Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Strach - Klikni zde pro originální téma
Toxikoman
Zazili ste uz strach v nahulenom stave ? ...coho sa najviac bojite ?
cosecha
Když se to stane, nejvíc se bojim sama sebe. Pak úchyláků, mimozemšťanů, neznámých zvuků, nemocí, války, jízdy stopem, opilých agresivních lidí, divokých prasat a bejků.
[walrus]
ja sa zhuleny celkom dost bojim velkych vysok (asi to bude tym, ze ako maly som sem-tam mal sny o tom ze padam z velkej vysky a velmi rychlo... nuz asi mi podvedomie dava jasne najavo, ze si to nechce vyskusat naostro v reale ;) ), za normalu sa vsak nejak nebojim, aj ked respekt mam (isto si nesadnem na cigarko na kraj 100m utesu, mavajuc nohami vo vetre ;) )
jo, já mam divokou fantazii, která vytváří imaginární strachy všude kolem mě. ale jenom občas. někdy můžu jít temným lesem sám úplně vklidu a jindy si tam všude úředstavuju lesní zvěř která na mě útočí. taky se bojim divočáků a bejků (no, bejt v ohradě přímo s nima a přehazovat tam kůru, stádo bejků pět metrů od sebe...no nic moc)

walrus: hele, to s tim padáním ve snech mam taky, ale jenom občas...vždycky je to záblesk padam a v okamžiku dopadu se probudim úplně zpocenej
bonkwodny
neonacistov....
Toxikoman
bonkwodny - tych sa neboj...to su curaci
na nácky jsem vlastně zapomněl, těch se bojim taky.

TOXIKOMANe, jsou to čuráci, a proto se jich bojim. Kdyby měli něco v hlavě, ostatní lidi by netloukli.
Everl0st
Mnooo...asi máme podobný strachy a fóbie :D ...Náckové,větší skupina špatně hledicích romů,ve snech pády...někdy se mi taky stane že ve snu nemůžu běžet(jestli je to nějak spojený s tím,že jsem byl atlet na docela vysoké výkonové úrovni??)...jinak procházka temnou noční krajinou ve zhulenosti mi nějak zvlášť porblémy nedělá...ale radši chodim takovýma místama ožralej..to jsou emoce stranou a svaly kupředu :D:D..spíš mi nezbyde čas se soustředit na nic jiného než na chůzi :)
ikary-san
Já když jdu zhulená, tak se někdy hrozně bojim, že třeba za chvili budu přecházet přes silnici a neuvědomim si to a srazí mě auto...A někdy vidimv každým člověkoj co jde proti mě nácka a radši vždycky přejdu na druhou stranu:)
Young.Buck
Já když sem zhuleny tak mam srach třeba z lidi co sou semnou a oni to ještě ktomu vi tak mi dělaji upe šilene stavy...dycky se na mě upe hnusně dívaji dělaji ruzne ksichty atd...mam dycky upe strach :))
bonkwodny
Young.Buck
to aj ja ale iba z jedneho clena nasej spolocnosti stale si myslim ze mi nieco chce urobit pac je strasne agresivny ked je zhuleny(totalne nechapem preco)
cmoud [IRL]
sem jednou videl chalosa co plakal ze nema oci :D:D
C00l_D@e
vcera jsem se bal kalhot, ktery byly hozeny pres zidli a ja si na tu zidli vystrcil nohu z gauce kde jsme lezeli s mladou....a najednou jsem ucitil na ty noze neco chladivyho...a mel jsem pocit ze po me neco leze...strasne jsem se lek...pak jsem si uvedomil ze to jsou kalhoty, ale nejak jsem si rikal,ze je to strasne hezky takhle se bat kalhot a tak jsem ten strach zivil...a strasne jsem se bavil...az mlada vstala a ty kalhoty hodila nekam pryc...uz nemohla vydrzet, to moje kecani jak po me lezou kalhoty a jak se jich bojim :)
jedině ze sebe.. a nejen zkalenej... posledni dobou stale com dal vic
kafevar
citace:
Původní příspěvek od Sůva z nudlí
nahulená mít strach?


ZE ZUBAŘE!


Zubaře se bojim v libovonlym stavu. Zubař mě děsí víc než všichni náckové a komunisti (včetně ČSSD) dohromady.
zubar je bez debat. stejne tak strach z vejsek.
nejvetsi strach ale mam ze me nekdo nekde na strýtu rozslape na sracky, v horsim pripade z trvalejma nasledkama. proto sem paranoidni, proto se ozbrojou a proto se snazim ziskavat infa o zpusobech a taktikach boje. efektivniho - zakerneho.
jinak sem bezkonfliktni, ale nikdy se nesmi stat ze me nekdo takle rozslape. to budu raci vrah.
Aleš
Strachu ze zubaře se mi celkem podařilo zbavit (a zásadně nechodím k zubaři "in high"), ale poslední dobou na mě celkem často - alespoň jednou do týdne - příjde po špeku šílenej stihomam, který jde až do absurdna a dá se nazvat i strachem - například jsem si uvědomil, že nevím, co dělá otec mojí kolegyně a začal jsem se děsit, že je to šéf krišotů, nebo nějakejch jinejch orgánů a nejhorší na tom je, že jak nad tím v tu chvíli přemýšlím, všechno zapadá a vše tu stíhu potvrzuje..... prostě hnus.
OptieX
citace:
ěkdy se mi taky stane že ve snu nemůžu běžet(jestli je to nějak spojený s tím,že jsem byl atlet na docela vysoké výkonové úrovni??).


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mám to samý! Až na to že nejsem atlet. Je to divnej stav, člověk jakoby trochu běží, ale nemá rychlost a pohybuje pomalu nohama. Spíš to vypadá jako kulhání. Silně introspektivní zážitek, ale jsem rád že v tom nejsem sám.
Hanizek
Já mám vždycky panickou hrůzu ze svojí babičky!! Je jako gestapo...
Minuly tyden jsme dělali v laboratoři extrakce za pomocí organických rozpouštědel. Na konci práce jsem mel v digestoři neskutčný bordel a převrhl se mi nejaký fenylmetylchlorbutadiencosi na rozpalenou azbestovou sitku, vsechna ta humusárna se vypařila a spoustu sem toho nadýchal ze zacatku to bylo v poho ale tak do ctvrthodky nastoupil hnusnej stav ktery uz nikdy... jeste na vlakovym nadrazi jsem viděl jezdit modrorůžový drezíny... NEVERMORE

to jsem ale nechtěl říct. když jsem přijel do jednoho malého městečka kam jsem směřoval, zažil jsem cosi divného. Zvyklý velkoměstkého ruchu jsem vystoupil o půl osmé z vlaku a sel neco zaridit do prodejny jizdenek. To byla posledni osoba co jsem vcera potkal. Sel jsem prázdnými ulicemi, nikde žádné auto, lampy svítily nikomu, v žádném okně se nesvítilo, nikdo nebyl doma, prošel jsem půl města a ani jeden člověk. Město duchů.. Chytla mě hrozná schýza. Nevím co to mělo znamenat jestli to bylo doopravdy nebo nějaký hlod ale už nikdy to nechci zazit.
waterpiper
Ja mam strach, ze nenajdu tu pravou, ktera by mi zalivala kytky :)
bydlím v bytě, který je nad obchodama, hned v první patře a kolem dokola, je oplechování po kterém se dá chodit, a někdy, když sedím zkouřená v obýváku, si úplně v sugeruju, že se tam zničeho nic někdo objeví a bude se mi dívat přímo do očí......
gambler
Zubar, terorismus a lidska hloupost obecne(skins, opilci, agresivni lide, bezohledni motoristi...). Proto jsem nejradsi sam daleko od civilizace. Tam se citim nejlepe.
Moltres
citace:
Původní příspěvek od waterpiper
Ja mam strach, ze nenajdu tu pravou, ktera by mi zalivala kytky :)


Jakou si jí uděláš, takovou ji máš;)
Hodinář
Nedávno jsem navštívil s rodinou,přáteli Řecko.Sjelo se nás 9 milovníků zeleného listu,ale zásoby stačili ztěží na 2 dny(letecká doprava není milovníkem zeleného listu,ani jiného).Výlet za nákupem do velkého města(Tesaloniki) byl nevyhnutelný.Vše se nakonec trochu zkomplikovalo a já, řidič jednoho z transportních aut, jsem se rozhodl jít hledat zdroje do ulice sám. Během prcházky jsem udělal jednu chybu za druhou a jako do té doby důvěřivý člověk se nachal zlákat na rádoby solidní nabídku, na jejímž konci mě čekala trpká skutečnost.Byli 4, já sám.První ,druhá rána než jsem se stačil zorientovat obestoupili mě.Porařilo se mi se štěstím uniknout, ale stačilo jen málo(uklouznám, že utí,absence branky v plotě,rychlé nohy,plná dálnice, do které jsem při útěku skočil,atd.) a mohla to být poslední dovolená. První strach o život a pevně doufám že i poslední.Nikomu bych nepřál!
luckyBOB
ja mam celkove strah ze tmy..pokud se nahulim..pohoda ale jak se vracim zpet do reality tak si uvedomuju vsechny veci ktery se me muzou stat..kdyby na me nekdo sahl tak omdlim.treba jen kdyz pisu tyto radky tak musim mit roznuty svetlo jinak bych se porad otacel s pocitem ze tam nekdo je.ale rikam tyto stavy nejsou porad ale z 80%ano..ale jinak litat po lese dokazu do nekonecna a jakymkoliv necasu..miluju temnej les..ale nemam rad cohzeni po vesnici s kapuci..porad se musim otacet..fuj../jednou me kamos druhej den po kalbe rikal ze sem utikal doma..od te doby nekdy utikam dom abych byl co nejdriv doma...divne..
trank
No na tenhle sloh jsem dostal registraci tady na groweru... Takový moje začátky s hulením:-)

Mladá chtěla abych něco koupil, že se zhulime. Měla přijet až v pátek. Zacal jsem hulit v sobotu. Kámoš mi říkal ať dojdu na jeho oslavu, že mě ukáže jak se to balí a že tam rovnou něco koupíme. Tak jsem došel, popřál... A těšil se až si udělá čas:) Začal na mě mrkat docela brzo a zachvíli už jsme balili. Dali jsme si venku česrtvě ubalenýho jointa a všechno bylo v pohodě. Byl to solidní model od jeho kámošů z Prahy. V balení bylo asi šest paliček, z toho dvě jsme zhulili.. V pondělí jsem šel do školy a ještě jsem to cejtil. Neměl jsem zrovna moc peněz tak jsem huličům ze třídy dvě paličky prodal.. A zbytek jsme zhulili v úterý o poledňáku. To byl ten nejlepší stav jakej podle mě může bejt. Myslim, že jsem zažil pocit absolutního štěstí, když jsem se smál pořád dokola úplnejm píčovinám. Třeba když náš kouč na épéčka označil tousty za prokládaný mršky. Měli jsme všichni záchvat. Jelikož jsem ve čtvrtek řídil, tak už jsem od úterka nehulil. V pátek dojela mladá už dopoledne. S kámošem jsem byl domluvnej na dalsí matroš. Chtěl jsem to stejný skéro. Sešli jsme se a říkal, že teď nemá to co mi dával předtím. Měl nějakou drťku. Nelíbilo se mi to, ale věřil jsem mu a koupil jsem to. Říkal, že je to možná ještě lepší. V sobotu jsme si chtěli dát ,ale večír jsem řídil. Ubalil jsem slabýho malýho špeka a šli jsme na procházku. Potáhl jsem si jen trošičku.. Mládá zkouřila zbytek. Shodli jsme se na tom, že to nic nedělá.. A tak jsme navěčír jeli do města. Byla tam docela nuda, tak jsme to zabalili už docela brzo asi kolem desátý. Doma jsme měli chuť se zhulit.. Mladá vytáhla skleněnku, takovou tu větší s pořádným kotlem. Tak jsem to napěchoval. A začali jsme kouřit. Vůbec nic to nedělalo, když jsme to dopálili, tak jsem ji napěchoval zbytkem všeho podruhý a ona si potáhla už jen párkrát a já to dojel. Co si naposled střízlivě pamatuju byla, její otázka jestli mě to něco dělá. Moje odpověď zněla NE. Ale co se dělo pak je pro mě nezapomenutelnej pocit. Prej jsem se začal chovat divně. Já myslim, že se mi pomalu začalo oddělovat vědomí od moji tělesný schránky. Nemohl jsem si zapamatovat krátkodobý věci, né víc jak pár sekund minulosti. Nevim jestli si to někdo dokážete představit, ale člověk je pak hrozně zmatenej. Začal jsem se bát, protože mě mladá nerozuměla. Vlastně jsem ani nevědel jestli jí odpovídám na co se mě ptá, a jestli vůbec mluvim a nezdá se mě to. Úplně jsem se odpoutal od času, jako by se zastavil, jako by zrychlil a utekl. Těch pár hodin než jsem usnul vnímám jako pár minut, přitom to bylo nekonečný. Taky jsem se prej klepal a nepravidelně dejchal ale moje láska mě držela. Bez ní bych to nevydržel.
TouchWood
nedávno jsem zažil strach - kámoš slaňoval tudle hrůzu a já byl nahoře (zmaštěn) a najednou proti mě vyjel dvoupatrovej vlak - není kam uhnout - tak jsem musel přelezt nahoře zábradlí a doufat..............

že mě udrží zábradlí - už tam nikdy nepolezu
touchwood:jak stehoval:-)

jinak ja a strach jsme kamaradi.Mam strach predevsim z lidi.Pak taky z hlodavcu a vysek.Kupodivu me nedesi pavouci,hmyz,ryby,hadi a hluboka voda


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma