Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Zasazené semínka nevyrostly??? - Klikni zde pro originální téma
grosancho
Zasadil jsem do substrátu 3 semínka. Každé bylo jiné odrudy, tuším fialka, hindu kush a skunk. Zasadil jsem je asi 1cm do hlíny špičkou nahoru a normálně pod zářivkou zalíval asi týden. Pořád nic neroste. Je to normální? Není lepší semínka nejdříve naklíčit, aby měli klíčky 1cm a pak do substrátu?:angel:
Zkus na ně ZLEHKA kouknout. Jestli se nic neděje, tak je vyndej, dej na hoďku do VLAŽNÉ vody. Potom dej do hrnku na dno 5 vrstev toaleťáku, navlhčit, na ně semínka a přikrýt zase vrstvou toaleťáku. Hrnek dej na větrání monitoru nebo někam do tepla (28-32 C). Semínka by měly být ve tmě.

Já jednoznačně nakličuju, až má semínko 1-1,5cm, dám do substrátu, tak aby semínko lehce koukalo ven. Pak na něj přihrnuju substrát.

Není to nic těžkýho. Hodně zdaru.
grosancho
jj to je pravda no, já jsem před tím taky zkoušel klíčit, měl jsem parádní klíčky asi 1,5 cm a zasadil jsem je do země. Asi ze 4 semínek vyrostlo jenom jedno, ostatní klíčky znihly protože jsem to pravděpodobně přelil. Zkusím to nejdřív hodit do té vody a pak do země, ale vyzkouším obě metody.
jozef
ja mel podobny problem ale ted mam rizky a je to ok
Co?
můžeš zkusit něco z toho
Joint-SR
Nevim ci ste uz vyriesili problem ale tak mne raz kamos poradil dat semiacka do nejakej nadoby s vodou poharu alebo takeho niecoho a nechad zaklicit vzdy to fungovalo a teraz ked davam klicit vzdy len priamo do vody ziadna vata toaletny papier ani spongie .... a potom to strcim normalne 0,5-1cm pod zem a vzdy to vyrastie
grosancho
Souhlasím s tebou Joint-SR, je to pravděpodobně nejlepší už jsem to vyzkoušel! ;-)
slunicko
ono dobre je normalne navlhcit hlinu uz tam kde chcy aby mi kytky rostly dat tam semínka a parkrat to prohrabnout rukou tak aby seminka nebyla nahoře a ony vyklíčej....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma