Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 2 [3] 
AMAZON 1.000W (první pokus) - Klikni zde pro originální téma
pačmák
Takže vše je sklizeno a už i konečně usušeno. Celkem toho je po otrhání a zvážení 394 g. :bounce: Takže na tu bídu to dopadlo nakonec celkem dobře a teď se budu delší čas oddávat konzumování sklizně.:DPěstu zdar.:bounce:
suchac0
zdar lidi, tak sem si aeroponii postavil podle Vás, utratil sem za všechno 1400 Kč, jo vše sem koupil v obi, včetně trysek gardena, které stály 99 kč 2 kusy, na netu to bylo za 80 Kč 1 kus. dvě zaviratelný přepravky, čerpadlo a zednickej kalfas, a nějaký plastový trubky. V každé přepravce mám 8 kytek, čtyři na jednu trysku, jede mi to necelý týden a je to vážně moc hustý:-), takovou rychlost sem vážně nečekal. Díky moc lidi, bez Vás a Vašich rad bych todohromady nedal, nebo ne až tak levně. Growu zdar
řízek
zdravím amazoňáky, mám prosbu, jedu prvně v amazonu a vše v poho, kytí přímo ze semínek keramzit 14dní už 5-8cm, kořeny krásně bílý, teplo 21-28°c vlhkost 45-85%...... CO MĚ TRÁPÍ.... to je teplota roztoku cca 24-26°c a teplota u kořenů 27-28°c měřil jste to někdo někdy? či to je v normě protože tohle chladit by chtělo tak 2x 5petek denně a na to nemám čas. díky za pomoc a ať to roste.....

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma