Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Když se to stane, nejvíc se bojim sama sebe. Pak úchyláků, mimozemšťanů, neznámých zvuků, nemocí, války, jízdy stopem, opilých agresivních lidí, divokých prasat a bejků.
ja sa zhuleny celkom dost bojim velkych vysok (asi to bude tym, ze ako maly som sem-tam mal sny o tom ze padam z velkej vysky a velmi rychlo... nuz asi mi podvedomie dava jasne najavo, ze si to nechce vyskusat naostro v reale ), za normalu sa vsak nejak nebojim, aj ked respekt mam (isto si nesadnem na cigarko na kraj 100m utesu, mavajuc nohami vo vetre )
jo, já mam divokou fantazii, která vytváří imaginární strachy všude kolem mě. ale jenom občas. někdy můžu jít temným lesem sám úplně vklidu a jindy si tam všude úředstavuju lesní zvěř která na mě útočí. taky se bojim divočáků a bejků (no, bejt v ohradě přímo s nima a přehazovat tam kůru, stádo bejků pět metrů od sebe...no nic moc)
walrus: hele, to s tim padáním ve snech mam taky, ale jenom občas...vždycky je to záblesk padam a v okamžiku dopadu se probudim úplně zpocenej
Mnooo...asi máme podobný strachy a fóbie ...Náckové,větší skupina špatně hledicích romů,ve snech pády...někdy se mi taky stane že ve snu nemůžu běžet(jestli je to nějak spojený s tím,že jsem byl atlet na docela vysoké výkonové úrovni??)...jinak procházka temnou noční krajinou ve zhulenosti mi nějak zvlášť porblémy nedělá...ale radši chodim takovýma místama ožralej..to jsou emoce stranou a svaly kupředu ..spíš mi nezbyde čas se soustředit na nic jiného než na chůzi
Já když jdu zhulená, tak se někdy hrozně bojim, že třeba za chvili budu přecházet přes silnici a neuvědomim si to a srazí mě auto...A někdy vidimv každým člověkoj co jde proti mě nácka a radši vždycky přejdu na druhou stranu
Já když sem zhuleny tak mam srach třeba z lidi co sou semnou a oni to ještě ktomu vi tak mi dělaji upe šilene stavy...dycky se na mě upe hnusně dívaji dělaji ruzne ksichty atd...mam dycky upe strach )
Young.Buck
to aj ja ale iba z jedneho clena nasej spolocnosti stale si myslim ze mi nieco chce urobit pac je strasne agresivny ked je zhuleny(totalne nechapem preco)
vcera jsem se bal kalhot, ktery byly hozeny pres zidli a ja si na tu zidli vystrcil nohu z gauce kde jsme lezeli s mladou....a najednou jsem ucitil na ty noze neco chladivyho...a mel jsem pocit ze po me neco leze...strasne jsem se lek...pak jsem si uvedomil ze to jsou kalhoty, ale nejak jsem si rikal,ze je to strasne hezky takhle se bat kalhot a tak jsem ten strach zivil...a strasne jsem se bavil...az mlada vstala a ty kalhoty hodila nekam pryc...uz nemohla vydrzet, to moje kecani jak po me lezou kalhoty a jak se jich bojim
Vesmír je nekonečně dimenzionální prostor.
Podstata všeho je v ničem.
Čas neplyne lineárně.
zubar je bez debat. stejne tak strach z vejsek.
nejvetsi strach ale mam ze me nekdo nekde na strýtu rozslape na sracky, v horsim pripade z trvalejma nasledkama. proto sem paranoidni, proto se ozbrojou a proto se snazim ziskavat infa o zpusobech a taktikach boje. efektivniho - zakerneho.
jinak sem bezkonfliktni, ale nikdy se nesmi stat ze me nekdo takle rozslape. to budu raci vrah.