Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Elektronika a Technika

 
GREEN HOME vs INTERNET..........:-) - Klikni zde pro originální téma
MANHUNTT
Pomalu ale jistě mi odchází moje staré dobré čerpadílko :rolleyes:a tak sem se rozhodl že ještě než odejde úplně,tak si koupím nové,lepší a trošku výkonnější.Najedu do svého oblíbeného obchodu a hledám tedy čerpadlo.Našel sem opravdu to co sem hledal:zde a za docela přijatelnou cenu 1890 s Dph ale nedalo mi to a zkusil sem to samé najít na netu někde jinde.No a zde je výsledek mého snažení.Je mi jasné že ceny jsou rozdílné všude,ale nikde jinde ho neprodávají o 1000 kč dráž.:eek::eek::eek:POUZE V GH Všude jinde jsou ceny max o pár stovek rozdíl......:mutant::mutant::mutant:
Celller
To je obrovskej rozdil, pekna zlodejina
Hanyz
Manhunt- to jsi až teď přišel na to, že kupovat techniku v growshopech se finančně nevyplatí?
Firestarter
To vi prece kazdej, ze greenhome je pro trotly. Kazdej spravnej Plzenak nakupuje u Mladyho Pestitele na Roudny, kde z tebe netahaj takovy nekrestansky penize a jeste ti po naky dobe nabidnou 10% slevu.

Greenhome je dobrej tak maximalne v sobotu, kdyz maji u Mladyho zavreno a ty nutne potrebujes kostky na klony apod. A stejne je lepsi zavolat Filipovi a domluvit se s nim na mimo-pracovni dobe .... :)
Koumles
Nazdarek,neznate nekdo nejakej levnej obchod treba se svetlama atd...poradte,pohodte neco z ceho objednavate...par lidi na tom urcite usetri!!!
ZeroONE
Koumles: já kupoval světlo ve velkoobchodu a koupil sem komplet 400W plantastar (žárovka, tlumivka,starter) za 1000,- tak jedině světla ve velkoobchodu v growshopech téměř nenakupuju.
xjackx
Firestarter: Plne s tebou souhlasim je to asi co asi je nejlepsi tady na plzensku!! A obsluha je taky dobra (kdyz nejsou zrovna :-D to sme pocitali RW kostky 10minut:-D) v greenhome neumi ani spocitat 5000/5 :-D a to je opravdu k smichu, a ty ceny taky. Jedine MP.
Koumles
2ZeroONE:tak to ja jsem se dival ze si koupim 150w a za ty prachy v growshopu sem si to rychle rozmyslel!!Ve velkoobchodu jako po netu??bo nekde zajedes ??prave v nasem zapadlim mestecku mame tak penny market :-)) a tam nic není
drtikol
http://eshop.klecka.cz - toe snad jasny ne... :bandit:
komplety jsem porizoval jedine tady http://grower.cz/forum/forumdisplay.php?forumid=13
Do kupy 3 kusy,po kazde za velmi priznivou cenu a pokazde to svitilo :D ,jen strcit do zasuvky.Dal uz potrebuju obcas RW a kolinka,to je jedine co kupuju v GS.
sajlem
zajímalo by mně jestli i třeba hlína, all mix, je v growshopech předrazená, nebo, třeba hnojiva, techniku , jo ta je děsně předražená ale co třeba ty hnojiva a hlína ?
Firestarter
Hnojiva nakupuj v nemecku, jestli tam nemas daleko a jinak velky baleni normalne v CR.

Pro Plzenaky je situace jasna:
- Vybojky, Zarivky, Tlumivky a dalsi material patrici k osvetleni nakupujte v Osvetleni Plzeň na Borech (Jestli mate u Mladyho Pestitele slevu 10%, tak se vyplati predradnik koupit tam za stejnou cenu jako, kdyz si to slozite u Osvetleni Plzen). Nejlepsi je tam predem zavolat, protoze vecne neco nemaj, ale da se s nima v klidku domluvit.

- Kalibracni Material, kyseliny, peroxid, metry apod. se vyplati nakupovat na Chodskym Namesti v Chemickych Potrebach (presnej nazev ani adresu neznam)

- Vetraky, potrubi a vsechno kolem vzduchoinstalace se vyplati checkovat obchod na Slovanech -> Inkomo

A vsechno co nesezenete na vyse psanych mistech, tak nakoupite u Mladyho Pestitele a nemusite nic objednavat postou ani davam komukoliv svoji adresu.
http://shop.growshop.cz/katalog/det...cec9680d65b079d

koukám, že kolegové z Pražskýho shopu už cenu upravili...
MANHUNTT
citace:
Původní příspěvek od Rappa
http://shop.growshop.cz/katalog/det...cec9680d65b079d

koukám, že kolegové z Pražskýho shopu už cenu upravili...



cenu sice upravily,ale koukněte sem

nabízejí jiný model AL_KO ts 200 :D a né AL_KO SUB 6000 jak píší v nabídce.:(
tomas2pet
kolem 1000 kč koupíš v každém větsím železářství. tim ušetříš poštovné a ještě viš co kupuješ...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma