Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdá se mi, že to neroste jak má! Kytky mají fijalové stonky což není nic dobrého a jsou poměrně malé. Nezbývá než čekat jak se to bude vyvíjet do budoucna.
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Teplotu ani ph jsem zatím neřešil. Ale zjistím hodnoty. Přesněji zjistím teplotní hodnoty a začnu zalévat vodou s upraveným ph. Ale jsem toho názoru že hlína sama o sobě je kyselá, takže problém s ph bych skoro předem vyloučil.
jestli svítíš přes den a nemáš to přímo někde ve vytápěný místnosti tak to dost možná bude tou teplotou..
měl jsem podobnej problém, když jsem měl skříň v garáži - přes noc byla dost zima a taky mi žloutly listy a fialověly stonky..
pak jsem to přesunul do tepla a je po problému
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
mno jen bych se chtel pozastavit nad tim cervenym spektrem na efektivni rust , chci rozjet 200 w red kvet a 125wblue na rust, do budoucna, tak rad bych videl nejaky poradny vysledky nejprve od tebe Muzes mi pls napsat jakou teplotu tam mas s tim jednim vetrackem, zatim cuss a at se dari
mel by sis udelat do te dozy dwe diry...jedna bude wzduch priwadet a ta druga odwadet....wzd. by se mel stale menit..pokad si chodil na zakladku tak urcite znas slowo FOTOSINTEZA....a wis co pri ni a za jakych okkolnosti probyha......a tu teplotu si dej do optimalu.....byla by skoda kiticek.....
tak to sry ale ty dirky o prumeru 10mm na prwni pohled fakt widet nejsou.....dybys nenapsal ze tam so tak wo nich ni newim...a ten wetracek ze zdroje je whodnej mozna tak na ofukowani kiti ne na chlazeni ci wymenu wzd. ...sezen si neco wetsiho....poka to udrzi optimal teplotu tak jako bych nic nenapsal....ale na tu wymenu je to slaby...
to .I. myslím že monstrozní to moc nebude, protože už je to přeplé na květ a nic mo to nejede. S tím lavorem si se trefil přesně, je v něm tak cca 8 litrů hlíny. Dám na tvou radu začnu zalévat s hnojivem na květ, dám Ec 1,3 ať to šupe!
Příští kolo vykutím bubler, o ten se člověk nemusí tak moc starat a vysledek bývá krásnější!