Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
skrin a polystyren - Klikni zde pro originální téma
peca1
zdar, napadla me takova vec. Uvazuju o tom ze vylozim skrin 1cm polystyrenem. Pro vetsi udrzeni vlhkosti a teploty. Co na to říkate?
Zkoušel to už nekdo???
Ferdinand Bongo
a preco chces udrzat teplotu..? :confused: väcsina ludi sa skor boji ci svoju skrinu uchladi...naco by este drzali teplo?
kavalera
..mozno chalan ma skrinu na balkone a ide zima tak chce udrzat teplo, aj to je mozne. Ale ked nenapise tak tazko o tom diskutovat...
Moje
citace:
Původní příspěvek od peca1
zdar, napadla me takova vec. Uvazuju o tom ze vylozim skrin 1cm polystyrenem. Pro vetsi udrzeni vlhkosti a teploty. Co na to říkate?
Zkoušel to už nekdo???

Urcite to tady je!!!!hledej hledej.Pro udrzeni vlchkosti si myslim ze je lepsi tak klasicka bila folie,no a na udrzeni teploty:confused: nevim proc to tak chces ale polystyren neni nej reseni.Jestli kvuli prichozi zime,tak to je lepsi to oblozit z venku alespon 8-10mm polystyrenem.
Hanyz
Než začnete zateplovat své skříně polystyrénem, či čímkoliv jiným, nejdříve se zamyslete nad jednoduchou úvahou: Bude zateplení plnit svou funkci, když je vzduch v pěstírně vyměněn ventilací minimálně 30x za hodinu? Teplotu, kdy lampa nesvítí, ovlivňuje vzduch, který je do pěstírny čerpán. Z tohoto bodu musíte začít, když chcete řídit "noční" teplotu ve skříni
jenom b ych podotknul, ze to dost dobre hori
detlef
Také jsem přemýšlel o tepelné izolaci - ale určitě ne dovnitř skříně polystyren... mohl by to být pěkný ohníček. Když tak zvenku - jako se to dělá u baráků :)
Hanyz
citace:
Původní příspěvek od praxer
jenom b ych podotknul, ze to dost dobre hori


jojo, na to jsem myslel, ale zapomněl:)
Tudy prostě cesta nevede
peca1
díky za názory, to odhlučnění je supr nápad
Moje
jelikoz sem zateploval panelaky tak vim ze polystyren nema moc zvukove izolacni ucinky.kdyz uz tak orsil ci rockwoll,ale u tech je zas trochu jinej problem hehe,neni moc prijemnej do mistnosti.Proste skelna vata no:death:
Prodavaj ruzny sirky a velikosti a kdyz by se to pretahlo nakou preklizkou nebo tapetou tak si myslim ze je to lepsi nez polystyren.Ale to uz je na vas..........
very_hard
ja som tiez rozmyslal nad oblepenim bedne polystyrenom ale zvonka lebo znutra by to krasne baflo znutra jedine kde mam polystyren je spodok bedne a to iba kvoly tomu aby cez spodok nesla taka zima lebo to mam v pivnici ale jedina moja rada je dat to z vonkajsej strany
peca1
myslím si, že když bude polystyren a na tom fólie,že nic nechytne...fólie hoří úplně stejně jako polystyren.
ještě mě napadla jedna věc... místo bílé fólie použít alobal pro větší odraz paprsků světla...co vy na to?
Dude
doporucene reading :)
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=9291
Moje
citace:
Původní příspěvek od peca1

ještě mě napadla jedna věc... místo bílé fólie použít alobal pro větší odraz paprsků světla...co vy na to?


ze si tady asi novej,pac kdyby ne tak by si tohle nikdy nenapsal!!!!alobal NE!!!macka se,neodrazi to sami spektrum ktery na nej dopada,casem strati ten svuj slavnej lesk(koroduje),proste na p.cu
tgm.amster
ja mam polysterenem oblepenou celou skrin, tloustka asi 2cm, a jeste na nem folie z hydroponieplus.cz, pres noc mi topi do pritahu konvektor 750w na termostatu. Ohne se nebojim, pac vybojky sou v CT.
Btw : a jen sodik to nevytopi, uz minulou zimu sem taky musel zateplovat kdyz i pri svetle ve skrini bylo kolem 5°C :eek:
Hanizek
Moje: Já mám zatím provizorní skříň (nechtěl sem utrácet za barvu když pude za chvíli do ...) a tak sem ji vylepil alobalem. Určitě to není nic extra ale je to lepší, než drátem do oka:-) Musíš to akorát při lepení uhlazovat (třeba houbičkou) a často měnit - při ceně 20kč za roli se to ale dá přežít.
Pokud máš nějakou levnou barvu tak ti taky časem zežloutne...
dédé
ted jsem se docela leknul chystám se dát do skříně polystyren,kamoš poradil.Ze prej to je super na odraz světla.Viděl jsem to v jeho foliáku a skříni.Nic mu nechytlo a nemože si to vynachválit.Je fakt že svítí jen 250w ještě ůsporka,což tolik nehřeje.Snad my to nechytne jinak taky řešim co v zimě!!!!! Asi to budu muset zateplit řádně páč to mám prakticky venku.A nechce se my to dávat někam do sklepa jelikož je tam vlhko mooooc.Mno nic zkusim tam dát ten polystyren a uvidim dyžtag dám vědět.Zatim Zdarrry DéDé


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma