? (jen pro info ;))
možná by bylo dobrý snížit trysky aby šel roztok jen na kořeny a ne na RW, stejně jako v bubláku nemáš ponořený květináče až do roztoku..

ale jinak držim palce, určitě se to pořádně rozjede, kdyžtak mrkni na muj novej thread v galerce (viz podpis), právě testuju něco podobnýho.. ;)

zatim a ať se vede
Q
pačmák
Jo jo, na začátku jsem nemohl najít PHmetr, a tak se zarazily špatným Ph a cca 8 dní vůbec nerostly.:( Zatím jedu bez hnojek. Ty chci dát až na květovou fázi.
Kwjetoň
support nakaši - nalej jim aspoň trochu papání, přecejen samotná voda jim toho moc nabídnout nemůže.. :drools:

imho teď když jim namícháš třeba poloviční dávku hnojek (jestli ještě nemáš tak doporučuju bíkaz ;) právě ho testuju a zatim spokojenost ale je to předčasně, žeano :D) tak to bude tak akorát..
EC třeba kolem 0,8 :) ať si začínaj zyvkat a nenakotlíš jim pak na květ rovnou plnou palbu... :rocket: :D
pačmák
Tak dneska je poslední den růstu. největší kytky mají 16 cm, takže zítra už přepínám na květ. :bounce:

Ph 5,4 - 5,8
EC 1,7
Syst3m_t3r0r
zdar pačmáku , EC 1,7 no ty seš killer, ses asi malo dival na moje předešlé pokusy (scatche) jak lehce to jde vše do řiti, jak jim připališ kořeny. dal bych tak do 1.

zvaž to , jinak to jde pak rychle. hoj
MANHUNTT
celou dobu voda......a najednou Ec-1.70????....to je hukot .-)
Kwjetoň
hehe :punk: no asi nejlepší je u cirkulačních systémů se řídit podle hodnoty EC..
když stoupá, tak ubrat hnojky, když klesá, přidat... easy... :D
imho když se u aera držíš do 1,4 tak je to pořád v rychtyku (s osmózovanou vodou by možná stačilo do těch 1)
mrskin
@pačmák sorry za ot kdyz tak pm a smazu

@Kwjetoň, Nakaši

moc to nechapu. pisete, ze kdyz stoupa ec tak pridavat hnojky?
takze naleju roztok ec 1 do druhyho dne kytky vypijou vodu, ec stoupne na 1.3 a ja pridam hnojky a mam treba 1.5?
to mi pripada trochu divny. ja kdyz mi stoupne ec tak dolejvam vodu, abych se dostal na puvodni hodnotu ec. ale jsem totalni zacatecnik, tak jen zjistuju jak to je...
Kwjetoň
no jasně, soráč, jsem to prohodil :rolleyes: :D

samozřejmě je to jak říkáš mrskine, když EC stoupá (kytky pijou víc vody než hnojiv, takže se kocentrace zvyšuje) tak je potřeba dolejt vodu, když klesá, tak hnojky..
ještě jednou sorry za mystifikaci...
pačmák
Výška kytek 17-29cm.

EC 1,65
vlhkost 55%
teplota při svícení 29 C
PH 5,5-5,8
pačmák
výška 25 - 38cm
pačmák
a stále rostou...:bounce:
pačmák
Výška rostlin 26 - 48cm.
EC : 1,6
PH : 5,4
to pačmák: libi se mi tvuj pristup, delas a ne furt meles jako vetsina (kvuli rozhodovani jestli si daj do boxu cerny nebo stribrtny aluflex stratej mesic casu apod.)
zvlast se mi libi ten tvuj pokus s temi aero-prepravkami vzorovanymi na Kwjetoň production. Sam premyslim nad tim ze srandy taky par techto boxu skusit.
- Zajimalo by mne, proc sis pridelaval praci a vedl si privod vody k tryskam spodem (jakoze se to musi napajet apod.)?
- tu plast-pajku sem este nikdy nezkousel a bojim se aby to treba casem nebo lehkou namahou neprasklo nebo tak, nerad bych pouzil cerpadlo na odcerpavani sklepa :)
- jaky rozmery maj ty boxy?
dik za odpovedi
a kvetu zdar
Kwjetoň
tak ty boxy jsou ze www.stratus-bohemia.cz OMEGA a rozměry maj 60x40x40
pačmák
výška kytek : 38 - 49cm
vlhkost : cca 60%
teplota při tmě : 20,5 - 22 C
teplota při svícení : 28,5 - 29,5 C
teplota roztoku : 22 C
EC 1,75
PH 5,3 - 5,6

Fotky se moc nepovedly. Stále se mi rosila čočka. :)

P.S. Svářečka na plasty je super. Dělá se s ní jednoduše a spoje jsou bezvadné a trvalé.:bounce:
Mr.Pipes
citace:
Původní příspěvek od Kwjetoň
tak ty boxy jsou ze www.stratus-bohemia.cz OMEGA a rozměry maj 60x40x40

bedny jsou sice pekne a prakticke, ale s vikem 669,- bez DPH a dopravy neni uplne malo. ja na to zkusim pouzit zednickou vanicku na maltu prikrytou nejakou lakovanou drevenou deskou. tak se doufam dostanu na petikilo za dva kusy (rezervoar budu resit jinak, treti vanicka, kterou uz mam z dripu, pod polici...). mozna by to mohlo i dalsi zajemce inspirovat ;) kazdopadne panove klobouk dolu, skvele vymysleny amazon po domacku ;)
pačmák
Nějak mi žloutnou velké listy, ale jinak vypadá vše celkem dobře:rolleyes:
Kwjetoň
ahoj můžu se zeptat jak jsi na tom s kolísáním ECčka? stoupá/klesá?
ty listy jsou žlutý dost, nemůžou bejt kytí přehnojený?.. teď jsem si znova ověřil, že v aeru a podobnejch systémech kytkám fakt stačí malá koncentrace hnojiv.. imho do 1,4 bohatě.. :
pačmák
Zdarec. No dnes jsem to měřil a bylo tam zhruba EC 1,47. Asi před týdnem to stouplo skoro na 1.9 a tak jsem dolíval celý týden jen vodu bez hnojek ( pouze s upraveným PH na 5,5 ).Zkusím to tedy ještě snížit na 1,2 a uvidíme jestli se to zlepší.
pačmák
zatím pomalu pokračujeme:bounce:
pačmák
Nějaké nové foto.Žloutnoucí listy otrhám až po sklizni, kterou plánuji zhruba za týden. Dnes nasazen Ripen na ukončení květu.:)
Scott
Ahoj : Na 1000W to nevypada nijak extra :D nemyslim to ve zlém ! Ale 1kw bych si přestavoval trošku jinak no , co se stalo že je máš celkove takovy seschlý ? A docela řidky ? Možna se mi to zdá ! Díky mej se ! A at se daři ...
pačmák
Scott :
Zdarec, no na začátku jsem je trošku víc přehnojil. Jinak jsem jim věnoval co nejníň péče a chci porovnat jek velký to bude mít vliv na výnos. Nepotřebuju zase mega výnosy jelikož mi to s pár kámoši bude na několik měsíců vklidu stačit, takže to moc neřeším. Většinou jsem jen dolívat vodu a i otrhávání listů jsem skoro vypustil. Minule jsem měl pod stejným světlem výnos přesně 30g na jednu kytku, tak jsem taky zvědavý kolik to bude nyní.
MANHUNTT
ta žlutá barva nebude jen tak :busted:,jedu skoro stejně jako ty a nemám ani jeden žlutej list :whisperer.přitom máš Ec poměrně nízké..........moje sem dneska naměřil :2.35 Ec.
Santha
Nechceš žádný mega výnosy tak proto na kytky dlabeš a ještě k tomu jedeš pořád pod 1kw..... nerozumím, sory ale příjde mi to jako totální zhovadilost... jsem fakt zvědav co ti z toho nakonec vyleze.
imho: to tvoje srovnávání by si zasložilo i K-
neber si to ve zlém.
zdar
pačmák
No jo, když je málo času a za kytkama se dostaneš tak jednou za 4 dny a to jen na pár minut, tak to vypadá takhle. Energie jsem nikdy řešit naštěstí nepotřeboval a bylo mi zase líto vypnout jednu výbojku, když mám dvojitou coltube.
Scott
citace:
Původní příspěvek od pačmák
No jo, když je málo času a za kytkama se dostaneš tak jednou za 4 dny a to jen na pár minut, tak to vypadá takhle. Energie jsem nikdy řešit naštěstí nepotřeboval a bylo mi zase líto vypnout jednu výbojku, když mám dvojitou coltube.

Kdybych se ke kytkam dostaval jednou za 4 dny tak bych určite nejel hydro , ale jel bych hlinu tak je určite mene naročna , a nemusiš se oto tak často starat jako hydro !! Ale každy at si dela co chce , at se ti vede ! :)
letnak
citace:
Původní příspěvek od Scott

Kdybych se ke kytkam dostaval jednou za 4 dny tak bych určite nejel hydro , ale jel bych hlinu tak je určite mene naročna , a nemusiš se oto tak často starat jako hydro !! Ale každy at si dela co chce , at se ti vede ! :)

dle mého skromného názoru opak je pravdou - hydro je právě že ideálka pokud se ke kytkám dostaneš jen občas - potřebuje daleko míň opečovávání než hlína - asi samozřejmě záleží na zvoleném šystému, ale já jel kromě hlíny i NFT a drip a s hlínou a kokosem je zdaleka největší mrdačka (dámy prominou). je facht že s aeroškou zatím zkušenosti nemám, ale už dlouho po ní pokukuju :)

to pačmák : úplně Ti rozumím bo teď aktuálně jedu nftéčko taky jen takovou udržovačku kvůli něčemu na hulení a nemám absolutně žádný ambice s eo to starat jako master of universe aneb na každej pjest si nemůžeš anebo ani nechceš udělat čas kerej by to chtělo nebo potřebovalo že ano? :) a ad elektrika : pokud má člověk ten správnej tarif tak čím víc propálí tím míň platí muehehehe. :)
esli Ti tendle příspěvek bude vadit tak mi napiš a smažu se ... ať to hněte ( v rámci možností ) pax

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma