Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Dostali jste někdy pokutu?? - Klikni zde pro originální téma
Everl0st
Zdravíčko,
to co jsem teď napíšu se nestalo mě, ale kámošovi co seděl na opěrátku lavičky..oni vlastně byli dva...
Tenhle thread je založen pouze pro informativní účely a k posouzení přestupků/pokut....

Tak abych to zkrátil...dva tipani odemne ze třídy seděli na opěrátku lavičky před školou...V pohodě seděli a kecali sme...najednou zastavilo auto městské policie a ty dva "postižené" si zavolali...Asi po pěti minutách přišli a každej měl vystavenou blokovou pokutu na 500,-kč.....
za sezení na lavičce...týden...možná dva zpátky tam seděli jinačí kluci a dostali to za kilko...Přijde mi to docela absurdní....dát za jeden přestupek jinou sazbu...A je až nehumální, dát študákovi takouhle pálku....
Ski
Me prijde absurdni vubec davat pokutu z asezeni na opěrátku lavicky ale nemel by to byt problem usmlouvat a pokud jsou ty typci TREBA delikventi tak se nediv ze to maj za 500 :)
luckyBOB
ja si tak silene parim na jedne akci..openair freetek (50kw) reknu si ze si zajdu pro pivko..tak jdu a bar nikde.:D tak volam na kamose heeej vole me,as pivoooo.a usilnice stoji benga a volaji na me..to bude ruseni nocniho klidu za dve stovecky pane..:D:D:D:D:D:D:D jako smal sem se tak hodinu.:D:D:D
PsYcHo84
ja dostal asi pred mesicem litr a 2 body za 152km/h na dalnici, ale je to moje chyba, protoze tam co merili je to totalne provareny flek, vi o tom vsichni, jen ke mne se to nedoneslo..
ses blbej tak plat
Tayem de Tox
No taxe podívejte, jak dopadla moje cesta ho Olmika!... :D Koupil jsem si lupen u průvodčí a hnedle šupky-hupky do umývárky balit brčko z radosti, že je krásnej den a bede ještě lepší, až tam dorazím... Mno a tak si tak spokojeně pohuluju a špeka už jen půlka a do Olomouce už jen kousek.. :) a náhle jemné ťukťuk na dveře. A já trubka vykouřená položím ještě doutnající bambárko na zrcadlo a otevřu dveře řka: "já už platil:)" "TAK! A vy tady kouříte a to bude pokuta!!!" a noha ve dveřích! A já jen chabě: "Ale tady není nikde Zákaz kouření, proto jsem sem šel..." Ona: "Všude je zákaz kouření!!! Stovku!" A já: "Ale tady nikde není..." "A kouříte tady marijánku, to já poznám! Dneska maj policajti pohotovost. Mám volat policajty??" Já:pobavené "Cože?"
Volám policajty!"
Tyvoe ve mně trhlo - vez jsem dobrejch 30-40g pro kamarády! Tak už jsem se viděl, jak to vyhazuju z okna a jak potom tu průvodčí škrtím pod krkem!!!... Ona stále klape čísla na mobilu... Tak jsem ještě aspoň vytáhl tu požadovanou bankovku a zamával s ní ve volném prostoru mezi obličejem tej starej vyschlej fuchtle a jejím mobilem.... mno a byl klid.

Vlakem jezdím často a často tam taky hulím. Toto se mi stalo naprosto uplně poprvý. A nepoučilo mě to. Cestou zpátky jsme s jedním příjemným náhodným spolucestujícím pohuili přímo v kupéčku..první třídy :D :D :D
Hanyz
Pokuty dostávám většinou za špatné parkování, ale jednou jsem byl přistižen, jak projíždím "průjezd zakázán" a ještě jsem se těm policajtům snažil ujet. Hustý městský provoz mi ale nedal šanci, tak jsem začal dělat, že jako nic. Když mě zastavili, tak mi povídá: "Pane řidiči, vy jste se nám snažil ujet! Měli jsme vás problém dojet" a já na to: "Cože??? Vy jste jeli za mnou?" :D:D:D Nakonec jsem to ještě ukecal na kilo:) Ale tomu přiznání, že nemohli dojet mou vyklepanou felicii, se směju dodnes
Ski
Hanyz nejeli nahodou na koni :D nebo na kololeckovych bruslich? :D
Ja sem uz asi dvakrat dosatl "pokutu" za jizdu nacerno mestskou dopravou... jinak hulit v kupecku to musi bejt mazeec a byl tam nekdo Tayeme de toxi? krom vas?
Tayem de Tox
2Ski: nééé. 1. třída! Průvodčí vyprudil všechny, co neměli příplatek (včetně nás), takže tam nikdo nezbyl. samozřejmě jsme se hned vrátili.. ubalili a jen občas kontrolovali, jestli nejde.. A ve stanicích jsme čekovali, kde se ten průvodce nachází. Furt byl daleko.... :D Jinak prázdný kupé sou pohodááá! zamknout a špek z vokna!

Jo a na hajzlu tej první třídy jela načerno ňáká holčina se psem. A ten pablb průvodčí ji za dobrou hodinu a kus jízdy vůbec nevyhmát! :D :D
Hanyz
OT: Hulit ve vlaku v kupéčku není zas tak vyjímečný zážitek. Posledně jsem na nádru potkal kámoše, tak mu říkám, dáme cestou špeka. Sednem do kuřáckého kupé, kde byl nějaký důchodce a študák. Ještě si k nám přisedli dva kreténi, otec se synem, kteří měli dohromady IQ sotva 100. Tak jsem smotal brko, dva kreténi se hned začli olizovat, tak jsem jim dal taky zahulit, jen dědula asi nechtěl. Kupé bylo plné dýmu, on seděl u okna a bylo na něm vidět, že se snaží vyrůst, aby byl nosem co nejblíž škvíře pootevřeného okna:)
Everl0st
:D OT: To mi povídejte...jedzim do školy 45 minut vlakem...takže strávim hodinu a půl svýho života ve vlaku...
ikary-san
Kámoš dostal pokutu kilo, když jel na kole a já mu seděla na řidítkách:girl:
impozant
ja som dostal minuly utorok pokutu za pitie alkoholu na verejnosti konkretne na zastavke MHD :/
dostal jsem pokutu za to,ze jsem ve 3 rano chcal v neobydlene casti pod svinovskyma mostama.Dostal jsem pokutu za to,ze se muj pes vysral v trave pekne ke stromu.Dostal jsem pokutu za to,ze jsem slavil nahlas za bileho dne navrat z vojny.Dostal jsem pokutu kdyz jsem vyletel i s autem z cesty a rozbil ho.A plno dalsich :-)
Naposledy dneska za svetla a pas.Prislusnik navrhl 200,- za spatne parkovani,tak jsem souhlasil.Na slozenku :D
Rascal33
policajti jsou taky jen lidi, vetsina se kteryma jsem mel zatim "tu cest" byli v pohode a rozumni.. a kdyz videli ze sem student a tak, tak sem dostal tak kilo, jednou 200. Ale kdyz natrefis na idiota, nebo na nekoho kdo proste jen nema dobry den, tak plati 11. bozi prikazani: "Nenadelas nic"
Bido
Jo dostal jsem takhle talíř. Postáváme s kámošema v parku a pohulujem. V tom vidim přicházet MP a zrovna jeden z nich neskutečnej koko*, kterej neskutečně prudí lidi kvůli hulení. Okamžitě jsem odhodil brčko do křoví. No a ten idiot přijde a začne prudit. No nakonec mi dal talíř za znečišťování veř. prostranství. Nemohl jsem se ani dohadovat, protože zrovna v tu dobu jsem měl sloužit civilku a kdybych přestupek neuznal, šel bych ke komisy a tam by byla i moje šéfová z civilky ( je předsedkyně) a už vidim, jak vysvětluju, že místo v práci jsem byl v parku.
Jinak jsem ještě dostal 2x v Praze pokutu za černou jízdu. Od tý doby lístky kupuju, protože při návštěvě Prahy párkrát do roka se pokuty nevyplatí.
Rascal33
jo a k tem pokutam:
2x100.- parkovani bez zakoupeni parkovaciho listku

100.- - odbocovani do zakazu odboceni (jel sem zrovna do growshopu.. a nevedel sem o tom ze tam je zakaz... policajti me zastavi, takovi mladi kluci, tak 25, a rika "pane ridici, horni sazba za tento prestupek je 2000 kc... (v tu chvili sem si rikal, a kurva, to se mi ty papirky prodrazi)... myslite ze ve vasem pripade bude stacit pro ponauceni stovka? :) ti byli v pohode

1000.- 72km/h v obci

3000.- nedobrzdil sem na krizovatce za autoskolou a trochu do ni strcil... policajt byl idiot, a zdupal me jak maleho synka (na obou autech byla skoda tak za 500.-) a jeste mi udelal hezke vanoce...
Rascal33
a tady je ta za to odbocovani ke growshopu a za tech 72 v obci :) tak me napada, ze tech 72 mi namerili zrovna kdyz sem jel od znamose a mel u sebe asi tak 4g huleni :)))
Budeh
dostal jsem jen když mě chytil revizor a to několikrát , naposled to ofšem bylo naprosto úžasné, na předposlední zastávce v naprostém zapadákově nastoupily a nebyla s nima řeč, prostě mazec jak cip, říkal že maj přidělený úseky. mno jinak policajtům se vyhýbám ale riskuju když přecházím na červenou
freshman
pokuty vetsinou za rychlou jizdu (driv) , maximalne 500 , dvakrat se mi taky stalo ze me vycapli kousek od nas, je tam takova serpentyna pod viadukt, je tam plna cara, jenze je to celkem ostra zakruta, takze kdyz nejede nic v protismeru tak si to clovek "zkati" pres pulku ...tekrat jsem tam jel, a hned za viaduktem me odchytili, 300, kdyz jsem tam jel asi za mesic, zase sem to krouhnul, a hle, za viaduktem opet fizli, tentokrat za 200, zarek sem se ze uz tam nikdy pres plnou neprejedu...asi rok to bylo v poho, a zrovna nedavno sem tam opet jel, opet lehce pres plnou, a hadejte kdo cekal za viaduktem... .... Jenze sem mel kliku jako krawa, asi me nevyfotili pac me nezastavili :-))
No a taky jsem jednou jel v plzni po rokycansky dolu, 89km/h, a vycapli me ti zm,rdi co tam jsou skoro furt,,,,rek mi dva litry, ja ho ukecal na 1500 a on potom zjistil ze nema za 1500 bloky tak me nechal jet :-)
Jů těch bylo. Jezdím hobby rallye (ČMPR) a člověk se někdy v běžném provoze neudrží.
Pár za rychlost, pár za pásy, pár za agresivní jízdu, 1 za světelnou rampu, 1 za nehomologované brzdy a pneumatiky, 1 za předjíždění z prava, 1 za zákaz vjezdu.
Ale na druhou stranu mám za 9 let řízení a cca 350.000 ujetých kilometrů "jen" 3 dopr. nehody, z čehož jedna byla ťukanec do prcky a dvě vyletění z trati. Nikdy se nikdo nezranil.
PORSCHAK
Jó to já jsem na pokuty odborník. Nevim za co jsem pokutu nedostal, ale při mých ujetých zhruba 500 tísících kilometrech a zálibou v rychlosti jsem už byl ohodnocen mnohokrát.
Dvoutisícovou pokutu jsem dotal třikrát, tisícovou pětkrát a těch dalších nepočítaně. V Polsku jsem platil pokuty jen vodkou a pivama, tam jsem jich dostal tak pět, ale nikdy hotovostí. Bez bločku to bylo v Čechách asi čtyřikrát, z toho dvakrát si o to fízl vyloženě řekl, čůro jedno. V Anglii zatim jen za parkování, 60 liber, hustá pálka. Největší překročená rychlost byla 131 km/h v obci do prudkýho kopce, přehlednej úsek bez chodců v neděli po obědě, když jsem je minul jak stáli na trávě v protisměru s civilnim Mondeem s polepkama Policie, zařval jsem KURVA FLOJDI a pokračoval v rychlosti na horizont, kde jsem se jim hodlal ztratit. Jak jsem v zrcátku viděl, že otáčej auto a chystaj se mě stíhat, za horizontem jsem zastavil na odstrčený zastávce v doufání, že mě neuviděj a dělal že čůrám. V tu chvíli jsem uslyšel za zády jekot smykujících gum, jak mě v poslední chvíli zaregistrovali. Pak klasika, doklady, kárání, prej že má sto chutí udělat to co dneska už jednou udělal a mával přede mnou papírama který někomu vzal. Prej že kolega mě už prověřuje a jestli nebudu čistej, tak to udělá. Naštěstí mých předešlých dvacet pokut nenašli, takže s dotazem jestli mám dva tisíce, že na složenku mi to nedá a se zaplacením mě pustili. Tenkrát to bylo nahlý nejvíc a fakt jsem myslel, že s papírama se můžu rozloučit. Naopak oni se rozloučili se mnou, pane ...., ale pěkně vám to jede, to je turbodiesel?....
Nechci vypadat jak pirát silnic, myslim, že jsem ohleduplnej a jezdim bezpečně, ale holt mám rád závodění a občas se nechám strhnout....
4C3
dikybohu, za 6let rizeni jen 1x100Kc (& -2b) za jednosmerku...
rychlost prekracuju max. o +20%, ale to vim, ze mi tachac ukazuje asi o 10% vic nez je real. rychlost, takze vlastne jezdim jen o 10% :)

v MHDcku 1x200Kc, meli s sebou revizori cajty...
Piškutek
yee tak pokut pár bylo, to nemám ani řidičák..Yednou mě wychmátli asi we 14-ti na kole- w noci bez swětla, bez helmy a yeshtě jsem telefonowal a nedržel se řidítek..noo ale yeshtě w poho za 200Kč....Noo a teď poslední za drzhení marihuany- 2500Kč:(....
Neylapshii bylo když jsme s kámoshem wypukaný autem a stawěli nás cayti w protisměru..no a kámosh wyhuleney to wzal do protisměru a zastawil u nich na druhý straně..Koukali yak blázni a hned dáwali deychat zhe yo..ale w poho nekalil a ty pH papírky u nás yeshtě newedou..:)
xjackx
No to kamos se jednou dos zhulil pak jeste vozral a nevim co dal a pak nased do svy sunky s kamosem a jel prez mesto bez svetel nepripasany projizdeli na cervenou a den pred tim mu jeste upadlo kolo na tom aute tak si predstavte co to bylo za srot a kdyz ho zastavili tak mu nedali vubec zadnou pokutu a nechali ho bejt jako.Mame tu husty poldy:-)
Me jeste nestavili jen na kole a to sem ujel.
steelix
Běželi jsme do kina s kamem. Lehky skluz, cca 3 min po zacatku a pred vchodem do nakup. komplexu MP. Kazdy 200,- za špatný přecházení ulice... TAkže Matrix 2, bez prvnich 5ti minut a cca za 350,- :D.

Řeknu vám, slušnej biják :D.
Tayem de Tox
Jj, pokuty jen padaj. Holt i Policie s.r.o. si na sebe musí nějak vydělávat. :D

jo a PIŠKOTÉKU!!! ty ..., tys dostal flastr za držení trávy a nenapíšeš tady o tom VÍC????????????????????????????????????????????????????????????
Lukasheck
Heh no já mám unikátní sbírku šesti pokutek za 50,- za špatné přecházení. Z toho 3 x na červenou a 3 x mimo přechod... Z toho jednou mě chtěli vést i na stanici, když jsem se s nima dohadoval, že ten zatracenej přechod není určo 50 m vzálený. Nakonec tam začal dělat kroky : o DD

btw nikdo tu ale nepíše na delikty spojené s mariuhanou... :o/
me ovedli na sluzebnu,lustrovali,chteli penize jen za to,ze jsem spadl s kola
PsYcHo84
xerthon - a platils? jsem o tom slysel - spadnes napr z kola, neco si udelas a platis pry az 50 litru... nad tim zustava rozum stat
psycho:vyhrozovali i bodama,ale nakonec at dam aspon stovku.Rekl jsem ze kdybych ji mel tak jsem ji propil(jeli jsme z kamosem z piva)
Docela jsem se na stanici nahlas udivoval,protoze jsem o tom v te dobe nevedel.Tak me nakonec pustili bez pokuty.
freshman
zkurvenej kryštof.... dneska 80 v obci, 2500 , 3 body ..... jeste sem telefonoval ale fotili zezadu tak to bylo v klidu .... shodou okolnosti muj sef jel patnact minut predemnou, prej ho upozornili protijedouci,..bohuzel nevedel ze jedu stejnym smerem tak nevolal.... a zrovna kdyz jsem jel ja tak zadny auto na obzoru krome mikrovlny.. (uplne zasita fabie)
Bido
4 freshman: Zlob se na mě jak chceš, ale patří Ti to.
Ant
Jako nějaké ta pokutka za rychlost by tam byla . Pospíchám takhle vyzvednout mou mamču z nákupu oj polda si pro mě přišel do rychlého pruhu skoro se nechal srazit jen aby mě zastavil . ...víte kolik ste jel ? Tak možná o trochu rychleji ( byla tam 50 ) ....prej to bylo 97 hmm dal jsem tu 500 pomalu ve dvackách a dobrý :)
No taky třeba jedete orančová ...prošlápnu další semafor dokuřujem ještě buček ...bohužel jsem ještě trochu telefonoval kouknu do zpětného . polda rozhazuje rukama . řeknu si aha . pokládam telefon, típam buček , platim zas 500 , dokuřujem :D
dejaVuCV
Moje prvni pokuta byla paradoxne od hasicu :) Takhle jednou sem se vratil domu z hospy a hlad obrovskej. Zacal jsem si delat kure, jeste si pamatuju, jak jsem se v tom hrabal a rikam si "jeste tak pet minutek a je to hotovy". No co cert nechtel, usnul jsem :D a vzbudili me az igracci (hasici s helmama). Takze 500,- za to, ze jsem ohrozil ci tak nejak ostatni (no smrdelo to brutalne jeste mesic a pul). To byla moje prvni.
No a druha byla za to, ze jsem nemel pripoutanej pas v aute. On by na to nikdo neprisel, kdyby to s nama nas ridic nenavalil kilem do protijedouciho auta (foto: auto, ve kterym jsme jeli. Moje pozice byla za ridicem, to zeleny jelo naproti nam). Samozrejme doktori poznali, ze sem pas nemel, tak to uvedli do zpravy. Takze taky 500,-.
Celkovy skore: 1000,- za 2 udalosti.
Everl0st
to dejaVuCV : ty woe....to je f celku slušná bouračka...kolik jsi toho měl zlámanýho??..bez pásu..hmm..to si měl štestí :)
freshman
to Bido : asi jo, uz dva nebo tri roky bez pokutky, nekdy to muselo prijit :-) Dik za prispevek !
(mimochodem, rovinka skrze vesnici o peti chalupach, siroka silnice, zadnej provoz... ale to bejvaj nejidealnejsi mista na grilovani pro ty čubky:-D)
Ant
Jako to jsem vlastně jednou jel po asi 20 zelenejch .... normálně takhle nejezdim opravdu ale bylo to přesně na takovedle vesničce 10 baráku jedna odbočka se stopkou tak já jedu , byly asi 2 ráno kouknu nikde nikdo jen jsem si přibrzdil zatočim ....a dobrý den . Vylezu uplně v klidu řikam omlouvam se vim že sem to nemel delat :) tu stopku ale tady fakt nikdo nejdezdí a bla bla . Během toho vylezla moje přítelkyně ...polda na mě jste ochoten se podrobit dechové zkoušce ..já v klidu říkam samozřejmě ... mladá výbuch smíchu (měla určitě tak o 5 panáků víc než já ) :D .. říkám lásko jestli je ti zima běž do auta ..ne ne v pohodě :) . Foukám Foukám .... policajt se na mě podívá nevěřícnym pohledem .. já pokrčim ramenama hodim smutný oko . Dam mu 200 . A jedu . Takže na 300 metrech neni problem člověka chytnout . :(
freshman
to DejavuCV :...hale koukam na to protijedou auto..to vypada jak halda srotu, byli ste vsici zivi ? jio a t silnice...to vypada jak naka silnicka nekde mezi sadama......opravdu krute ...Zrvn ted sem se znova dival na tu fotku, ale zkourenej ....uplne na me skocila ta nalada, co tam v tu chvili byla...ou !
moswa
jo platila. nejvic me nasrala pokuta z prahy-jizda na cerno metrem-jak jinak :D ale stesti bylo ze to byl posledni den co platil ten zakon....od druhyho dne stala ona pokuta jednou tolik :p:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma