Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
200w nurturelite, vertical scrog, chronic - Klikni zde pro originální téma
expert
Zdrawím ve spolek,

A abych v tom nebyl sám, tak jsem díky inspiraci od zde přítomných kolegů vykutil menší projekt pro dívku s níž to řeším.

Jedná se o hlínu, žádný extra substrát. Spíše bych řekl že ta nejlevnější na trhu.

Genetika je v podobě chronicu.

Svítí CFL 200w květ (červené spektrum).
hanoj
ahoj kamo jsem rad mas to stejne jako ja jeste musim dat foto na str. jinak predem vetracek ti nebude stacit ver me , zatim cus
expert
Zdá se mi, že to neroste jak má! Kytky mají fijalové stonky což není nic dobrého a jsou poměrně malé. Nezbývá než čekat jak se to bude vyvíjet do budoucna.
Kwjetoň
nemáš tam zimu?

:afro:
Evildoer
Meris ph vipada to ze ne v tom muze bejt problem !
expert
Teplotu ani ph jsem zatím neřešil. Ale zjistím hodnoty. Přesněji zjistím teplotní hodnoty a začnu zalévat vodou s upraveným ph. Ale jsem toho názoru že hlína sama o sobě je kyselá, takže problém s ph bych skoro předem vyloučil.
Kwjetoň
jestli svítíš přes den a nemáš to přímo někde ve vytápěný místnosti tak to dost možná bude tou teplotou..

měl jsem podobnej problém, když jsem měl skříň v garáži - přes noc byla dost zima a taky mi žloutly listy a fialověly stonky..

pak jsem to přesunul do tepla a je po problému ;)

:afro:
massmurder
mno jen bych se chtel pozastavit nad tim cervenym spektrem na efektivni rust :) , chci rozjet 200 w red kvet a 125wblue na rust, do budoucna, tak rad bych videl nejaky poradny vysledky nejprve od tebe :D Muzes mi pls napsat jakou teplotu tam mas s tim jednim vetrackem, zatim cuss a at se dari
sqott
mel by sis udelat do te dozy dwe diry...jedna bude wzduch priwadet a ta druga odwadet....wzd. by se mel stale menit..pokad si chodil na zakladku tak urcite znas slowo FOTOSINTEZA....a wis co pri ni a za jakych okkolnosti probyha......a tu teplotu si dej do optimalu.....byla by skoda kiticek.....
expert
to sqott: díry na přívod vzduchu jsou ve spodním barelu po celém obvodu, tam se přivádí vzduch. Jde to vidět v prvním příspěvku ;-)
sqott
tak to sry ale ty dirky o prumeru 10mm na prwni pohled fakt widet nejsou.....dybys nenapsal ze tam so tak wo nich ni newim...a ten wetracek ze zdroje je whodnej mozna tak na ofukowani kiti ne na chlazeni ci wymenu wzd. ...sezen si neco wetsiho....poka to udrzi optimal teplotu tak jako bych nic nenapsal....ale na tu wymenu je to slaby...
expert
zdrawím po delší odmlce

kytky žádné velké změny, takto vypadají po necelém měsíci růstu.
expert
hoj,,,,kontroloval jsem teplotu: neklesá pod 20 stupňů. Hnojení moc neřeším, vždyť hlína sama o sobě obsahuje živiny.
kavalera
obsahuje, ale taktiez ich velmi rychlo spotrebuju. Skus dat nejake bio hnojivo a uvidis rozdiel.
expert
to .I. myslím že monstrozní to moc nebude, protože už je to přeplé na květ a nic mo to nejede. S tím lavorem si se trefil přesně, je v něm tak cca 8 litrů hlíny. Dám na tvou radu začnu zalévat s hnojivem na květ, dám Ec 1,3 ať to šupe!

Příští kolo vykutím bubler, o ten se člověk nemusí tak moc starat a vysledek bývá krásnější!
expert
důvod přepnutí: rostlo to měsíc na víc není čas!!!!! :o))
expert
kam? ke sklizni,,,zjistil jsem že nemám rád hlínu, zkusím kura bublera nabudůce
Svahadji
škoda.. taky mě zajímalo, co dokáže úsporka...
UdL
Už jsem to dával v indoor pěstování, ale třeba to někomu uniklo:

http://www.cannaweed.com/forum/suje...t-ampoules.html

Úsporkovej francouzskej thread, hodně inspirativní! :punk:
expert
kytky přibližně v polovině kwětu. začal jsem trochu přihnojovat. A řekl bych, že to pomáhá!
Macek001
expert: myslim, ze zvladnuti hliny je jednoduzsi, nez bubler. Fialove stonky to je bud zima (kytka neprijima fosfor v dusledku chladu), nebo nedostatek fosforu. Vzhledem k tomu, ze jsi ze startu hnojeni neresil to muze byt tim.
BOLD
suhlasim s Macek001 a experte podla mna si moc podcenil tu hlinu ked som zacal pestit ties som kupil nejaku klasiku za par korun ale zistil som a vela ludi ti potvrdi ze je dobre tam aspon pridat ten perlit za 30 kacek alebo nejakej ten pisecek a dobre by si spravil kebyze tam das aj kokosove vlakno ja som snim hrozne spokojny nemozem vynaxvalit...ako pozeram na tie fota ta hlina mi pripada jako bud moc premocena alebo ulpny blato nexcem ti to ale ohovarat je to tvoj grow ale myslim ze ten perlit by tomu moc pomohol korienky by mali viacej vzduxu a lepsie by to rastlo...a takties si myslim ze moc skoro si to prepol mohol si to nexat viacej prerast pockat nez sa to spameta bolo by to ako pise eso rimmer podarene takto no neviem uvidime a menej by som zalieval byt tebou niekedy menej je lepsie ako vela ;) tak nech sa dary a dotiahnes to dokonca maj sa budem to sledovat ako pokracujes nadalej...cawsa
UdL
Hlína je mnohem těžší než hydro!!! U hydra něco posereš, fik, vyměníš roztok a je to... ;) U hlíny to tak snadný není, nehledě na spousty zvířátek a plísní, dále je tu pak možnost přelití. Tohle všechno u hydra odpadá, navíc hydro je rychlejší v růstový fázi atd atd atd. :D

Zase na druhou stranu někdo vyloženě preferuje chuť konopí pěstovanýho v hlíně, tak proč ne. :)

Na těch fotkách se mi to zdá přelitý, vsadil bych se, že u dna pěstební nádoby bude bahínko! Proto ty kytky vypadaj, jak vypadaj. ;) Dával jsi na dno vrstvu keramzitu jako drenáž? :)
expert
Přelité to vypadá, protože fotky jsou pořízeny pár sekund po zalití. Na dně lavoru jsou kuličky keramzitu.

Souhlasím s tím, že hydro je snadnější. Tedy v případě že máš k dyspozici PH a EC metr. Pak jenom chemky navalíš do vody, upravíš a jedeš.
expert
máme tu další fotečky. Do konce zbývají ještě nějaké dny ale zdá se mi že už to pěkně hnědne. Konec dle mých zápisků by měl být první týden v únoru.
expert
ahoj ahoj,
tak jsou tady fotky z posledních chvílí květu.

Je to už i usušené a zvážené. Celkový výnos byl 63g.
expert
ahoj ahoj,
pár posledních foteček před kosením.

Něco i z doby kosení.

Dohromady toho bylo 63g.
expert
Zdrawíčko,
máme tady druhé kolo. Tentokrát místo hlíny nastoupil bubler a je i více kytiček.
Bubler je z 10 litrového lavoru, stejného v jakém byly kytky v hlíně. Vzduchování: dvouvývodový motorek na plný výkon. Z vrchu položená plastová deska.
Mřížka na proplétání je pouze položená na plastové desce. Oproti hlíně, kde byla fixovaná pomocí bambusových hůlek. Doufám, že jakmile kytky trochu povyjedou tak budou mřížku držet ve správné poloze samy.
Chci to nechat pořádné zarůst. Čím větší jungle, tím větší radost. :)




















Zápisník rulezz.

































Klony přichystané k přesazení.
expert
Fotky trochu v jiném pořádí, ale co už! :) :) :)










Upravené košíčky jenž se mi dostaly do ruky.











Rw kostka větší než košíček. Trochu více násilí a kostka je tam!











Na boku lavoru je připnutá látka.











Dolů nalitá voda. Voda vzlíná přes látku a tím dochází ke zvýšení vzdušné vlhkosti.




















Přes ventilátor se dobře nakukuje.
expert
eso: czus ombre, gram na watt - nebudu se bránit :) Udělat 200w bude ale fest fuška! Čím více vody hadr vysaje, tím lépe. Tím bude vyšší vlhkost v barelu - to mají kytišky rády. Hadr nebere vodu z bubleru. Vodu kterou nasává jsem nalil okolo bubleru a dal jsem jí tam 8 litrů. Takže jenom ať pije. Jak dojde, tož dolijeme. No ni!
Zástřihy žádné neplánuji. Jak povyroste tak budu proplétat a proplétat. Snaha z mé strany je o kompletní propletení přes celé pletivo.

díky za karmy!!
Svahadji
Zdar! Chci se tě zeptat, jakým způsobem budeš měnit roztok v lavoru? Pokaždý celý vyndáš, nebo nějak přečerpáš?
expert
To ještě nevím, budu to dělat poprvé až příští týden. Nejspíš vezmu celý lavor vyliju všechnu zbylou vodu. Pak tam naliju předem připravený roztok. Ten je dobré si připravit den nebo dva předem. Vychytají se tak pořádně hodnoty ph a ec.
expert
zdrawím jak cip, tak jsem zase objevil klasický problém. Fialové stonky. Fáral na tím až to vyfáral. Při kontrole roztoku jsem zjistil že je fest studený. A to přímo 13 stupňů!!!!! Což je fakt málo. Nejsem si jist, ale mám za to že ideální teplota je okolo 23 stupňů. Proto ted řeším topítko a pak ho tam hnedle vložím. Kytky po týdynu růstu nic moc přírustek. V hlíně jsem měl pochybnosti s přísunem živin. Bylo tomu tak, protože při teplotě 13 stupňů se živiny nevstřebávaly ideláně. Ec jsem zvednul na 1,2. Koukal jsem na kořínky a taky žádná slává v růstu. Hold teplota patří mezi hlavní veličiny. Fotos dodám přes víkend.
zatím czus
Co?
imho. optimální teplota pro fotosyntézu je 26stC (pro rostlinu může být trošku jiná, dle původního prostředí), pri 15-18stC uz metabolizmus rostliny je hodně pomalej (tudíž i živiny se vstřebávají pomaleji)....přidal bych trošku peroxidu což zvýší tvorbu kořenového systému a rostlina ho musí odbourávat, tak se trošku zvedne i rostlinná aktivita.....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma