Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Policie a hulení-co vy na to? - Klikni zde pro originální téma
MangoMan
Co říkáte na to že Policie hulí?Vím je to divnej dotaz,ale máte známýho,popř.známý u Policie který hulej nebo pěstujou?
Já osobně mám u státní policie otce,bohužel,ale nejsem s nim moc v dobrym kontaktu,protože nechápe že hulim,a jsem pro něj jen jeden z těch vyhulenců,nepochopil že je to muj koníček:(
Ale ani v nejmenšim sám neví že jeho spolupracovníci jsou huliči a pěstitelé,taky když jsem začínal pěstit,tak mi policajti dali semínka co sebrali při zátahu na pěstitele-dealera,sami pěstujou,jsou to dva starší týpci,a maj už nějaký zkušenosti, pěstujou i indoor,pěstujou pro sebe,a když někoho viděj hulit,tak ho za to hned neseberou a neobviněj ho za šíření omamných látek,jen jim vadí že někdo pěstuju proto aby dealeroval a tim si vydělal,hlavně nemaj rádi tvrdý,na to jsou nasraný,sami říkaj,jestli chce někdo hulení,tak at si ho vypěstuje,nebo jen když ho dostane,ale dealerování to fakt nemaj rádi,at je to cokoliv.Tento rok jsem s kámošem dělal máslo z palic a listů na topinky,a najednou ty dva typani policajti přijeli,vystoupili,a vytáhli asi 20g pytel a hned jestli si nezahulíme,že sklidili novej model,a chtěj ho testnout,je to celkem divný vidět nehorázně zduněný policajty v uniformách,a ještě s nima pálit:D:D:D
Ale jsem rád že mezi policajtama nejsou jen ty odpůrci pro který je každej hulič smažka.Minulej rok si ty policajti u mě sušili 22 kytek ze svýho outdooru,a za odměnu jsem si mohl vybrat sám z těch 22 kytek 2,že jsem je jako dostal za službu:) za to sušení:)
No myslim že ale nejsou i takovýdle pohodový typani jako ty dva co znám,před 2 roky jsem viděl zátah na pěstitele kterej si pro sebe pěstoval 6 kytek,byl jsem u toho když ty kytky vynášeli,bylo jich víc než pak psali v novinách,ve kterých uváděli pouze 3 rostliny,a hned z toho pěstitele udělali velkýho dealera:D
To samý se stalo u nás na vesnici,je to asi 4 nebo 5 rok,ted si to nepamatuju přesně,ale ve sklepě si známej pěstoval pod sodíkovejma výbojkama 80 kytek hydro a vše WW,měl to taky pro svojí potřebu,prtotože to hulil jak cíga,a chtěl aby mu to vydrželo co nejdýl,ale protože to měl ve sklepě,tak bylo hodně divný že spotřebuje ve sklepě tolik elektřiny(protože je to nebytovej prostor),a vyhmátli ho,a v novinách uváděli zas jen menší počet kytek než kolik jich tam měl-psali tam že policie objevila 56 rostlin skunku s velmi vysokým obsahem THC,tak mi kua řekněte kam se těch zbylejch 24 rostlin podělo?Je to jasný,policajti to sebrali a zhulili,jako vždy,a ted se s tim ten chdák celou dobu tahá po soudech:(
Bud jsou prostě policajti pohodový co pěstujou a hulej,nebo to jsou dealeři,nebo to jsou ty odpůrci jak je většina z nás zná:wink:

Tak jestli se vám něco takývýho taky stalo,nebo jste to zažili či viděli,tak taky přispějte jak to vidíte vy,chtěl bych vidět tu kopu politiků,kdyby věděli že několik tisíc policistů jsou vyhulenci:D:)
Díky:)
Everl0st
Známej je taky u bengálců a hulí jak drak...ale nepěstuje :D
cosecha
ve spanelsku kdyz si chtej policajti zahulit tak prosacujou prvniho cloveka co vypada na to ze by u sebe moh mit na jointa, huleni mu seberou, nic se nesepisuje a polisi se v klidu zhuli.
PiosOne
no muj dobrej kamik je u flojfdu taky a taky huli jako drak, o jeho pretalich z prace ani nemluve. je to fakt prdel videt vypaleny prislusniky. ale co, jsou to taky jenom lidi. i kdyz v uniforme by radeji hulit nemeli :(
raddy
vo svajci sa huli verejne, polisi nie su vynimkou:))
Pan_Sranda
Čuz Brus :)

Mám též jednoho kamaráda u Policie a také si dopřává :jumper: .... Ovšem čadí pouze v civilu ;) Jak vidíte v každém práci se najdou vyjímky :bounce:
MangoMan
Aspon nejsem sám co zná ''policisty huliče''je dobře že se najdou i tací co ví co to obnáší a neříkají všeh huličům fetky:)
Pan_Sranda
to MangoMan:

Přesně tak ;) .... Ten kámoš právě kvůli tomu nechtěl jít dělat policistu k nám a je radši v Pha :) ... Asi ví proč :punk:
Moltres
Osobně jsem hulil se 4ma policajtama, 3 z toho byly měšťáci.
Ale ve službě vůbec...
Mango man- tak to bych nedal, aby za mnou přijeli v policejním autě a v pol. uniformách dva zhulínci s 20g:D:D
Je v klidu, že i tací jsou. Já žádného pěstitele mezi policajtama neznám..
MangoMan
Jo ty dva týpci jezděj spolu do Holandu pro semena,a vždycky si něco vyvezou(i hůlo),takže taková pohoda,myslím že bejt policajt není tak špatný,protože když si pěstuješ na zahradě květinky a vyhmátnou tě,tak jseš v průseru a taháš se po soudech,který stejně nevěděj co s tebou a dostaneš dost velkou pokutu a možná i vězení(2-8 let),ale když si policajt a vyhmátnou tě,tak jen dostaneš od státu(policie) pokutu a udělej ti důtku,a pár tejdnů nesmíš makat,což se dá přežít,když tě jako policajta vyhmátnou na podruhý,tak tě vyhoděj z práce,a už nemůžeš bejt policajt,ani hasič,ani jinej státní příslušník, máš zápis v rejstříku,ale to je vše,a myslim že by kolegové kolegu asi neudali,jestli to nedýleruje,opravte mě jestli to řikám blbě s těma postihama,mám v tom trochu guláš,ale myslim že tak nějak to je,tak mě napadá jestli se nedat na k Policii?:D:D:D Ale spíš ne:)
luckynet
Když vyhmátnou poldu, tak letí (poškození dobré pověsti policie) (zní to úsměvně). Je to větší riziko, řekl bych.
MangoMan
No ale proč když vyhmátli poldu jak má na zahradě 9 dvou metrovejch kytek,tak proč ho nevyhodili,dostal jen důtku,bylo to i ve zprávách,ale to už je hafo dlouho.Možná se to změnilo po vstupu do EU,zákonu moc nerozumim,tak sorry:)
prdik
Poldove jsou v klidu chytli mě když jsem ještě mel zapalený ho špeka . samozdřejmě jsem ho típl než došli k okýnku ale valil se mi okouř z okna tak jim to bylo jasné a všechno v pohodě vrátili mi řidičák a řekli ať moc nehhulim když řídím a zas odjeli..
Euforia
Ja teda nikoho od policajtů co hulí neznám, ale jednou sem s něma měl docela dobrou haluz. Když mi doma bublaly dva kýble s deseti kytkama a já byl s kámošema zhulenej na prach, tak nám pod oknama zastavilo policajtský auto. No nastala šílená panika, okamžitě sem tahal skříň ze zásuvky. Kámoši začali vybíhat zadním vchodem a mizeli kdesi a mě tam nechali s myšlenkama na kriminál. Když mi přišla máma říct, že mě chtěj, tak sem si skoro krup, ale nakonec z nich vylezlo, že chtěj jenom nějaký info o mým kámošovi, co se tuhle někde vožral a dělal bordel. Fakt haluz, abych ji líp rozdejchal, šel sem se hned dohulit.
Moltres
Prdik- a jak je to dlouho, co Tě takhle chytli? Myslim, že teď by se moc nesrali a řidičák bys pěkně dlouho neviděl.
hanzator
Stalo se mi ze kamos prived do hospody cajta z kriminalky a prvni co udelal bylo ze si sel na bar koupit gram, ubalil brko a zacal zhulovat jednu 15 letou krasnou pipku kterou chtel o....t. A je mozny ze dryuhej den by byl takovejhle typek schopnej nekoho zatknout za to ze ma doma stopadesatku a pod tim 2 kytky
HorrigEn
Zdravim :)

Jednou se mojemu kamosovi staloto, ze kdyz na me cekal a balil brko chytli ho cajti ale jedine co udelali bylo "kolik toho mate?" - jenom toho jointa (kecy...:D) "dobre tak naschledanou"..ani mu ho nezabavili ..
ja osobne jsem se nesetkal s zadnou formou represe proti konipi
(frydek-Mistek) :)
globy
Pestuju, hulim. A pouhy pestovani je prestupek!!!
clandestino
Známýmu se jednou stalo, že když hulil na Blansku tak ho vybral policajt. Zrovna si dopřával ze skléčka, když mu zaťukal na rameno a : Pane, vy jste kouřil marihuanu. Ukažte mi občanku... V pořádku, je vám 18... Kolik toho u sebe máte? Kámoš vytáhl malou krabičku, policajt to otevřel, v pořádku, toho není hodně.... Můžete jít.... A na 15 gramovej sáček nepřišel :D :D
HorrigEn
nj vsechno je mozne a nekteri policajti jsou pekne kurvy....
ale nastesti ja osobne zatim zadny problem.
PARANOIK
to u nas v dedine je ganja az moc rozsirena,az extremne oproti okoliua tieto prazdniny sa stalo,ze nieco po pol noci sa vybrala particka na aute na miestny kopec,vzdialeny od dediny asi 2km.je tam miestecko -UFO,ktore ma uz vela historiek.zakurili na ufe a isli naspat,no zrazu za nimi flojdi.chceli zdrhnut,no po 5 minutach nahanania po dedine skoncili vsetci na kapote.pytel bol zaseknuty niekde pod sedackou.Fizli vedeli ze boli hulit,tak cele auto prehladali,otvarali zapalkove krabicky,lekarnicku,no proste vsetko.Vsetci dosrany.sfajceny.jaj a mimochodom vodic mal 16,dalsi 2 tiez 16,jeden 17 a jeden 18 a auto bez znaciek.Fizli nic nenasli,doteraz nikto nevie ako to je mozne,ze to nenasli.tak nakoniec vodic dostal predvolanie.dostal pokutu mastnu a samozrejme odklad na vodicak.
keby som ja v takej situacii tak sa asi doserem
rkcz
V Praze na Vysocansky se motaj johnatany pomalu pred policejnimi zraky a je jim to jedno, huleni uz pro ne neni takovy trestny cin, kdyz uz to dela tolik lidi, alespon tedy pro ty ferovejsi policajty. :bravo: :girl:
Lahvan_FlaskiCZ
když pálím brko a kolem jde (jede) hlídka, stačí klasicky potahovat jako z cigára. Pokud se jim nedá záminka, žádná kontrola neproběhne. Neprodávám, proto se z hlídek naštěstí stíhovat nemusím. :angel:
Policajti jsou lidi jako mi, taky si musejí odkroutit svých 8 hodin a pak jít za rodinami. Místo výroby hmotných statků jim stačí denně zkontrolovat X lidí + si někde sehnat přestupky.
Proto dokud se do nich nereje/neprovokuje, dá se s nimi krásně vyjít.

edit: policie mi nijak nevadí, alespoň si feťáčci dávají pozor a jsou zalezlí. :bravo:
zaslouží si naše uznání, nebýt Policie, je většina z nás přibitá za vejce v průvanu.
MastaHBlastaH
Ja som z BA a tu mame podmienky,ze cechom mozme len zavidiet. Policajti tu stale kontroluju mladich a ked vam nieco najdu,tak vas skoro vzdy obzaluju... tresty su stale hrozne a od mnozstva nezalezi :(
Mna prehladavali len niekolko krat,nastastie som pri sebe nic nemal,prave som to dofajcil :sun:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma