Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Nejvýnosnější odrůdy ?! - Klikni zde pro originální téma
mno ze sativy bych hodnotil kladne kali mist (serious seeds)
nejvetsi vynos jsem zatim mel na shive
dobrym produktorem je super silver haze od greenhouse seeds coz je krizenec northern lights skunku a haze..zajimava kombinace :sun:
dlouhán
MNHNT mel NLxHaze a ten dava docela dost ale zas ta doba.. ja mel HNL od kozzyho (opacny kros) a chtelo to 11 tydnu. hulo nic extra a cekal jsem to silnejsi, ale to je muj nazor, haze me zatim neoslovil.
kdyz si tak preberu co mi zatim proslo rukama, tak nejvynosnejsi byl jednoznacne Power Plant - rezy od czechglocka. luxusni palice, kvalitni sativa, hodne.. a to vse za 9 tydnu
Těch fakt výnosových odrůd je hodně, akorát na Groweru se zde moc nevyskytují.
Z těch, co by tady kdo mohl mít je vcelku výnosová odrůda Critical Mass (Mr. Nice seeds) alias Big Bud (Greenhouse seeds), sám sem jí nesázel, ale cosik sem o ní četl mno.
dvojka-trojka
Jedna z nejvýnosnějších odrůd, které jsem měl možnost pěstovat z origoš semen byl Original Big Bud Super Skunk od Highqualityseeds.
Tvoří opravdu obrovské "nabobtnalé" šišky a i high bylo celkem good.
Podobný šišky jsem nedávno viděl u kámoše co jede orig. Chronic, bohužel teď nevím seedbanku, ale palice jsou taky XXL;).
23
:smoker:
dlouhan>ta supersilver haze je krizenec haze nl a skunku ja ji verim a taky pujdu do maminy co nejdrive
thc.cwock
vemku se mi nejvice osvedcili nebula a chronic
prso1
Dobrá zkušenost se skunkem v in. ES, SS Pěkný tvrdý palice proti rychlímu období květu...
dlouhán
citace:
Původní příspěvek od deth.
dlouhan>ta supersilver haze je krizenec haze nl a skunku ja ji verim a taky pujdu do maminy co nejdrive


jasne jasne.. ja komentoval pouze hnl se kterym jsem mel tu cest. jako vynos nebyl zly, ale cekal jsem poradnou pecku a vono nic.. prumerne hulo, na ktere si vsak clovek musi sakra pockat.

eso: tu euforii ti musim ukazat, vypada fakt libove.. a nemas ty nahodou 5 semen euforky?
MUZsRANAMI
nazdar to all:

ako uviedol dvojka-trojka Big Bud Super Skunk je dobry na vynos a aj high je kvalitny, ved ako sa kto postara tak ma. a v tejto odrode je potencial.
Tohto roku som ho siel a dost ma prekvapil. neskor bude report.
peace :slizoun:

citace:
Původní příspěvek od dvojka-trojka
Jedna z nejvýnosnějších odrůd, které jsem měl možnost pěstovat z origoš semen byl Original Big Bud Super Skunk od Highqualityseeds.
Tvoří opravdu obrovské "nabobtnalé" šišky a i high bylo celkem good.
Podobný šišky jsem nedávno viděl u kámoše co jede orig. Chronic, bohužel teď nevím seedbanku, ale palice jsou taky XXL;).
23
:smoker:
Svahadji
Power Plant, Durban a noname :) - to byly moje zatim nejvýnosnější genetiky
indicky-konopi
Chronic, Super skunk, Mazar, GWS, SAGE, G13xDIESEL....tak tady z těch modýlku maj všechny opravdu parádní vynos ve srovnání s kvalitou....
toho medicine mana se měl možnost pěstovat a s tim vynosem až zas taková spokojenost nebyla...byl to sice kříž s Deep Chunkem, ale přesto se brutalně větví a na SCROG je asi jedna z nevhodnejších odrůd, voní jak nějaka tuti kurva fruti žvejkačka;), má ke konci pěkně do oranžova zbarvené šišky (fakt nevýdané:p::)) a celkem to i skuřuje:vampire: jinak u týhle odrůdy to vidim spiš na venek...;)
Ono
Durban Poison vie obdarovať naozaj pekným výnosom.:)
MangoMan
Jo Durban Poison má vcelku dobrý výnos rovnocený s kvalitou,ale mile mě překvapil Jack Herer outdoor,kterej má hodně velkej výnos,pokud je dán ven už jako řízek,hlavně dorůstá celkem velkých rozměrů když je hozen ven brzo,ale jde z něj strašnej skunkovej smrad na dálku,takže bacha na to.Kámoš ho vypěstil vysokej 2,5 metru z řízku,a nemohl si ho vynachválit chutí,stavem a výnosem kterej byl přes půl kila sušenýho na 1 rostlinu a kytky měl 2,ještě ted z něj hulí:D
Ještě mě zaujal výnos u odrůdy Spontanica,kde producent uvádí kolem 1000g na 1 rostlině suchého materiálu,samozřejmě tomu moc nevěřim,protože je to spíš reklama:)Jinak nějaký infoo o týdle odrůdě je v treadu Encyklopedie modelů.
jojo durbanek je ready, ja cosem mel tak nejvetsi sisky mi delala nebula[paradise] a shiva[nirvana]
mc2
nlx-od OGA,
big budXsuper skunk-od HQ seeds,
chronic-od serrious seeds,
malawi gold-od african seeds-vynosy nejsou velky,ale jsou MONSTRÓZNÍ !!!
Euforia
Pro mě je to PowerPlant, protože jí mam doma.

Chtěl bych jenom podotknout, že ne vždycky se vyplácí kupovat ty nejpotentnější odrůdy. Ty sou často šlechtěný vyloženě na výnos, ale obsah účinných látek zaostává. Tzn. budete toho mít hodně ale budete toho muset taky víc zhulovat. Jsou to (a seedbanky to ve svých letácích často uvádí) komerční odrůdy.
Chronic - je toho fakt hodně :D:mutant:
eso: Nlx nabízí growshop alien na http://www.growshopalien.com/onlineshop/, sekce Alien za 11,50 Euro. Nějaký info na groweru tady: http://grower.cz/forum/showthread....0&highlight=nlx Grow report je tady: http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=17559

Foto z www.growshopalien.com ,odrůda NLX
Young.Buck
Nejlepši zkušnosti mam s Durbanem!Pěkne tvrde šišky,velky vynos:D
Method
Ja som skusal Hashberry a tiez to bolo v pohode hulenicko so super chutou a este lepsim vyzorom.....Super outdoor
JAHmaican
Tomina a 2-3: Proč to nenapíšete radši sem do nejlepších odrůd? ;)
Jinak nějvětší výnos sem měl zatím z jednoho nounejma :D:jumper:
letnak
outdoor mi nejvic nesl Early Skunk, super tvrde a kompaktní palice s ovocnou vůní i chutí a in jsem na výnos byl nejvic spokojen s Skunkem 1
hanzek
Co jack herrer skousel jsem ho dvakrat a supr jak vynos tak sila
Ono
OT:

Dovolím si predniesť návrh, aby tu groweri okrem najvýnosnejšieho modelu napísali aj to, či ho pestovali indoor alebo outdoor, prípadne greenhouse. U niektorých sa to nedá zistiť z podpisov... Myslím si, že by to malo vyššiu informačnú hodnotu.:)
Leming
vedeli by ste mi nekdo splasit nake good semena nejako by sme sa dohodli piste na @----------------SKAlenytip@azet.sk

ppls neco goood.
DannyBoy
špatně položená otázka . A moc nechápu jak se k tomu může někdo vyjádřit . Nejvýnosnější odrůda může být u někoho ta která byla naopak u jiného growera nejslabší. Moc záleží na zkušenostech a možnostech.


Obecně to vyhrají Sativky nebo hybridy.
citace:
Původní příspěvek od ....+_-....
špatně položená otázka . A moc nechápu jak se k tomu může někdo vyjádřit . Nejvýnosnější odrůda může být u někoho ta která byla naopak u jiného growera nejslabší. Moc záleží na zkušenostech a možnostech.


Obecně to vyhrají Sativky nebo hybridy.


mmm, neřekl bych, že špatně položená otázka - prostě jsou genetiky, který dávaj a pak jsou genetiky, který dávaj míň, ale účinkem víc (např. Soma si jede tenhle štýlek). Třeba od zrovna od Somy jsou geneticky poladěný modely tak, že nedáš víc jak 15g na kytku, ani kdybys byl sebelepší grower...
DannyBoy
Rappa : To snad nemyslíš vážně co jsi teď řekl. ? Rozhodně vím o min. 2 modelech (od SOMY) , které když tady postavím pod 1000W HPSku tak tam bude min. 2 násobek tvých 15g. Já naopak tvrdím že výnos mají dobrý, ale kvalitu ve sračkách .


btw: Ty máš ze Somou vlastní zkušenost ? Konkrétně o Somě jsou diskuze na www.weedfarmer.com

čest
DannyBoy
Já sám sem nepěstil SOMU jen jsem mě možnost sledovat 2 growy na níže uvedeném serveru a opravdu tam byl výnos okolo 65g na kytce.

Takže buď kecají groweři z UK nebo z čech. V podstatě je mi to jedno tuhle banku beru jako jedno velké něštěstí .

Na pořádnou genetiku jedině Subcool nebo DJ Short.
Ganjaholickz
z mejch osobnich zkusenosti byl nejvynosnejsi asi chronic od serius s , mozna sme meli i neco vynosnejsiho ale nesrovnatelnyho silou. chronic me prisel jako ideal pac je silnej a pritom dava hodne g. jinak i Critical mass sem videl mocnej vynos(pod lampou) az sem valil oci ....
ad subcool taky se me jeho crossy libili ale posledni dobou zacina bejt docela propiranej na par forech ..... nevim co je na tom pravdy a nevim zatim zadny detaily ale hodne lidi posl. cca dva mesice jeho seeds zavrhovalo a zacinaj ho prejmenovavat na subfool ...... az zjistim nejaky detaily urcite se ozvu
rappa, dannboy > to s tym vynosom ste mysleli ako vtip ? ked niekto udava vynos v knihe, alebo na stranke, zvacsa pise za akych podmienok. takze ak niekde citam, ze kvetina ma vynos 20g na gal kvetinac soil, tak je jasne ze za zmenenych podmienok - kvetinac 5 gal a viac svetla, bush strih a pod. bude mat vynos niekolkonasobne vacsi ...

vynosy soma seeds su porovnatelne s vynosmi strainov ostatnych slusnych seedbank.

vyrok `nedáš víc jak 15g na kytku, ani kdybys byl sebelepší grower...` je absolutny nezmysel - takze to beriem ako vtip :D (to snad ani pri rovnikovej sative :D))

on topic - ja mam vynikajuce skusenosti s power plantom od dutch passion, rozne variety skunkov (ked sa urobi dobra selekcia) , pokial ma suche prostredie na kvet, a klasika chronic od ss.

zdravim
Mno, vtip byl v tom, že jsem uvedený příklad myslel jako sog v dripu při minimální vegetaci v porovnání s ostatníma modelama. Měl jsem lavender, kde jsem dal na kytce průměrně okolo 12-15g, další kolo jsem jel superskunk, veget stejnej a kytizz měli okolo 25-30g na kytku (na truhlík 4). Takže asi tak.
jj rappa ma pravdu je jasny ze kdyz zasadis chronika ven v dubnu muze dat i kilo ale jde o to vymackat ze svyho setupu co nejvic..a nektere odrudy delaj bud mikrofony jak krava nektere jsou zase mensi tvrdsi ..a tak dale...a o tom je tenhle thread
docela velky salamy delala delta9 od DP btw :D
opicca
nevite jak je na tom orange bud s vynosem? spokojenost nebo spis propadak ?
Bush-style
Těžko říct takhle z hlavy....... :)
citace:
Původní příspěvek od opicca
nevite jak je na tom orange bud s vynosem? spokojenost nebo spis propadak ?


Cafko nechcem :rejp: ale ja si mysli ze ked mas nejaku genetiku, tak mozes mat z kazdej jednej pekny vynos, ale to zalezi ake jej das podmienky a ako sa budes o nu starat. A ja osobne som s Califoriou orange budom velmi spokojny posledne dva roky. Vyno s je v celku dobra le mne ucarova jej vyzor a chut a high :D :rasta:
papaja.3
Zdarec,také by mě zajímalo jak je na tom Orange Bud,pokud s ním má někdo zkušenosti v Indoor,vyjádřete se,díky.
papaja.3
Orange Bud ® Indoor

100%-ní skunk, rostoucí silnými palicemi s oranžovými pestíky. Velmi oceňovaná odrůda.

THC = 16.5%, CBD 0.3%
Doba kvetení: 8 týdnů
Cena: 65 NLG


[Edited by OK on 10-06-2001 at 02:22 PM]
To se mi zatím podařilo najít.
ak25
ČUS MATE NĚKDO SKUŠENOSTI SE SATORI
stulOo
Ja som mal najvacsi vynos zatial z papayexHazu od golgothu (dik:)
vrrn
Ja mela nejlepsi zkusenost co se tyce vynosu s - poporade - Thaitanic, The Pure od Flying Dutchena, Heavy Duty Fruity od THSeeds, C4 od Chimera seeds a NLX od Alien Seeds.
Kdybych se mela rozhodnout co poridit na velky vynos, rozhodla bych se urcite pro Critical mass od Mr.Nice (semena jsou bohuzel neustale tezko dostupna..) nebo Chronic od Serious Seeds.
zimmfi
ktera stěchto odrud je nejvíhodnější??
-Passion #1
-Hollands Hope
-voodoo
-Shaman
-Durban Poison
za 14dní jedu do rakouska, jen tak se tam nedostanu a furt nevim co zvolit na přiští out???
palinoch
skor ako na vynos by som siel do kvality
Ono
zimmfi:
Ak najvýhodnejší v tomto prípade znamená najvýnosnejší, tak Durban Poison.;)
farda
takova HH bude minimalne stejne dobra jako DP :bandit: :)
grubba
zimmfi:
Holland Hope - celkem výnosnej a hodí se pro zdejší podnebí
Ak chces na Kvalitu tak by sem na tvym miste volil Kholu , kteru v tvym zoznamu ani nevidim :eek: na starankach sice pisou ze ma jen cca 7,5 % ale snou mam najlepsi vysledky spomedzi Passion n.1, Durban poison, Hollands hope, shaman :-))))
kouba
dobrý výnos mají většinou ruzní křiženci ... z orig co vím tak medicine man , herijuana , DP ..
zfiře
ice ice baby.......info........
Pestovatel
Ja osobne som mal najvetcsi Vynos S Durban Poisona :) Konkretne to bol Out 2008 :) Skusim Pohladat foto :) Ale tiez by ma zaujimala velmy vynosna odroda pre IN. Teraz sa chystam na Svoj Prvy MicroGrow , A Chcel by som mat dobre postarane o zimu :)
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=36788 co tohle? bohužel jen na indoor
Parapa
Máte někdo skušenost s The Ultimate ??
Vypadá zajímavě!
http://www.dutchpassion.nl/index.ph...etail=80&grow=1
Sirus
Nenapadlo mně, kam to dát a tak to hodim sem. Doufám, že to nevadí.

http://www.ueb.cas.cz/cs/content/ob...na-vyssi-vynosy
citace:
Původní příspěvek od Sirus
Nenapadlo mně, kam to dát a tak to hodim sem. Doufám, že to nevadí.

http://www.ueb.cas.cz/cs/content/ob...na-vyssi-vynosy


mě to nevadí :D ale příště bych to šoupl jinam to dá rozum .)
drucski
Super skunk!Jednoznacne.
onyxxxxx
Zdravím, ideál pro mne a mé blízké jednoznačně AK-48. Jel jsem ho přes dva roky síla a výnos brutální... :-)
františekzeleny
hoj,jen pro pobaveni se podivejte na storm trooper s vynosem 1800g/m2 a 45,4% thc
http://www.canadianhempco.com/index...roducts_id=1292
nebo Infinite Bliss s 2000g/m2 a 49%thc
http://www.canadianhempco.com/index...roducts_id=1286
Ale ne,ze si je nekdo objednate,je to podraz prvni kategorie.


A abych nebyl zas tak uplne od veci,tak nejvynosnejsi odrudy podle me:
green giant,ak47,big bud,dynamite,the hog,lui,heavy duty fruity,c99,chronic,critical mass,medicine man,ak99,pog,arctic sun,donk,magic bud,the pure,ssh,double dutch,white russian,swt3
Ale samozrejme vzdycky zalezi na fenu;)

foto c 1.green giant
c 2.ak99

edit-prilozene foto je prevzato z icmagu
krast
49%thc :-d to už nemůže být myšleno ani jako vtip....
coupac
Ou nasekany palky!! NYCd jsem myslel že je nejvýnosnější než jsem viděl tohle
frantiskuzeleny jedes ze semen nebo se daji v čr sehnat i řezy těchto pokladu??
Machoman
citace:
Původní příspěvek od coupac
Ou nasekany palky!! NYCd jsem myslel že je nejvýnosnější než jsem viděl tohle
frantiskuzeleny jedes ze semen nebo se daji v čr sehnat i řezy těchto pokladu??


Přečti si ten příspevek pořádne:D
coupac
no nechte bejt, zas taková volovina to nebude
dost se o tom mluví a hodně lidí se schodne že to neni nemožný, tech 49% je třeba přehnany ale takovejch 35% .....
já sem četl že přehnaně vzato pokud má kytka víc jak 25% thc tak je sama pro sebe toxická. navíc oficiální měření u nejsilnější (co se %thc týče) odrůdy herihuany naměřili něco málo přes 25% .... a neni to nic hezkýho :D
Dev1lagain
Nechci bejt řiťopich,ale mam za to,že legendární matka G13 měla 35,4% THC .A to byla nejpotentnější genetika jaká kdy existovala. Pokud neni celý jenom výmysl.Ale 25% mi přijde jako velmi nízká hranice...To se podle mě překonat dá :) Ale je to jen můj názor . ceest
r-man
citace:
Původní příspěvek od RespectFlowers


mě to nevadí :D ale příště bych to šoupl jinam to dá rozum .)


No tak ja jsem to zkusil poresit, cekam nejakou odpoved :-)

Dobrý den,



výzkum pokračuje, váš dotaz jsem přeposlal Dr. Spíchalovi, který se tímto projektem zabývá. Myslím, že v této fázi výzkumu vzorky neposkytují, ale uvidíte, co vám odpoví.



S pozdravem,



Mgr. Jan Kolář, Ph.D.

propagace a popularizace vědy

Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i.

Rozvojová 263, 165 02 Praha 6

e-mail: kolar@ueb.cas.cz

tel.: 225 106 414, 608 557 328

web: www.ueb.cas.cz

Twitter: UEBavcr

Facebook: facebook.com/UEBavcr



-----Original Message-----
From: R-Man [mailto:R-Man@seznam.cz]
Sent: Tuesday, September 21, 2010 3:11 PM
To: Kolar Jan UEB
Subject: Zadost o vzorek



Dobry den,



narazil sjem na webu na Vas clanek http://www.ueb.cas.cz/cs/content/ob...na-vyssi-vynosy . Rad bych se zeptal jak vyzkum pokracuje, zdali se vyviji spravnym smerem.



Dalsi moje otazka je mozna trosku netradicni, ale neda mi to a zeptam se: Lze nejakym zpusobem ziskat vzorek roztoku k postriku? Co pro to musim udelat? Jake podminky mam splnit, abych mohl roztok zkusit pouzit (bezpecnost zachazeni...)?



Dekuji mnohokrat za odpovedi



R-Man
zajonc
u me jako nejlepsi zatim big bud... viz: http://grower.cz/forum/showthread.p...8367#post598367

a potom Super Silver Haze... 2 male kyticky... a kolik toho bylooooo

http://grower.cz/forum/showthread.p...6063#post916063
jamall
citace:
Původní příspěvek od Host
mno ze sativy bych hodnotil kladne kali mist (serious seeds)
nejvetsi vynos jsem zatim mel na shive
dobrym produktorem je super silver haze od greenhouse seeds coz je krizenec northern lights skunku a haze..zajimava kombinace :sun:


jj souhlaim mel sem SSH od greenhouse a na kytce jsem udelal 70 g jen jedna velka siska(proste nadhera) a pouzival sem 250 cfl.
citace:
Původní příspěvek od r-man


No tak ja jsem to zkusil poresit, cekam nejakou odpoved :-)

Dobrý den,



výzkum pokračuje, váš dotaz jsem přeposlal Dr. Spíchalovi, který se tímto projektem zabývá. Myslím, že v této fázi výzkumu vzorky neposkytují, ale uvidíte, co vám odpoví.



S pozdravem,



Mgr. Jan Kolář, Ph.D.

propagace a popularizace vědy

Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i.

Rozvojová 263, 165 02 Praha 6

e-mail: kolar@ueb.cas.cz

tel.: 225 106 414, 608 557 328

web: www.ueb.cas.cz

Twitter: UEBavcr

Facebook: facebook.com/UEBavcr



-----Original Message-----
From: R-Man [mailto:R-Man@seznam.cz]
Sent: Tuesday, September 21, 2010 3:11 PM
To: Kolar Jan UEB
Subject: Zadost o vzorek



Dobry den,



narazil sjem na webu na Vas clanek http://www.ueb.cas.cz/cs/content/ob...na-vyssi-vynosy . Rad bych se zeptal jak vyzkum pokracuje, zdali se vyviji spravnym smerem.



Dalsi moje otazka je mozna trosku netradicni, ale neda mi to a zeptam se: Lze nejakym zpusobem ziskat vzorek roztoku k postriku? Co pro to musim udelat? Jake podminky mam splnit, abych mohl roztok zkusit pouzit (bezpecnost zachazeni...)?



Dekuji mnohokrat za odpovedi



R-Man


:super:
pokračování - odpověděli?
Zdenda89
Trochu bych to tady oživil a pozeptal se, nějaký model, který je velmi výnosný...samozrejme vím, že to je například Chronik, Heavy duty fruty, Supersilverhaze,critical mass, critical +a tak podobně...ale zajímá mě spíš něco, co není tak známe....

Děkuji za odpovědi;-)
Moriss
Tak u me zatim vede jednoznacne Mountain jam!
HighFly
citace:
Původní příspěvek od Zdenda89
Trochu bych to tady oživil a pozeptal se, nějaký model, který je velmi výnosný...samozrejme vím, že to je například Chronik, Heavy duty fruty, Supersilverhaze,critical mass, critical +a tak podobně...ale zajímá mě spíš něco, co není tak známe....

Děkuji za odpovědi;-)


Zdar,
viem o par vynosovych odrudach, s kterymi sem mel osobni skusenost.

Casey Jones
ChemDogD/C99 (BigBud pheno)
Jack O Nesia
Zdenda89
mohl bys k tomu napsat pls i seedbanku popripadne doplnit tvyma fotkama?

Dik za odpoved
HighFly
citace:
Původní příspěvek od Zdenda89
mohl bys k tomu napsat pls i seedbanku popripadne doplnit tvyma fotkama?

Dik za odpoved


Zdar

ChemDogD/C99 (H3adSeeds)
http://grower.cz/forum/showthread....450#post1079450

Jack O Nesia (Karma Genetics)
http://grower.cz/forum/showthread....524#post1079524

Casey Jones (H3adSeeds)
http://grower.cz/forum/showthread....108#post1079108

ale tohle jsou tri odrudy s nekolik stovek, ktere maji perfektni vynos. Bude vela odrud, v kterych najdes super vynosni kytku, kdyz udelas selekci. To je uz pak ale i o stesti z urcity casti.
kralo7
Zdravim vsechny, mel bych na vas dotaz, vybiram si modely na pristi rok a chtel bych od vas radu. Mam nejakou predstvu a rad bych od vas slysel treba tri tipy modelu.
Outdoor odruda s velkym vynosem a dokvetem konec zari, max tyden az dva v rijnu.
Ztaim jsem nasel na netu lemon skunk, lemon thai kush a critical+. Diky vsem za nazory a budu rad, kdyz jich tady bude co nejvic
AliBabak
Muzu potvrdit big bug...urcite g na w v hline :)
kralo7
Alibabak: cau a kdy to tak dozrava v cr?
Betto Sulliven
Muzu potvrdit big bug...urcite g na w v hline


Taky jsem byl vynosne spokojenej s big bug a critical mass.... zato amnesia kush trafka fajn ale výnos pokulhava.
kralo7
Ja mel white rhino a to bylo super, ale pozde dozraval, konec rijna, jak je to teda s tim big budem? Kdy to dojizdi?
Sir_Major
Já měl předloni venku special kush od royalqueenseeds. Sklízel jsem na konci září a výnos byl opravdu obrovský. Kytky přes dva metry, jako vánoční stromy. Solidní zmašťovadlo...
Reggaemanista
Nevím, jestli tady už padl název modelu, který chci pěstovat pristi rok outdoor, pokud nebude Dr. Grinspoon, a je to sice Industrial Plant od Dinafem seeds - ten ma byt doopravdy výnosný...
DrGrinspoon
citace:
Původní příspěvek od Reggaemanista
Nevím, jestli tady už padl název modelu, který chci pěstovat pristi rok outdoor, pokud nebude Dr. Grinspoon, a je to sice Industrial Plant od Dinafem seeds - ten ma byt doopravdy výnosný...


DrGrinspoon ti v našich končinách pomaly nezačne kvitnúť a budeš ho musieť kosiť, lebo vonka bude prvý sneh :D ak ho chceš pestovať ako outdoor tak sa presťahuj niekde do Afriky
Reggaemanista
DrGrinspoon : Ještě to promyslim a kdyztak vezmu raději na jistotu ten Industrial Plant od Dinafem seeds nebo Ultra Skunk od Dutch Passion...
jasse
citace:
Původní příspěvek od DrGrinspoon


DrGrinspoon ti v našich končinách pomaly nezačne kvitnúť a budeš ho musieť kosiť, lebo vonka bude prvý sneh :D ak ho chceš pestovať ako outdoor tak sa presťahuj niekde do Afriky


Light deprivation ;o)
crazyben
No afrika nutná neni, ale aspoň jih španělska by to chtělo. Tyhle čistý sativy minimálně do půlky listopadu (ideálně až do konce) chtěj nechat a to už u nás moc nejde ikdyž je podzim jinak pěknej.

leda tak zatmívačka
DrGrinspoon
Istú dobu dozadu som bol na Zanzibare v Afrike a kúpil som si tam kurivo v ktorom som našiel množstvo semien. Dávnejšie som časť
Z nich zasadil a jednu vybranú rastlinu som nechal kvitnúť - teraz je na kvete tak 10 týždňov, minimálne 1 ak nie dva jej ostáva. Je to čistý landrace sativa, neskutočná citrusová vôňa, stačí jemný dotyk a prsty máte ako by ste ich ponorili do lepidla a v živote som nie že vypestoval ale ani nevidel väčšie palice :D

//objednal som z US The Station vtedy ešte od OceanGrownSeeds a vraj by to mal byť tiež strain ktorý má slušné palice tak sa snáď v roku 2023 k nemu dostanem.
Reggaemanista
Na officiálních strankach Mr. Nice pisou u Neville's Haze, ktery je na tom podobne jako Dr. Grinspoon s delkou kvetu, ne-li ma dobu kvetu jeste delsi nez Dr. Grinspoon, v odstavci Flowering period, citace ze stránek Mr. Nice - mrnice.nl :
citace:
The north hemisphere will be difficult for this plant only southern Europe like Italy, Spain, Portugal would allow this plant to finish by December.

tzn. v češtině ---> Severní hemisféra (kde se nachazi CR) bude náročnější pro (dokvet) rostliny, pouze jižní Evropa jako Itálie, Španělsko, Portugalsko umožní rostlině dokvest / dozrát v Prosinci ! No už je to dlouho co o tomto textu vim, i presto jsem chtěl Dr. Grinspoon-a outdoor zkusit, ale premyslim ze raději půjdu tedy na jistotu v sezone 2019 a zvolim raději jak jsem již psal výše Industrial Plant - Dinafem seeds (Afghan x Thai) nebo Ultra Skunk od Dutch Passion (selekce nejlepších Hollandských a Švýcarských Skunku)...R.

P.S. Kdysi jsem koupil za 150,- palici Neville's Haze a říkal, ze je to z Prahy, zajisté ze Podlampa, no a byl to vazne jeden z nejlepsich modelu co jsem kdy kouřil...neskutečné trippy model, odlet jinam, kvalita, ta mystika v Neville's Haze určité je, jestli víte, jak to myslim...kvalitou bych to mohl zhodnotit podobné jako vesmirne-hvezdna Nebula od Paradise seeds, kterou jsem kouřil taky, shodou okolnosti jsem ji mel od stejneho člověka, který mi zprostředkoval i ten Neville's Haze...
Maxeaux
Pan jasse naznacil cestu. Tusim niekto tu aj vypestoval Nev.haze vonku na zahrade, kosil niekedy v srpnu. Takze ak je moznost zatmivat, vyber odrody je takmer bez hranic
Reggaemanista
Našel jsem to, člen bubik a jeho thread Nevilles Haze, pise ze sklízel, jak už byly pod snehem , ale neuvedl, od které to ma seedbanky, nedocetl jsem se to nikde v threadu...Osobně nemám možnost zatmivat, pěstují Guerrilla stylem v lese (smrkovo-brizovem, ale převažují smrky), takže je to pro me utopie v lese pěstovat Neville's Haze nebo Dr. Grinspoon-a, zatmivat tam není realne...leda ze bych sklidil nedozrale, nasnezi pravděpodobně dříve, nez stihnou dozrat...R.
centurion
proč tě vlastně napadly zrovna tyhle odrůdy? vždyť je toho plno jinýho, co dojíždí hravě koncem září začátkem října
Reggaemanista
citace:
Původní příspěvek od centurion
proč tě vlastně napadly zrovna tyhle odrůdy? vždyť je toho plno jinýho, co dojíždí hravě koncem září začátkem října

Vim, Dr. Grinspoon je unikátní Heirloom Genetics čistá Sativa, líbí se mi na pohled jeho mini sistinky, raději sklidim méne a na kvalitu, coz u Doktora plati doslova, než hodne méně kvalitniho...Neville's Haze od Mr. Nice seedbank denifuju jedním slovem a to jak jsem již psal, je mysticky...A je celkem docela drahy, na semena-marihuany.cz stoji 18ks regular/nefeminizovanych seminek 2732,- , doprava zdarma, tady link, pokud si ho chcete objednat...:)
Objednavam obvykle z 5semen.cz, jejich nabídku seedbanek a modelu už mám prostudovanou vazné dobře :), nejpravdepodobnejsi model na outdoor 2019, který odtama objednám, je již zmiňovaný Industrial Plant od Dinafem Seeds nebo Ultra Skunk od Dutch Passion, jsou tam i jiné dobré modely které by stalo za to pěstovat jak pises, ale tyto 2 strainy jsou z tech vsech modelu ktere tam jsou nejvážnější kandidáti, kdyz nemůžu pěstovat Dr. Grinspoon-a z Barney's Farm či snad Neville's Haze od Mr. Nice seedbank...R.
Maxeaux
Este mozes dat sancu auto verzii NH od World of Seeds
Reggaemanista
citace:
Původní příspěvek od Maxeaux
Este mozes dat sancu auto verzii NH od World of Seeds

Diky za tip, ale nechci automaty, ale fotoperiodicke odrůdy...

Jinak jsem zapomněl napsat, ze Dr. Grinspoon i Neville's Haze jsou Oldschool-ove genetiky...
indician
Ultra Skunk od Dutch Passion bude u nás tak konec října. Jestli jsi z Pálavy, tak bych to zkusil, jinak hledej spíš něco rychlejšího... Na out si vybíráš hodně pozdní věci...
Jak ti už psali na na dr.gspo venku rovnou zapomeň. Tyhle geny chtějí teplo a hodně dní. Jedině zatmívaný skleník.
Reggaemanista
Ještě když na 5semen.cz nebyl Ultra Skunk skladem, jsem jim napsal e-mail, kdy-ze bude skladem a oni mi odpovedeli, ze do konce týdne (už ho maji, pokud chcete objednat - zde), ALE -!- ještě k tomu mi připsali info, citují z e-mailu :
citace:
Dutch Passion chce tuto odrůdu vyřadit z nabídky do konce tohoto roku.

No a to byl mail ze dne 23.7.2018, takže je možné, ze pristi rok na jaře bude již vyprodaný...a zařadí ho mezi -Discontinued- modely (kouknete na officiální stránky Dutch Passion zde, sekci feminized seeds a na posledních stránkách jsou "vyřazené" Discontinued modely) jako např. jsem od nich pěstoval roku 2011 Af SnowStorm #2 a fotoperiodu Mekong High, přičemž oba tyto modely jsou již Discontinued tzn. již nemají tyto 2 strainy v nabídce, a zřejmé k nim ještě pribyde ten Ultra Skunk, podle toho, co mi z 5semen.cz napsali, takže asi poslední šance ho objednat a zkusit (vy)pestovat v outdooru 2019...:leaf:
centurion
jestli chces cistou sativu na ven, tak ti muzu doporucit orange bud od DP. stara dobra klasika ktera nezklame, kvalita dobra, odolnost taky, vynos taky a pulce rijna jsou hotovy i pomalejsi phena, jinak konec zari kosa.
crazyben
orange bud je sativa dominantni hybrid
centurion
ted na to taky cumim. pravdou je, ze jeste pred par lety jsem to kupoval jako 100% sativu, takze bud zmenily generiku, nebo to proste jen prepsaly kvuli zjesnoduseni vyhledavacich filtru. u durbana momentalne taky pisou sativa dominant i kdyz je to 100% sativa. mazar je zase 100% indica a pisou indica dominant.
Reggaemanista
Orange Bud je 100% Skunk jsem četl na stránkách Durch Passion. :leaf:
crazyben
jj durban souhlas a s mazarem máš asi taky pravdu ikdyž to si nejsem jistej.

ale u orange mam pocit že udávaly indica/sativa s převahou sativy (myslim že i nějaký procenta u popisu jeden čas byly :D).
Reggaemanista
90% Sativa - 10% Indica pisou na 5semen.cz
centurion
tak tedka fakt nevim. jestli ti zalezi na 100% cistote, tak to vi asi jen oni, kde je zakopanej pes. 90% je ale porad dobry :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma